- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Healbacsi
őstag
válasz
TheProb #102638 üzenetére
Ugyanezt latja egy allis jatekos is.
Ennek ket oka van:
- "nem latja" senki a sajat frakciojat, mert altalaban csak az ellenseges nameplate-ek vannak bekapcsolva, igy a sajat frakciod lathatatlanul jarkal korulotted.
- crossfaction van, aki allis van korulotted nem mind Ragnas, van egy rakas Silvermoonos, Ravencrestes, stb. -
ripla
addikt
válasz
TheProb #102559 üzenetére
Tegnap 15 perc volt mire 2 itemet meg tudtam venni, a végén már átmentem Stormwindbe, hátha, de nem, ugyanolyan tetű lassú ott is, agyf*szt kaptam már a végére a folyamatos "item nem elérhető" üzenetektől, miközben mutatta hogy ott van...
Mellesleg a daily questek mikor elérhetőek? A sztori befejezése után? Mert úgy emlékszem eddig a max. szint kellett hozzá.
-
ldave
félisten
válasz
TheProb #102479 üzenetére
Én 99%-ban közelharcos karakterrel játszom, rugó -> warrior -> (egy kis monk és dk WoD alatt) -> dh a pályafutásom a kezdetektől, szóval ranged élményem egyáltalán nincs, valahogy sosem kedveltem a távoli harcot az rpg-ben. Minden MMO-ban azóta olyan kasztot szeretek választani, amelyikkel tankolni is lehet, mert tapasztalatom szerint azokkal a legkisebb a downtime, legrövidebb a sorok.
Most az event során 70-re húztam a rugót, a dk-t, a dh-t, a warrior-t és a a dk-t. A rugó (sub) nagy csalódás, nagyon rossz a mechanikája szerintem a többihez képest. Az arms warrit nagyon kedvelek, igazi oldschool élmény, nekem ilyen örökzöld. A dk és a dh volt, amit a legjobban élveztem, a kettő közül végül a dh lett a main befutó.
Tudom, ez nem válasz számodra, de valamiért kikívánkozott
-
TBT
addikt
válasz
TheProb #102293 üzenetére
Ami nem Legion színvonal az már sz@r lenne?
Nem, a BfA sem volt az, de minőségben elmaradt a jobb kiegészítőktől. Ahogy a Shadowlands és a Dragonflight is. Egyik sem rossz. A rossz játék/kiegészítő nem ilyen.
És az is nyilvánvaló, hogy a Worldsoul Saga egy nagy hatalmas és tartalmas kiegészítő lenne (talán akkora, amekkorát az ipar még nem látott), csak fel kellett darabolni 3 részre anyagi és fejlesztési okok miatt. Mert ugye nem sok játékos várná meg a teljes kiegészítőt, ha az valamikor csak 2028-ban jönne. Addig a fene sem akarna sárkányozni. Plusz kisebb kiegészítőkre könnyebb koncentrálni is és a feldarabolás már amúgy sem újkeletű a Blizzardnál.
Emellett azt is látni hogy a The War Within gyengébb elősztorival és tartalommal kezd, mint anno a Legion. Ettől még nem lesz rossz. Majd, ha látjuk a teljes képet, akkor eldöntjük majd, hogy mennyire jól vagy rosszul sikerült-e ez az illesztés Metzen-éknek. -
Skyhunter
őstag
válasz
TheProb #102210 üzenetére
Gyere hozzánk, játszhatsz "kazuár"-ként is, nincs semmi megkötés, sok közös progi, ami neked is jó lehet (régebbi raides acsik), és tudunk segíteni kisebb kariknak vagy nem hc raidereknek is pl kulcsozással.
"Az Utolsó Rend" - Arathor-on. Alapvetően egy kis baráti magra épül, de az elmúlt években jópár jó játékos is jött hozzánk. Jelenleg is folyik a recruit, hc-zni szeretne a csapat, meglátjuk mi lesz belőle. Nem hc-zni vágyó egyéneket is szívesen fogadunk. Alapvető elvárás nincs, tartsd tiszteletben a másikat, és ne beszélj csúnyán discordon. Fbook messenger is van, ahol napközben fárasztjuk egymást wow és egyéb úri huncutságokkal, viccekkel.
Kecskéden lakik az egyik leaderünk, Németh Tomi (Gollam-ként keresd, és felvesz), nagy házikóval és tágas udvarral. Minden évben, augusztusban itt gyűlik össze a "galaxis söpredéke" (bocsánat, az egy másik univerzum), közös főzés, interaktív programok, foci, pinyó stb. (Éjféltől emelkedett hangulatban kezdődik a karaoke, na az besza-behu
)
Ezenkívül évente egyszer random Pesten is találkozunk, általában a Barcraft-ban.üdv
-
BMS
őstag
válasz
TheProb #102139 üzenetére
Lehet,hogy flag-elve lettél. Reddit-en is írnak erről,valami bug lehet. Hakkarnak van egy mindcontrol spellje,lehet az okozza később a hibát.
Néha én sem kapok semmit,odarepülök az eventhez és jobb oldalt nem jelenik meg a progress bar,akkor általában nem kapok rewardot.
-
Healbacsi
őstag
válasz
TheProb #101977 üzenetére
Maga a GM ezen problemakkal valoban nem tud mit kezdeni, teljesen technikai dolog, amibe ok nem latnak bele.
Az official forumot kell bongeszni (eu/us egyarant), sok ehhez hasonlo problemaval foglalkozot postot egyesiteni szoktak, es neha-neha egy-ket tanacs bevalik, masik gepen nem.
[EU] [US]En is onnan mondtam a tippeket (nekem szerencsere jol fut a jatek, a betaval se volt gondom, ami persze semmit se jelent).
-
-
[-HERO-]
senior tag
válasz
TheProb #101909 üzenetére
Nekem ugyan ez volt a problémám, egyik napról a másikra, én nyitottam neki ticketet, csomó dolgot meg mérést bekértek, a technikus szerint rosszak a memória moduljaim, egy napos memtest ment le rajtuk hiba nélkül....
Aztán egy fórumon találtam egy tippet hogy az AI optimized cuccost a biosban kapcsoljam ki (ASUS) lapom van.
Azonnal megoldotta a problémát, megpróbáltam vissza kapcsolni minden bios update után, de mai napig crashel a játék ha be van kapcsolva. -
Healbacsi
őstag
válasz
TheProb #101913 üzenetére
Mivel jelenleg az a generacio fizikailag kepes degradalodni (es a hivatalos forumon tobb felhasznalonak ez volt a gondja ugyanazzal a hibauzenettel), az barmelyik pillanatban felutheti a fejet. A WoW hires arrol, hogy barmely instabilitast (foleg hardveres) azonnal kimutat.
Jobb rakerdezni.
-
ripla
addikt
válasz
TheProb #101906 üzenetére
Az amúgy. 20 év után még mindig nem képesek egy normális szerverparkot üzemeltetni.
A bétát gondolom megnézték 30-40 emberrel "jó lesz, megy", ennyi. Közben meg 1-1 eventnél átlagban ott van legalább 170-180 játékos... mondjuk ez is szánalom, hogy ennyi embert egy helyen nem tud lekezelni a játék... és biztos vagyok benne, hogy a játék kódja az ami alkalmatlan erre, emlékszem a régi nagy PVP csatákra Hillsbrad Foothills-nél olyan jó 14-15 évvel ezelőtt, már akkor ugyanez volt. Amikor egy helyen ott volt 60+ játékos, egyszerűen összesz*rta magát a kód, képtelen normálisan kezelni, alkalmatlan rá. -
Ghoosty
őstag
válasz
TheProb #101704 üzenetére
Szerintem Dragonflight-ra már felejtsd el a szakmákat. Ha nagyon akarsz, akkor 2 gyűjtögetőt válassz, hoz minimális pénzt, de amúgy az alapanyag árak is béka segge alatt vannak.
Ebben az új rendszerben csak úgy van értelme a szakmáknak, hogy ha millió időt beleölsz. De nincs catch up rendszer, így már olyan lemaradásban vagy, ami behozhatatlan. -
Healbacsi
őstag
válasz
TheProb #101651 üzenetére
- A wow alapbol felajanl egy starter buildet, ami tokeletes hasznalhato barmire, ehhez minek guide? Meg ha ajanlananak is egy egy talentbuildet, ha nem raidelsz, m+ -olsz ezek jelentosege konvergal a 0-hoz.
- minek fecserelnel orat/napot tobb addon beszerzesere es beallitasara/karbantartasara, hogy azutan ugyis menne a levesbe. Az addonok sokat segite(het)nek, de sokan tul nagy jelentoseget tulajdonitanak nekik, es rengeteg idot eltoltenek ezek karbantartasara (szerintem total feleslegesen, igen ez negativ hozzaallas). Az alap interface megad szinten mindent (tudom, mert en 2005 aug. ota nem hasznalok semmifele UI addont vagy mas nagy hordereju addon pakkot)
- Pont ugyanigy lesz ez most is (minden volt jatekostarsam ebbe a hibaba esett). Ha mar felnott fejjel 4 eve se kotott le a jatek, akkor most miert kotne le? (veheted negativnak ezt a kijelentest, de csak az igazat irtam le, sajnalom ha bantonak erzed, az igazsag neha faj(hat)).
- Az MMO egy olyan mufaj, hogy idot kell befektetni. Meg meg sem vetted a jatekot, de maris oriasi elokeszuleteket hajtanal vegre. A vegeredmeny megis konnyen lehet, hogy alig lesz nehany het/nap jatekido. Ehhet miert kell ekkora erobedobas?Amiert a negativ hangel kitunhet az irasombol: A jatek totalisan Casual barat. Nem kell semmifele guide, nem kellenek addonok, sem semmi mas. A jatek mara mindent eled rak egy dolgod van, hogy jatsz es szorakozz.
Szoval ahelyett, hogy felesleges idot/energiat pazarolnal addonok/guide-ok keresere, csak vedd meg a jatekot es jatsz.
De mivel a BFA idejen is bizonyos dolgok miatt untad meg a jatekot (monotonia), igy ezek tovabbra is gondot okoznak, mert ez MMO, ez ilyen, nem Valorant es nem LoL.Amit leirtam elhetseges, hogy negativ/lekezelo, de igaz.
En csak meg akarlak menteni 76 euro elpazarlasatol, de ha ekkora osszeg nem gond, akkor vedd meg es jatsz, mint irtam fentebb a jatek mindent IS eled rak, nem kell se guide talent build, se addon se mas, csak jatszani kell. Voltak mar masok is itt a forumban akit lebeszeltem az adott kieg megvetelerol, aztan a vegeredmeny az lett amit mondtam, keseru szajiz.A wow alapjaiban nem valtozott 20 ev alatt:
- szitezz karaktert
- gyujts minel erosebb geart
- gyujts reputaciot
- ha ezzel vegeznel, akkor jon egy uj patch (nem kieg), ahol minden kezdodik elolrol a karakter szintezest leszamitva, ergo az altalad emlitett monotonia faktor lesz az uralkodoEgy modon lehet hosszu tavon elvezni a WoW-ot (felteve ha nem vagy fanatikus mint en), ha nem egymagad potyognel, hanem lenne egy csapatod (eleg 5 max 10 ember), akikkel a jatekon kivuli dolgokrol tudnal beszelgetni, mert akkor 1 ora grind/farm mellett is jol erezned magad, mert a tobbiekkel dumalnal eletrol/politikarol/kutyatatasrol/munkarol.
-
ldave
félisten
válasz
A napokban kezdtem én is újra játszani, a MoP Remix miatt, én ezt fajta egyszerűbb WoW-ot kedveltem és szerintem nagyon szórakoztató ez a játékmód, a szinte végtelen fejlődés.
Buildeket nem kell túlgondolni, a spec/talent részen ott van egy alap Starter Build, azt kezdtem el használni, aztán próbálgatom mi az ami tetszik és mi ami nem. Meta dolgokkal elég annak törődni, aki aktuális endgame tartalmat játszik.
-
Plata
félisten
válasz
Szerintem nyugodtan keress egy normálisabb klánt,én sem voltam hc játékos,még is befogadtak klánba és egész jókat szórakoztam velük.Igaz pár hónapja abbahagytam a játékot megint,de szerintem a sárkányos kieg egész jó,bár a repuk húzása szerintem vacakabb mint Bfa vagy suttyóland.
Ha teheted inkább hagyd a bánatos francba shadowlands-et,nagyon szár kieg volt.
Bár többet játszottam vele mint a mostanival,de azért mert sok alt karit csináltam és a WQ-zás elég jó volt,a mostaniban elég bénák a WQ-k.A mostani kieg meg azért lett felejtős mert tele lett a hócipőm a langyi tartalmakkal.
De magyarok lakta szerveren elég sok lekezelő bunkóval futhatsz össze,de ha mázlid van és találsz egy jó klánt akkor jobb.De egyedül is lehet teljesen boldogulni,bár tény hogy guild cseten félnapot el marháskodni az is játék élmény. -
Healbacsi
őstag
válasz
TheProb #101648 üzenetére
Mivel hetente nehany orat toltenel el a jatekkal igy a valaszaim:
- minek neznel guide-ot, ha nem fogod kihasznalni azok elonyeit/hatranyait. Jatsz ahogy neked jol esik.
- Felesleges UI addonokat hasznalni (plane addon csomagokat, ha elromlik benne valami aztan orakig keresheted hol a hiba) nehany ora jatekra, az alap UI teljesen es tokeletesen testre szabhato.
- Tortenek osszefoglaloit tekintve a youtube tele van ilyen videokkal (nem fetetlen magyarul). Nincs semmi timeline-os dolog amivel foglalkoznod kellene. A prof-okra szinten sok video van, de ha amugy se toltesz sokat a jatekban kar is vele bajlodni, mert sok idot/energiat emeszt fel, es ha lemaradsz, akkor mindig le leszel maradva - ha kell valami, akkor vedd meg az AH-ban.
- mivel casual modon jatszanal a jatekkal, igy alap esetben nincs szukseged addonra sem.
De ha nagyon akarod, nehany addon ami segithet:
* tomtom - ha koordinatak alapjan kell tajekozodni
* handy notes - lenyeges dolgok kijelzese a terkepen
* deadly boss mod - sokat segithet akar egy szimpla mob elleni harcban is.Mivel a BFA is csak egy honapra kotott le - amugy egy kifejezetten jo kiegeszito volt -, en erosen elgondolkodnek rajta, hogy megvegyem-e a TWW-t. Ertem, hogy neha fel kell ulni a hype vonatra, de neha nem tortenik semmi ha valaki kimarad ebbol.
Nem fogok a zsebedben turkalni: Ha van penzed a kiegre es nem sajnalod ha csak 1 honapot jatszol vele, akkor vedd meg, ha sajnalnad, akkor hagyd ki. Az MMO nem valo mindenkinek, es ez nem szegyen (en sem jatszom Elden Ring fele jatekokkal, noha nagyon tetszenek, de nincs affinitasom a falba verni a fejemet allando jelleggel).
Amugy mindenfajta info/guide/leiras/hir/mindenIS megtalalhato a wowhead.com -on.
+1: a jatek crossfaction, szoval nincs mar olyan, hogy hordas/allis guild (van, de megsincs) -
xPraetoriaNx
senior tag
válasz
TheProb #73640 üzenetére
Igen, meg van az a rossz tulajdonsága, hogy a fight 80%-ában a tankkal van egy szinten, de aztán megadja magát az őrületnek, oszt' irány a top 3.
"Elcédézés" meg hát mutass egy olyan classt akinek nem kell több perces CD-ket használnia azért, hogy ne utolsó legyen a DPS listán
-
xPraetoriaNx
senior tag
-
BeZol
őstag
válasz
TheProb #73579 üzenetére
Lehet, hogy mikor beimportáltad korábban az adatokat, akkor épp máshogy voltál talentolva. Ezt elkerülendő (hiszen nem frissül egyből minden az armoryban), tölsd le a simcraft wow-addont is, és ha beírod h "/simc", akkor amit kidob, azt a simulációba bekopizva egyből arra kapod a szimulációt, ami cuccot és talentokat épp belőttél, nem azt, amit az armoryból szerez 1-2 nappal korábbról. Tehát ez most 300k dps, nem 220k.
Nekem 865nél kidobott 293k-t, 861re belőve 313k volt, most optimalizált 867ben 353k. Azonos 865 esetén volt 50k dps diffi. Nem tudom hunter hogyan mükszik, de sanszos, hogy nem vagy "beoptimalizálva", mert ez egy átlagos adat, és a fightok kialakítása miatt nálam extra potizva és rúnázva is (mint ahogy szimuláció is teszi) is bennmarad kb. 30k, rúnabuff és old war poti nélkül kb. 50k esik ki a szimulációhoz képest. Xavius végén van talán +20% buff és cd-reset is, ill. addokat is tudod stikába sebezni a végén (igaz, előtte meg rohanni kellett miattuk), tehát az pl. "nem igazi" eredmény. A lényeg, hogy kb. 50k-t nyugodtan kivonhatsz a szimulációból, és az kb. mindig hozható lesz.
Nekem a sárkányoknál úgy jött ki 30k dps diffi a szimulációhoz képest, hogy voltak addok akiket kb. a bossal együtt lehetett aprítani, de voltak üresjáratok, mikor épp váltás volt a sárkányokkal, viszont nem rúnáztam, és nem toltam old war potit se. (2 old war poti használata +20k dps nekem a simcraft szerint) -
BeZol
őstag
válasz
TheProb #73575 üzenetére
Kereken 870-es guildtársnak 346k-t dob ki 31es fegyóval mm hunterként, és kb. fixen 280-300k-t hoz raideken.
Ezek a talentjei:
Windburst
Mark of the Windrunner
Critical Focus
Rapid Killing
Call of the Hunter
Deadly Aim (Rank 3)
Windrunner's Guidance (Rank 3 + 1)
Quick Shot (Rank 3 + 1)
Called Shot (Rank 3)
Healing Shell (Rank 3)
Survival of the Fittest (Rank 3)
Precision (Rank 3)
Marked for Death (Rank 3 + 1)
Legacy of the Windrunners
BullseyeWind ArrowsEz meg a másik talent:
15: Lone Wolf (Marksmanship Hunter)
30: Lock and Load (Marksmanship Hunter)
45: Posthaste
60: Patient Sniper (Marksmanship Hunter)
75: Camouflage (Marksmanship Hunter)
90: Barrage
100: Sidewinders (Marksmanship Hunter)A súlyai pedig:
mastery 10.09
haste 9.16
agi 8.71
vers 8.54
crit 8.38Lehet van valami trükk, amire még nem jöttél rá, vagy a 865ös gear totál nem jó, és egy 850es belőtt gear is hozza ezt a szintet.
Tőlem most kérdezte meg a 876-os guildtárs, hogyan burstöltem 3hete 750k-t bossfight elején, mert neki még a nagyobb cuccokkal sem jön össze, de szerintem itt talent probléma lesz, és majd arcon csapod magad utólag -
törölt tag
válasz
TheProb #73422 üzenetére
Az ami PvE-re bejon neked nem biztos, hogy PvP-re is megfelelo lesz. En nem vagyok nagy DK rajongo de meg egy random BG is fun vele es sokkal kevesebb figyelmet igenyel szamomra mint egy Feral Druid vagy Outlaw rugo jatekmenete.
(#73427) thomeef :
Ez nem balance hanem nagyobb elonnyel rendelkezo classok parositasa. Balance akkor lenne ha barmivel vihetnel barmit barmi ellen.
A 3v3 pont egy kiragadhato elem a jatekbol, mert miert pont csak ott lenne balance es 2v2 vagy 5v5-nel mar borul a dolog? Azert mert nincs balance es a PvE mod PvP-be atultetve csak ott hasznalhato. -
BeZol
őstag
válasz
TheProb #73422 üzenetére
Én sosem pvp-ztem igazán, mert mire pve contentről átnézegettem pvp-re, addigra mindenkinek pvp gearje volt nagy sebzéssel és kicsi sebzésbenyeléssel, nekem meg esélyem sem volt a pve gearemmel.
Most sokkal jobb lett a pvp, mert nincs igazi pvp cucc, legalábbis én dh-zok, és ugyan olyan itemek esnek.
860-on benéztem pvp-re 0. honor szinttel, és csak arénáztam skirmishben. Mire meglett a 10. honor szint, nyertem vagy 40 meccset és buktam 2őt? Most 15ös szinttől kezd keményebb lenni, de még mindig nem igazán kihívás, 5ből 3-4 meccs win még most is. Tudom, hogy a keményebb része a ratinges meccsekkel jön, de ahhoz nem ártana első körben 30as szintig húzni a honort, és utána találni egy megfelelő partnert. 3v3-ra viszont nem látom túl sok értelmét a dh-nak, mert agyon cc-znék.
Az sem tetszik annyira, hogy pvp-ben minden kicsit más, a sebzések is jóval kisebbek, a képességek is kevesebb ideig maradnak fent, és cc-ből egy idő után hamarabb kikerül a másik. Ezek eleinte bosszantóak, aztán megszokható, csak rated meccsekre ezekkel teljesen tisztában kéne lenni h akkor mennyi időre üthetem ki a másikat 3 cc-vel egymás után.
Én nézegettem Trillebartom pvp-zgetését, feljutott a dh-val 2400 fölé, de hogy néha milyen brutál hosszú meccsek vannak, hát nem tudom h emiatt érdemes-e egyáltalán belemélyítenem magam, viszont most kb. üres járat van. Mythichez raidhez nincs a guildben elég dps, most trial of valorral szórakoztak normalon, most jön a heroic, ahonnan 2 minimálisan jobb item esne, de nem az igaziak... Csak EM Mythic segítene, abból pedig idén már tuti nem lesz semmi, tehát kezdhetek altozni... A pvp-ben mire a mostani 867-es ilvl-emnél jobb itemeket kapnék, ahhoz gondolom jó nagy rating kellene, biztos sok esélyem lenne rá, tehát még mindig jobban járok a pve-vel, legalábbis én így látom most, és nem is jár annyi stresszel, mint a pvp. -
thomeef
őstag
válasz
TheProb #73400 üzenetére
Gondolom a tank artifact fegyódon még nincs elég trait, ezért nincs annyi hp-d.
(#73422) TheProb Azért ennyire nem durva a helyzet, 3v3 elég jól balanceolt azért. Warrival most nem a legegyszerűbb az tény, de egy cement/holypala vagy lock/healshaman 3s-el szerintem érdemes lenne próbálkoznod.
Amit sokan éreznek hogy unbalanced a pvp az azért van mert nagyon felgyorsult a pvp a hatalmas burst dmg-ek miatt, és ehhez nincsenek hozzászokva. Egy cc alatt meg lehet ölni bárkit, bármivel. Ezért kell kommunikálni, a def cd-ket ténylegesen akkor tolni amikor az enemy cd-zik rajtad. Ha nincs def cd-d akkor kiteolni, segíteni a healered felhúzni a hp-kat. Plusz mivel most már nem csak sima talentek vannak, hanem honor talentek is vannak, így minden egyes meccsen minden setup ellen kb vannak best talentek amiket meg kell ismerni, tanulni, ami idő, rengeteg idő. Meg kell tanulni a setuppal együtt múködni, kiismerni az előnyöket, hátrányokat stb. Szal ha ez valakinek nehezére esik, neki se álljon 3s-ezni.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
TheProb #73422 üzenetére
Rogue és Pala is megöl stun alatt úgy hogy esélyed sem volt elnyomni bármilyen skillt.
A balance mellett nagyban csökkenteni kellene a sebzést PvP-ben, illetve erősen csökkenteni a loss controlos effektek hatóidejét.Amúgy én is csak azt tudom javasolni, hogy ne pvp-zz és menj át PvE realm-ra.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
TheProb #73422 üzenetére
"Másnak mi a véleménye?"
Ugyanaz ami eddig: a WoW egy kizárólag PvE játék, amibe utólag belehackeltek PvP módot.
Annó BC-vel, amikor behozták az arénát, meg némileg WotLK-ban, volt némi próbálkozás a Blizz részéről, hogy tényleges eSport legyen az arénából, de aztán rájöttek ők is, hogy teljesen reménytelen, hacsak nem alakítják át teljesen a játékot. Szóval inkább elengedték az egészet, de nyilván nem vehették ki, mert az túl nagy felháborodás lenne. -
Tigerclaw
nagyúr
válasz
TheProb #73403 üzenetére
Minden traittel együtt kapsz +0,75% staminát és van külön staminát adó traited is.
A tankok egy része magas staminás tank, a másik része meg nem. Az utóbbiak jellemzően nem is használnak staminás trinketet, szóval hasonló ilvl-ü gearben, hasonlóan fejlesztett fegyverben az egyik tanknak 3.5M HP-ja, van, a másiknak meg majdnem 5, de ezt valami classhoz kötődő mechanizmus kiegyenlíti. A Monknál a stagger ilyen, a Paladinnál nem tudom, de biztos van valami, ha alacsony HP-s tank.
-
válasz
TheProb #73400 üzenetére
elvileg jó az, bár én staminás trinketet használtam annak idején (EoA első boss drop félét). 850-en az AHból vagy kovácsolj magadnak haste-mastery vagy haste-versatility gearokat és oblival küldjed meg őket 855-re. A haste-versatility az az "...of Aurora" a mastery-t nem tudom hogy hívják perpill. Treckie buildjét ajánlom, az vállt be nekem is a legjobban, már írtam, a Seraphim egy csoda!
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
TheProb #72262 üzenetére
Mire belejön az ember, addigra nincs értelme csinálni. Mondjuk jól jön az eggyel kevesebb "kötelező" napi quest, de kicsit fura, hogy arra az 5-6 alkalomra minek csináltak egy ilyen minijátékot...ráadásul minek hagyták benn Nightfallen exalted után. Eltöltesz egy órát és kapsz egy olyan AP itemet, amit bármelyik 5 perces WQ ad, és egy BoA nightfallen repus itemet, amitől többet szerztél volna 1 óra alatt, ha altal WQ-zol.
Ráadásul sehova se vezetett az egész training a történetben eddig.
-
Lirion
addikt
válasz
TheProb #72224 üzenetére
Több oka is lehet annak, hogy nem kaptad meg a titlet, mindenesetre a "2-3x is belenéztem"-et nem biztos, hogy megfelelőnek értékelik. Az is lehet, hogy nem volt megfelelően összekapcsolva a twitch és a wow accountod vagy a böngésződben vmi plugin megakadályozta, hogy a twitch rögzítse a jelenlétedet. Viszont elvileg ha mostanáig nem kaptad meg, már nem is fogod.
-
-
válasz
TheProb #72169 üzenetére
Te a herbalismről beszéltél:
"Magyarul Herbának sok értelme nincs már/most? Igazából herbából számomra nincs semmit hasznosítható, így csak gold kereseti lehetőség miatt van. De ha ilyen a helyzet akkor inkább átváltok másra..."
"Pont, hogy azt mondta, hogy olcsóbban tudja eladni a flashkot, mint magát a gazt. Az mi ha nem bukás?"
Igen, tehát gazolni jobban megéri, mint egy/kettő csillagos alchemyvel craftolni. Még mindig nem értem, hogy hol írta, hogy nem éri meg a herbalism...
Alchemy is megéri, ha valaki van olyan szerencsés, hogy nem kell 5-800 flask a 3. csillagos recept eléréséhez.
-
válasz
TheProb #72162 üzenetére
Nem hiszem, hogy van legjobban kereső szakma. A gathering szakmák egyszerűek és jelenleg még jól adnak. Bár csökkennek az árak, de kb. a repülésig nem fognak bezuhanni a nehezebben szedhető növények. A kollega pont azt mondta, hogy van értelme. JC jól hangzik, de tonna számra kell ércet bontanod, hogy essen 1-2 faragható kavics + a receptek kiszedése.
-
Healbacsi
őstag
válasz
TheProb #71999 üzenetére
Nem, a kerdes az volt, hogy a hunter petek spelljei mukodnek-e, mert nem latod a targeten. A linkben szereplo adatok szerint mukodnek a petek spelljei.
A sajatodon kivul latsz a targeten barmi mas debuffot (esetleg mas jatekoset?) ?
A kerdest legkozelebb maskent tedd fel, de nem ez volt a kerdes.
Kapsz egy kielegito valaszt, es erre jossz a nem ez volt a kerdessel. Probalj meg egyertelmubben fogalmazni. Esetleg ird le az esetet, es aztan adj meg egy konkret kerdest.Ha azt irtad volna, hogy ajanljunk addont vagy vmi megoldast, mert nem latod a targeten a peted altal feltett debuffot, akkor kerestem volna egy addont. de igy rad bizom: [itt megteheted.]
-
Healbacsi
őstag
válasz
TheProb #71323 üzenetére
Oke. Akkor osszefoglalom.
Nem tud senki se kielegito valaszt adni a kerdeseidre. Honnan tudna barki is, hogy az adott realmen mi megy jol, hiszen azt se tudjuk melyik realmrol van szo. Azok a petek mennek jol, amelyeknek ritka a beszerzese, avagy nehany harchoz elengedhetetlenul szuksegesek. A wowhead.com-on tokeletesen megtalalsz mindent amire barmikor is szukseged lehet, csak keresni kell.
Tehat az uj realmen ha manualisan nem igazan szeretned nezegetni az ah kinalatat, akkor hasznalj ah addont.
Addont a curse.com-on talalszHa esetleg nem tudnad, hogy milyen spellt hasznalj a karaktereddel, akkor az icy-veins.com oldalt javaslom
Ezeken kivul kar mindenfele random oldalt keresni a neten.
Remelem kellokeppen kielegito valaszt kaptal... Tovabbi jo jatekot.
-
Healbacsi
őstag
válasz
TheProb #71294 üzenetére
Amugy te alapjaraton kotekedsz mindenkivel, vagy csak stresszes a melo?
Mondtuk mar, hogy nincs igazan jo megoldas a cross realm gold atvitelre. Ne gondold, hogy hirtelen feltalalod a spanyolviaszt, mert hidd el, mar reg rajottek volna masok is.
Mire az uj realmen felhuzol 2-3 110-es karaktert, addigra lesz penzed havi dijra.
Csak azert, mert lehet tokent venni goldert, ne gondold, hogy ingyen adjak. A WOD-ban valoban konnyu volt goldot szerezni, de kellett hozza 4+ maxos karakter, hogy igazan megerje.
Mivel most kezdted a wowot, fektess be nemi munkat az elso 3-4 honapban, es majd utana ra fogsz magadtol jonni, hogy az adott realmen mivel lehet penzt keresni. (nem nagy titok: pet, mount, transmog itemek, profession termekek, gathering)
Szoval, nincs ilyen oldal amit szeretnel, nem is volt.
Jatssz vegre, es majd idovel lesz penzed.......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Házi hangfal építés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asustor NAS
- Sweet.tv - internetes TV
- Gurulunk, WAZE?!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Update 06.12. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest