Hirdetés
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland861010
veterán
-
TheProb
veterán
válasz
Roland861010 #102595 üzenetére
melyik addon írja ki char screen-re az ivl-eket? Múltkor láttam valamit, de az kissé outdated-nek tűnt
-
Roland861010
veterán
Alakul.
-
András12345
aktív tag
Csak tanulságképpen írom le ezt, hogy ne szaladjatok bele...
Húztam egy allis DK-t, mert megtetszett a dark iron dwarf, gondoltam másfél évtizede hordás karakterekkel játszok, ideje váltani. Nézem, akciós a szerver között transfer, régen egyszer csináltam, mikor átkerült a karakter a másik szerverre, újra kellett választani fajt, frakciót. Gondoltam veszek hármat úgyis akciós, viszem a warrimat ami mindig is a mainem volt, meg még valasztok kettőt a sok közül.
Transferelem a warrit, nagy nehezen átmegy Silvermoonra, lépnék be vele, betölt, semmi fajváltás, mondom wtf...
Rákerestem konkrétan a dologra, egy fórum ilyen fórum bejegyzésre blizzardos válasz: "az új karakter kreációs felület óta nem kompatibilis a transfer utáni fajváltással"
Magyarul vehettem egy frakcióváltást is (ha már szerettem volna használni a warrit továbbra is), és a másik két transfer ott fog megrohadni az accountomon...
-
ldave
félisten
válasz
Healbacsi #102591 üzenetére
Értem, akkor ugyanazok a szabályok, lehet csak amiatt érződött kevesebbnek, mert nem látom a másik játékosok lootját (mivel nincsenek
).
Ma remélhetőleg befejezem a fő sztorit is, második két területen már csak arra koncentrálok, nyíljon meg minden, aztán később visszamegyek takarítani a mellékes dolgokat. -
Healbacsi
őstag
válasz
ldave #102588 üzenetére
Amikor egy 5 fos grp legyoz egy bosst, akkor 5x20% esely van lootra, ergo valaki biztosan fog lootot kapni a bossbol (random, hogy kicsoda).
Mivel a follower instaban egyedul lehettel, igy csak 1x20% a loot esely / boss.Pl. raid eseteben, ha mondjuk 12 fos a raid csapat, akkor 2 x 5x20% = 2 x 100%, azaz 2 loot esik fixen, es 2x20=40% esely van a 3. lootra.
-
Roland861010
veterán
Hello
Van itt olyan LW aki tud már 596ilvlű itemet gyártani? -
ldave
félisten
A followeres dungeon loot az ritkább, mint a sima? Nekem még csak tegnap lett meg a 80, gondoltam megnézem az alap 4 dungeont így, ez volt összes asszem 12 boss és mindössze kettő loot esett.
-
Khelben
nagyúr
Technikai jellegű kérdés: a gépem: Ryzen5 2600 + RX6700
A cpu 50%-on, a VGA 65%-on megy, miközben az új területeken 55 fps körül pörög a WoW. (75Hz-es a monitor, vsync bekapcsolva, régi területeken szépen megy 75 FPS-sel) Mit rontok el, mi a gyenge? A CPU? De akkor miért nem 100%-on pörög? Nem tudja kihasználni a 6 mag/12 szálat? -
Roland861010
veterán
válasz
ViharVadász #102581 üzenetére
Minek? Ezért? Ez kinek kell? Nem vagyok én megőrülve, hogy direkt szo..am magam.
Ogrelmre: csinálom is őket. Maga az rhc kihívása a vicc.
-
ripla
addikt
válasz
BoneDragon #102583 üzenetére
Volt egy ilyen tippem, igen.
-
ripla
addikt
válasz
TheProb #102559 üzenetére
Tegnap 15 perc volt mire 2 itemet meg tudtam venni, a végén már átmentem Stormwindbe, hátha, de nem, ugyanolyan tetű lassú ott is, agyf*szt kaptam már a végére a folyamatos "item nem elérhető" üzenetektől, miközben mutatta hogy ott van...
Mellesleg a daily questek mikor elérhetőek? A sztori befejezése után? Mert úgy emlékszem eddig a max. szint kellett hozzá.
-
ViharVadász
őstag
válasz
Roland861010 #102574 üzenetére
Menj Random 40vs40 fős BG-re, ott egyből nem fogsz unatkozni.
Tegnap belecsöppentem egy a már rég futó BG-re, az egyik respawn pontra dobott le. Kijövök egyből 2 rugó elkapott, nem volt esélyem sehogy kijönni folyton megöltek. Az utolsó 5 perc ment már csak, na mondom én azt ott megvárom a biztonságos helyen.
-
OgreImre
senior tag
válasz
az komoly ha már 6 nap után unalmas…
jönni fog az m+, addig lehet szakmázni, horgászni, pénzt csinálni. -
TheProb
veterán
Rerolloltam DK-ra, Evoker-ről. Előbbi tényleg fun és froston is tök tankos, jó a sustain. Sajnos evoker nagyon körülményes volt soloban. Lehet jobb gearrel haladósabb, de egyfelől marha papír, + a DMG se volt valami combos.
-
Healbacsi
őstag
válasz
-conrad- #102577 üzenetére
Ami pecabotot a prof oldalon latsz, azt hasznalod, ketto nem megy egszerre (ha pl a legios pecabotot akarod hasznalni, akkor azt kell berakni a journalba).
A korabbi (vannak mostaniak is) egyebb kiegeszitok, sisak, cipo, stb mukodnek tovabbra is ha felveszed oket a peca idejere. -
-conrad-
addikt
Sziasztok.
az új, profession panelen equippelhető itemek használata mellett még van értelme használni olyan horgászbotot, amit a fegyver helyére lehet tenni? Érdemes lenne kiszedni valamit, ad hozzá a skillhez? -
KTony
tag
válasz
Nem vagyok benne 100% biztos de szerdán még nem jön a m0. 11 én jön egyszerre a raiddel és a m÷ al. [link]
-
Roland861010
veterán
Nagyon jöhetne már a m0 legalább lássam kicsit mit is bír a DH tank.
Mert ez a rusholas rhcn unalmas.
Kb 10 perc egy kör. -
BMS
őstag
válasz
Roland861010 #102572 üzenetére
Én egyet kaptam úgy,hogy minden quest megvan
Aztán a többi összejött,szerintem 8+ óra farmból.
-
BMS
őstag
válasz
Roland861010 #102570 üzenetére
Én napi egy küldetést csináltam belőle. Kellett mellette még 2 rare-t farmolni(Beledar,Lurker) meg a Hallowfall-os eventet a Lynx-ért.
-
echterion
nagyúr
válasz
Roland861010 #102565 üzenetére
Mi ez a bögöly?
-
BMS
őstag
válasz
Roland861010 #102567 üzenetére
Hát kicsivel több mint 1 óra,az semmi
Majd a Siesbarg mountnál rájössz mi a szenvedés,ott kb minden gyűjtögetős quest volt 1óra.
-
BMS
őstag
válasz
Roland861010 #102565 üzenetére
Jól néz ki ez a mount,mi a vicc rajta?
-
Roland861010
veterán
na ez is meg van .. egy vicc
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Roland861010 #102561 üzenetére
Az lett új a DF-ben. Amúgy 60k egy jó fegyverért szerintem egyáltalán nem sok.
-
ChPessimist
tag
válasz
Roland861010 #102561 üzenetére
De mi a kérdés?
-
Roland861010
veterán
Amúgy meg a specializációkra gondoltam.
-
TheProb
veterán
AH másnál is szarakszik még mindig? Irgalmatlan lassú 1-1 keresés, buyout sokszor nem megy, mert azt írja, hogy nincs ilyen item. Illetve feladás is rohadt körülményes, van hogy többször be kell zárni-újra nyitni az AH ablakot, hogy aktív legyen a "create auction" gomb... Ezért fizetünk...
-
Roland861010
veterán
válasz
BoneDragon #102557 üzenetére
Rohadtul nem érdekelt a kraftolás. Nem foglalkoztam vele. Ennyi.
-
BoneDragon
veterán
válasz
Roland861010 #102555 üzenetére
Hsz-ek alapján elég aktív voltál df alatt is, mégis olyan kérdéseid vannak folyamat, mintha életedben nem játszottál volna még játékkal.
-
Healbacsi
őstag
válasz
Roland861010 #102555 üzenetére
1 uj "fulrol" tudok, a patron (azaz npc altal megrendelt work orderek) orderek, minden mas ugyanaz ahogy az elottem mar mondtak volt.
-
Roland861010
veterán
válasz
ChPessimist #102554 üzenetére
DF-ben is volt ez a plusz 2 fül a craft oldalon?
-
ChPessimist
tag
válasz
Roland861010 #102553 üzenetére
Mire vagy kíváncsi?
Ugyanaz, mint DF-ben volt. -
Healbacsi
őstag
válasz
Roland861010 #102550 üzenetére
Leghamarabb 18.-atol.
Erdemes-e? Fene tudja, egyelore nem lehet megmondani miken mukodik/fog mukodni a piac. -
Roland861010
veterán
Sziasztok,
Aki jártas a LW és BS szakmába mikortól lehet majd 636 ilvl itemeket kraftolni?Érdemes most bevásárolni hozzá alapanyagokat előre?
-
BMS
őstag
Egy kis segítséget kérnék. A profi módon szerkesztett képen a piros pont a kurzor helye és Brann körvonala világít ami azt jelenti,hogy ha kattintok egyet akkor őt jelöli ki. Ez kb minden szögből igaz(kivéve alulról). Ezt valahogy ki lehet kapcsolni mert lootnál idegesítő amikor ez a kis majom közel van hozzád és nem tudok lootolni mert őt fogja kijelölni.
E
-
lakisoft
veterán
válasz
Roland861010 #102541 üzenetére
Majd m+-ban térjünk vissza rá
-
BoneDragon
veterán
válasz
Roland861010 #102541 üzenetére
Kieg elején mindig igy van tankoknál.
-
Healbacsi
őstag
válasz
Roland861010 #102532 üzenetére
Jelenleg a 70 kozeli mobok nagyobb ellenallast fejtenek ki mint korabban, de errol irtak mar a Wowheaden is. Tul gyengek voltak a mobok igy valtoztattak.
80-hoz kozelitve ez az effect egyre inkabb csokken, elerve a 80-at meg is szunik, onnantol a max szintre skalazodas van, ami kezdo 80-as gearben eleg fajdalmas lehet. -
wjbhbdux
veterán
válasz
Vadászmenyét #102536 üzenetére
Nem kell feltétlen ilyen app hozzá, simán letöltve fel tudsz rakni minden addont a megfelelő mappába másolva, macen nem tudom mi de windowson wow/_retail(vagy classic)_/interface/addons.
-
Plata
félisten
válasz
Vadászmenyét #102533 üzenetére
Használj miniont, jobb.
-
Vadászmenyét
aktív tag
válasz
Roland861010 #102535 üzenetére
Sajnos így sem "találja"
-
Roland861010
veterán
válasz
Vadászmenyét #102533 üzenetére
Telepítsd oda ahol a wow van. Egy próbát meg ér.
-
Vadászmenyét
aktív tag
Üdv! Hátha valaki járt úgy mint én. Macbookon játszom a wow-al. Feltelepítettem a CurseForge appot, hogy addonokat tudjak hozzáadni. A probléma az, hogy külső HDD-re van telepítve a wow, ezzel nincs is gond, szépen fut a játék. Viszont a CurseForge nem látja a játékot, hiába próbálnám meg kijelölni manuálisan, elnavigálom a wow mappájába, de azt írja nincs telepítve. Nem értem... Amit találtam, minden jogot megadtam a külső hdd-hez az alkalmazásnak. Valakinek van esetleg tippje?
-
Healbacsi
őstag
válasz
echterion #102530 üzenetére
De meg mindig ott tartunk, hogy level 79-en mifele kihivas veszett el????
meglepi a 80-as szintet es ugyanaz a mobtipus ugy szajba fogja verni, hogy csak pislog. Adott szinten teljesen maskent skalazodnak a mobok, legyen az questeles, vagy barmi mas tevekenyseg a jatekban.
Ertem amit mondani akartok, csak epp santit (nem kicsit). Minden ami nem max level (jelenleg 80) szintezesi lepcsonek szamit. Ilyen teren mindegy, hogy level 1, vagy level 79-es vagy, egy-egy class/spell lehet nagyob OP is. Ahogy meglepi valaki a max szintet, onnantol a 80 szinthez skalazodnak a mobok. Mivel 80-as szinthez eleg magas ilvl is elerheto, igy a 80+-os mobok ehhez merten vannak belove. Ugyanaz a mob sokkal lassabban fog lemenni, es sokkal nagyobbat fog utni.
-
echterion
nagyúr
válasz
Healbacsi #102528 üzenetére
Dehogynem, q-elés közben nem a dps lesz a lényeg, meg random instában sem annyira (ha éppfáradtvagyok vagy másrafigyelek közben, akkor se állfenn a wipe veszélye, ha dps-sel vagyok), hanem hogy mondjuk hány másodperc alatt tudod a szembe jövő mobot burst dmg-dzsel letolni. Ha ez túl gyors vagy könnyű, az könnyen uncsivá teheti a játékot.
-
Healbacsi
őstag
válasz
echterion #102526 üzenetére
Nem felejtem el, csak attol, hogy valalaki elnyom egy darab spellt, ami neha 1 millat sebez, meg semmire sem megy. Vegyunk peldanak egy destro lockot.
Chaos bolt (nemi proccal karoltve) siman ut 1 milla folott.. magaban ez semmit nem jelent, a dps ettol meg nem lesz magas. -
ripla
addikt
Közben az van, hogy most raktam át a frost mage-t Frostfire Hero talentekre, eddig Spellslinger volt mert azzal kezdtem a kipróbálását, hát gyerekek... a frost mágus kegyetlen pusztítást tud véghezvinni. Brutális. El is veszett a kihívás a játékból, gyakorlatilag 100-120 ezer alatt nincs találat, a kritikus lövések spelltől függően 300.000 és 1 millió között mozognak. Mindezt lvl79-en.
-
Roland861010
veterán
válasz
András12345 #102521 üzenetére
Na gyors csináltam egy maxos beállítás + 4K scalingos videót
Egyedül a RT nincs bekapcsolva.
Átlagosan 40FPS .
Ahhoz képest hogy nem egy erőmű a laptop nem is rossz. -
Roland861010
veterán
válasz
András12345 #102521 üzenetére
Ha nem bánod azért letesztelhetem nem ?
-
András12345
aktív tag
válasz
Roland861010 #102519 üzenetére
Asztali gépen RTX 3090-R9 5950X kombóval 4k-ra skálázva kimaxolt grafikával be tud esni 60 alá az fps simán. Szerintem ne erőltesd
-
Roland861010
veterán
válasz
ripla #102518 üzenetére
Holnap megnézem mit bír 4K-ban.
Van egy 65QN90B TV natív 4k120Hz-el.
Dolgozik délelőtt az asszony így lesz időm teljesítmény tesztet csinálni.A laptopom specifikációja
Laptop: ASUS TUF A15 FA507NU
Processor: AMD Ryzen 7 7735HS | 8 cores | Base: 3.2 GHz | Boost: 4.8 GHz | 80 W TDP
Graphics Card: NVIDIA GeForce RTX 4050 Laptop GPU | 6 GB GDDR6 VRAM | 95 W TDP
Memory: 16 GB DDR5-4800 (Dual-Channel, max. 64 GB)
Display: 15.6" IPS | 1920 x 1080 | 144 Hz | 141 PPI
Storage: Micron 2400 MTFDKBA512QFM | 512 GB NVMe SSD -
ripla
addikt
válasz
Balcsix #102507 üzenetére
Lvl20-ig ingyen játszható, telepítsd fel, nézd meg.
#102511Roland861010
Nem tudom hogy csináljátok, én kipróbáltam 4k-ban, fullosan feltolva mindent, úgy akadt mint egy diavetítés.
Azóta 2K-ban játszok medium-high beállításokkal, így tökéletes.
Amúgy 8 gigás videókártya, 32 giga ram, 10-ik generációs 6 magos Intel I5, SSD, Win10. Így van átlagban olyan 50 fps-em. -
Balcsix
senior tag
Köszönöm szépen mindenkinek az infókat!
A hétvégén rá is próbálok. Már csak a kíváncsiság miatt is, hogy mennyire életképes még ez a régi szerkezet. -
Plata
félisten
válasz
Roland861010 #102511 üzenetére
De az nvidia,annak kevesebb ram is elég,amd kártyánál a 12gb olyan mint az nvdia 6gb,kb.
-
Balcsix
senior tag
válasz
Roland861010 #102502 üzenetére
Köszi szépen! Meglesem majd!
#102505ripla
Ennyivel megnőtt a játék gépigénye?
Most találtam egy 2 éves videót, amiben R9 280X GPU-val, és AMD-FX6300 CPU-val (ami gyengébb mint a 3570k) átlag 108-as FPS-sel fut a játék 1080p felbontáson high-ultra beállításokon.Na már tényleg kíváncsi vagyok. Mindenképpen kell vásárolnom 1 havi subot, hogy ezt tesztelni tudjam, vagy van rá valami "stress test" a játékon belül, ami elérhető előfizu nélkül is?
-
TheProb
veterán
Látom AH már olyan szinten kifingott, hogy az AH-s npc-k kapásból elhajtanak...
-
Roland861010
veterán
válasz
Obliterátor #102503 üzenetére
Nekem 4050 van a laptopba.
8as ra állítva RT alapon a világban 110 körüli FPS városokban 50-60 FPS.Az eventnel volt 40 FPS mégis olyan volt mintha nem történne semmi. Nulla reagálás bármire is.
-
Obliterátor
tag
válasz
Roland861010 #102502 üzenetére
Nőtt a gépigény , ami segítene az az Fsr ami Dragon ba jött be. Sajnos ahhoz legalább egy Rx 6600 és vagy Rtx 3060 at ajánlanék. Ezek aprón már olcsón beszerezhetők.
-
Roland861010
veterán
válasz
Balcsix #102500 üzenetére
Itt egy videó az összes beállításrol.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Eladó Konfig I7 8700 16GB DDR4 120GB SSD 750GB HDD RTX2060 6GB!
- MacBook Air 15" M3 24GB / 1024GB / Midnight / International billentyűkiosztás / ÁFÁS SZÁMLA
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Precision 7670 16" 4K+ OLED érintők i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Legion Y540-15IRH 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660 Ti 16GB 256GB NVMe + 500GB HDD magyar vbill gar
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest