Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
ripla
addikt
válasz
ChPessimist #101815 üzenetére
Az első 3-4 évben haverokkal napi szinten toltuk, guildünk is volt tele külföldiekkel, raideltünk is rengeteget, még szerver first Ragnaros killünk is volt.
PVP is ment elég keményen, szintén csapatban, fülessel, élőbeszéddel, verhetetlenek voltunk. A PVP killjeim száma valahol 50.000 környékén mozog, nem tudom hogy ez manapság sok-e vagy kevés, de már évek óta nem toltam.
Szóval mióta szép lassan lekopott mindenki, én már csak a sztori miatt játszogatok vele. Nem igazán érdekelnek a rekordok, Mythic dungeonben még soha, egyszer nem voltam. Engem a történet érdekel, és ez nekem elég is.Beszéltük feljebb ezt a Warband bankot, hogy mindenki látja majd az összes oda berakott itemet, no, én erre írtam, hogyha mondjuk az altjaimmal csinálok egy privát guildet, a guild bankkal ugyanott vagyok. Hogy ezen kívül mit nem értek a Warbandből? Kb. semmit. Nekem eleve az volt eddig a képzetem, hogy majd a saját karaktereim jönnek velem followerként, így szépen fejlődik mindenki. Kiderült hogy nem így lesz, és maga a rendszer teljesen más alapokon nyugszik. De amúgy őszinte leszek, lusta vagyok végigolvasni, meleg van, kedvem kb. semmihez nincs, nem ezzel akarom fárasztani magam. Ettől függetlenül már a bejelentés napján megvettem a kieget, de csak ennyi, 1 percet nem játszottam vele nagyjából 1 éve.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest