Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- PLC programozás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- Milyen egeret válasszak?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drest
csendes tag
Kivancsi leszek HUN szinten a progressre. Könnyen lehet, hogy nem papírforma szerint alakulnak a killek, az első 2-3 bossig legalábbis szinte bármi megtörténhet sztem.
-
whitezo88
nagyúr
normál MTben sem túl könnyűek a bossok, kíváncsi leszek HC-ra...
elsőnál a pufogása idegesítő, 2. nem vészes aztán most leállt a BS és várunk -
whitezo88
nagyúr
5 perccel fellövés után: [link]
-
whitezo88
nagyúr
na lövik már fel a szervereket
csak még bs nincs...
-
-conrad-
addikt
-
ciao
senior tag
Update 10:30 CET: The maintenance has been extended. We currently expect the realms up around 13:00 CET.
-
ciao
senior tag
válasz
Polacheck #10066 üzenetére
az új 5 főset kell előbb lenyomni normálban, ez a heroik kulcs, majd heroickban is kinyírni az UD tyúkmellű Kaelt, ez a 25-főshöz a kulcs, PTR-en normálban voltam csak a 2. boss ami taktikában hasonlít kurátorhoz szopatott 1 kicsit a helyezkedés miatt, a többi boss 1 shot, átlagban T5 szintű cuccokban, 5 fős trash packok vannak 2 cc min. kell
-
nierthen
tag
válasz
animatrix11 #10072 üzenetére
sokak szerint az outdoor pvp a játék sava-borsa
-
whitezo88
nagyúr
hmm.. kalecgost márt tucatnyian ölték liveon Brutallust is 2-3an már legalább.
kérdés: mit tudni, ennyi a bossok live hpja - enrage-e stb? brutallus érdekelne, annak volt már 100 revampja.
-
LucifeI2
őstag
Akinek van 100 BG markja mindegyik fajtából, most majd be lehet váltani 31.000 honorra.
-
H.O.D.
senior tag
válasz
animatrix11 #10057 üzenetére
Minimum 6 szinttel erősebb. Szerintem ne menj neki
-
Andras6800
senior tag
válasz
anxius #10040 üzenetére
2v2-ben a rouge mage páros eléggé ütős! De nem igazán értem, miért nem akarsz Frost talent lenni?! Egyedül úgy is szívás Fire magenak lenni a Scorch pakolása miatt! Amúgymeg pedig raidre a full frost(ami arenára való) nem az igazi. Szóval, ha komolyba akarsz arénázni talentelned kell, vagy akkor raiden lesz gyenge a DPS-ed.
Polacheck:
Van, legyél raidben -
nierthen
tag
tegnap frissítettem az addonjaimat a wowaceupdaterrel, sajnálatomra, mert már szerintem a 2.4-re felkészített addonokat húzta le, se a recount, sem az omen nem mért semmit. ráadásul az omennek más volt a felülete is. valaki más is találkozott ezzel a jelenséggel, vagy én voltam béna?
-
nierthen
tag
válasz
animatrix11 #10057 üzenetére
ha te hordás vagy és bekapcsoltad a pvp-t, akkor a nem pvp-s allys is rádüthet, ezzel kapcsolva be a saját pvp-jét. te azt az allyst nem tudod megötni, akinek nincs bekapcsolva a pvp-je még akkor sem, ha neked be van. ez persze csak pve szerveren igaz, mert pvp szerven mindezeket nem te irányítod (vagy csak részben), hanem az, hogy épp milyen területen tartózkodsz.
allys, hordás, vagy contested területek vannak. allys területen allysként te bekapcsolhatod, hordásként hordáson szintén.
contesteden és allyson, ha hordás vagy automatikusan bekapcsol, ha allys vagy, akkor contesteden és hordás területen kapcsol be magától a pvp.a ?? minimun asszem 10 szintel magasabb player
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Mi az infó: Van előfeltétele az új 25 fős instába lépésnek?
-
bobace
addikt
válasz
Wolverine #10056 üzenetére
Hát ez a Robes of Arcana egy nagy szivatás
Én tailor vagyok low levelen,de nem volt kedvem felhuzni 150-ig a skillt. Na akkor beszereztem a matsokat, és sokáig keresgettem tailort aki tud, mindenki elhajtott
Na ekkor dönöttem úgy hogy megveszem AH-ban 12g-ért oszt jóéccakát
Egyúttal érdemes egy goldbart is beszerezni, hogy ne kelljen visszamenni AH-ba.
-
-conrad-
addikt
Dél-egy körül remélem valaki megírja, hogy van-e badge vendor.
Más:
Valaki aki farmolja Zul'jin-t megírná, hogy hogyan csinálják?
Hexlordon elsőre átmentünk, de mint múltkor is, Zul'jin a fájó rész.
Lemegy a troll forma probléma nékül, lemegy a maci is, aztán a madár formában felhotolok pár embert, mert 1 meele van, és nincs hunter, ezért kb. maxon kezd mindenki, de a cica forma egy kötsög.Egyhitel kb. egy embert akire kimegy. Azért tudom, mert 2x rámjött valami kis hot-aggro miatt ami fennmaradt, és először egy 10500 sima hitet kaptam be, másodszor valami 8500 körülit, de egyszerűen olyan gyors, hogy még instant nagyheallel sem lehet megmenteni akire rámegy.
Szóval egyszer "majdnem" sikerült átcsúszni a dragonhawk formába, de egyszerűen túl kevés dps marad életben. -
animatrix11
őstag
-
Wolverine
félisten
válasz
animatrix11 #10053 üzenetére
Első kérdés: tailor vagy-e? Ha igen, akkor keress rá a Wowheaden a Robes of Arcana nevű cucc receptjére - mivel csak két mob dobja, így le kell táborozni Duskwoodban vagy Darkshore-ban és addig ölni a respawnt, amíg kiesik, ezt követően simán megvarrod.
Ha nem vagy tailor, akkor nagyobb a gáz; ez esetben vagy megveszed a Robe-ot AH-ban, vagy keresel egy szabót, aki tudja a receptet és megvarratod magadnak. -
whitezo88
nagyúr
válasz
animatrix11 #10053 üzenetére
nyogodtan kihagyhatod, csak ki kell ütni egy alacsony droppú receptet és megvarrod kb ennyi. nem éri meg az erőfeszítést, nincs is followup quest utána, csak egy rongy
-
LucifeI2
őstag
válasz
animatrix11 #10036 üzenetére
Én azt írtam, hogy NEM a petet fogják ütni.
-
Luos
tag
válasz
animatrix11 #10048 üzenetére
http://www.wowhead.com/?quest=1796
Ajánlom a kommenteket:
To get the robes of arcana, you must get someone else to make it, or make it yourself. The pattern is hard to get, and doing this quest is a real pain, so it might not be worth it.Magadnak kell megcsinálnod, vagy mással megcisnaltatni a robes of arcanat. a tervet nehéz megszerezni, ezt a questet megcsinalni igazi fájdalom, tehát valoszinüleg nem éri meg
-
animatrix11
őstag
najó majd akkor a szúnyogot is tuningolom majd
más: van itt olyan arc aki Arathorn (vagy mi) szereveren van, hordás lvl3x körüli és felvenne barátnak? Paskovitch néven futok
más más: itt egy quest Components for the Enchanted Gold Bloodrobe ebben tudna valaki segiteni mit hol
-
Wolverine
félisten
válasz
ScouserHUN #10046 üzenetére
Ha a prepatchként lejött két fájlt leszedted, akkor már nem fog sok lejönni holnap
-
ScouserHUN
tag
Azt hogyan tudom megcsinálni, hogy amikor regel 6kor elmegyek dolgozni beállítom, hogy mire hazaérjek jöjjön le a patch? Sajna nap közben amikor már készen van a maintenance már nem fogok hozzáférni a géphez, így olyan megoldás kéne, hogy amikor lehezséges elkezdje tölteni magától.
-
Wolverine
félisten
válasz
animatrix11 #10041 üzenetére
Imp szólóban lvl40 után, Dark Pacttel használható; a felhunter casterek/rugók ellen jó választás. (mondhatnám, a voidwalker a n00b lock ismérve, de én is azzal haladok
)
-
whitezo88
nagyúr
válasz
imp 2 dologra jó:
-partiban/raidben blood pact
-dark pact-pool (végtelen mana) -
Luos
tag
válasz
Amit kaptál az a felhound vagy mi, kutya szerü csápos azthiszem. Az szerintem inkább pvp, de tényleg nem ástam magam bele a lockokba ennyire szal erről már fingom sincs
A lényeg ha imppel mész ne az tankoljonprobald ki mivel haladsz gyorsabban, ha azért haladsz jól mert a void tankol akkor az jó, ha azért mert nem fogy el a manád az imptől akkor meg az ;)
-
Csapi007
veterán
Hy
Mennyi időnként lép vissza a talent ára?
Én már vagy 2 hete talentoltam és még mindig 10g.Illetve drudnak fejlődéshez melyik talentág hatékony?
-
Luos
tag
válasz
animatrix11 #10036 üzenetére
Igen viszont a succubus nagyobbat is sebez, ezért pl mobonkénti haladásra jobb
http://www.wowhead.com/?talent=IiMMiRbzqz
en 40ig igy mennék el, imp corruption, imp drain soul (ez eleg sok manat visszatölt), siphon life, dark pact. 40en meg már ugyis tudni fogod hogy mi a jó neked.
Empowered corruptionra azért nem raktam mert ilyenkor még nem sok spelldamaged van, szal tök fölösleges, persze ezt variálhatod, de a főbb talenteket rakd ki. -
anxius
aktív tag
Már megy is a flame guild fórumon
.Szombatig mindenkinek haladék van adva,hogy gear-t összekapja.Akinek nem lesz,az most nem jön kara 1.teambe.Vezetőtanács(többek közt én is
,mert mage CL vagyok),úgy beszélte meg,hogy karáért már megy a dkp,de a loot osztás,még group loot lesz
.Már megvan az s1 fejes,kesztyű,és chest.Szombatig iparkodnom kell,már riasztottam havert,ő betegvakáción van,szóval 24/24 nyomja nekem a BG-t
-
Luos
tag
-
anxius
aktív tag
válasz
ScouserHUN #10020 üzenetére
Uhumm
Mi is igy állunk jelenleg,bár nekünk még a kulcsokkal kell tökölnünk:S
-
-
LucifeI2
őstag
Egy hsz. hiányzik, WTB részletek.
-
anxius
aktív tag
válasz
ScouserHUN #10013 üzenetére
Inkább transzferelnétek
-
ScouserHUN
tag
1 hónap kihagyás után újra előfizettem a játékra. Jelenleg lvl 65-ös a shamanom. Bloodfather-en nyomom. Van onnan valaki? Van egy magyar Guildünk
-
-FreaK-
veterán
Egy herb/alchemys warriornak az Aldor vagy a Scyer a jobb választás?
Holnap jön a 2.4, US servereken már ma. Blackravens.net
-
-conrad-
addikt
Holnap 2.4?
Tényleg?
Atyaég, még hiányzik 150 badge
200+ már van..
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Formula-1
- Mikrotik routerek
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezünkben a Honor Magic V5
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- További aktív témák...
- Kedvező áron! Watch Ultra2 Apple Gari plusz sok extra. Makulátlan!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest