- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Akciókamerák
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
lakisoft
veterán
A gui testreszabásról van valami jó leírás? Nekem elsőre kicsit bonyi
.
-
lakisoft
veterán
válasz
Vadászmenyét #98097 üzenetére
Itt lesz mindegyik classhoz a link
[link]
-
Viktor77
titán
válasz
Vadászmenyét #98097 üzenetére
Nálam jó.
Próbáld meg akkor, gugliba: paladin discord, első találat. -
Viktor77
titán
válasz
Vadászmenyét #98095 üzenetére
Paladin Discord, naprakész infókkal: [link]
-
Vadászmenyét
aktív tag
Elértem a human paladinommal a 60-as szintet shadowland alatt. A kérdésem az lenne, hogy amennyiben pvp-zni szeretnék, milyen settet érdemes összegyűjtenem és annak mi a módja? Régen nem játszottam már
-
BMS
őstag
Eddig engem sem izgatott
Csak most,hogy season 4 kezdete óta kb nem csinálok semmit gondoltam megyek pár raid-et hátha
-
Nite
őstag
na ilyenkor orulok, hogy engem a mount fetis elkerult!
biztos agyverzest kapnek ennyi probalkozas utan 0 eredmennyel mount nelkul
-
BMS
őstag
Megvan a GMOD mount is
-
Viktor77
titán
válasz
echterion #98083 üzenetére
Az nem nehéz, már ha a kinézet számít.
Ha kampányt végigcsinálod (a ZM-eset), kapsz minden héten "tokent", amivel lehetőséget kapsz bármilyen item setitemmé alakítására (setbonust csak azok adnak, amik amúgy is adnának, a kinézetet viszont mindegyik). Sőt, ez a heti 1 átalakítás is nő, nem emlékszem meddig, asszem 4 naponta 1 lehetőségig.
Figyeli, hogy mekkora itemlevelű cuccot alakítasz át, így a színnel is játszhatsz.
[link] -
BoneDragon
veterán
válasz
grizlisandor #98082 üzenetére
Szintén 79-nél hagytam abba DK-val. Elökörködök Retailen, kiszedem a hiányzó setteket aztán ennyi. Majd 15-én megint előfizetek.
-
Bencus88
nagyúr
Én is érzem, éreztem, félre ia tettem picit aztán tegbap meg ma pl csomót játszottam. Megcsibáltuk undyingot is. Lassan 4k a gs-em, vagy altozás lesz vagy egy időre pihenni fog a játék
-
echterion
nagyúr
válasz
grizlisandor #98082 üzenetére
Én 65 vagyok és most érzem ezt. Úgyhogy átváltottam kicsit SL-re, befejezem a kampányt meg megpróbálom begyűjteni az utolsó RF szettet, mert amúgy az tetszik, majdnem annyira, mint az AQ40-es Striker's szett.
-
grizlisandor
veterán
wotlk
Megvan a lvl79 a druidámmal, de valahogy elfogyott a lendület, pedig most újítottam meg az előfizut 30 nappal.
-
echterion
nagyúr
-
BMS
őstag
Ahhoz,hogy Icecrown-ban meg tudjam ölni a lichkinget,meg kell ölni a többi bosst is vagy lehet egyből oda menni?
-
Nite
őstag
válasz
Vadászmenyét #98062 üzenetére
szia! sajnos mac-en van egy kis memory leak, nem nalad van a gond! remelhetoleg kijavitjak legkesobb 28-ra, ha nem is 15-re!
-
echterion
nagyúr
válasz
-
BoneDragon
veterán
válasz
Nálam nem volt hangja a játéknak 2 napig akármit csináltam, aztán egyszercsak megjavult.
-
Vadászmenyét
aktív tag
Udv. A prepatch ota neha kifagy a jatek, illetve a elmegy a hang. Tapasztalt mas is ilyet? A dologhoz hozza tartozik, hogy macen jatszom.
-
Nite
őstag
-
lakisoft
veterán
Sziasztok,
A prepatch-el nem jött event?
Hol kezdődik ha jött?
Köszi. -
echterion
nagyúr
-
Lajtorja
aktív tag
válasz
ViharVadász #98053 üzenetére
"Unlooted items in WoW Classic and Wrath of the Lich King Classic are not sent to your mailbox. Items that aren't looted will remain on the corpse until it despawns. Customer Support does not recover unlooted items. This also includes materials from disenchanted items."
Szóval postamestertől ne várd, az még pár kieg.
-
ViharVadász
őstag
válasz
grizlisandor #98047 üzenetére
Máig nem kaptam semmit sajnos a postán.
Lehet megpróbálok nekik még egyszer írni.
Szerk.: én nem voltam elég figyelmes, mielőtt elküldi még ajánlott 2-3x cikket a problémákról, és ha ezek se segítenek alul volt a Ticket beküldése gomb. -
Lajtorja
aktív tag
válasz
BoneDragon #98044 üzenetére
AZ volt jó mikor mi állíthattuk be milyen lootrendszert szeretnénk, de köv kiegre is kell valami "újdonság"
-
KTony
tag
Sziasztok!
Ti milyen (felbontás méret) monitoron játszotok? Én most 24" fullhd n. Nekem talán túl kicsi ha láthatóra olvashatóra nagyítok mindent akkor szinte nem marad szabad terület a képernyőn most 27" wghd gondolkozok. Lehet a szemem gyenge már mások laptopon tudnak játszani. -
grizlisandor
veterán
válasz
ViharVadász #98045 üzenetére
Anno
törtönilyenkor postán megkaptad pár órára rá. -
ViharVadász
őstag
Sziasztok!
Csütörtökön WotLK Classic-ban voltunk a The Eye of Eternity Raid-en, Group Lootra volt állítva a loot osztás, kiesett egy Chest amit needeltem, viszont véletlen idő előtt léptem ki a portálon (többiek kértek portált, így mágusként ezért futottam ki). A chaten láttam, hogy én nyertem, viszont nem kaptam meg (gondolom mert kifutottam), viszont ahogy visszamentem a Raid-be nem találtam sehol se a lootot. Írtam a Blizzard-nak ticketet, hogy mi a helyzet, még nem volt reset így elméletileg ki kellett volna, hogy tudjam venni a lootot, de semmi.
Viszont a My Tickets fül alatt nem látni, hogy írtam volna nekik. Ez normális, vagy én voltam a béna és valahogy valamiért nem küldte el nekik?
-
Lajtorja
aktív tag
válasz
BoneDragon #98040 üzenetére
Nembaj majd dinárból veszel ami tetszik
-
BoneDragon
veterán
Végigmentem Sepulcher fated LFR-en és 0 loot.. Szivjon le aki kivette a personal lootot.
-
Csokishurka
őstag
válasz
BoneDragon #98021 üzenetére
Nekem nagyon bejott, le is toroltem az elvuit. Egyszeru, letisztult ami kell. Kozepre bedobtam egy class weak aurat oszt csa
-
kicsako
őstag
válasz
Nyugis #98033 üzenetére
Battlenet play gomb fölött nálam választható az USA. Ha elvileg nincs ott, akkor battlenet honlapján a profilodon belül tudsz létrehozni külön USA részt, ezt nem tudom hogy működik pontosan.
@BMS
Nem baj, azt hiszem olyankor HC-re állítja magától ha bemész, de ahogy már írták, próbáld ki, de az fix hogy nem fog crashelni stb ha ettől félsz. -
Nyugis
senior tag
sziasztok!
ESETLEG tudja valaki, hogy van arra lehetőség hogy az EU helyett az USA szerveren játszon az ember fia?
és HA netán IGEN a válasz, akkor azt pontosan hol / hogyan is kell végre hajtani?
előre is tisztelettel köszönöm mindenki segítő szándékát!! -
BMS
őstag
Régi raid-eknél ahol nincs mythic nehézség csak normal vagy hc,ott baj ha a karakternél mythic és 25 főre van téve a beállítás?
-
BMS
őstag
Raid-nél hogy tudom visszaállítani,hogy a class színeket mutassa hp-ként és ne ezt a zöldet?
-
BMS
őstag
Azért ahogy nézem a grafikai beállítást is vissza kell vinnem mert mintha jobban laggolna
De amúgy nagyon király lett.
-
Blizz
őstag
válasz
BoneDragon #98021 üzenetére
Hát azt úgy változtatod, ahogy te akarod.. szóval relatív mi a ronda
-
BoneDragon
veterán
Jól megváltozott az UI... ronda lett.
-
pachito
őstag
Mi sem egyszerübb: kisétálsz Org kapuján, balra fordulsz és elindulsz a zeppelin tower irányába. Ott felszállsz a jobb oldali zeppelinre, átsétálsz Undercity kapuján DE nem indulsz le hanem az udvaron felmész jobbra a lépcsőn, ott van translocator ami elrepít Silvermoon-ba.
-
KTony
tag
Sziasztok!
Tegnap Wotlk ban megcsináltam a dk kezdőzónát eljutottam Og ba. Silvermoon ban szeretném a dk mat leparkolni, mert mániám, hogy jeles helyeken teszem le hosszú időre a karaktereimet. Viszont ez az Og nem az a Og amit én ismerek és fogalmam sincs hogy tudnék oda át utazni. Én nem találtam közlekedő zeppelint. Van 26 goldom úgy tudom hogy az ott soknak számít oda adom egy summért. -
Nite
őstag
a varakozasoknak megfeleloen bekerult a base game-be a SL
mar csak az update-elt chromie time van hatra november 15-n es vegre feledesbe merulhet ez a zsakutca, mint a WOD...
-
TBT
addikt
-
hunvarlan
aktív tag
Most lehet megköveztek de jelenleg a fél éves befizetés a legolcsóbb. Még ha nem emelik meg azt is hamarosan 4600ft-ra jön ki / hó. Tudom nem mindenki fog addig játszani vele de jön az új kieg amivel biztos el lehet lenni addig minimum.
-
kicsako
őstag
válasz
BoneDragon #98013 üzenetére
-
Blizz
őstag
Most hogy a konzolvilág felemelte a gametime árát 12k körülre, valaki tud egy másik megbízható honlapot ajánlani?
-
echterion
nagyúr
válasz
BoneDragon #98008 üzenetére
Az jó, mert én utoljára a kieg induláskor játszottam egy hónapot, kb. azóta nem is láttam, mik lettek hozzáadva a játékhoz, még a Jailer kill sincs meg RF-ben sem, a fő történetszálon sem sikerült végigmennem ennyi idő alatt, annyira nem kötött le a SL.
-
[-HERO-]
senior tag
válasz
BoneDragon #98008 üzenetére
Akkor te most konkrétan Zeret Mortisra gondolsz?
Mert tudtommal 15. e előtt nem jön új zóna. -
echterion
nagyúr
válasz
BoneDragon #98004 üzenetére
Vagy nem kell? Akkor nekem nem tudom, miért nem dobja fel a q-et. Mindegy, majd utánanézek otthon, úgyse veszem meg startra a kieget, most classic vonalon mozgok még egy ideig.
-
Ghoosty
őstag
válasz
Vadászmenyét #98002 üzenetére
A korábban úgy volt szokás, hogy a prepatch megjelenésével elérhetővé vált mindenki számára az előző kiegészítő. Jelen esetben a Shadowlands. Ez Amerikában ma van, Eu-ban meg holnap várható.
Ráadásul tudtommal nem is tudod előrendelni az újat, amíg nincs meg az előző. Ez elvileg holnap megtörténik. -
echterion
nagyúr
válasz
BoneDragon #98001 üzenetére
Hm, akkor meg kell venni akkor hozzá a kieget is, ugye? Hogy is hihettem másképp.
-
Vadászmenyét
aktív tag
Sziasztok.
Amennyiben előrendelem a most érkező kiegészítőt, akkor elérhetővé válik számomra a sdawolands kiegészítő már most? Sima előfizető vagyok, kiegészítőt eddig nem vásároltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Premier előzetesen az FBC: Firebreak
- Fedora Linux
- Tőzsde és gazdaság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óra topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest