Hirdetés
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
ripla
addikt
-
tyielow
aktív tag
Van egy problémám. Anno mikor még nem volt Adventurer's guide mindig az AtlasLoot Enhanced addont használtuk. Nagyon szerettem, mert a dungik / raidek mellett setek, event itemek, stb. is megtalálhatók voltak. Viszont már nem nagyon elérhető, ill. ami curseforgen van az nekem egyszerűen nem működik. Már 3 gépen is próbáltam. A sima Atlasban meg nem találtam ilyet. Van valami alternatíva? Vagy megoldás erre?
-
sztivo
őstag
válasz
ripla #102983 üzenetére
Apropó, külön le kell tölteni minden kiegészítő adatbázisát (pl Curseforge app-ban csak arra keress, hogy "btw" és hozza majd az addont, illetve minden plugint [a kiegeket]). Lerak mindig egy pin-t a térképre, hogy hol tudod felvenni, rákattintasz a questre (vagy jelen esetben arra, hogy "Go to Webster") és már magától nyitja a térképet a pin-nel rögzítve:
-
BoneDragon
veterán
-
TBT
addikt
Érkezik minden is!
-
Plata
félisten
válasz
ripla #102977 üzenetére
Szerintem mindenkinek más jön be, warlock karival toltam sztorit légióban, plusz légióban warlock class hall eszetlenül tojta az aranyat, volt is több lockom.
Nekem a druida class hall mount a kedvenc, utána Hunter és sámli. Minden class hallt megcsináltam, dh de tré volt nekem. Druida volt a legjobb, meg hunti, rugó vicces volt és szintén sok aranyat lehetett szedni zsebeléssel, mític dungiba is lopni jártam. -
ripla
addikt
válasz
BoneDragon #102978 üzenetére
Az addonon belül nekem csak az alküldetéseket hozta be, és pulzál a keret ott amelyik épp aktív. A térképet hogy? Neked külön megnyitotta?
-
sztivo
őstag
válasz
BoneDragon #102978 üzenetére
Mondjuk a TWW alatti megjelenítés nem a legjobb, ha a sojourner of isle of dorn achievement-et nézzük, kb mindig arrébb vannak az NPC-k, mint ahol mutatja (Dornogalban főleg), illetve van egy al-hub, amihez előbb fel kell venni Dornogalban a "To Rambleshire" nevű questet, de ezt a guide-ja nem írja, idővel majd pótolják reméljük.
-
ripla
addikt
Mindegy, megcsináltam a warlockkal, előrébb járt mindenben, az ő mountja úgyis ütősebb. Kösz mindent.
-
Healbacsi
őstag
válasz
ripla #102974 üzenetére
Biztos vagyok benne, hogy a class mount (barmely class eseteben) nem 5 kuldi, ugyanis el kell erned azt az allapotot, hogy fel tudd venni azt a chaint, ami 5 kuldivel kesobb megadja a mountot.
Ennyit keseregni ahelyett, hogy megcsinalnad azt ami elotted van.. mennyivel tobb ha az addont koveted? Fel ora?
Az ilyen kommenteket olvasva sokszor annyira felmegy bennem a pumpa. Ez egy MMO.. Azon keseregni, hogy nehany kuldivel tobbet kell csinalni, kulso segitseg kell, mert az ingame dolgokat nem erti valaki.De mindegy, probalom ignoralni a dolgot. Addont kerestel, megkaptad, tokeletesen erre talaltak ki. Akinek hasonlo gondja van (elakad egy quest chain kozben (bar fogalmam sincs hogyan lehetseges ez, de oke)) mindenki ezt az addon hasznalja. Korabban itt a forumon is Shadowlands kapcsan hasznalta valaki (mint kiderult Torghastot nem unlockolta ki, pedig total alap quest, de megis resze a storynak), az addon helyesen jelzett mindent.
-
ripla
addikt
válasz
sztivo #102973 üzenetére
Hunter Class mount.
Wowheaden kell hozzá kb. 5 küldetés, az addonon belül legalább 25-öt jelez. Innentől fogalmam sincs ki mond igazat és ki nem.
Amúgy az igazán fő problémám az vele, hogy csak a sorrendet mutatja a küldetéseknél, de azt nem hogy kinél kellene felvennem. Szóval ezen a ponton muszáj megnéznem neten, viszont ebben a pillanatban értelmét veszti az addon, mert pont az lenne a lényege hogy ezt kiváltsa. -
-
ripla
addikt
Ez a Btw Quest jó lenne, de teljesen átláthatatlan és értelmezhetetlen. A fizetőset kihagynám. Szóval továbbra sem léptünk előre.
-
Healbacsi
őstag
-
ripla
addikt
Létezik olyan addon, amelyik mutatja hogy adott zónában a félbehagyott küldetések folytatását hol találom?
Elkezdtem most a Legion kieg. Class Hall mountok összeszedését, de Hunterral meg lettem lőve, ugyanis a kezdő küldetést nem adja meg, tehát valószínű már elkezdtem anno, viszont a Wowhead alapján nézve a folytatásokat, nekem abból semmi nincs ott, aminek ott kellene lennie, így nem tudom folytatni mert nem tudom hol kellene felvenni a küldetést a folytatáshoz. Szóval létezik valamilyen addon, ami mutatja hogy hol tartok és merre tovább? -
Plata
félisten
válasz
ViharVadász #102962 üzenetére
Angolul.
Ha van traffi annak külön lenyom egy dumát. -
Plata
félisten
Nem tudom hogy használtok-e Wazze appot,de nekem régóta van,viszont most pár napja a testreszabásnál WoW-osra lehet állítani,kocsi helyett egy Sárkány lesz,a profilod lehet allis vagy hordás,a hang navigáció meg szintén lehet WoW.
Utóbbit le kellett halkítanom mert marha sokat pofázik.
Főleg ha rendőr vagy traffi van.Beállításoknál alul van egy kis ork azzal a szöveggel hogy:Thrall mutatja a helyes irányt és bölcsességekkel lát el az utadon.
-
sztivo
őstag
válasz
BoneDragon #102957 üzenetére
Majd ez lesz az igazán drága kártya váltás, mert ezt nem akarja eladni
Amúgy gratulálok, hogy mégis összejött -
TBT
addikt
válasz
Beaumont #102940 üzenetére
Gratula hozzá!
Én nemrég egy MSI x World of WarCraft 20 (MSI GeForce RTX™ 4070 SUPER 12G GAMING SLIM World of Warcraft® Edition) videokártyát szereztem be (itt is köszönet érte az Alza-nak).
Eddig nagyon meggyőző teljesítményben és hűtésben is (ASUS TUF RTX 3070 kártyát váltott). Emellett nagyon halk a kártya, a WoW-os hátlapok pedig gyönyörűek!
Star Wars Outlaws Nvidia kupon is járt mellé, attól sikerült jó áron megszabadulni, szóval még kevesebbe került a "váltás". Nagyon örülök neki, hogy sikerült elcsípni belőle egy példányt idehaza is. -
Plata
félisten
Újra lehet kapni Frostmourne replikát.
Csak 1387 euró. -
Beaumont
aktív tag
válasz
ViharVadász #102943 üzenetére
Koszonom mindenkinek.
Egyaltalan nem erezni a logot jatek kozben. Kenyelmes a hasznalata.
Az oldalso gomkosztas kicsit furcsa (elnyujtottnak hat) a Naga Pro utan, de nekem hasznalhato. Lehet, hogy kezmeret fuggo. Lehet kisebb ujakkal anyaznek. -
HugóBoss
tag
Mitől van az, hogy altozom, a pókgenerális van kiválasztva, mint a main-en, viszont sem a rumorokért sem a napi questekért sem kapok reput?
-
Csapoati
nagyúr
válasz
ViharVadász #102943 üzenetére
Nem amiatt lesz kényelmetlen jó eséllyel, hanem a rettentő hülyén elhelyezett számgombok miatt, főleg az 1-2-3 elrendezését szidják. Én szinte csak emiatt nem vettem ilyet (az alap változatot, nem kell nekem WoW logó plusz x ezerért - hiába néz ki jól), helyette inkább egy Razer Naga Prót választottam - na az kényelmes.
-
Beaumont
aktív tag
Koszonom annak, aki belinkelte, hogy van ilyen eger a 20. evfordulora.
5 eves Razer MMO egeret valtott.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
BoneDragon #102937 üzenetére
Főleg, hogy még augusztusban frissült utoljára...
-
xundyingx
tag
Egyébként ez a [link] tier lista mennyire hiteles?
-
lakisoft
veterán
válasz
ViharVadász #102931 üzenetére
Jó csapatot kell összerakni
.
Ui.: A Season elején még elég sok group széthullik az első wipe után.
-
Balcsix
senior tag
válasz
BoneDragon #102926 üzenetére
-
BMS
őstag
válasz
Roland861010 #102927 üzenetére
Én akkor kezdtem Wowozni
De akkor még csak ismerkedtem,nem gyűjtöttem semmit. Szerencsére DF-et nem rakták teli 1%-os trash-el így volt időm visszamenni és kifarmolni mindent.
-
ViharVadász
őstag
ripla: az mondjuk tuti amilyen Legyen hó showt leprodukálnék, de dpsben is azért elég jó, csodálom miért nem viszik a Frostot
lakisoft: Régebben szoktam, csak gyűlölöm amikor 2 halál után valaki lelép és aztán mindenki más is vele mert nincs kedvük várni, na akkor utáltam meg azt, hogy én csinálom a csapatot
-
Healbacsi
őstag
válasz
Balcsix #102924 üzenetére
A pug raidekbe bekeruleshez ket dolog kell:
- item level
- kill (tapasztalat, achievement) az adott bossra/raidre/nehezsegre. (Ha pl. van egy "curve" ocsid az adott raidre, akkor alttal is le fogsz tudni menni barmikor)A pug raidekben valo bent maradashoz ezek kellenek:
- Minden consumable ami csak letezik (flaskatol a fegyverolajig)
- A tobbiekkel osszemerheto dps, a hps ertek teljesen relativ (fugg az adott bosstol, raid merettol, stb). A dps-hez ami nagyon fontos, hogy ha kozepes dps-ed van, nagyon fontos, hogy a boss mechanikat ne szurd el, azt mindig mindenkor jol haltsd vegre. Ez esetben nem fognak kirakni.Egy "blast"/"one shot" raidben durva dps-t fognak a tobbiek tolni, ott kemenyen kapaszkodni kell, hogy valaki ne maradjon le, cserebe gyorsan vegigmegy.
Amugy barmit/barkit visznek
-
mg1992mg
őstag
válasz
Roland861010 #102927 üzenetére
Kihagytad a legjobb WoW kieget? Ejj ejj
-
Balcsix
senior tag
Sziasztok!
Tudom még nagyon a season elején jár a kiegészítő, azonban visszatérnék hosszú kihagyás után a mainemmel, warlockkal játszani.
Nézegettem, hogy jelenleg nem igazán remekel raid tekintetében.
Szokása a Blizznek balanszolgatni a kasztokat, vagy egyébként sincsennek túl nagy eltérések már közöttük, ami a PvE-t illeti, és mindent is visznek raidelni? -
-FreaK-
veterán
Meg azért a 20éves évfordulós event alatt hasznát is fogod tudni venni a sok mountnak
World of Warcraft's 20th Anniversary Event & Rewards Overview -
BMS
őstag
válasz
BoneDragon #102921 üzenetére
Valamit gyűjteni kell,máskülönben mi értelme van
Pet,acsi,toy az annyira nem érdekel,mount az prio
-
BMS
őstag
válasz
Roland861010 #102918 üzenetére
SL-ből kiszedhettél 3 ilyet
Kézből meg vagy 4-et
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Bohus84 #102913 üzenetére
A delve-ek gyakorl kiváltják a M+-t (kivéve ha sokat akarsz menni, ugye coffer key-ből 4-5 a maximum hetente), persze ha ott élvezetesebb healelni, akkor nem szóltam - 15 éve volt utoljára healer karim.
Gyerek mellett meg se próbálok m+-ozni, nem kiszámítható az ideje, nem lehet megállni sem közben.
-
Bohus84
tag
Sziasztok!
Mivel ritkán tudok leülni játszani(gyerekek, munka stb..), akkor is kiszámíthatalan mikor, így inkább solo player vagyok. Delve, raid finder megy inkább. Mythic+okat kezdeném el, healerként, van valakinek egy jól átlátható, könnyen érthető tatkikai összefoglalója az összes insta bossairól? Legjobb lenne magyarul
Pugokkal tudok leginkább menni, hogy ne rontsak sehol, átnéznék valami jó guideot.
Köszi. -
BMS
őstag
válasz
BoneDragon #102906 üzenetére
Nálam is
Jobban örültem volna,ha fő rewardként adja meg.
-
fauv
őstag
Üdv !
Támogatja a játék a 120 Hz-es képfrissítést, azaz ha rákötöm egy 4k 120 Hz-es TV-re , akkor menni fog 4K 120 Hz-en, vagy csak 60 Hz?
Köszi előre is
-
psion2101
tag
Sziasztok!
Sok sok év után szeretnék játszani a wow-al.Ha a Classic-ot választom akkor az csak hardcore módban működik?Ha hardcore-t nem szeretnék akkor a Classic Cataclysm-et telepitsem?
Elöre is köszi a válaszokat! -
TBT
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- További aktív témák...
- Legion Y540-15IRH 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660 Ti 16GB 256GB NVMe + 500GB HDD magyar vbill gar
- Thinkpad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1245U 16GB 256GB NVMe gar
- FULL CTO MACBOOK PRO 16" - APPLE M1 MAX - 64 GB RAM - 1 TB SSD - Garancia
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest