Hirdetés
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
Yodamest #102189 üzenetére
Eredetileg mikor kezdtem még haverok beszéltek rá és akkor még alap wow volt,de aztán szereztem jó pár játékbeli barátot és nagyon sokat játszottam egészen cata kiegig,akkoriban főleg azért játszottam mert sok játékbeli barátom volt akivel sokat játszottam együtt,néha még éjjel is marháskodtunk,volt hogy 8-12 órát instáztunk és bírtam,igaz akkor még csak negyedik x felé tartottam.Jobban bírtam az éjszakázást.
Sajnos cata ahogy jött úgy szétesett a banda,legtöbben abbahagyták és én is,pandára vissza sem jöttem,csak draenor végén,de új fiókkal,mert a régi bnet fiókom az összes játékkal elhagytam.Azóta kissebb nagyobb kihagyásokkal sokat játszom néha,légióban nagyon sokat utána bfa és suttyóland kevsebbet,DF-ben is egészen februárig.Csak draenor óta inkább csak egyedül elvagyok,nem úgy mint rég hogy mindent barátokkal csináltam.Az a baj pár hónap után hiányozni kezd a játék. -
-
Viktor77
titán
válasz
Kicsit kilógok, mert tavaly év eleje óta nem játszom.
2005 óta játszottam, az első adag játékból nem jutott, a másodikból sikerült vennem (ez asszem 2005 április-május lehetett).
Haverom mutatta meg, akkor még törtszerveren, ahol kb. 5 percenként kidobott a játék. Sosem felejtem el, mikor kijöttem human kezdőről, ott a hatalmas erdő, nem látod a végét és ő azt mondja, arra mész amerre akarsz. Akkor döntöttem el, hogy játszani akarok.
Közel 18 évig toltam elég keményen (volt amikor család, barátnő, munka rovására), asszem csak olyan 1.5 év maradt ki (MoP közepe és WoD eleje, bánom is, mert ugye a legjobb palaset a challenge-es MoP-os set). Ebből BC közepe óta egy guildben (a most említett Anachronox (persze sok névváltás volt azóta, de a GM ugyanaz volt mindig (neki nagyon hálás vagyok, szép emlékeket adott/valósítottunk meg együtt)).
Voltak jobb kiegek, rosszabbak, de mivel a társaság mindig király volt, így az együttjátszás öröme burkolta a hiányosságokat.
DF-et még elkezdtem/becsatlakoztam, de valahogy nem fogott meg, plusz olyan munkahelyem lett ahol klassz barátokat ismertem meg és nem éreztem úgy, hogy hiányzik a játék.
Néha még visszamennék, de félek, hogy besszippant és örülök, hogy ellen tudok állni.
Sok idő volt (túl sok), hogy az ember rájöjjön, az IRL sokkal fontosabb, és a WoW-ot nagyon nehéz mértékletesen játszani, én nem vagyok rá képes.
De követem azóta is a fejleményeket, amennyire játék nélkül lehet őket érteni.Csatolok egy playlistet, nagyrészt guildes videók, sokon rajta is vagyok: [link]
-
-conrad-
addikt
-
echterion
nagyúr
válasz
Roland861010 #102193 üzenetére
Hát, ha a más megoldás a gold farm, azt kihagyom, akkor olcsóbb nekem kicsengetni azt az 5k-t. Az én játékmennyiségemmel hosszabb távra előfizetni nagyon nem érné meg.
-
-conrad-
addikt
válasz
Szia. Én most jöttem vissza ~10 év után, újra beszippantotta a game.
Elég hc-n toltuk anno, heti 5-6 este raid vagy insta farm volt, ezért is volt nehéz anno amikor csak a casualabb content maradt meg (nekem is kevesebb időm lett és a guildben is "felnőtt" a társaság), így ki is offoltam.
Most a cata classic-ban kezdtem - kollégák csaltak vissza - de ott is max 2 hét volt, mire lvl1-ről a raidelés nélküli / pug party-s gear meglett és nem sok esélyt láttam a további fejlődésre így a BOE farmból vettem 3-4 wow tokent és átjöttem retailre.Azért vonzóbb mint a classic, mert úgy gondolom a mythic farmra könnyebben találok összeszokott csapatot mint raidre ergo marad benne kihívás de nem annyira kötött mint a raidelés volt.
Én azt tervezem, hogy hamar felhúzom és elkezdek gyorsan gearelődni, hogy bejussak mythicre az "üresjáratban" pedig hunter peteket fogok illetve hosszabb sztori-alapú projektekbe vágok bele (például mint amilyen a Waist of Time belt transmog) -
echterion
nagyúr
válasz
Részemről: "...szimplán solo playerként játszik? A megszokás/komfort húz vissza ilyenkor..." Nem is nagyon szoktam befizetni az utóbbi időben (a Dragonflight kezdete óta talán egy hónapot játszottam összesen, a Shadowlands az tetszett, de csak solo-ban, én már nem akarok / tudok alkalmazkodni raid időpontokhoz meg a kisgyerekek órákig monitor előtt gubbasztásaihoz), inkább az ingyenes hétvégéken szoktam tolni, a mostani etap sem győzött meg arról, hogy megér ez havi 5ezer pénzt. A szívem visszahúz, de az agyam tudja, hogy ez csak pár napos élmény lenne, utána úgyse használnám ki. Szóval nem tudom, megveszem-e valaha a WW-nt. Félek, hogy úgy járok vele, mint a DF-tal.
-
Skyhunter
őstag
válasz
- 2009 augusztus óta játszok, néha-néha megszakítom a játékot (legtöbbször IRL -munka miatt). Imádom a Warcraft világát, a rajzolt grafikát, a rengeteg felfedeznivalót, a millió acsit (teljesen kijátszani egy élet sem lenne elég, pláne munka mellett). Sok tartalom érkezik, szinte mindent csinálok pvp-t kivéve, raidelek, kulcsozok, mountot gyűjtök, tamagochizok (battle pet neve nálam). Szintén imádom a mellérakott contetnteket pl a Wabringer videós sorozatot vagy a legendás Blizz Cinematicokat - Azshara-Nzoth és a WOD bevezető videókat szerintem már 1.000.000 xor láttam. Játszottam retailen, classicon, most a MOP Remix-ben is.
- nagyon sok guildben megfordultam, de jelenlegi egy baráti társaság, vagy 5 éve, hogy együtt van. Most szombaton pl guldtalira megyek Kecskédre, sokan leszünk, 20+ fő, és 300km-t autózok, de alig várom hogy újra lássam a hülye fejüket...
- biztos van egy megszokás, de a sok befektetett idő miatt sem kezdenék új játékot. Meg ahogy öregszem (48 leszek idén) egyre kevesebb játék érdekel (ha kijön valami új, inkább esténként végignézem ahogy a VR Jani végigmegy rajta. Jelenleg azt mondom, csak a WoT-tal (egyre kevesebbet) a WoW-val és egy moddolt Skyrim-mal játszok csak már. (ezeket is csak akkor amikor uborkaszezon van - ahogy fentebb eggyel Healbácsi írta) Kivétel a LAN-ok, ahol viszont szintén 1000 éves játékokkal játszunk : C&C Generals, Starcraft, Unreal Tournament..
- visszatérve a WoW-ra még mindig megvan a lebilincselő hangulata, csak ezért mostanra időzítettem a 2 hetes nyári szabadságomat. 23-án 0:00-tól meg addig nem fekszünk le pár sráccal, amíg nem lesz meg a lvl80. Nem versenyből, csak a játék szeretetéért... -
Healbacsi
őstag
válasz
- 2005 augusztus ota jatszok kvazi folyamatosan (IRL dolgok miatt osszesen kb 1 ev maradhatott ki). Ezt a jatekot minden hibaja ellenere jol osszeraktak, folyamatosan fejlodik (neha visszafele
), igy mindig van tanulnivalo, emiatt folyamatosan erdekesseget nyujt a jatek. En ocsipontokat gyujtok, jelenleg world 124. helyen allok (gyujtogeto tipusu jatekos vagyok mas jatekokban is, a Lol, battle royal, souls like jatekok pl nem vonzanak egyaltalan).
