Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBT
addikt
Érkezik a WarCraft Rumble PC-re is! December 10-én indul a publikus bétateszt.
-
tPedro_
őstag
War 1 remastered EUR 10
War 2 remastered EUR 15A Battle Chest EUR 40, de mivel nekem már megvan a War 3 Reforged és a War 3 Reforged Spoils of War (ezt hirtelen nem is tudom micsoda), amit szintén tartalmaz a Battle Chest, így csak EUR 20.24
Érdemes megpróbálni, hátha nektek is olcsóbb így.
https://eu.shop.battle.net/en-gb/product/warcraft-remastered-battle-chest
-
TBT
addikt
Warcraft 30th Anniversary Direct:
- Javítják a WarCraft III: Reforged hibáit, ingyen jön a 2.0-ás változat (a grafikán is sokat javít!)
- Érkezik a WarCraft 1 + 2 Remaster
- Érkezik a WarCraft 1+2+3 BattleChest
Már el is érhetők! -
Plata
félisten
válasz
BoneDragon #103290 üzenetére
Körülbelül addig volt igazán jó a játék,utána már csak töltelék kiegek jöttek.
-
BoneDragon
veterán
válasz
Hashvrad #103289 üzenetére
Video felénél még csak lich kingnal járt, utána már csak 1-1 jelenetet kaptak a kiegek.
érthető...
Durva bele gondolni, hogy ott voltam anno dark portál nyitasnal, vén kecske lettem.
Pont egyik nap logoltam be az akkori Tauren warrimra amin megvan az akkor szerezhető tabard. -
Hashvrad
tag
-
BMS
őstag
Pikaboo-s streamből van
Mekkora forma lehet a pali
-
ripla
addikt
Úgy érzem most untam meg a kieget. A Mythic része nem tud érdekelni, ezen kívül a szettek megvannak, a kard-pajzs-fejes kombó is (a back armor nem jön be), a petek nem érdekelnek, szintezni a soron következő karaktert nincs kedvem. Viszlát a következő patchnél.
-
lakisoft
veterán
Lassan visszavonom az előfizetésem mert ez nem buli, hogy nem tudok játszani, mert annyira szaggat, lagol és/vagy megáll a játék és kb 1 órából 15-20 percet arra várok hogy megszünjenek a fenti problémák.
-
BMS
őstag
[link]
Twitch, YouTube and TikTok drops. -
ripla
addikt
válasz
Plata #103269 üzenetére
Pedig durván megnyomták a tokenek számát, heti szinten legalább 100-at biztosan ki lehet szedni. Nekem naponta lett meg átlag 30-40 darab. Timewalking raidek minden kör után 2-t dobnak, és cirka 15 percnél nem tart tovább. Thaurissan leölése 10-et ad questből, plusz minden boss dob 3-at. Chromie event is azt hiszem ad 3-at. A múltkor még Hallowhall-nál a 4 kis fáklya begyújtása is adott azt hiszem 5 darabot, stb.
Pillanatok alatt össze lehet szedni. -
Hashvrad
tag
Ezzel is kezdhetnének már valamit, szintezném az altokat.
-
ripla
addikt
Nem tudom ki hogy áll a farmolással, nekem ma lett meg az összes tokenes gear. Druida az egyetlen karakter amelyik nincs, az egyetlen amelyik valahogy sehogy nem jön be, de a geart azért kiszedtem, ne árválkodjon ott egyedül.
-
Healbacsi
őstag
válasz
Pferi #103262 üzenetére
ismet visszakerdezek: miert ne mukodne?
bovebb info: https://discord.gg/4NUBhGW9yc
-
Pferi
senior tag
Sziasztok!
Még nem vettem meg az új kieget, de megkérdezném hogy a World of Huncraft addon az jól működik a Within-ben is, tehát magyar a szöveg a játékban?
A fordítás minőségével nekem nincs gondom, és sokkal jobb lenne magyarítva játszani. -
HugóBoss
tag
Olyan megható (részlet a ticketemre adott válaszból)
"Also I would love to mention how pleased I am to assist such a WoW veteran like you who has been playing WoW for more than 19 years and I really hope you have a great time playing and I also hope that we can meet at the lands of Azeroth." -
Plata
félisten
válasz
Hashvrad #103251 üzenetére
Hallod,ha nem mondod ezt a chromi dolgot valószínúleg sosem veszem észre hogy a karim azért nem tud portált használni,mert még mindig nincs neki megcsinálva az a küldi amit akkor kapott mikor át lett rakva pandából SW-be.
Eddig csak timewalkingoztam vele és elfelejtettem megcsinálni azt a küldit hogy válasszak a karim melyik időbe kerüljön.Ezért nem tudtam portált használni.
Mondtad a chromi-s dolgot ezért elmentem hozzá és elküldödd a búsba hogy gyökér vagyok és végre válasszak már kort. -
Plata
félisten
Srácok volt az a hülye pandás event, csináltam akkor én is karit bár sokra nem mentem vele mert meguntam. De most húznám a karit, de nem tudok vele sehova menni.
Semmilyen portált nem tud használni, csak caverns of time és panda, de bc-re mennék küldizni, de sem sw portál sem dark portál nem megy vele. Gyakorlatilag pandán kívül nem mehet sehova.
Ez normális vagy bug?
Bc-re mennék küldizni. -
lakisoft
veterán
Újabb szintet ért el a játék. Már a login screenen is akadozik és rendszeresen dc-zik is.
-
sztivo
őstag
válasz
ChPessimist #103236 üzenetére
Feeling
-
BMS
őstag
válasz
Ezek szerintem még 20 évvel ezelőtt is rondák voltak
-
tyielow
aktív tag
Jól gondolom, ha ezt kiveszem a vaultból, szetbe alakítom, akkor a + avoidance miatt jobban járok? Vagy inkább válasszam a 4 tokent?. DH tank. -
Plata
félisten
válasz
Ez ha jól nézem valami lila szinű izé amivel a bizonyos hajlamú játékosok elmehetnek a szivárványos felvonulásra talán?
-
Plata
félisten
válasz
BoneDragon #103232 üzenetére
Miért,mi mást vártál?
Az egész kieg ilyen. -
BMS
őstag
[link]
BC Timewalking új rewardok. -
ripla
addikt
Hogyha végigment a havi limit, akkor ezt a Trader's Tender-t a transmoghoz máshonnan nem lehet megszerezni?
-
ripla
addikt
Nálam ma a Korrak's Revenge PVP-nél is olyan lagokat produkált Alterac Valley, hogy csak lestem. Ahogy mondani szokták, egy ilyen kis kaliberű indie cég ennyire képes.
-
sztivo
őstag
válasz
lakisoft #103218 üzenetére
Arra rengeteg panasz van a guildben is a mai napig, nem tudom mi áll a háttérben. Havert nem veszem számításba, mert 1x8 GB RAM van a laptopjában meg sokszor használja alvó módban
Néha nálam is beakad az animáció egy BL után, meg ledropol 23 fps-re, de ezt betudom a gagyi laptop i5 9300H-nak. -
Hashvrad
tag
Warband Currency Transfer Currently Disabled
Mondjuk én tudok küldeni, lehet csak US probléma.
Komment:
"It's been noted a couple times that transferring currency between toons causes lag for the entire guild that is online."
Másik: Még egy bug
"Players woke up today to a new bug in The War Within"Öröm így instázni.
-
lakisoft
veterán
Nálatok is akad a játék? Napról napra egyre rosszabb. időnként megáll a játék 2-6 sec-re.
-
ripla
addikt
Valami már megint nem jó. Belépek és egyedül vagyok Dornogalban, csak a mobokat látom, mások is panaszkodnak erre. Ez most már megint micsoda kedves Blizzard?
-
lakisoft
veterán
Lassan 300k alatt a wowtoken.
-
BMS
őstag
[link]
Közben előkerültek a közelgő meta acsik is.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest