Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• ripla

addikt

válasz ChPessimist #101815 üzenetére

Az első 3-4 évben haverokkal napi szinten toltuk, guildünk is volt tele külföldiekkel, raideltünk is rengeteget, még szerver first Ragnaros killünk is volt.
    PVP is ment elég keményen, szintén csapatban, fülessel, élőbeszéddel, verhetetlenek voltunk. A PVP killjeim száma valahol 50.000 környékén mozog, nem tudom hogy ez manapság sok-e vagy kevés, de már évek óta nem toltam.
    Szóval mióta szép lassan lekopott mindenki, én már csak a sztori miatt játszogatok vele. Nem igazán érdekelnek a rekordok, Mythic dungeonben még soha, egyszer nem voltam. Engem a történet érdekel, és ez nekem elég is.

Beszéltük feljebb ezt a Warband bankot, hogy mindenki látja majd az összes oda berakott itemet, no, én erre írtam, hogyha mondjuk az altjaimmal csinálok egy privát guildet, a guild bankkal ugyanott vagyok. Hogy ezen kívül mit nem értek a Warbandből? Kb. semmit. Nekem eleve az volt eddig a képzetem, hogy majd a saját karaktereim jönnek velem followerként, így szépen fejlődik mindenki. Kiderült hogy nem így lesz, és maga a rendszer teljesen más alapokon nyugszik. De amúgy őszinte leszek, lusta vagyok végigolvasni, meleg van, kedvem kb. semmihez nincs, nem ezzel akarom fárasztani magam. Ettől függetlenül már a bejelentés napján megvettem a kieget, de csak ennyi, 1 percet nem játszottam vele nagyjából 1 éve.

Új hozzászólás Aktív témák