Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Házimozi belépő szinten
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- E-book olvasók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Micsurin
nagyúr
Most néztem jaja, szerintem egy Remix karakterrel kezdek aztán végig darálom a Legiont. Anno se toltam végig mindent, így legalább plusz loot meg van honnan felvenni.
Beléptem a korábbi karakterekre és azt se tudtam hol vagyok mint vagyok... csak arra emlékszem mennyit szinteztem azért a mag'har unlockért.
-
BoneDragon
veterán
-
Plata
félisten
Vajon van arról statisztika hogy hány darab Tw instában voltam az accommal?
Vagy ilyesmit nem tart számon a játék?
Nekem a random insta szórakoztató tényleg,tudom hogy másnak idegesítő lehet,de nekem mókás.
TW insták meg szuperek,főleg a régebbiek.
BfA Tw insták még elég bugosak voltak például.
De tavaly az évfordulón is imádtam a régi instát. -
Plata
félisten
Nézd én szeretem az addonokat,classic-ban BC-ben és talán még wotlk-ban is volt rengeteg,még akkoriban külön adon volt a pet-nek aspecteknek,meg totembarok.

Volt hogy 8-10 órát mászkáltam és bányásztam,azt is addonnal,mert mutatta mi a legjobb útvonal.
Főleg akkor jött jól amikor versenyeztünk hogy x óra alatt ki bányászik többet.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mit nem adnék én olyan addonokért más MMo-ban mint az altoholic.
Az az addon egy álom.
Azért amikor 52 karit átnézek mert keresek egy vackot olyankor szoktam szidni a fejlesztő jó mamuskáját hogy nem enged addonokat.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nekem DBM igen is jól szokott jönni instában,mert figyelmetlen vagyok.
Lehet hogy ismerem az instát meg a boss-t,de akkor is jó ha van és figyelmeztet mert ép valahol máshol jár az eszem,ami nálam simán előfordul.
Ha igaz amit pletykáltak,akkor elég sokan abbahagyják a raidelést meg a WoW-ot ha elveszik az addonokat.
De mivel nem járok discordra meg egyébre így csak hallomásból tudom. -
Plata
félisten
Nem játszok teszten és pár hónapja fent sem voltam.
De ha igaz a teszten a beépített nagyon gáz és nem ér semmit, nem is az a cél hogy addon helyettesítsék, csak az hogy játékosok ne használjanak addont.
Belenyúltak úgy a játékba hogy az addonok frissítéséhez kellene több hónap. De csak azért hogy ki csesszenek az addon készítőkkel.
Ha jól tudom sokan már is azt mondják hogy így a raidelés számukra halott és amíg nem javul leteszik a játékot. -
Plata
félisten
Kösz hogy szóltál,azt be húzom.
Felmentem twitchre erre egy üzenet fogadott hogy valami számomra idegen nevű felhasználó ajándékozott nekem egy hónapos előfizetést valami lökött csaj csatornájára.
Lehet hogy valamit félrenyomott?
Nem szoktam nézni ilyen nem is tudom milyen csatornát.
Nem is játszik csak dumál,hogy mit nem tudom,mert a twitch le van némítva.
-
Plata
félisten
Ha ezeket megszerzem remix szerón azok ugye retail-ra is átkerülnek?
A mountok nem érdekelnek,de a peteket jó volna mind beszerezni.
Esetleg a vendornál az látszani fog hogy melyik van már meg nekem mert azt nem lehet újra megvenni?
Vagy logoljak be a játékba és nézzem meg a listába mi az ami megvan és ne vegyem meg?
-
Healbacsi
őstag
Idave:
Ez egy erdekes kerdes. Evi 1-2 honapra nehez csapatot talalni, mert a csapat tobbi tagja nem szivesen tesz idot/energiat abba a jatekosba, aki utana sok idot kihagy.
Viszont ha valakinek van egy jol mukodo barati kore, akkor evente nem 1-2 honapra fizet be, mert egyutt jatszani jo, igy akar egesz evre is elo lehet fizetve (pici megszakitasokkal), innentol a csapat mar szivesen tesz energiat az adott jatekosba.
(eves kozben jon meg az etvagy)Conrad forumtars is hozzank csapodott a kieg elejen, es mostanra elegge belefolyt a jatekba.
-
Healbacsi
őstag
Igen, valaki a raidbol feltoltotte sajat logjat.
Raid eseten adott bosson elert class/spec legjobb kiosztott damage/heal a 100%. Ehhez kepest a 96% ertelem szerint korabban emlitett csoka damage-enek 96%-a. Ez sulyozva van ilvl-el is, ergo ugyanaz a kiosztott damage alacsonyabb ilvl mellett nagyobb %-ot er.
M+ eseten kicsit mast jelent a parse. Ott ahogy latod a kulcs merete es a hatralevo ido (ergo a pontszam) a mervado. Ezt hasonlitja ossze a tobbi class/speccel. Szerintem ez nem sokat er, a fent emlitett raides log viszont nagyon is sokat mutat.
Egy nagyon jo csapat eseten nagyon jo logokat lehet huzni. Ha a raid/party nagyon jo, akkor egy adott boss gyorsan lemegy, ergo viszonylag keves ideig leszel CD-hero-poti-PI-stb hatas nelkul, igy a parse ertek sokkal jobb lesz.
-
Healbacsi
őstag
Nem tartom kizartnak, hogy nekem is meglehetne mar, de meg csak a 3. het tart, egyelore csak gyujtogetem a geart. A feles patchben ugyis lesz megint +6 ilvl ugras, gyakorlatilag kulon erofeszites nelkul is meglesz a 3k.
A remixet en is varom, de az en celjaim mindossze: az ocsik behuzasa, es a regrol elmaradt mountok/petek/toyok megvetele (ha futja majd tmogra a bronzbol, akkor majd elkoltom)
Soka lesz meg kieg, probalom nem kiegetni magam addig
-
Plata
félisten
Én olyannal akarom tolni amivel a legkönnyebb és leggyorsabban letolható.
Ha bele kezdek.
Egyébként én is tojni szoktam a guide-okra és saját hülyeségemet csinálom meg.
Még akkor is ha baromság de nekem szórakoztató.
Ha jólemlékszem a légiós összes class öcsi megvan,de nem tudom vajon mennyire lesz mérvadó az akkori tapasztalat.
Az affli warlock olyan állat erős volt hogy tök poén volt. -
Plata
félisten
Soha nem szerettem a pvp-t.
Pár ezer éve még Bc kiegben pvp-ztem.
De csak azért mert haverok hívtak,na és haverokkal hülyéskedni jó volt.
Na meg még vanillában stv-ben,mert ott mindig pvp vót.
Nagyon ritka az hogy én önszántamból pvp-re jelentkezzek.
Na jó volt hogy felhúztak és akkor igen,volt hogy bannt is kaptam jutalmul ha nagyon felhúztak.
De csak egy hetes bann volt.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Plusz régebben sokat tollkodtam az űrben semleges zónában bizonyos tipusú játékosokkal szemben.
De már annak is vége mert új csapat fejleszti a játékot és szerintem ezek már adnak bannt ha szivatom a szivárványosokat.
-
ripla
addikt
Régebben nem volt számláló és addig tartott egy meccs, amíg meg nem borult az egyik oldal főnöke. Ez lehetett 20 perc, vagy akár több óra is. Közben cserélődtek a játékosok, de a megnyitott csatatér ugyanaz maradt.
Viktor77
Ja, ilyen is volt. Haver mesélte hogy délelőtt belépett, 2 óra múlva elment ebédelni meg boltba, hazament, lezuhanyzott, megnézett valami filmet, utána beloginolt a játékba és ugyanoda tette vissza. Ezt onnan tudta hogy több név is ismerős volt neki mindkét oldalról. Közben eltelt vagy 7 óra.

-
Plata
félisten
Francba,a vér elf zóna cseszett jól néz ki.
A shadowlands szerű zónán kívül így elsőre a többi be jön.
Viszont jó rosszkor jön,amikor a GTA.
Az új fajról van valami infó?
A vérelfek zónáját szerettem,ráadásul akkor még volt egy örült hordás haverom akivel sokat játszottam együtt. -
ripla
addikt
-
Plata
félisten
Odáig nem jutottam el,pár debil és rohadt unalmas küldi után feladtam.
Inkább elviselem hogy az event miatt mindenki állat és állandóan elvesztjük még a PVE meccseket is WoWs-ban,minthogy iszonyúan szár és fárasztó hülye küldiket toljam.
Azért hat elkúrt eventes küldetés után ez is sok.
-
-
Plata
félisten
Én nem tudom mi legyen,kb 5 óra és lejár az előfizetésem,meg hosszabbítsam vagy ne.
Ez a dilemma,játszani fogok-e vele vagy úgysem.
Most a timewalkinggal sem toltam túl sokat.
Mondjuk részben azért mert voltam olyan hülye hogy újra próbáltam egy héttel ezelőtt hordával timewalkingozni és úgy elvették a kedvem a játéktól hogy csak na.
Másik meg hogy másik MMO-ban még 11 napig nyaralós event van.
De utána megint nem lesz mit csinálni,szóval lehet nem ártana,de nem igazán sok dolog lesz a WoW-ban sem.
Csirkét megszereztem,ili kard esélytelen.
Mit lenne érdemes még ki farmolni? -
Plata
félisten
Tudom.
Többszáz órát tököltem csak azzal hogy kiássak nagyon ritka bútort ESO-ban az Amaya lake lodge nevű házikómba. Mert van hozzá egy skill,ami olyan mint archeology,csak jobban megvan csinálva.
SW ToR-ban meg vannak akkora házaim aminek már a látványa is sokkoló.
Az egyikben még aréna is van.,pvp-hez.
Mintha érdekelne.
Annyi év alatt csupán két házat tudtam befejezni teljesen.
Többi félkész vagy még annyi sem,de mindet maximálisan upgradeltem.
Ami elég sok cartel coin.
Plusz meg sem merem mutatni mennyi cartel coin értékű berendezésem van.
Táncoslányokat nem lehet csak úgy szerezni.
Plusz a tárgyak csak egyszer lehelyezhetők,vagyis ha van 16 házad és van egy szép bűtorod,az csak az egyikbe rakható le egyszer,ezért kellett sok lock box,hogy legyen sok szőnyegem. [kép] -
Plata
félisten
Ez így nagyon szar.
Nekem minden karimmal tökig van a reagent bank.
Mi a franc lesz a sok cuccal?
Tiszta hülyék.
Jobb MMO-ba a reagent bank ingyenes és közös az összes karakterrel.
Tök jó úgy kraftolni hogy 6-7 karival farmolok cuccot és automatikusan egy láthatatlan bankba vándorol.Mivel csak úgy szórakozásból szoktam farmolni,van ahol már annyi vackom van ami a wow-ban 100 bank fülön sem férne el. -
Plata
félisten
Pedig szerintem ha nem lesz új faj vagy új osztály,ami biztos nem lesz,akkor semmi érdekeset nem fog tudni mutatni,ez a három rész már csak ilyen lapos lesz,gondolom megint tele lesz olyasmikkel amiket már láttunk másik kiegben százszor,régi kiegekből lopott pályák megint visszaköszönnek.
-
Plata
félisten
LOTRO-ban nekem tetszet.
Bár a ház bérlése és a fentartási költségek érdekesek voltak.
ESO-ban nagyon jól meg van csinálva,de ott a berendezés inkább dísz.
Bár van amit lehet használni.
Sw ToR-ban meg durva,de sajnos nem igazán használhatóak a tárgyak,némelyik kivétel,mint szék,vagy spéci ketyerék,mint a nyerőgépek.
Őszintén szólva a következő kiegből csak ez érdekel. -
Plata
félisten
Igen,ma is használtam,igaz nem WoW-ban,de az üdülőbolygón a táncversenyen használtam.
Táncversenyen lehet sok tokent gyűjteni.
Én már nem is emlékszem mikor használtam WoW-ban emote-t.
Valamikor vanillában meg bc-ben a hordásokat emote-kkal hergeltük a fa tetejéről strangleton vale-ban.
Vagy a kalózhajó vitorlarúdjáról.
Bár az már nem világos hogy a francba jutottunk fel.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- X1 Nano Gen2 13" 2K IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GAMER PC I5 12400F, EVGA 3070, GIGABYTE H610M, 1 TB SSD, 32GB DDR4
- Corsair Vengeance DDR5 16 GB / 5200MHz / 2x8
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo L15 Gen 2 Ryzen5 5650U
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)