- Szerencsere egy jo es osszetarto csapatot sikerult talalni, akikkel mar sokadik eve egyutt jatszunk, a jatek mellett akar maganeleti dolgokrol is dumalunk, tudjuk egymasrol ki mibol es hol el, stb.
- A megszokas faktor mindig jatszik ha valaki huzamosabb ideig nyom egy jatekot, egy MMO-nal ez biztosan fontos parameter. Jatszunk mas jatekkal is, de foleg csak akkor amikor a WoW-ban uborka szezon van. -
Yodamest
veterán
Kis közvéleménykutatást tartanék, ha nem gond:
Egyből a közepébe csapva, kit mi tart benn a játékban? Van olyan, aki guild és wowos társaság nélkül, szimplán solo playerként játszik? A megszokás/komfort húz vissza ilyenkor, vagy miért nem merül fel más játék?
Engem szép emlékek fűznek a játékhoz, de régen volt már, hogy egy ismert társasággal guildeztünk, ma már csak solo playerként vagyok jelen. Így, ebben a formában, egyre nehezebben tudom validálni 2024-ben, hogy mondjuk miért ne Horizon Forbidden, Baldur's Gate, Monster Hunter (jövőre Wilds) vagy a hamarosan megjelenő Wukong(ami amúgy brutál lesz) legyen terítéken helyette. Hovatovább most jelenik majd meg európában is a Throne and Liberty NCSoft-os MMO (GW2, Lineage készítői), ami eeeléggé ígéretes.
Persze fun a játék (a legtöbb játék az, ha már belekezdtél), most ingyen hétvége alatt toltam sokat a fury warrimmal, de ma már talán tényleg csak a társaság az, ami itt tudja tartani az embert. Ez az előfizetési model sem könnyíti meg az ember dolgát, mert ez által tényleg szinte ultimátum szerűen, ennek a játéknak kell dedikálnod magad. Ha már előfizetek és belevetem magam én úgy voltam/lennék vele, hogy akkor 80%-ban ezzel játszom. Ezzel az aspektusával a dolognak ki, hogyan van? Egyelőre ennyit dobnék be, remélem tudunk erről diskurálni kicsit.
-
Plata
félisten
válasz
OgreImre #102176 üzenetére
Én játszom MMO-val ami Pc után konzolokra is ki jött,bár tény hogy szerintem a gombkiosztás embertelenül rossz,van olyan karakterem aminél 40+ aktív képesség van,az van konzolosoknál négy gombra szétosztva,hát poén lehet harc közben.
Valószínűleg ezért nem játszhatnak pc-sek konzolosokkal,vagy azért mert konzolosoknak minden később jön vagy egyáltalán meg sem kapják.Vagy ha mégis az többszáz dolcsi.
Viszont a konzolosok felszerelés menüje szebb. -
-conrad-
addikt
Van esetleg olyan allis guildetek a Ragnaroson ahova beférek? Szintezés early hc-mythic lenne amit keresek. Deep Tranqulity-s voltam (vagyok) de a guild üres.
-
ripla
addikt
-
ripla
addikt
válasz
OgreImre #102174 üzenetére
Valójában nem a kiosztással van bajom, 20 év alatt nagyon megtanultam mind a 12 karakteremnél.
Inkább azzal, hogy a csuklómnak nem kényelmes az asztalon. Vettem már ilyen asztalra szerelhető pár ezer forintos könyöktartót is, nem lehet feltenni mert olyan az asztal kialakítása.
Most ilyen zselés cuccot akarok majd venni, valószínű kényelmesebb lenne. Viszont tényleg egy kontrollerrel lenne a legjobb, ha nem lenne olyan bonyolult a gombkiosztás rajta.Más.
Ez a fury warrior vicc kategória. 2 szett darab híján mindene lvl480 meg lvl493, a max. sebzésem 70-100k körül mozog.
Miközben a frost mágusom nem fullos gearben a sima támadásokkal dobálja a 2-300 ezres critteket, Glacial Spike-al meg 5-700 ezreket. -
OgreImre
senior tag
válasz
ripla #102172 üzenetére
Ha már így sem kényelmes a bill+egér akkor szerintem a billen kiosztott skillekkel még annyira sem lesz az, de lehet tévedek.
Keress különböző bill kiosztás videókat, kasztonként eltérő lehet. Lehet találsz kényelmesen használhatót.
Engem spec nem érdekel ha 1 másodperccel lassabban fekszik a mob a plusz idő miatt, de ez az én szintem.
Ha komolyabban akarod tolni, akkor kijön a különbség.
Healerként használom a Clique addont, az ott nagyon kényelmes, egér katt+shift/alt/ctrl, mouse over. -
-
ripla
addikt
-
-conrad-
addikt
válasz
-conrad- #102150 üzenetére
Erre a professionos kérdésre majd ránéz valaki aki pro, pls?
Illetve van még egy kérdésem: elvileg már mindent lehet transmogolni, de valamiért hiába van meg az item, nem tudok a hunteremre rátenni egy cloth kinézetet pedig nem set item mage-nek vagy hasonló. Mi lehet a gond vele?
Aranasi Shadow-Weaver's Gloves ezt akarom transmogolni a hunterre.Ez azért fura így mert pl wowheaden van sok transmog set, de akkor nem tudom összerakni a javát mert ott sok a cloth-leather-mail mix...
-
ripla
addikt
válasz
Viktor77 #102160 üzenetére
Igen azt néztem, de az már borzasztóan bonyolult nekem, minden ravasznak a lenyomására megjegyezni, hogy melyik gomb van hozzárendelve, nagyon sok ez így.
Meg pl. az is problémás, hogy egy csapdát pl. hogyan dobok el? Mert egérrel ha ráklikkelek és a területen ha lerakom, akkor oda dobja, összesen 2 klikkelés. Na most ezt kontrollerrel mire kivitelezem...
Sajnos nem a sok gomb használatára van kitalálva az eszköz, pedig nagyon jól tudna működni. -
ripla
addikt
Na megnéztem.
A mozgás, a kamera és az ugrás az X gombbal, ez így tökéletes, álmomban sem kívánhatnék kényelmesebbet.
Viszont a spellek már problémásabbak.
Hunterral néztem meg, neki most Marksman-ként van 9 képesség amit használok fixen, meg apróságok, pl. csapdák, gyógyulás, stb., szóval ehhez is kellene vagy 20 gomb.
A fix 9 képességet sorban ráraktam a kontroller bal oldali 4 irányú gombjaira, a maradékot a 4 ravaszra, meg egyet a bal irányítókar lenyomására.
A bal oldali kis gomb a hátizsák, a jobb oldali a mount, középen a nagy lapos gomb a térkép.
A fix spellekkel teljesen jól működik, szokni kell, de működik.
A problémát inkább a többi apróság jelenti, a csapdák pl., vagy a pet tulajdonságainak használata.
Szóval karakter irányítás szempontjából nagyon jól működik, de a rengeteg spell és ezek kombinációira kevés a kontroller sajnos. Pedig rohadtul imádnám. -
Plata
félisten
válasz
ripla #102156 üzenetére
Kíváncsi lennék ha lenne konzolos WoW vajon hogyan oldanák meg.
Főleg egy lich king classic szerveren ahol még van rendesen sok képesség.
Vajon a négy gombra lenne kiosztva vagy 40 gomb?
Főleg hunter vagy sámli,akinek még volt rahedli sok aspect meg egyéb baromság.
Úgy emlékszem annak idején külön addon kellett hogy kiférjen minden hunter képesség. -
ripla
addikt
válasz
-conrad- #102154 üzenetére
Most fogom megnézni hogyan lehet a gombokat beállítani. Mozgásra tökéletes, kamerakezelésre is, kell 1 gomb a célpont kijelöléshez, meg egy az ugrásnak, ezek lehetnek mondjuk az irányítókarok lenyomva, és akkor ez mellé marad még a 8 gomb meg a 4 ravasz.
Mondjuk továbbra is azt gondolom, hogy a már megszűnt Wildstar MMO célzási rendszere volt a legtökéletesebb rendszer. Minden támadást egy földre kirajzolt terület mutatta, aki azon belül volt, az sebződött, nem kellett célpontokat kijelölgetni. Rettentően meg tudta gyorsítani a játékmenetet.
#102155sztivo
A rogue pont nem jön be, régebben játszogattam vele, de mindig gyengének éreztem, mondjuk olyan 5 éve biztos nem játszottam vele tartósan. -
-conrad-
addikt
válasz
ripla #102153 üzenetére
Sztem a controller nem jó mmo-ra. Én ezen rátettem a WASD mozgást a joystick-ra, egyedül az ugrás miatt kényelmetlen mert alapesetben a hüvelykujjammal toltam a space-t de átbindetelm máshová. Így a többi ujjam mindegyik egy spellen/skillen van. Én úgy konfigoltam be, hogy alap sor az single target, alatta pedig az aoe skillek. Azért a hunter nem egy zongorázós kari de nekem kell vagy 20 gomb ehhez is.
-
ripla
addikt
válasz
-conrad- #102148 üzenetére
Megnéztem amiket írtatok, főleg ez a Razer érdekes, de nem pont erre gondolok. Nekem pl. a PS5 kontrollerével tökéletesen irányítható a karakter, még a bal kar lassú előrenyomására is reagál a gyaloglással, majd erősebb megnyomásával a futásra, ez kellően kényelmes is lenne, csak a spellek kezelése marhára nem működik így.
Szóval én valami kontrollerszerűségre gondolok, amivel egyszerűen kivitelezhető lenne a spellek kezelése is. Az a nagy problémám, hogy nem szeretek órákig egy székben ülni, és már a csuklómnál is érzem a folyamatos billentyű+egér használat hatásait.
De most ránézve a kontrollerre, van rajta 8 gomb meg 4 ravasz, lehet hogy csak az alap spellekhez elég lenne, na mindjárt megnézem, mert kontrollerrel irányítani nekem az maga lenne a paradicsom.
A Diablo 4-el pl. nagyon jól működik, azt már nem is tudom bill+egérrel játszani, egyszerűen nem esik kézre, a kontrollerrel viszont tökéletes. -
KTony
tag
válasz
-conrad- #102150 üzenetére
Szinte mindegy milyen professiont választasz. Tww ben nulláról fogsz kezdeni kiegenként vannak külön. Dragonfligtban nagyon átdolgozták őket. Három részre lehet osztani. A gathering első néhány héten jó goldot ad a skinninig is de mivel közös EU ah van gyorsan le lesznek nyomva az árak. Második ah-ra craftolós alchemy encha közös nagy EU ah akkora piac hogy az árak le lesznek gyorsan nyomva ekkora piacot már nem tudsz manipulálni se. Harmadik a crafing orderes proffok Jc Bs Lw mythic raid szintű geart tudsz gyártani de ide sok millió gold kell hogy el tudd kezdeni és folyamatosan spammelnek kell a trade chat et. Mindre igaz hogy komplex talent fa tartozik hozzá tudni kell hogy milyen sorrendben osztod ki a pontjaidat. A legjobb gold az altseregben van world questek heti kb 10k gondot adnak 5-10 altal csinálva már jelentős.
Más Timewalking hét van 5 tw dungeont kell csinálni és kapsz egy normal raid ítélet.
-
-conrad-
addikt
válasz
sztivo #102060 üzenetére
A BM huntert pedig a napokban nerfelték le nagyon durván.
Az MM szerintem most ok mythic-ben de csak a tierbonus miatt, ez ugye ki fog esni ha új gear jön szóval bár hunter a mainem de nem hiszem, hogy sokat fog érni a class és vinnék magas kulcsokra? Ugye semmi buffot nem adunk (engedjük el a hunters markot) max pettel tudunk helyettesíteni de akkor meg a dps esik ki, ellenben mondjuk az elemshamannal aki a fasza dps mellé kapott egy jó raidwide buffot is.
-
-conrad-
addikt
Sziasztok,
10 év off után megint beszippantott a game.
Készülnék a tww indulásra csak van pár homályzóna nálam, a legnagyobb most a profession-ök körül. Érdemes nekem kimaxolnom a professiont, vagy pedig fel tudom majd venni a tww-st, mert az megint lvl1 fog indulni?
Hunterrel megyek, annak mining+jc-t gondoltam mert bár most skinning + lw, de sztem a bőrökből nem sok goldom lehetne az elején... vagy mi volt a tapasztalat mondjuk dragonflight indulásakor, a skinning az van annyira jó mint pl egy minig vagy herba?Más:
Olyan lehet, hogy a legionban ragadtam amikor Chromie-nél timeshifteltem? Most timeshifted dungeont kell csinálnom a daily miatt de legiont ír, visszahúzni meg nem tudom onnan a karit Chromie-nál hiszen maxos vagyok... -
Roland861010
veterán
-
ripla
addikt
Ki, milyen klaviatúrával játszik? Bevallom, nekem már 1 óra játék után kényelmetlen a billentyűzet és az egér is. Helyettük keresnék valami egyszerűbbet.
-
BMS
őstag
válasz
TheProb #102139 üzenetére
Lehet,hogy flag-elve lettél. Reddit-en is írnak erről,valami bug lehet. Hakkarnak van egy mindcontrol spellje,lehet az okozza később a hibát.
Néha én sem kapok semmit,odarepülök az eventhez és jobb oldalt nem jelenik meg a progress bar,akkor általában nem kapok rewardot.
-
TheProb
veterán
Ez a PVP és war mode most hogy van? Hiába van mindkettő kikapcsolva, mégis azt kell néznem echoes event alatt, hogy egy 70es nyomoréknak arra áll fel, hogy folyamat leöl többedmagamat és szétbassza a "játékomat"...?
Illetve másnak nem szarakodik az event? Nekem ma rendre nem ad XP-t 1-1 echo után, illetve onyxia killért 2x sem kaptam meg a napi q progress-t, plusz szintén az XP-t sem.
-
Yodamest
veterán
válasz
ChPessimist #102137 üzenetére
Szuper köszönöm.
-
ChPessimist
tag
válasz
Yodamest #102136 üzenetére
Nincs, BfA körül ki is vették a shopból a service-t:
With the release of the pre-expansion patch, players will be able to seek out a Barber Shop for a variety of character-customization options, including the ability to change your character’s gender, hair, facial features, and more. Due to this upcoming new in-game option, the Appearance Change service for Shadowlands has now been retired from the Blizzard Shop.
-
Yodamest
veterán
Barber shop-ban már mindent is lehet állítani? Tudom a fajt nem és a nevet nem (ami fura mert a nemet meg lehet), de amúgy már konkrétan teljesen újraszabható a karakter? Van bármi olyan attribútum, amit nem lehet már állítani a kezdeti karakterkészítőhöz képest?
-
ripla
addikt
Most jöttem rá, miután lett 2 darab egykezes lvl493-as iteme a warlockomnak, hogy az artifact Skull of Man'ari-t transmogolni lehet nem csak alapfegyverként, hanem offhandbe külön a koponyát is, így 2 darab repked a karakterem körül.
Nagyon remélem, hogy így marad és nem fogják bugnak titulálva kiszedni a lehetőséget. Imádom most ezt így. -
sztivo
őstag
válasz
Roland861010 #102129 üzenetére
Passzolom, 1660 Ti Max-Q. 165Hz-es monitorra van kötve a laptop (24" 1080p).
Plata
De van, nem folyik ki, és kevésbé fárad a szemed ha pl sokat forogsz vagy mozogsz. Persze raidelni el lehet 60Hz-en is, nincs ellenemre, pláne ha casterrel játszom, de múltkor kíváncsiságból levettem 60Hz-re a monitort és már sírtam is vissza a magas frissítést. -
Plata
félisten
válasz
Roland861010 #102131 üzenetére
Szinte minden játék 60 fps-re van beállítva nálam,aminél lehet.
Szerintem wow-ban sincs sok előnye több fps-nek. -
Roland861010
veterán
-
Viktor77
titán
válasz
Roland861010 #102129 üzenetére
Mobilprocit írt, így szerintem laptopról beszélünk, ott gyengébb az 1660.
Amúgy én is a minél magasabb képfrissítés pártján vagyok, a WoW nem lesz sokkal szebb ha mindent feltolsz (nyílván nem teljesen a full 0 és a full 10-es között gondolom, hanem észszerűen).
Instában, raiden meg alap a minden 1-es. Persze azokon kivül amik feltétlenül kellenek, hogy pl. lásd mi van a lábad alatt. -
Beaumont
aktív tag
Koszonom mindenkinek a hozzaszolast.
Meg megvan alevel 70 booster, meg gondolkodom mire hasznaljam el.
-
sztivo
őstag
válasz
Roland861010 #102126 üzenetére
FullHD-ban elég jól, de szerintem egy közepes beállítás elég lesz neki, nekem 1660 Ti és i5 9300H van, a grafika kb 3/10 alapból, illetve elég sok dolog lowon van, így tudja kitolni a 165Hz-et max, de Valdrakken marad 45-60 fps. Na most ehhez képest a 4050 az kb 20-30%, illetve egy jobb procid van, ami pl raid alatt nagyon sokat segít.
-
Roland861010
veterán
Végre a hétvégén egy normális kis géppel vissza tudok én is térni rendesen játszani.
AMD Ryzen™ 5 7535HS + 16GB DDR5 4800MHz RAM + NVIDIA® GeForce™ RTX 4050 6GB GDDR6 mennyire bírja a WoWot. -
lakisoft
veterán
A season 4 nem ert veget?
-
OgreImre
senior tag
Holy priest healer, tankadin, MM Hunter dps.
Őket rántottam fel hétvégén 50-ről 70-re. Utoljára BfA-ban voltak aktívak.
Most az egységes karakter listán szembesültem vele, hogy rengeteg azonos nevű karakterem van -
Roland861010
veterán
válasz
Beaumont #102110 üzenetére
Tőled függ.
Nekem 90% -ban caster karaktereim voltak.
A mostani kiegnek viszont úgy megyek neki, hogy legyen minden is .
Lesz egy paladin healerem lesz egy DK tankom és egy evokerem vagy magem.
A heal nehezebb lesz mert a tankokat nerfeltek így a tank is neccesebb.
Viszont így kevesebb lesz a tank és heal is így az elején gyorsabban lehet szintezni mert ezek mindig kellenek az instakba.
A paladinnal lehet dps-elni is így lehet haladni a questekkel és ez igaza a DK-ra is. -
sztivo
őstag
válasz
Beaumont #102110 üzenetére
Ami neked tetszik, de tényleg. Én 6 classt vittem fel 70-re és játszottam endgame-t (nyilván nem minddel olyan magas szinten), de leredukálódott 2-re, amivel szívesen játszom.
Ha időd engedi próbálgasd, vagy pedig ott a 60as trial és nézd meg. Most jöhetnék mindenféle tier listtel meg mi a meta, de felesleges kényszeríteni magad a metara (tudom, nem volt róla szó).
Class ami tetszik > meta class, erre törekedj. Sokszor futottam bele olyan playerbe, aki csak azért játszott az adott speccel, mert meta volt, de a gyerek semmit nem ért, látszott rajta. Ami neked tetszik, abba fektess több időt, legyél vele jó és élvezni fogod a játékot, tapasztalatból mondom
De ha egy tippet elfogadsz, és esetleg belecsöppennél a HC/Mythic raidbe és/vagy Mythic+ dungeonökbe, lehetőleg olyan classokat nézegess, aminek van sruvivability/self heal/egyéb hasznos képessége (pl combat ress), mert ha egyből egy nehezebb speccel akarsz nekimenni, az igencsak elveheti a kedved. -
Beaumont
aktív tag
válasz
Roland861010 #102107 üzenetére
Nincs mit.
Mas kerdes. Ki milyen class-al futna neki a mostani kiegnek? Bocsanat, ha volt mar diskurzus errol. Par ev kihagyas utan jottem vissza jatszani, es kivancsi vagyok a velemenyetekre. Koszonom.
-
-
lakisoft
veterán
A radiant echoes bossok hp-ját csökkentették vagy skálázódik a szinthez mostmár?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Túra és kirándulás topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kompakt vízhűtés
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Precision 7670 16" 4K+ OLED érintők i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Legion Y540-15IRH 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660 Ti 16GB 256GB NVMe + 500GB HDD magyar vbill gar
- Thinkpad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1245U 16GB 256GB NVMe gar
- FULL CTO MACBOOK PRO 16" - APPLE M1 MAX - 64 GB RAM - 1 TB SSD - Garancia
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest