-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
ViharVadász #101698 üzenetére
Nekem ma reggel errort írt ki.
Nem tudok belépni. -
ripla
addikt
válasz
Healbacsi #101694 üzenetére
Lehet hogy úgy van, ahogy a link mögött írja, de én meg úgy vagyok vele, hogy ezzel a szériával az égvilágon semmi baja nincs a játéknak, és vígan elfut vele. Tehát valójában bőven elég hozzá.
Az hogy az újak mit produkálnak, erről nincs tudomásom, mert ilyen árak mellett majd akkor újítok gépet, ha muszáj lesz. -
Healbacsi
őstag
válasz
Plata #101695 üzenetére
2019 nyaran jelent meg az 5000 szeria.
Azota volt 6000, es jelenleg 7000 szeria a plafon.
WoW tekinteteben ami biztos, hogy a 6000-es szerianal mar elofordul a hiba, 7000 eseteben pedig majdnem biztosan.
Egyeduli megoldas a dx11-ben valo futtatas (de az se mindig valik be). -
fauv
őstag
Köszi Urak ! 4060 Ti kártyát veszek akkor, de árban hasonló lett volna az RX 7700XT ami ugye erősebb, de így akkor marad az nvidia.
-
ripla
addikt
Nagyon régóta AMD kártyáim vannak, legalább 20 éve, az utóbbi 2 kieget egy RX 5500 XT 8gigás kártyával játszottam végig, és még egyszer sem volt gondom a játékkal, meg mással sem.
-
Plata
félisten
válasz
Healbacsi #101690 üzenetére
Szerintem nagyon semmi alá sem.
Nekem eddig csak amd sült meg,más kártyával nem volt gondom.Plusz tudom hogy más MMO sem szereti.Amíg intel kártyával simán fut a játék renderscale 4 paranccsal,addig az amd kártya már a kettőtől elkezd akadozni a négytől már jó eséllyel meg is hal.
AMD kártyánál Quantum slipstream drive+renderscale 4=instant crash.
Viszont intel kártyával mozgás közben is megy,vagy harcnál,de magasabb számot is kibír ha csak fényképezek.
Most látom a telefonom megint belejavított abba amit írtam,fűtést helyett fűtés lett. -
Healbacsi
őstag
Jelenleg az AMD nem tudja a jatekot futtatni dx12 modban, ez a hiba mar cirka 2 eve fennall. Nem tudni, hogy 11.0-val ez valtozna. Az okat nem tudja senki, se a Blizzard, se az AMD. [Ha bovebben erdekelnek a vonatkozo tapasztalatok]
Igy indirekt modon kijelenthezo, hogy NVIDIA parti.
-
fauv
őstag
Üdv !
Urak, érdeklődnék, hogy még mindig Nvidia párti a wow, vagy már ez megszünt és az Amd oldal is jó?
Esetleg van ezzel kapcsolatosan valakinek gyakorlati tapasztalata?Köszi előre is
-
BMS
őstag
válasz
BoneDragon #101685 üzenetére
Sejtettem, hogy ez lesz
-
ldave
félisten
válasz
Plata #101680 üzenetére
Az első zóna kellemes, nem erre gondoltam. Hanem valahogy maguk a szereplők, a jelenetek, valahogy kevésbé macsó, vagy nem is tudom. Pl. volt itt az elején ez a nálad háromszor nagyobb dragonkin NPC csaj, akinél az 5 éves unokahúgom bátrabb.
Na mindegy, tudom, sokat változott a világ, ez van. -
ldave
félisten
Végül csak belevágtam a Dragonflight sztoriba, első zóna fő küldetésével végeztem is (Ruby, Wrathion). 60-ről 65-re léptem ennyivel, igaz, volt sok-sok rested XP-m, de meglepően gyorsan jöttek a szintek, azt hittem lassabb lesz a fejlődés.
Amúgy így hogy a MoP Remix után ugrottam bele, nagyon durván látni hogy mennyit változott a Blizzard világépítése, történet mesélése ennyi idő alatt.
-
TheProb
veterán
Az normális, hogy Remixben kb csak HC raid-ből esik epic item? Mind normal, mind LFR csak szutykos rare-t dobál.
-
Healbacsi
őstag
válasz
ldave #101670 üzenetére
A szervezes csak nehany kattintas (ehhez nem kell semmi extra ero befektetes, ez nem retail mythic end boss)..
bekattintod, hogy pl: mogo vault hc, a rendszer automatan adja a cimet a grp-hoz, create grp, majd akik jelentkeznek azokra raboksz, hogy invite .. 1-0-9-es setup ha kelloen magas ilvl-ek jelentkeznek, aztan kb 10 perc egy raid.
Ha elkezdodott a raid, onnan mar nem fognak kilepni, mert az egesz napi raid mentest bukjak.Max 3-5 perc alatt meglesz a 10 ember, onnan mar csak summon kell, amit raiden belul is lehet csinalni a summon itemmel.
-
ldave
félisten
válasz
OgreImre #101667 üzenetére
Ahogy látom el is értem benne azt, amit épp ésszel el lehet. Az alap sztorit befejeztem, most a Isle of Thunder és a TImeless Isle lenne soron, de ott nincs semmi más csak a napi küldik a repuért, az meg nem vonz. Napi 3 LF daily-t még csinálgatom, amíg kell bronz a cosmetic dolgokért. Néztem LFG-vel egy heroic raidre 470+ item levelt várnak, az messze van az én 346-omtól és rengeteg bronz lenne oda felhúzni a karaktert, annyit nem ér nekem.
-
OgreImre
senior tag
válasz
ldave #101666 üzenetére
Én is kipróbáltam a MoP Remix-et, úgy, hogy a DF-al minimálisat, szinte semmit játszottam.
Nekem egy mobilos játék érzését adta, minden 10. másodpercben csilingelt valami jutalom. Ennek is megvan beszippantó ereje. Az insták max. 5 percig tartanak, de talán még annyi sem. Arra tökéletes, hogy a WW-re karaktert húzzon az ember. -
ldave
félisten
válasz
Ereshkigal #101659 üzenetére
Lehet a többi játékmódhoz képest legalja, de visszatérő játékosnak pont ideális. Keretes tartalom, pörgetett haladás, 1-2 nap alatt elérhető célok. És a végén lesz egy tiszta lappal induló karaktere az embernek a War Withinre, ha folytatná.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Plata #101660 üzenetére
Pedig marha jók a kampányok. Én anno pont kihagytam azt a kieget, de nekem nagyon tetszenek a zónák (pedig nem csípem a kínai kultúrát meg a pocakos pandákat).
A Remix meg tényleg egy ilyen nyári könnyed bohóckodás, pont addig tart ki, amíg az ember megszerzi a cuccokat.
-
Healbacsi
őstag
válasz
Szerintem a plunderstorm volt eddig a WoW alja, ami idot a remixben toltottem (10 nap alatt megvolt minden amit akartam) azt elveztem (franko volt a folyamatos fejlodes).
Nem veletlen kedvelik a jatekosok a classic servereket, mert gyulolik a retail elitista kihivast hajszolo hozzaallasat.
Szerencsere mindenki el tudja donteni, hogy elitista kihivast, vagy konnyed es elvezetes jatekot szeretne.
-
Plata
félisten
válasz
Az a bibi hogy MoP,egy hangyányit sem sajnálom hogy a pandát annó kihagytam.Mikor még nem voltak a retailon a zónák egységesítve és kiskarival pandán kellett küldizni az rohadt rossz volt.
-
Healbacsi
őstag
válasz
András12345 #101657 üzenetére
Ebbol is latszik, hogy a jelenlegi sok verzio miatt elter az izles (ami nem feltetlen baj).
En kerulok mindenfele classic verziot (anno kelloen sokat toltam mindegyiket, nemelyiket tul sokat is), ertem, hogy a discovery kicsit masabb, de akkor is classic content, maradok a retailnel, boven ad eleg tanulni valot.
A WoW elofizetoi adatok szerint a classic tartalom miatt ujra regen nem latott elofizetoi szamot produkal, ami nekem is jo, mert igy sokaig lesz retail tartalom is
-
András12345
aktív tag
válasz
Healbacsi #101656 üzenetére
Én teljesen kiégtem a sok észnélküli "kötelező" grind miatt BFA-ban. Nemrég próbáltam egy hónapot a mostani kiegészítőben, ezt már sajnálom hogy nem játszottam, de teljesen nulla volt a bizalmam feléjük már a megjelenésekor.
Ellenben Season of Discovery eddig tetszik
, azt egy hónapja kezdtem, de nem tervezem abbahagyni.
-
Healbacsi
őstag
válasz
András12345 #101653 üzenetére
Ezek szerint elter a velemenyunk, de en a sajatomat tovabbra is tartom.
A nyaklanc (az essencias rendszer bevezetese a legnagyobb ujitas volt az idoben) (a nyaklacot es a kopenyt a mai napig hasznalom TW kornyezetben) es a corruption rendszer nagyon nagy lokest adtak a jateknak, a m+ rendszer kiforrta magat.
En anno a panda kieget is kedveltem, masok utaltak. Es miert utalta mindenki, mert "kinai".
Most meg mindenki zabalja, csakis azert, mert Retro. -
Healbacsi
őstag
válasz
TheProb #101651 üzenetére
- A wow alapbol felajanl egy starter buildet, ami tokeletes hasznalhato barmire, ehhez minek guide? Meg ha ajanlananak is egy egy talentbuildet, ha nem raidelsz, m+ -olsz ezek jelentosege konvergal a 0-hoz.
- minek fecserelnel orat/napot tobb addon beszerzesere es beallitasara/karbantartasara, hogy azutan ugyis menne a levesbe. Az addonok sokat segite(het)nek, de sokan tul nagy jelentoseget tulajdonitanak nekik, es rengeteg idot eltoltenek ezek karbantartasara (szerintem total feleslegesen, igen ez negativ hozzaallas). Az alap interface megad szinten mindent (tudom, mert en 2005 aug. ota nem hasznalok semmifele UI addont vagy mas nagy hordereju addon pakkot)
- Pont ugyanigy lesz ez most is (minden volt jatekostarsam ebbe a hibaba esett). Ha mar felnott fejjel 4 eve se kotott le a jatek, akkor most miert kotne le? (veheted negativnak ezt a kijelentest, de csak az igazat irtam le, sajnalom ha bantonak erzed, az igazsag neha faj(hat)).
- Az MMO egy olyan mufaj, hogy idot kell befektetni. Meg meg sem vetted a jatekot, de maris oriasi elokeszuleteket hajtanal vegre. A vegeredmeny megis konnyen lehet, hogy alig lesz nehany het/nap jatekido. Ehhet miert kell ekkora erobedobas?Amiert a negativ hangel kitunhet az irasombol: A jatek totalisan Casual barat. Nem kell semmifele guide, nem kellenek addonok, sem semmi mas. A jatek mara mindent eled rak egy dolgod van, hogy jatsz es szorakozz.
Szoval ahelyett, hogy felesleges idot/energiat pazarolnal addonok/guide-ok keresere, csak vedd meg a jatekot es jatsz.
De mivel a BFA idejen is bizonyos dolgok miatt untad meg a jatekot (monotonia), igy ezek tovabbra is gondot okoznak, mert ez MMO, ez ilyen, nem Valorant es nem LoL.Amit leirtam elhetseges, hogy negativ/lekezelo, de igaz.
En csak meg akarlak menteni 76 euro elpazarlasatol, de ha ekkora osszeg nem gond, akkor vedd meg es jatsz, mint irtam fentebb a jatek mindent IS eled rak, nem kell se guide talent build, se addon se mas, csak jatszani kell. Voltak mar masok is itt a forumban akit lebeszeltem az adott kieg megvetelerol, aztan a vegeredmeny az lett amit mondtam, keseru szajiz.A wow alapjaiban nem valtozott 20 ev alatt:
- szitezz karaktert
- gyujts minel erosebb geart
- gyujts reputaciot
- ha ezzel vegeznel, akkor jon egy uj patch (nem kieg), ahol minden kezdodik elolrol a karakter szintezest leszamitva, ergo az altalad emlitett monotonia faktor lesz az uralkodoEgy modon lehet hosszu tavon elvezni a WoW-ot (felteve ha nem vagy fanatikus mint en), ha nem egymagad potyognel, hanem lenne egy csapatod (eleg 5 max 10 ember), akikkel a jatekon kivuli dolgokrol tudnal beszelgetni, mert akkor 1 ora grind/farm mellett is jol erezned magad, mert a tobbiekkel dumalnal eletrol/politikarol/kutyatatasrol/munkarol.
-
ldave
félisten
válasz
A napokban kezdtem én is újra játszani, a MoP Remix miatt, én ezt fajta egyszerűbb WoW-ot kedveltem és szerintem nagyon szórakoztató ez a játékmód, a szinte végtelen fejlődés.
Buildeket nem kell túlgondolni, a spec/talent részen ott van egy alap Starter Build, azt kezdtem el használni, aztán próbálgatom mi az ami tetszik és mi ami nem. Meta dolgokkal elég annak törődni, aki aktuális endgame tartalmat játszik.
-
Plata
félisten
válasz
Szerintem nyugodtan keress egy normálisabb klánt,én sem voltam hc játékos,még is befogadtak klánba és egész jókat szórakoztam velük.Igaz pár hónapja abbahagytam a játékot megint,de szerintem a sárkányos kieg egész jó,bár a repuk húzása szerintem vacakabb mint Bfa vagy suttyóland.
Ha teheted inkább hagyd a bánatos francba shadowlands-et,nagyon szár kieg volt.
Bár többet játszottam vele mint a mostanival,de azért mert sok alt karit csináltam és a WQ-zás elég jó volt,a mostaniban elég bénák a WQ-k.A mostani kieg meg azért lett felejtős mert tele lett a hócipőm a langyi tartalmakkal.
De magyarok lakta szerveren elég sok lekezelő bunkóval futhatsz össze,de ha mázlid van és találsz egy jó klánt akkor jobb.De egyedül is lehet teljesen boldogulni,bár tény hogy guild cseten félnapot el marháskodni az is játék élmény. -
TheProb
veterán
válasz
Healbacsi #101649 üzenetére
Erős passzivitást és némi negativitást vélek felfedezni a válaszodban.
- Attól, hogy valaki nem hardcore, napi 26 órát akar játszani, miért ne követhetne egy bejáratott, bevált build-et? Szerintem pont egy casualnak könnyebbség nem azon lamentálni, hogy mik a jó talentek/skillek, rotation-ök.
- Ugyan így nem értem az összefüggést az addon használat és a játszott órák mennyisége vagy aközött, hogy "komolyan" progressel-e vagy sem.
- Semmilyen hype-ra nem terveztem felülni - kinőttem már belőle - , szimplán kedvet kaptam kicsit a játékhoz. Tény, hogy a BFA 1 hónapja nem érte meg a kieg megvételét és nem a kieggel volt a gond, hanem, hogy már minimálisan tud lekötni a game. Pontosabban a monotónia tűresem egyre rosszabb.
- "Az MMO nem valo mindenkinek, es ez nem szegyen" dolog megint kissé lekezelően hat így, bár lehet csak a neten keresztül jön le így. TBC és Cata idejében toltam eleget, progress-elős klánnal, elég volt. Szerintem sem szégyen, ha már az ember nem kíván minden este du 6-tól este 10ig raidelgetni. De az említett több száz-ezer órányi játékidő után tudom, hogy nem csak azoknak van értelme játszani a játékkal, akik HC módon raidelnek. -
Tervezi valaki megvenni úgy collector's editiont, hogy a szobor nem kellene neki belőle és esetleg túladna rajta?
-
Healbacsi
őstag
válasz
TheProb #101648 üzenetére
Mivel hetente nehany orat toltenel el a jatekkal igy a valaszaim:
- minek neznel guide-ot, ha nem fogod kihasznalni azok elonyeit/hatranyait. Jatsz ahogy neked jol esik.
- Felesleges UI addonokat hasznalni (plane addon csomagokat, ha elromlik benne valami aztan orakig keresheted hol a hiba) nehany ora jatekra, az alap UI teljesen es tokeletesen testre szabhato.
- Tortenek osszefoglaloit tekintve a youtube tele van ilyen videokkal (nem fetetlen magyarul). Nincs semmi timeline-os dolog amivel foglalkoznod kellene. A prof-okra szinten sok video van, de ha amugy se toltesz sokat a jatekban kar is vele bajlodni, mert sok idot/energiat emeszt fel, es ha lemaradsz, akkor mindig le leszel maradva - ha kell valami, akkor vedd meg az AH-ban.
- mivel casual modon jatszanal a jatekkal, igy alap esetben nincs szukseged addonra sem.
De ha nagyon akarod, nehany addon ami segithet:
* tomtom - ha koordinatak alapjan kell tajekozodni
* handy notes - lenyeges dolgok kijelzese a terkepen
* deadly boss mod - sokat segithet akar egy szimpla mob elleni harcban is.Mivel a BFA is csak egy honapra kotott le - amugy egy kifejezetten jo kiegeszito volt -, en erosen elgondolkodnek rajta, hogy megvegyem-e a TWW-t. Ertem, hogy neha fel kell ulni a hype vonatra, de neha nem tortenik semmi ha valaki kimarad ebbol.
Nem fogok a zsebedben turkalni: Ha van penzed a kiegre es nem sajnalod ha csak 1 honapot jatszol vele, akkor vedd meg, ha sajnalnad, akkor hagyd ki. Az MMO nem valo mindenkinek, es ez nem szegyen (en sem jatszom Elden Ring fele jatekokkal, noha nagyon tetszenek, de nincs affinitasom a falba verni a fejemet allando jelleggel).
Amugy mindenfajta info/guide/leiras/hir/mindenIS megtalalhato a wowhead.com -on.
+1: a jatek crossfaction, szoval nincs mar olyan, hogy hordas/allis guild (van, de megsincs) -
TheProb
veterán
Sziasztok!
BFA óta nem játszottam, akkor is kb 1 hónapig tudott csak lekötni a game. Most befizettem egy hónapra és Pandaria Remix-el bohóckodok .Különösebben érdekes dolgokat nem találtam kioldhatónak a bronze-okból, így egyelőre alt húzással töltöttem az időt. Illetve Shadowland campaign-t kezdtem el.
Asszem lesz idő kitalálni, hogy befizetek-e a TWW-re, bár félek, hogy az is meddig kötne le. Full casual-ban van már csak affinitásom játszani. A régi, heti több napnyi, egész estés raidelés gondolatától is rosszul vagyok.
Kérdéseim:
- Hol érdemes most build guide-okat nézni, melyik portál buildjei számítanak többnyire a legjobbnak? Mert pl wowhead vagy iceveins azért sok helyen erősen ellent mond egymásnak...
- Van aki használ esetleg ElvUI-t és van bevált layout-ja? Próbáltam wagio-s importokat, de az összes szétesik nálam. (Biztos nagyon ritka 2024-ben a QHD felbontás vagy nemtom mi miatt...) Vagy eszméletlen aprón lesznek az ikonok és/vagy a szövegek, amin a scaling sem segít érdemben.
- Mivel BFA óta eléggé átalakult a játék, tudtok esetleg olyan összefoglalót, ahol returning playerek fel tudják venni a fonalat? Akár story, akár játékmechanika terén. Pl. ez a timeline-os dolog, professionök rework-je, etc.
- Tudom, millió "must have" / "essential" addons videó, stb. van, de ezek többsége outdated, stb. Van esetleg valakinek olyan gyűjteménye, listája, videója ahol kurrensen elérhető és bátran ajánlott addonok vannak összeszedve?+1: Ragna csordából van itt olyan guild, aki full casual playert is szívesen fogadna?
-
Healbacsi
őstag
válasz
ldave #101645 üzenetére
A korabbi leiras alapjan egy remix karakter 3-4 ora kenyelmes jatek alatt feler 70-re.
Szoval ha 70-es alt a cel, akkor jo nehany karakter felhuzasa siman megoldhato remixben.
Ha retail karakterrel mennel fel 70-re, akkor egy TW het erre a legmegfelelobb, vagy megvarod a prepatch-et, amikortol a 60-70 kozotti xp cap 60-80%-al csokkenni fog. Ezen gondolatmenet menten amig nincs prepatch, mehet a remix alt army, utana retail alt army (felteve ha 60-rol menne fel 70-re).
-
Healbacsi
őstag
válasz
ldave #101643 üzenetére
Remix vege: aug 20.
Early acces: aug 22.
TWW kezdete aug 26.Szoval elvileg hamarabb kerul ki onnan a karakter.
A kopenyen levo statok felso limite "szinte" korlatlan.
A wowhead cikke szerint egy secondary stat 126%-nal tetozik, onnan nem ad tobb novekedest harc kozben. Allitolag azoknal a classoknal, ahol a haste csokkenti a spellek cd-it, azoknal a haste tovabb hatasos.
A main stat es a stamina korlatlan.
Ahogy novekszik az atlag ilvl, ugy skalazodnak a mobok (egy szintig), korabban le volt irva hol van ez a valasztovonal, mar nem emlekszem ra (ra lehetne guglizni), de nem is igazan erdekes. A kopeny thread buff ota egy uj karakter messze erosebb mint ahol en abbahagytam anno.
-
ldave
félisten
válasz
Healbacsi #101637 üzenetére
A MoP Remix a War Within megjelenésével ér véget? Így akkor gondolom nem kerül ki onnan előbb a karakter.
Amúgy a skálázódásnak van felső limitje? A köpeny folyamatosan kapja a buffokat, eddig nagyrészt az ellenfelek hp-ja, sebzése is növekedett, de most mintha megállt volna ez.
-
ldave
félisten
Amúgy ha fogok egy régi karaktert és felhúzom 60-ra tokennel (vagy vagy 5, nem tudom már honnan), azzal bele lehet ugrani a War Within-t felvezető tartalomba, vagy végig kéne játszani a Dragonflight sztorit is?
-
Healbacsi
őstag
válasz
Ereshkigal #101632 üzenetére
Folosleges agyuval loni verebre.
Ezt persze mindenki eldonti maganak.
Szepen haladni kell, a legelso leiras 100%-osan mukodik, a masodik opcional kevesebb egyeni questet kell csinalni es tobb instat
-
Healbacsi
őstag
válasz
ldave #101631 üzenetére
Van nehany mount ami csak innen megszerezheto, illetve nehany tmog ha jol tudom (bar ebben nem vagyok jaratos, nem gyujtok tmogokat).
Ezek mellett a pandaban elerheto toy-okat, mountokat, tmogokat lehet megvasarolni, ha valakinek valami hianyzik ezek kozul a gyujtemenyebol
-
Ereshkigal
őstag
A fentiekhez. Innen letölthető egy táblázat (fájl, másolat készítése): [link]
A sárga mezőket kitöltöd (első háromhoz nem kell nyúlni, persze korrigálhatod az aktuális xp barral, ha akarod), aztán kiszámítja, mennyi token kell még 70-hez. -
Healbacsi
őstag
válasz
Healbacsi #101608 üzenetére
Feltornaztam meg nehany karaktert.
Modositanek a korabbi szintezesi leirason.
--------------------------
ha megfelelo szamu HC instat lenyom valaki a szintezes soran, akkor eleg 37-38-on kilootolni a postaladat.
A 2x Vault 2x HoF clear tovabbra is kell, de 37-38-as szinten mar eleg xp jon ossze, hogy instant 70-re lepjen valaki.Egyszoval a 40-re valo fellepes es a Terrace normal raid teljesen kihagyhato, ami kb fel ora megtakaritast jelent
-
ldave
félisten
Hosszú kihagyás után, egy random youtube videót megnézve a MoP Remix léte meghozta a kedvem újra elővegyem a játékot, egy warriort kezdtem el múlt héten és tegnap meglett a 70-es szint. Az évek során egyszer-egyszer azért visszanéztem, amikor volt mondjuk ingyenes hétvége, de se a Shadowlands, se a Dragonflight nem igazán fogott meg. A War Within viszont most hogy megnéztem a trailereket, eléggé tetszetős.
Itt a MoP Remixban ha jól értem, akkor már minden bónusz a maximumra van tekerve, mert elképesztő gyorsan lehetett lépni a szinteket és nagyon sok +stat jött össze már így a köpenyre. Mondjuk vannak durva dolgok, mentem pár RF kört és hát olyan szinten olvadtak el a bossok, amit még életemben nem láttam.
346-os itemek esnek és itt mintha megállt volna a fejlődés, innentől kezdve már csak bronzzal lehet feljebb menni? Vagy esetleg heroic dungeon is dobhat magasabbat? Gyűrűm és trinketem sincs még, de más játékosokon láttam már.
-
Healbacsi
őstag
válasz
BoneDragon #101626 üzenetére
Main statra, staminara nincs cap (meg).
Valamivel el kell utni az idot, csinalja csak ha jol szorakozik vele. Semmi kivetni valot nem latok. Ertelme ugyan valoban nem sok van.
-
BoneDragon
veterán
Azért az már beteg... azt irta az ismerőse 1400k threads körül van. But why?? Mikor stat cap van...
Azért remélem blizz a végén közli kinek volt a legnagyobb pipilője. -
hunvarlan
aktív tag
Sziasztok járt már valaki úgy hogy remix elején miután elment a hajó-ról folyamatosan vissza teleportálja a hajóra?
-
BMS
őstag
[link] Kicsit bővebben a pre-patch. Új mountok,petek,heirloom gyűrű stb.
-
BMS
őstag
[link] Pre-Patch.
-
J o e
tag
válasz
lakisoft #101610 üzenetére
Nem sokat nyomtam még a remixet, 36. szinten vagyok és Jade Forestet küldiztem végig. A fenti módszer nálam is működhet szerinted?
Mert akkor hagynám a küldizést - úgyis anno Pandában mindent megcsináltam amit lehetett- és mennék dungeonökbe, ha így gyorsabban meglehet a 70. szint.
-
Healbacsi
őstag
válasz
lakisoft #101610 üzenetére
Ennyi
Amugy felreteve a hulyeseget, a beka farmernek koszonheto a 40k bronz, meg a sok video keszitonek akik kitalaltak ezt a szintezesi modszert.
Egyszeru, kenyelmes, gyors, nem megerolteto (szerintem legalabbis)ha csak 2 naponta felhuz valaki egy altot, akkor a hatra levo idoben meg 30 maxos karija is lehet
-
lakisoft
veterán
válasz
Healbacsi #101608 üzenetére
Na aki ezt nem tudja (mint en is) hanem csak questel vegig 70-ig annak jol johet az xp boost. A vegen mar ugye nem akar senki remixel jatszani gyakorlatilag. Ott mar a bronz bonuszt is felemelheti az egekbe ha meg van minden amit akartal akkor nem fogsz ezert visszalepni. nemde?
UI: Kiprobalom amit irtal. Koszi.
-
Healbacsi
őstag
válasz
Healbacsi #101607 üzenetére
Leirom, miert nem fogjak buffolni az XP gaint.
Karakter indit, lvl 10. Megcsinalsz kb 1-2 questet, maris elerheto a dungeon finder.
Nosza be kell jelentkezni hc dungira, amig nem hiv be a rendszer, addig csinalgatod a quesjeidet.
Behiv az insta, rohansz a tobbiekkel, de egy dologra kell figyelni, a bossokban levo bonus XP-t nem szabad kilootolni, minden mas lootolhato (erre meg addon is van, ami mindent lootol, csak az xp-t nem). Igy amikor kilepsz a dungeonbol, es uj csapatot keresel addig a Postmaster egy levelben utanad kuldi az ott marad XP itemeket a postaladaba.
Lenyomsz kb 8-10 instat, questelsz. Majd elfelejtettem. Minden hc dungeon boss dob 1 darab 1% XP novelo threadet, igy mondjuk 8 instaval szamolva (atlag 3 boss) 100%->124%-nal jarsz (nem szamolva az egyebb helyekrol esellyel kieso XP-t novelo threadeket)Ding lvl 25 (celszeru megvennek az ekszereket a bazarban es felgemelni oket, nagy boostot adnak)
Lvl 25-on azonnal szervezned kell egy Vault normal 10-es raidet. 1-1-8 setup, hivj meg kb 4-5 70-est, a tank/healer lehet alacsony szintu, nem szamit, a maradek dpst rad bizom. Kb 20 perc alatt vegigmegy, a bossok dobnak egyenkent 12% XP gaint. Mint ahogy korabban a bossokban levo bonus XP itemeket benne kell hagyni a bossokban, hogy a postmaster majd utanad kuldje.
124% + (6*12%) = 196% a kopenyen (mindez lvl 25-on)
Amint a raidnek vege, ujra hc instakat kell menned, cirka 6-8 darabot, mellette csinalhatod tovabb a quesjeidet
6 insta (3 bossal atlag) .->18% xp gain, tehat 196+18= 214%Ding lvl 35.
Azonnal szervezz egy Heart of feart, szinten 1-1-8 setup, ha lehet jo geares 70-esek azert hivj be (sot, kevesebb kis szintut)
6 boss -> 214 + 72 = 286% a kopenyenEzutan aznapra fejezd be.
Masnap. Normal Vault raid ujra -> 286+72= 358%, normal HoF ujra -> 358+72= 430%
Nehany quest/hc insta, majdDing 40. Egy gyors normal Terrace raid (szinten hasonlo elven szervezve) -> 430 + 48 (4 boss) = 478%
Ekkor irany egy postalada, es itt kilootolod a postaladaban levo tomerdek XP itemet, es lvl40-rol instant lvl 70 leszel (ezen a ponton szamit, hogy hany hc instat mentel a folyamat alatt, ha tul keveset, akkor megallsz 68-69-en, ami szivas, mert nem fogsz tudni megolni semmit sem, mert a geared tul gyenge lesz a felskalazott mobokhoz.
Itt hc instaznod kell, lootolva az xp-t, a tobbiek lehozzak neked az instakat es 70-es leszelEz egy borzasztoan gyors folyamat, egy atlag jatekosnak is megvan 4 ora played alatt.
Ezt hova meg gyorsitani?
-
Healbacsi
őstag
válasz
lakisoft #101606 üzenetére
[armory link]
Mondjuk erre ra lehetett volna alapbol keresni, az elso kepen amit feltoltottem latszik a karakter neve.
A lootolt gold mennyisegebol is latszik, hogy teljesen maskent jatszottunk, neked 15.5k goldod van, nekem meg 26k, es mar regota nem jatszok a karakterrel.
Igen, ha tehettem hc raideltem, bar eleinte sokszor futottunk bele egy-egy pofonba es feloszlott neha a raid, es hala a raid mentes rendszerenek onnantol aznapra az adott raid veget is ert. (erre legjobb pelda ToT). Az armoryn meg tudod nezni, hogy adott raidben mikor villant az ocsi. Az elso 2-3 napban a quest, rare, treasure, dungi, scenario ocsiket hajtottam, utana mentem raidelni.Nem guilddel haladtam, mert a guildem durvan le volt maradva, pontosabban fogalmazva, mivel a startkor a beosztasomnak hala volt 4 nap szabadom nagyon elleptem toluk. Vegigquesteltem, ocsiztem a teruleteket, majd nehany normal raid utan hc raid, hc insta es timeless isle rare farm (csak mentem korbe es amelyik rare szembe jott azt megoltem)
Az elso 50k bronzot elkoltottem a hianyzo toyokra, es aztan rajottem, hogy a damage nagy resze a tinker gemekbol jon, amit csak versatilityvel es ilvl-el lehet novelni, igy onnantol minden megszerezheto bronze a gearbe ment bele, ra par napra mar minden video ezt szajkozta, hogy mindenki fejlesszen geart, mialatt rengeteg jatekos sok szazezer bronzot vert el mountra, meg mas hasonlora igy a lemaradas eleg jelentos volt.
Utana bekoszontott a bekasok nerfje, innen kapnak a friss 70-es karakterek alapbol 40k bronzot amint meglepik a 70-es szintet.
Maxos gearben marha egyszeru minden .. LFG: HC tour 476 blast 1-0-9 .. megfelelo gearben es a kopenyed kb 2x olyan eros mint az enyem, hala az elmult idoszak durva buffjanak, akar soloban is tolhatnad a raideket (nehany boss nem megy egyedul a mechanika miatt), de 1-0-9 setuppal 476-ban max 10 masodperc egy boss, az osszes raid ki van takaritva 2-2.5 ora alatt (kb mindenki sprintelt elore, trasht a boss elott oltuk meg kozvetlen, addig csak mindenki rohant elore), koszonhetoen a sok eventnek a raideken belul (Org a legjobb pelda ra, szornyen lassu raid, rengeteg pofazas, stb)
-
lakisoft
veterán
válasz
Healbacsi #101597 üzenetére
Rátaláltam hogy miért eltérőek a számok.
Én csak LFR-t toltam ezért az xp buffom 1700% fölött van a stamina kevesebb. Innen kevesebb bronze jött és jön most is. Normal/Hc ki volt hagyva. Cserélbe kihúztam minden reput és farmolom a toyokat. Jelenleg a cloak farmra a world bossok elég sokat adnak napi resetben.Normál valamivel többet ad mint az lfr de kevesebbet mint a hc.
Tehát érdemes HC-t farmolni napi szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- Premier előzetesen az FBC: Firebreak
- Ingatlanos topic!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged