Hirdetés
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
clydoh
csendes tag
-
BMS
őstag
[link] Dec 17-re saccolják az új patch-et.
-
Pferi
senior tag
válasz
clydoh #103194 üzenetére
Szia!
Sajnos most a 7800X3D ára (és az Euro) nagyon elszállt. 200 körül van a proci amit én pl. 160-ért vettem tavaly. Ha nincs extra igényed akkor alaplapból 70-80 körül már vannak elfogadhatóak. 32 giga DDR5 6000 Cl30-as memória lenne 45 körül.
Ez összesen 325.000 lenne vga nélkül, azért messze nem 500
A régi alaplap+cpu+ram eladva visszahozna még 80-90 körül (ezt csak saccolom), és akkor kb. 240.000-ből meglenne a fullos AM5 cseréd -
sztivo
őstag
válasz
clydoh #103194 üzenetére
Szia!
AMD 7000 széria nagyon sokat dobna rajta, vagy minimum egy 12.gen intel.
Csak példaként írom, meg viszonyítási alapnak, egy intel i5 9500 kb 1170 pontot kapot single core benchmarkon, addig egy 5600 Ryzen vagy egy 10-11 gen intel 1350 körül max, egy 7000 Ryzen vagy 12.gen intel i5 1770 pontot, ez azért nem kis teljesítmény javulás, és a wownak még mindig az egyszálas teljesítmény a lényeg.
Szerintem nézz szét a használt piacon, ha nem akarsz rá rengeteget költeni, és elég egy Ryzen 5 vagy i5 is. -
clydoh
csendes tag
Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem hogy jelenleg egy AM 4-es platformom van (szerintem a proci mar nagyon küzdj a játékkel)
AMD Ryzen 7 3700x proci
Gtx 1080 ti 11g kártya
Asus prime b550m-a lappal
32g ram
megérne fullba váltani AM5 platformra 7800x3d procival ?
ez kb videokartya nelkul egy 500k lenne vagy elég lenne maradni ezen a platformon es egy 5700x3d-t venni kb 100k-ért?
Itt az ár/érték arányt kérdezem hogy megéri e csak és kizárólag WoW-ot játszok. -
ripla
addikt
válasz
BoneDragon #103188 üzenetére
Nekem 4 szett eddig, de még van a heti küldikből. 2 hét és meglesz minden, hogy utána mi fog történni az elkövetkező 2 hónapban... rejtély.
-
BMS
őstag
válasz
BoneDragon #103188 üzenetére
Én megvettem a mountokat,peteket,toyokat meg egy pala set-et.
-
BoneDragon
veterán
Na sikerült kivenni az 5. tier2 settet is ma. Jövőhéten ez is kész lesz.
-
sztivo
őstag
válasz
BoneDragon #103186 üzenetére
Meg azt a hatalmas lag-ot, ami van Hallowfall, Dornogal stb helyeken.
-
ripla
addikt
Nahát... lett egy achim és kaptam egy Coldflame Tempest nevű madár hátast, gyönyörű jégkék színe van, ezüst páncélban.
-
-
Healbacsi
őstag
válasz
tyielow #103172 üzenetére
Szimplan csak at kellett volna allitani az idot (bizonyos teruleteken tobb idosik letezik), erre van egy neves NPC a teruleteken (ez az NPC egy chatbuborek ikonnal meg is van jelolve, maga az NPC egy enyhe fenyoszlopban all, a jobb felismerhetoseg kedveert.)
Bar egy olyan quest chain, amely tobb phase-t tartalmaz, okozhat finomsagokat.
-
tyielow
aktív tag
válasz
BoneDragon #103169 üzenetére
Na mégiscsak wowhead kommentben lett meg a válasz. El volt kezdve a Mag'har orc questline és az barmolta szét blasted landset nekem. Végigcsináltam az allied race kampányt, most már minden rendben.
-
ripla
addikt
Uhh, full meghalt a játék.
Stormwindbe való teleportálás után, Tanarisból, MINDENKIT Swamp of Sorrow-hoz dob ki a portál, de ki az óceánba, messze a parttól, ahol a fatigue miatt már tömve van csontvázakkal a víz. -
ripla
addikt
Azért ez masszív token buff, nem mintha probléma lenne. 52 lett múlt héten, most meglett a 60, kivettem az első szettet és máris van nálam 34 token úgy, hogy még legalább ugyanennyit össze tudok szedni. És így hogy az első szett után a következőek már csak 40-be kerülnek, tippre 1 hónap alatt ki lehet szedni mindegyiket.
-
tyielow
aktív tag
Valami gixer van Lord Kazzakkal. A raidek valami más dimenzióban ölik én meg egyedül állok Blastend Landsban. Wowhead nem segített. Zidormival beszéltem BL-SoS határán de nem történt semmi. Hogy jutok el a bosshoz?
-
BMS
őstag
[link]
100 token után ezekkel lehet farmolni tovább. -
HugóBoss
tag
Holnap cserélődni fog a TW vendorok készlete, vagy maradnak ugyan ezek? A még hiányzó mountok miatt kérdem. Most van olyan, ami kinézet alapján nem prio, szóval nem költöm rá a badge-t, de ha nem lesz másik, akkor megveszem
-
Csapoati
nagyúr
Vagy elég lett volna kicsivel növelni a heti limitet, kb 50-re, úgy is kényelmesen meglett volna minden kb karácsonyig.
-
-
Csapoati
nagyúr
Masszív buff a Bronze Tokenekre:
-
ripla
addikt
2 darab láda keresős küldetést tudtam megoldani, egyelőre nem találok infót arról, hogy van-e több, vagy hogy mikor lesz több. Perpill 52 darab tokenem van.
-
ripla
addikt
válasz
BoneDragon #103148 üzenetére
7? Nekem 6 lett és nincs több küldetés.
-
BMS
őstag
válasz
BoneDragon #103148 üzenetére
Completing the tutorial questline grants you 6
Bronze Celebration Token:2 from Tat Big Meanie;2 from Tweasure Hunt;2 from Thoughtful Pursuits.
Completing each Celebration Crate forNo Crate Left Behind grants 2.
-
BoneDragon
veterán
Mától van új quest sorozat, ami újabb 7db bronze tokent ad.
-
lakisoft
veterán
Meg sose vettem tokent goldert.
Hogy mukodik ez pontosan?
Megveszem a tokent, useolom es rakerul a blizzard balancera? -
Bencus88
nagyúr
válasz
BoneDragon #103138 üzenetére
Azt hiszem ez csak retailen működik. Beléptem de bem találtam semmit
-
Healbacsi
őstag
válasz
ripla #103141 üzenetére
Ez a kieg gyakorlatilag egy kieg harmada.
Totalisan ugyanaz a helyzet, mint a Starcraft 2-vel volt, amikor a jatekot 3 darabban adtak ki. Vegso velemenyt akkortol lehetett alkotni rola, amikor teljes lett.
Szoval 2 kieg mulva tudjuk megitelni a teljes Worldsoul Saga-t.A masik gondolatom szerint az sem tesz jot a retail wow fejlesztesenek (az overall jatekos szamnak igen), hogy jelenleg 4 fajta wow verzio aktiv.
Uj tulajdonos van, ami minden penzt ki akar sajtolni a cegbol. Kicsit ugyanazt ertem, mint amikor a Disney felvasarolta a Star Wars-t.Szamomra boven van elfoglaltsag ebben a kiegben is, ami neha tul sok is.
-
Plata
félisten
válasz
ripla #103141 üzenetére
Légió miatt jöttem én is vissza,azóta csak vacakabb és vacakabb kiegek jöttek.
Bár BfA-ban el lehetette lenni vicces island expedíciókon,meg az arathi battlegound vagy mi a túró is élvezetes volt,a darkshire battlebizgentyű sem volt rossz,de arathi hangulatosabb volt.Suttyóland meg nagyon gáz volt.
Sárkányos kieg nem volt rossz,klasszak voltak a zónák,de valahogy a world questek nagyon pocsékok voltak.Egyetlen reput sem húztam fel,pedig előző kiegekben sok karival volt minden repu maxos sőt,egy rakás repus ládát bezsákltam. -
ripla
addikt
válasz
Healbacsi #103134 üzenetére
Pedig ez a beleszuszakolni mindent dolog a Legionnál tökéletesen működött. A mai napig a leghangulatosabb kiegészítője a játéknak. És rettentő módon hiányolom a Class Hall-okat, imádtam a class specifikus küldetéseket és a hozzá járó egyedi fegyvereket és mountokat.
Valóban visszalépésnek tűnik ez a kieg, pl. az említett Legionhöz képest, szerintem akkor volt a csúcson a játék, és mintha emlékeznék egy olyanra is, hogy akkor játszottak vele a legtöbben. Amin nem csodálkoznék, még most is van benne olyan tartalom, amiért érdemes visszanézni. Én pl. még mindig farmolom az ottani raideket a gearekért, amelyek véleményem szerint szintén a legszebbek eddig. Illetve warlocknak az Antorus raidből lehet kiszedni a speciális demon pet skineket. -
sztivo
őstag
válasz
Hashvrad #103131 üzenetére
Mondjuk az a lag ami van néha, az borzasztó. Múltkor hallowfallban mintha 1000+ ms lett volna, de nálam rendben volt minden, mégis sokkal később tudtam lootolni, sőt volt hogy újra kellett, mert nem regisztrálta, hogy kilootoltam egy mobot. Tegnap este pl Draenoron Dornogalban volt akkora lag, hogy inkább ráhagytam. Low pop realmeken ez nem tudom mennyire van jelen (pl Arathor [tudom ingame high]), de Silvermoon és Draenor az elég lagfest
Nerub-ar palace is egy külön öröm, mikor széthullik a raid, mert egyeseket kidobál a játék, és van, hogy vissza se tudnak csatlakozni, meg ott is egyesek jelzik, hogy kezd dropolni a játék (bár ez sok mindentől függ, nekem egy nagyon gagyi laptop i5 9300H-m van, de még sincs akkora bajom, mint havernek a Ryzen 5 4600H-val). -
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
Classic catan játszottam, és maradt 1 tokenem, de lejárt az előfizetésem.
Van lehetőségem arra, hogy az accon lévő tokent felhasználjam, vagy mindenképp be kell fizetnem előtte? Keresgéltem hol tudnék Írni blizznek, hogy aktiválják, vagy adjanak 1 nap gametimot, de teljesen megváltozott a rendszer, mindenhol csak ilyen javaslatokat látok, nincs olyen hogy open ticket, leÍrom a bajom és válaszolnak. Vagy csak nem találtam. -
tPedro_
őstag
Bosszantó módon lemaradtam a 251e goldos tokenről, nem tudom, be fog-e esni még 300e alá...
-
Healbacsi
őstag
válasz
Nincs azzal gond ha valakinel nem arat osztatlan sikert a kiegeszito.
Szerintem jol sikerult, csak jelenleg tul sok mindent akarnak adott ido alatt beleszuszakolni a jatekba. Ennek az a mellekhatasa, hogy alapveto dolgok nem mukodnek jol.
Sajnos jelenleg mennyisegi fejlesztes folyik, es nem minosegi.
Ilyen teren valoban nem jo jelenleg a kieg, de bizom benne, hogy ahogy lezajlik ez az evfordulos orulet, utana tenylegesen a jatek rendbetetelevel fognak foglalkozni.Az unnepseg miatt velemenyem szerint content upgrade (roadmap szerinti, jelentsen az barmit) majd a 11.0.7-re fog szorulni. Az evfordulo teljesen felboritott most mindent.
-
Hashvrad
tag
Valószínűleg ez a téma nem elég egy kieghez. A karakter képernyőn lehet még bőven javítani, remélem nem Midnight feature lesz.
Annyi még lemaradt, hogy a story eleje nagyon jól sikerült, főleg a DF-es Tsaládhoz képest.
Mindenesetre még van elvileg két major patch ott tudnak javítani, csak lépjenek túl a season 1 színvonalán, mert ez eddig visszalépés a DF-hez képest (szerintem). -
BMS
őstag
válasz
A zónák nekem sem tetszenek,nem vagyok oda annyira ezért a föld alatti dologért(DF-es zónák szebbek voltak szvsz).
A karakterválasztó menü még úgyis fog kapni updatet,de már az hatalmas plusz,hogy nem kell állandóan realmeket váltogatnom ha egy másik karakterrel akarok valamit csinálni. -
Hashvrad
tag
Lehet nem lesz túl népszerű vélemény, de nekem a War Within eddig hátralépés, nem jó folytatás.
Magamról annyit, hogy sok karakteres főleg solo játékos vagyok, így ebből a szempontból nézem.
- Az outdoor content vegyes, Spreading the Light és a wax gyűjtögetés jó, a többi nem működik.
- A delvek egy karakterrel jók, viszont több karakterrel már nagyon unalmasak.
- A hero talentek túl sokat nem adnak hozzá (nem "expansion feature").
- Khaz Algarnak nincs egységes képe, mintha több külön terület lenne egymás mellé hajítva (+ Hallowfall nagyon kilóg felfelé).Igazából a Warband az ami tényleg jól sikerült eddig (bár barom átláthatatlan az új karakterválasztó). Egyre több a technikai probléma is (lagok, akadás, bugok).
Erre most kijön a 11.0.5 aminek mintha hiányozna a fele, az event rész minimális, de legalább van 90$-os mount.
-
Healbacsi
őstag
válasz
ripla #103129 üzenetére
Nem remeny kerdese:
achievement Token collector allowing repeatable activities during the event to drop additional Bronze Celebration Token
- Bosses from the Blackrock Depths raid
- Anniversary World Bosses
- Classic Timewalking dungeon completions
- Codex of Chromie scenario completions
- Daily quests from Korrak's Revenge. -
ripla
addikt
Közben kis korrekció, lement Ansurek, plusz a színház, 42 token a vége nekem is. Viszont a Brawl már tényleg kimarad, szerintem talán kétszer voltam a hely közelében, és ennyi, az teljesen hidegen hagy.
-
ripla
addikt
Megcsináltam még ezt a Korrak Revenge-t, végülis poén volt, nem PVP-ztem vagy 4 éve, de ez 1 körben meglett. A régi Alterac Valley stílus, amikor még nem volt időhöz kötve a vége. A régi időkben, amikor még aktívan érdekelt is, néha részt vettem olyan csatákban, amik akkor már több mint 7 órája zajlottak egyhuzamban.
Szóval így lett 37 darab a vége. -
BMS
őstag
Kerekedett az önéletrajz
-
ripla
addikt
Most megnéztem amit linkeltetek, 45-re jönne ki, hogyha megcsinálnám a PVP, a Brawl, és a Queen Ansurek raidet. Illetve még a színházas rész nem volt meg.
Utóbbi kettőt még megnézem, de a PVP nem tud érdekelni. Szóval eddig nekem 35 darab lett meg, meglátjuk jövő héten mennyit lehet majd összeszedni.
Meg összességében van 3 gear ami mindenképp kellene (paladin, warrior, rogue), a többit csak akkor ha belefér, szóval belegondolva annyira nem nagy probléma. -
Healbacsi
őstag
válasz
ripla #103119 üzenetére
Na.. akkor ujra.
[celebration tokens wowhead cikk]
--- 1x teljesitesu tokenek: 3 quest*5=15 token
--- heti unnepi aktivitas: 3 token + 12 orara 10% xp
--- Heti content (lvl 80): 2 heti work q, szinhaz, awakening machine, wax gyujtogetes (fold kupac lootolas ha igy jobban tetszik), Hallowfall farmon 4 tuz aktivalasa, pokos hetiq. 7*1=7 token
--- heti questek a fovarosban: 100 titan relic lootolas, heti delve, heti wordsoul quest - 3*2=6 token
--- Tanaris questek: 4 quest*3=12 token (itt lehet elteres a wowhead cikk kapcsan
--- TWW world boss wq 1 token
--- heti pvp quest 1 token15+3+7+6+12+1+1= 45 .. ezen szamok a wowhead cikk alapjan szamolodtak, ingame verziok esetleg elternek.
Szerk: a Bonedragon cikke kapcsan nem szamoltam a raid endboss killt, es a pvp brawl jutalmat.
-
ripla
addikt
Eskü nem tudom hogy csináljátok. A PVP küldin kívül elmentem a területek városaiba, megcsináltam a kék küldiket 1 darab tokenért, így lett nálam összesen 35 darab, a PVP-vel együtt lenne 38, de azt kihagyom, nem érdekel a PVP.
42.... honnan? Hogyan? -
Plata
félisten
válasz
BoneDragon #103115 üzenetére
Sajnos szerintem a Wow elment teljesen ebbe az irányba, de várható volt.
-
BoneDragon
veterán
Mikor itt sirunk a drága dinó miatt...
The New Most Expensive Mount in WoW: Flying Spectral Tiger Store Mount on Chinese Servers
Legszomorúbb az egészben, hogy nem updatelték a spectral tiger modeljét, hanem ugyan azt adják 265 amcsi dodoért. -
BoneDragon
veterán
-
Healbacsi
őstag
válasz
Viktor77 #103100 üzenetére
A pvp heti questek meg hatra vannak. Jelenleg 41 tokennel rendelkezek. A pvp heti (jelenleg rated arena honor gyujtes) meg 1 tokent fog adni.
(elvileg nem hagytam ki semmit)Szoval szamoljuk ugy, hogy hetente 40 biztosan meglesz atlagban (ha megszerezed a 100-at, onnan ujabb lehetosegek nyilnak meg).
Tehat 320 kell minden sethez, 40/het, ami azt jelenti, hogy raeros tempoban 8 heti elfoglaltsag, ami hetente nehany orat vesz igenybe (csak epp ez 2 honapnyi elofizut jelent, ha mast nem csinal az ember).Kulonosebb gear igeny nincs, viszon nem 80-as karakterrel az emlitett heti 40 kevesebb lesz, mert a heti contentek java resze 80-as szintu content.
-
BMS
őstag
Lassan felélem a Shadowlands-ben összekuporgatott pénzem
-
TBT
addikt
válasz
BoneDragon #103084 üzenetére
-
-
Plata
félisten
A francba és Revan pack-nak olvastam és egyből rákattintottam.
Nem azt kaptam amire gondoltam.#103100Viktor77
Az új kieg nélkül 70-es szinten még a heti küldetések sem mind teljesíthetők.
Ha megvan az új kieg akkor az új területen küldik is adnak tokent,ha igaz,na és insták is.Plusz mehetsz a raidre is,amire van küldetés,de csak 80-as kariknak.Felveheted a küldit,de ha jelentkezel azt mondja húzz el csórikám kicsi vagy. -
TBT
addikt
Új jótékonysági pet!
Reven Pack Trailer | World of Warcraft
20 euró - 2025. január 7-ig érhető el!
Az ilyen jótékonysági dolgokat én is szeretem, ezeket szeretem venni én is. Tudom, szemét vagyok, de örülök neki, ha egy jó ügyet segíthetek, akár egy kicsit is.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- BestBuy topik
- Xbox Series X|S
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Legion Y540-15IRH 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660 Ti 16GB 256GB NVMe + 500GB HDD magyar vbill gar
- Thinkpad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1245U 16GB 256GB NVMe gar
- FULL CTO MACBOOK PRO 16" - APPLE M1 MAX - 64 GB RAM - 1 TB SSD - Garancia
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest