-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lirion
addikt
válasz
laceszgamer #68098 üzenetére
Igen, ptr csak egy van, így nyilván más nem is lehet.
(#68095) k.kristof
Én már minden karimat átmásoltam. De ha vannak 110-eseid a bétában, miért hiányolod a másolást? -
Arnold2
őstag
Jelenleg a PTRen ez tesztelhető:
Hello PTR Testers,
Currently the PTR does not have Demon Invasions active, and Broken Shore and the follow-up quests are disabled as well; this is intended. This content may be enabled at a later time as testing progresses.
The important things that you can help us test out (feedback and bugs) on the PTR realms right now are things like:
Transmog Changes and the Appearance Tab
Spell and Talent Changes
PvP and Honor Changes
Other System Changes like Class Specializations and Glyph System
Engine Changes (New System Settings and Graphics Options)Also if you haven't yet, check out the PTR Patch Notes for more info!
Ellenben a karakter másolásról ezt írják:
The Character Copy button is present in the current PTR build and characters from your retail account are listed, but we're still working to get the copy process finalized so you'll likely run into "Copy Failed" errors.
We're working on resolving this but I don't have a current ETA to provide. I'll provide updates as we continue work on this.
Hazamegyek és megpróbálkozom vele én is. Majd jelentek.
-
Skyhunter
őstag
Ha elindítom a PTR setup exe-t, kiírja hogy nem kaptam ehhez meghívót....mi van? Ehhez is kell, nem csak a bétához?
-
Skyhunter
őstag
Aktív előfizetés kell, hogy megjelenjen az appban a Legion PTR?
-
Brenor
aktív tag
Komolyan nem értem egy pár játékos logikáját. Ott vagyok egy assault questnél, behívom groupba az elutasítja, de tovább questel ott. Miért nem fogadja el, mikor az neki is jó, mert neki is nől a %-a. Vagy mikor csinálok egy premade groupeot, csomóan belépnek, de abban a minutumban kilépnek. Ennyire sült idióták játszanak mostanában? Nem tudom megcsinálni a groupos assault questeket, mert nem fogadják el a meghívás vagy kilépnek. Azok a questek kellenének a flying mount miatt. Amúgy elég nagy hülyeségnek tartom ezt az acsis flying mount dolgot.
-
-
Brenor
aktív tag
Nemrég kezdtem bele a wodba és az lenne a kérdésem, hogy milyen gearrel érdemes belekezdeni a pvp-be? Még nincs valami sok honor pontom és még nem tudom mire elkölteni.
-
Whysperer
addikt
Gyerekek ugye Arena event van..,de OMG.. Resto shaman vagyok akárkivel bementem csak szenvedés volt... kikaptam nem nyertem egyet sem.. Söt jött 2 retri pala kb 2 másodperc volt mire levertek 100%-ról...
Erre beadott skirmishben egy Retri palat mellém. Te jó isten 12-t veretlenül easy módba nyertünk 2v2.-be zsinorban. kb úgy képzeld el ,hogy 100% - 100% hp-m voltunk a végén nekem 80%-90% mana a végére.
Egy disc pap / hunternél volt csupán egyedül kevesebb manam,de ott is csak azért mert a papa elszaladgált.Gyerekek.. nem akarok feladni 10 éve resto shamanozást. van palam altnak,de ,ha most akar valki karaktert csinálni csakis Palát. Retri burtál, healernek nagyon állat, prot meg egy omg!!!!!!
-
törölt tag
Battle.net-en ha a WoW-o kivalasztod van egy "Install / Reinstall the Game" lehetoseg. Azon belul pedig van a Public Test Realm letoltese.
De lehet mar mindenkinek benne van alapjaban a Battle.net Client-ben a Region Account ful alatt lehet kivalsztani (nalam PTR, Live es starter inditasi lehetosegek vannak).(#68076) Peetey91:
En MoP ota tudtam mindig uj max lvl-es karaktereket csinalni. A karakter keszito kepernyon mintha a bal oldalon lenne egy kis ful ami felkinalja a 100-as karakter letrehozasi lehetoseget. Most nincs fent a PTR igy nem tudom megnezni. -
Lirion
addikt
válasz
laceszgamer #68075 üzenetére
Ez alatt mit értesz? PTR-re a legion pre-patch került ma fel, az minden újítást tartalmat, az új területek, dh és 100-on túli szintezésen kívül.
(#68076) Peetey91
Jelenleg a karakter másolás nem működik, templatet lehetne készíteni, de vagy azt kapod, hogy a név már foglalt, vagy csak egy üzenet, hogy hiba történt és nem készült karakter. Sokadik próbálkozásra ugyan be lehet mákolni egy sikeres karakter generálást is, de akkor meg 5 percenként kivág a szerverről.. -
törölt tag
válasz
k.kristof #68063 üzenetére
A PTR-nek van meg egy hatalmas elonye. Ha valakinek csak 1-2 karaktere van es gondolt ujabb altokra akkor erdemes kiprobalni mindengyik Class-t mert max szinten meg lehet nezni mindent, Spell-ek, Talent-ek stb. es egyeb Service lehetosegeket is pl. Race Change, Faction Change stb.
-
-
lakisoft
veterán
Jujj gyerekek megérkezett hozzám is a Béta kulcs
. Este nem igen alszok
-
-
lakisoft
veterán
-
Brenor
aktív tag
Securing draenor acsit csak napi questekkel lehet megcsinálni vagy elég ha odamegyek?
-
lakisoft
veterán
PTR-re gondolok nem a bétára
-
Peetey91
senior tag
A profokról még annyi érdekelne, hogy most akkor megint lesz értelme a gatheringnek? Nem lesz olyan hülyeség, hogy mindenkinek dől ingyen a herb/ore, rendesen ki kell menni és farmolni herbalism-mel, mining-gal?
-
lakisoft
veterán
A PTR frissítés megtörtént nálunk is?
-
Arnold2
őstag
Javítottam az összefoglalót.
Sorry, de teljesen kiment a fejemből átírni.
De ugyanakkor öröm olvasni, hogy valaki olvassa az összefoglalót -
DrGonzo22
őstag
És még annyit, hogy érdemes elmenni lvl20-ig előtte a trial verzióval, majd a trial accountot aktiválni. Sőt, ha később veszed meg, a Legionnel együtt, amihez jár az instant 100 is, akkor már lesz egy próba mód, ami komoly előnnyel jár kezdők számára. Megkreálhatod a karaktered 100-ason, játszhatsz vele, megkapod a legendary fegyvert is kipróbálásra, stb. majd végül eldöntheted, hogy tetszik-e vagy sem, ha nem, akkor eldobod a karaktert, ha igen, megtartod, ezzel ki tudod próbálni az összes class összes speccét.
Más: a Legion Prepatch PTR, amit linkeltem, most épp nem elérhető, levették a hivatalos weblapról is; már 2x tették fel, és vették le... szóval nem biztos, hogy holnap indul a 7.0 PTR, de jövő héten tuti. Tehát, aki kimaradt a bétából, így tudja megnézni a dolgokat (classok, stb.)
-
asuspc96
senior tag
köszi srácok
Akkor azt a pénzt majd erre költöm, így összeadódik az a 30+60 nap ?
-
asuspc96
senior tag
Helló!
Ha jól olvastam az összefoglalóban található instrukciókat a kezdéshez:
"Mennyibe kerül?
A World of Warcraft – Battlechest (ami tartalmazza az alapjátékot, a The Burning Crusade, a Wrath of the Lich King, a Cataclysm és a Mists of Pandaria kiegészítők teljes tartalmát) 4000 forintba kerül. Az alapjátékhoz tartozik még 1 hónap ingyen játékidő.
A jelenlegi legújabb kiegészítő, a Warlords of Draenor ~10.000 forintba kerül (ahhoz, hogy korlátok nélkül tudj játszani az alapjátékkal és az összes eddig kiadott kiegészítővel rendelkezned kell)."Akkor ezt a kettőt kéne megvennem ?
WOW Battle Chest + WOW Warlords of Draenor(kezdő vagyok ebbe a témába, a válaszokat előre is köszi
-
DrGonzo22
őstag
Prepatch PTR-ra kerül. Ez a 2% secondary stat, mint human racial most komoly? Eddig is a legnépszerűbb faj volt (ha jól emlékszem, elég sokkal, bár nincsenek a statisztikák előttem), de mi lesz ezután? Még jó, hogy van 100-as humanem wlock is, mage is, így nem lesz gáz váltani, bár sajnálom a szakállas gnómjaimat feladni
egy human sosem fog olyan tutin kinézni, ráadásul abból én kizárólag női karaktert vagyok hajlandó játszani, azoknak meg szerintem nagyon elrontották az emote-jait, na mindegy.
-
Viktor77
titán
Felmerült bennem egy érdekes kérdés.
Volt anno a dungeon set, paladinnak a Lightforge set. Ezt annó egy hosszú küldetéssorozat, gyüjtögetés alatt feluppoltam Soulforge setté. Most ugye már egyik sem elérhető, replica változatban léteznek.
Ha bejön a Legion transmog, ezekre emlékezni fog a rendszer?
-
törölt tag
válasz
benceman00 #68031 üzenetére
Azert az megvan, hogy Ragna alli oldal legalabb annyira ures mint Outland horda oldal? Vagy lehet Outland annyira halott mivel ott OG-ban nincs senki bezzeg Ragnan tomegnyomor van OG-ban
-
benceman00
tag
válasz
thomeef #68030 üzenetére
Pvp-s vagyok de már content végén nem erőltetem a gearelést.
Miért ne számítana sw? Outlanden dugig van sw és stormshield is. De egyébként ez csak az én hülyeségem, hogy szeretem a tömeget
Realm választás szerintem csak guild és gold érték miatt fontos minden más cross. -
thomeef
őstag
válasz
benceman00 #68027 üzenetére
Outland allival jól jártál, egyik legjobb ha pvp-s vagy
-
malacka87
őstag
válasz
Sw már nem nagyon számít. Máshol vannak az emberek.
-
Viktor77
titán
válasz
Mi a jó istent keresne bárki SW-ben?
-
benceman00
tag
válasz
Brenor #68025 üzenetére
Hát én nem tudom ti mit láttatok de én mielőtt elkezdem újra játszani felnéztem ezekre a szeverekre. Ragna alli oldalon 4db ember volt sw-ben hétköznap 11órakor.
Bloodscalp alli oldal szintén. Egyedül a ragna horda oldal volt említésre méltó a "magyar" realmok közül.
Én outland alli oldal mellett döntöttem. -
Brenor
aktív tag
válasz
Ron Swanson #68019 üzenetére
Egyáltalán nem halt ki még alli oldalon is tolják rendesen.
-
thomeef
őstag
válasz
Az egyetlen high pop szeró most Outland ha megnézed. Medium se sok van, az összes low.
-
nonsen5e
veterán
válasz
Ott játszanak a legtöbben, nem halt ki, wowprogress-en nézzél klánokat.
-
nauro
aktív tag
Nemrég volt szó könyvekről, itt egy jó kis összeállítás
[link] -
Sziasztok!
1 éve nem WoW-oztam és most szeretnék visszatérni, hogy a nyáron ne unatkozzak
Az lenne a kérdésem, hogy a legtöbb magyar még mindig Ragnaros-Hordán játszik? Nem kihalt a szerver? (Mert látom, hogy csak medium pop és régen high pop realmon játszottam (Outland)).Tudtok esetleg olyan guildot, ahol van több száz aktív magyar? -
DrGonzo22
őstag
válasz
Brenor #68017 üzenetére
PvE-re demo kifejezetten jó. Egyrészt nagyon jó alacsony gear-rel, aztán jön egy szünet, majd BiS gear-ben újra nagyon jó: [link] Ugyanakkor semmi értelme megtanulni, mert 5 héten belül eltűnik a játékból a jelenlegi formájában, míg az affli/destro elég hasonló marad (legalábbis nagy vonalakban).
-
Brenor
aktív tag
válasz
benceman00 #68016 üzenetére
Akkor úgy látszik, hogy a demo nem épp a legjobb most, annakidején szerettem azt a talent ágat.
-
Brenor
aktív tag
válasz
thomeef #68012 üzenetére
Kezdem érteni kifogom próbálni így, köszi. Afli mellé demot vagy destrot érdemes használni másodlagos talentnek ebben a metaban? Pve és pvp is érdekel.
Idáig nagyon tetszik nekem ez a kiegészítő végig élveztem a questelés, nem untatott, mint a pandaria, ahol már a questelések negyedét untam. Bár úgy hallottam elég sokan panaszkodtak, hogy nem jó az end game tartalom. -
Brenor
aktív tag
-
Brenor
aktív tag
Az affliction warlocknál milyen helyzetekben jön jól a seed of corruptiont és a soulburn?
-
Pocak89
senior tag
Sziasztok!
Már jó ideje nem játszottam szerintem közelítek az 1 év felé. Legionkor viszont vissza fogok jönni. Most vannak ezek a wow filmért járó rewardok. Beléptem lvl 20 alatti karakterrel és megadta az achit és gondolom a postán el is küldte a cuccot, de ugye azt starterként nem tudom megnézni. Szerintetek annál elindult a 30 napos visszaszámlálás vagy ott szépen meg fog várni? -
Peetey91
senior tag
Azt lehet tudni, hogy egy friss DH "ismeri-e" a régi, pl. Kalimdor flight pointokat, vagy fel kell fedeznie őket?
-
benceman00
tag
Itt egy másik jó farm spot: [link]
Disgusting Oozeling esik 6k gold, Azure Whelpling 14k gold és értékes transmogok.
Egyik battlepet sem esett csak a transmogok + 45db fel cloth aminek darabja 8g + 150 gold a trash.
Annak az övnek ami kiesett nagyon el van szállva az ára az én realmomon azt leszámítva
10k gold egy óra alatt de hátha el tudom adni annyiért azt az övet.Ez a hely egy barlang Winterspringen a neve Mazthoril. Server Hop addon kell hozzá, anélkül nem lehet farmolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- World of Tanks - MMO
- Parkside szerszám kibeszélő
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux kezdőknek
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Hálózati / IP kamera
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged