Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
ripla
addikt
Aztán visszatérhetnének a War-hoz is, mert jelen formájában kézen fogva rohangál a 2 oldal a World of Craft nevű játékban.

Meg egy zsír új grafikus motor sem ártana, mert több hónapnyi kihagyás után, amikor pl. a legutóbb kipróbált ingyenes Where Winds Meet MMO után ránézek a játékra, sírhatnékom támad. -
Micsurin
nagyúr
Valahogy nem lep meg, őszintén ha elkezdik tolni cserébe a QoL és egyéb frissítéseket én azt mondom ámen. ESO-ban és SWTOR-ban is szinte a kezdetektől jelen van ez a rendszer, senki sem hal bele.

Sőt nekem is volt nem egy nem két cuccom... Sylvi fejéért ha kitehetném a kandalló fölé még pengetnék is egy 15 eurót!

-
PeL
addikt
Szomorú
Mikor már a havidíj sem elég nekik amellett hogy minden egyes kiegészítőért fizetni kell, ha nem akarsz folyton hátrányban lenni.Az a baj hogy ezt elkerülni csak a játékostársadalom összefogásával lehetett volna, mégpedig tömeges bojkottal. Asmongold videóját láttam ma pont erről, ő már a premium mountok első megjelenésénél azt hirdette hogy ne vegye meg ezeket senki, mert onnantól ontani fogják a premium fizetős tartalmakat. Aztán valszeg elgondolkodtak volna rajta, hogy nem így kellett volna. De amíg lesznek olyan emberek akik meglátják ezeket az új dolgokat és jó dolgából fakadóan instant szaladnak a bankkártyáért, fix hogy nem lesz ebben a mentalitásban semmiféle változás. Aztán itt tartunk.
Persze lehet mondani ezekre hogy nem kötelező megvenni őket, meg ezek nélkül is lehet játszani, de akkor is romboló hatása van ennek hosszú távon.
-
Micsurin
nagyúr
Na de lesz vagy 100 rugó…

Vámolva már nem akkora buli, a németre most megjött a megerősítő mail. Szóval gondolom azt megette a rendszer, mondjuk érdekes mert levonni nem vonta le!?

Németen még túl tudom tenni magam, csak jöjjön is meg… tanulom és tervben van a C1 is rövidesen. De köszi!
-
Micsurin
nagyúr
Olasz elv angol lesz reddit alapján is, bekérdeztem nem rég és sokan rendeltek anno Shadowlandsből is .it-ről. (Azok is mind angolok voltak csak a termék lapra a képek voltak hülyén kirakva ott is.)
Viszont bad luck…
Olasz, Spanyol visszadobott. Német 0ft-al kártyaregisztrált de nem kaptam megerősítő mailt…
Mint valami hülye próbálkozom…

Kérdés a .de bevette-e vagy sem… ott is csak 0ft-os kártyaregdíj volt azóta semmi.

-
Micsurin
nagyúr
-
TBT
addikt
Illetve mivel Amazonról van szó és előrendelésről... Nem kell most azonnal fizetni! Majd a megjelenés előtt 1-2 héttel jelez a rendszer, hogy legyen pénz a számládon, hogy le tudják vonni az árát (nyilván az akkori euró devizának megfelelően majd), szóval addig sem ülnek az ember pénzén hónapokig.

-
-
-
-
echterion
nagyúr
Csini lett amúgy, majd megnézem eredetiben is.
Sztem Sylvanas-nak egy egész jó lezárása lett SL-ben, körbeért a kiegeken átívelő sztorija, sokkal fontosabb szerepet kapott, mint bármelyik más szereplő a játékban. Olyan jól felépítették, hogy rendesen jólesett végre elkenni a száját.
Persze kissé holywood-i lett a vége, de hát mit lehet tenni, nem írhatták végleg ki. -
Plata
félisten
Nem hiszem.

Ha nem lett volna az a kicseszett hülye évfordulós timewalking esemény ezt sem vettem volna meg.
Jó eséllyel ezt is így fogom megvenni,felmegyek majd az évfordulós baromságra és megint visszacsábít.
Na jó ha lesz valami dögös új faj akkor lehet hogy hamarabb is elcsábít.
De ezek nélkül nem hiszem hogy megvenném teljes áron.
Akkor inkább megiszom egy karton red bull-t és elmegyek berendezni azt a iszonyat nagy Rishi tengerparti kastélyt. Az is ház.
Vagy öt éve halogatom hogy berendezzem. Nagyobb mint stormwind.
A kis Alderaani jedi akadémia berendezésétől is totál megőrültem.
Kb félnapom rá ment,két három óra berendezés után elgurult a gyógyszerem és szétdobáltam mindent.
[kép] -
ripla
addikt
Nem kár érte.
Viszont lassan guríthatnának valamit. A Hearthstone az egyetlen amit emlékeim szerint még rengetegen pörgetnek. Ez mellé van egy tucatlövöldés Overwatch, egy halál unalmas Diablo 4, meg egy halál unalmas World of Warcraft. Aztán ki is fújt.
Van náluk 4 játék, és még ezeket sem képesek úgy menedzselni, hogy frissnek és újnak hassanak. Ez azért már teljesítmény, meg kell hagyni... -
Healbacsi
őstag
Engem nem hozott lazba a hir.
A jelenlegi kieg eddig a legrosszabb mind kozul (pedig mar megjelenes ota folyamatosan jatszom).
Keves (nagyreszt csak repufarmok) es felmelegitett tartalom, a timegate timegate-jenek timegate-je.Ha ilyen lesz a midnight is, akkor eleg lesz hetente nehany orara belogolni.
-
ripla
addikt
Nekem januárban jár le és már én is lemondtam. Konkrétan már most sem tudok mit csinálni a játékban, kínomban Mechagon szigetét farmolom repuért meg a traktorgumi mountért.
Obliterátor #103321
A Midnight tippre 2026 tavasz, ami valóban 1,5 év, de az is rengeteg idő.Ettől függetlenül most decemberben jön ez az új sziget, meg tavasszal az UndermineD (?) és ezzel kellene kibírni a 2025-ös évet. Szerintem 3 hét alatt maxolható lesz, utána pár hónap és megint kongani fognak a szerverek az ürességtől. Valahogy nem tudják jól eltalálni az arányokat.
Nekem szerintem úgy lesz, hogy a januárban lejáró előfizetés után év végéig pihentetem, aztán majd az UndermineD előtt megint befizetek rá. Úgyis van ezer más dolog amivel foglalkoznom kellene, nem is baj ha megint tartok a játékban egy jó 7-8 hónapos szünetet. -
-
-
Classic classicra befizetnék, de csak akkor, ha az eredeti nehézséggel indítanák, nem ezzel hóka mókával, hogy lvl 55-ösen ölték egy hét után Ragnát.
-
tPedro_
őstag
War 1 remastered EUR 10
War 2 remastered EUR 15A Battle Chest EUR 40, de mivel nekem már megvan a War 3 Reforged és a War 3 Reforged Spoils of War (ezt hirtelen nem is tudom micsoda), amit szintén tartalmaz a Battle Chest, így csak EUR 20.24
Érdemes megpróbálni, hátha nektek is olcsóbb így.
https://eu.shop.battle.net/en-gb/product/warcraft-remastered-battle-chest
-
Plata
félisten
A francba és Revan pack-nak olvastam és egyből rákattintottam.
Nem azt kaptam amire gondoltam.
#103100Viktor77
Az új kieg nélkül 70-es szinten még a heti küldetések sem mind teljesíthetők.
Ha megvan az új kieg akkor az új területen küldik is adnak tokent,ha igaz,na és insták is.Plusz mehetsz a raidre is,amire van küldetés,de csak 80-as kariknak.Felveheted a küldit,de ha jelentkezel azt mondja húzz el csórikám kicsi vagy.
-
BoneDragon
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- DJI Air 3 drón szett - telefonos távirányítóval
- Xiaomi 13T Magánszemélytől Garanciával
- ASUS ROG PG39WCDM Ívelt Gamer Oled Monitor!39"/2k ultrawide/240hz/0,03ms/Gsync-Freesync/Type-C/!
- Akciós! Makulátlan MacBook Pro 16" i9 16GB 1TB 5500M asztro szürke részletek a leírásban.
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest