Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hővezető paszták
- Melyik tápegységet vegyem?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Nem lehet elérni az oldalt, gondolom ez nem véletlen...

Akkor megkérdezem itt:
Lehet még jelentkezni a bétára? És kell hozzá aktív account? Mert az enyém már lejárt, de a karim még megvan, és legalább elköszönnék a többiektől, ha csak egy pár napra is, de engednének játszani.
Ha megengedtek egy kis ingyenreklámot: a Runes of Magic egy WoW-hoz nagyon hasonlító ingyenes MMO lesz, aminek most indul a bétatesztje, akit érdekel, a játék topikjában talál linket.

-
anulu
félisten
pont mire leér, kell elindulnom itthonról. de marha hosszú lesz ez a műszak. vagy beviszem az installert melóba :S
-
Ptech
addikt
Thehehe, épp most kaptam egy beta keyt az egyik guildytől aki nem ér rá játszani

-
Wolverine
félisten
Jelentem, Dalaran iszonyú szép lett (tegnap este végre megléptem a 74-et, így be tudtam menni).
-
anulu
félisten
most, hogy hazaértem, berúgtam levelező progit, és egy csodás mail volt benne Blizzardtól, benne a beta key-el!

le kéne feküdnöm aludni, mert este is megyek dolgozni. ffs!

-
Cathfaern
nagyúr
Te vasárnap hajnali 3/4 7-kor már fent vagy, vagy még fent vagy?

Amúgy nagyjából egyetértek LucifeI2-el, ha eddig szét tudtad darálni a healert, akkor ezután is szét fogod tudni (főleg, hogy ugyebár wotlk-ről van már szó, ahol te titan's grippel, azaz 2db 2handed fegyverrel fogsz rohangálni jó eséllyel).
-
anulu
félisten
válasz
sasa311
üzenetére
javaslom a Blizznek, hogy tiltsa le a pummel / shield bash / kick-et BG-n es arenaban, hogy azt es akkor castoljanak rank, amikor es amit akarnak.
eddig fun 5v5-be is csak amiatt tudtam menni warrival, hogy szetdaralom a healert... innentol arena kozelebe se tudok jutni. nem, nem leszek armsos

felreertes ne essek. masik 70-esem egy holyladin, annyira nem gyenge gearben (
), de ennek ellenere azt mondom, hogy ezt nem igy kellett volna megoldani. -
LucifeI2
őstag
válasz
sasa311
üzenetére
Engem egy SL lock meg tud ölni úgy, hogy semmi mást nem csinál csak felteszi rám a DoTokat, aztán lifedrain spam.

Egy kibaszott raid boss.
1v1-be akkor van esélyem, ha én kezdek rá és még megvan minden CD-m. De ha kiszed paranoiával akkor a csata már rohadt nehéz lesz. Bár az sem jobb, hogy ha Voidwalkerrel jön ellenem. -
Luos
tag
válasz
CactuS
üzenetére
ÚÚ azt mennyire utalom, voltam BRD-ben még naaagyon régen, és volt egy srác ( nem akarok mutogatni, de megjegyeztem magamnak, Ricskoo nevü hungarian horde killerses warrior lvl 5x), vmiért szólva lett neki, vagy már nem is tudom, lehet csak gondolt egyet, kilépett a grpból, majd ugye a teleport végén rámhúzta a fél instát...
Sasa: tudom, de a lockok dotoljanak és csönd

-
sasa311
veterán
Hagyjuk ezt a mindekinek van valamije dumát.
A wow PVP az kő-papír-olló alapon működik.
A locknak spéci pont semmije sincs egy rugó ellen.
De mondhatnám a frostmage vs warriort vagy a hunter vs rugót.Egyrészt nem 1v1-re van a balance másrészt valakinek mindig győzni kell :-)
-
Wolverine
félisten
-
sasa311
veterán
válasz
trabantkombi
üzenetére
bannhammer olix

szánalmas
-
Luos
tag
válasz
CactuS
üzenetére
Jó, akkor ugy mondom, fuss be a paláddal dmbe, huzz be 30 mobot és próbálj meg elkasztolni egy holy lightot, na most a rugo ugyan ezt tudja, bár az enekd is van, szóval tudhatod

Ez egy általános probléma volt, ezt muszaj volt megoldani, en mondjuk nem pont ilyenre gondoltam, de ez se rossz

A warlock tényleg nem szorul dédelgetésre, de télleg nem.

Igy most tényleg kicsit OP-k lesznek, mivel ugye azért minden kasztnak megvan amivel tud ez ellen védekezni, ice barrier, lock aoe fear, priest bubi, stb.
-
Édekesnek találom ezt az új casting rendszert. (Gondolom már mindenki hallott róla, linket nem rakok
) Sajnos kicsit olyan érzésem van, mint amikor daocban bevezették azt, hogy a tankok a pajzzsal tudták védeni a mellette álló castert. Azaz addig a mágusok/healerek szabadon castolhattak, amíg a tankok éltek mellettük. (Ott ugye azonnal megszakadt eredetileg a spell, ha megütöttek) Bár mageem itt nem volt, de így első hangzásra eléggé túllőttek a célon a srácok. (plusz a conc aura sem annyira életbevágó innentől kezdve :s) -
Luos
tag
válasz
CactuS
üzenetére
En viszont kommentbuzi vagyok
kb a hir nem is érdekel csak nagy vonalakban, inkább az hogy az embereknek mi a véleménye 
Persze ahol naaaaaaaaggggyon sok a retardált kommentelő (lasd subba, stb) ott azt inkább nem is olvasom, ezen a listán az FS, wowhu eléggé jó helyen áll nálam
-
-
Bár újnak számítok ebben a topikban, de csak engem kezd egy kicsit zavarni ez az én kedvenc hírportálom a jobb dolog?

-
slayer006
addikt
sziasztok
a minning elérte a 300 -at
hol lehet ezt tovább fejleszteni? -
Wolverine
félisten
Hmm, a ma hajnali béta patch szerény fél giga...
-
Valaki lenne olyan kedves, és belinkelné nekem azt az addont, amivel a ruhaset-eket lehet váltani gombnyomásra, mert az istenért se találom. Köszi előre is

-
elit_hun
őstag
Én se az FS!-t, se a wow.hu-t se szerethessem, a WoW insider a legjobb
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Lehet anno már kérdeztem, de most már tudom a nevét is pontosan:
Az interface/ dislpay alatt van egy oylan opció, hogy : Display world pvp objectives. Most dynamicon van, igy nem mindig lóg bele a target HPbarba, viszont szeretném valahogy arrébb vinni/lecserélni. Lehetséges ez? -
Backspace
tag
elég volt. bye bye wow

-
bobace
addikt
Ejj ez a köcsög Blizz tudja hogy kell visszacsábítani a népet a játékba... Nemrég lejárt az acc, mondom ugyse lesz már semmi kiegig, erre ilyen jó kis dolgokat osztogatnak.

-
ígyvanferi
addikt
válasz
Viktor77
üzenetére
General chaten is linkelték páran. Holnap játszom pár BG-t, hátha kapok én is.

Más: szíven ütött, amikor szembesültem azzal, hogy a shadowclothnak majd' 4 nap a cooldownja. Pedig ma meg tudtam volna varrni a vállast.
De legalább egyből kettő lett a shadowclothból, amit gyártottam. -
Viktor77
titán
Guildtárs azt mondta, hogy büszkén küzdött bg-n, azért kapta mailben. Google semmit nem hoz rá.
-
DrGonzo22
őstag
MIndkettőből lehet 70-es pvp epicet venni, nem minőségi különbség van köztük, hanem más slotokra valók, pl. honorból lehet cipőt, övet, bracert, trinketet... venni, fejet, ruhát, vállat, fegyvert... arénából. Az persze igaz, hogy az aréna ponton vett item jobb, mint az honor pontból, de csak aréna pontból nem lehet felöltözni, a full pvp felszereéls tehát aréna ponotkon vett 5 armor+ fegyverek, ill. az honor pontokon vett 3 armor 3 ékszer, 2 trinket.
-
FefeeX
veterán
-
FefeeX
veterán
70ig powerezni érdemes, addig nem kell annyira gyűjteni a jó cuccokat, amik q-ból esnek bőven jók, ha van mellé profod is abból úgyis csinálhatsz jókat...
El lehetne költeni 60as cuccokra is a honort, de nem érdemes, 70es full szettre amúgy is 180k honor kell amire inkább érdemes már előre spórolni...Szerintem AHból sem érdemes vásárolni...
(HOD gyorsabb volt)
-
Sly-1
tag
-
L4mie
veterán
HI!
Mind2ből tudsz venni 70 es cuccokat, magától érthetően PVP cuccokat.
Aréna pontokból jobbakat, mert ahhoz nem elég a segg főleg így a ratinges kiváltósdi rendszernél.
Unalmas pillanataidban érdemes BG-zgetni (napi küldiket megcsinálni (40-50 perc várakozás), vagy AVzni), hogy aztán 70 en kiválthasd a kezdő PVE gearedet feldobó, vagy PVP gearbe való itemeket. -
FefeeX
veterán
Érdemes gyűjteni a honort, és 70en elkölteni, mert sok értékes epiket tudsz majd venni belőle... AV a legjobb honor farmoló hely. Aréna pontot csak 70en kaphatsz, abból tudod majd venni a legjobb cuccokat, de azt a legnehezebb is összefarmolni, a ratingrol nem is beszélve. Emellett kellenek majd Mark-ok is, mert a honorpont magában nem elegendő a vásárláshoz. 5000 pont egyébként szinte semmire nem elég - nem akarlak lelombozni, a cuccok darabja 10-15-20ezer honorpont és mellé 10-20-30-40 Mark a különböző helyekről.
-
FefeeX
veterán
Ennek pénzügyi vonzata lenne ellenkező esetben, elég szarok a magyar törvények, ez tény... (nem ide tartozik, de az is mutatja hogy a tolvajt védik a károsítottól - friss példa az áramos kerítés)
Morzsi haverja az sztem a tanítványa, aki elvesztette az előző kulcsát... De már az újjal, amit vettél sem játszik, mindig megunja mire lejár

-
Sly-1
tag
Hello!
Lenne egy-ket kerdesem, amit szertnek tisztazni. van ket pontrendszer a honor, es az arena. Az arenabol ugye lehet vasarolni dolgokat LvL 70-n!? Es a kerdes a Honor pontokat mire lehet hasznalni?
Jeleleg 65-os Pala vagyok. Erdemes ezeket elkezdeni gyujteni most, vagy csak LvL70-n?
Ugyan battlegroundon voltam nehanyszor,gyujtottem kb 5000 honort. Valaszt elore is koszi. -
L4mie
veterán
válasz
FefeeX
üzenetére
De van, csak kikapcsoltam a tűzfalat
(majd jól lebasznak)
BTW morzsi haverjának vettem.....jó hogy dumálunk róla még tartozik az árával ^^.
értettem én, csak arra akartam valahogy utalni, hogy a blizzard leszarja mo.-got, meg a törvényeink is szarok :< ez ugye az adós dolog.... bár nem tudom az ilyen virtuális ajándék, mint az elengedett előfizetés mennyire számít, a T-online stb. is csinál ilyeneket, mind1 passolom, pesszimista vagyok ilyen témákban.
Megint csak amondó vagyok, hogy ha majd lehet csinálni annak csak örülök :> -
-
lajcsiii
csendes tag
sziasztok!
tudtok javasolni helyet, hol olcsó a wow alapjáték Budapesten?
Nagyjából milyen ár a korrekt? (Nem kell semmi special edition, meg collector's edition, csak a gamma).
Kösz! -
FefeeX
veterán
Nade ha ez felváltja az ingyen játékot - ami azért nincs HUN mert az elszámolása nem lehetséges - ajándék után adóznod kell...
Na szal ha az nem lesz csak mount meg többi jóság akko fasza lenne - nekünk több mint az eddigi semmi, mondjuk aki ingyé játszott az szívhatná a fogát... -
FefeeX
veterán
Majd tesztelek, bár a 3850nek nem illene megroggyannia alatta...

BGzni én normál ablakban szoktam, picit összenyomja akkor a képet és elmosott lesz, de BG-n nem érdekel, ott ugyis sokat kell állni, és csak úgy tudok közben a tévére filmet nyomni

Rozsomák
: Ma kipróbálom a TourGuide-ot... -
slayer006
addikt
esetleg egy trainert nem akarnak kiadni hozzá ?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Nokia 4.2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ASUS ROG Hyperion GR701 E-ATX RGB Gépház
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

csüt-p-sz-v este 7-reggel 7... úgyhogy a ma esti raidről is lemaradok