Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Healbacsi
őstag
válasz
ripla #101800 üzenetére
De ezen a warband amugy se tudna valtoztatni, ez szimplan egy quality of life valtoztatas.
A gear megszerzese, az elitizmus es meg sorolhatnank, tovabbra is ugyanaz marad.
En eleg sok idot toltok a jatekban, mindig talalok magamnak elfoglaltsagot, mar jol be van love mi az amire kepes vagyok mi az amire nem, mi az amit realisan el tudok erni es viszont.
Ezekkel egyutt szerencsere egy osszeszokott csapat tagja vagyok, jatek kozben el tudunk beszelgetni maganeletrol, munkarol, politikarol, stb, stb, igy a jatekban toltott ido sokkal de sokkal szinesebb.
Ha en is egymagam jatszogatnek, mint ahogyan azt egyre tobben teszik, akkor en is nehany hetet/honapot lennek csak online, es mas jatekokkal probalkoznek. Nekem bejon ez a fajta MMO stilus, remelem sokaig megmarad a fizetos modell (ennek eleg sok elonye van hosszu tavon).
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- PS Plus előfizetések
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest