Hirdetés
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood
veterán
mivel a wow szinte egyaltalan nem tamogatja az ujabb dx10/11 kartyak funkcioit,a legjobb ar/ertek aranyu valasztas egy regi x70/x80 nvidia kartya.
egy 285-os,vagy 470-es kb. 1.5-2x olyan gyors a wowban,mint egy 650es.(viszont az aramot rendesen zabaljak es brutal hutes kell nekik)
ha raidelni akarsz ultan,nagy fpsel,akkor izom proci,8-16 giga ram es csak utana a vga. -
Khelben
nagyúr
Gamecard lelőhelyet tudnátok mondani? Iceakos jelenleg nem elérhető. Hasonló áron érdekelne (6300) és megbízható eladó, aki utalás után azonnal küldi.
-
Fl3x
aktív tag
válasz
Peti78 #54093 üzenetére
Ebben az árkategóriában nagy választásod nincs sajnos, amit én javasolnék:
- ha találsz még webshopban vagy valahol Ati HD7770-et én ezt venném bele
- ha nem találsz akkor pedig GeForce 650GTXA 7770 kb 5-10%-al gyorsabb a 650GTX-nél, bár a kolléga írta, hogy a GF kártyákat a wow jobban szereti így lehet ez a különbség teljesen eltűnik a wowban. Jelenleg az R7 250 vagy 250x et nyomatják ati oldalon, de ezek elég gyengék teljesítménybe, igaz h a 7770-en helyére szánták, csak vmi nem úgy sikerült
Lényeg a lényegben h 650GTX alá szerintem ne add.
-
LógaGéza
veterán
válasz
Vistaboy #54089 üzenetére
Pontosan így vagyok vele én is most
Meg hát egy normálisan összerakott gépet - mint amilyen a tied, és remélem az enyém is - az jó pár év múlva is normális gép lesz - viszont ha most veszek egyet 80-100 körül, akkor azt 2 év múlva cserélhetem le... Párszor már végigpörgettem magamban ezt, és inkább örülök annak, amim már megvan
Na mindegy, ez végképp off, a lényeg, hogy át tudom érezni a helyzeted - voltam közmunkás én is
-
Peti78
őstag
válasz
Cathfaern #54076 üzenetére
Köszönöm!
M3oH és zola90: Azért kell két kártyában gondolkodni, mert a menyasszonyom is wowozik, és nagyjából hasonló kaliberű kártyáinnk vannak. Tehát ha újítani kell akkor kettőt kell újítani.
M3oH: nem, nem tudnak jobban segíteni, mint itt. itt ugyanis közvetlenül a játékot használók tapasztalata alapján kérek/kapok tanácsot, ott pedig jó esetben tele van olyanokkal, akik egyszerűen megnézik a gépigényt, ami mint jól tudjuk nem feltétlenül igaz mondjuk raidekre. Nem beszélve arról, hogy sok az olyan topikokban a "felmosórongy, aki azt hiszi magáról, hogy függöny!" by Bobafett
-
Vistaboy
veterán
Ne a konfigomból indulj ki, ezt a gépet már majdnem két évvel ezelőtt vettem. Hiszed, vagy sem, most tényleg nem vagyok olyan helyzetben, hogy kiadjak ennyi pénzt havidíjra (Bár lenne). Ha te tudod fizetni a WoW-ot, örülj neki, de a másik anyagi helyzetét ne firtasd - pláne ne viccesen -, mert valóban semmit nem tudsz róla.
No offense, de tényleg. Ez minden, csak nem vicces.
(#54086) Faith: Szóval te elmész, megveszel egy 300.000 forintos gépet, majd ha kicsit szorul a hurok, eladod feleennyiért, csak hogy legyen némi költőpénzed? Ne haragudj, de ezt nem hiszem el. Amit egyszer megveszel, azt igyekszel megtartani, legfeljebb, ha már tényleg nagyon megszorulsz és nincs meg a napi betevő, el lehet adni és lemondani róla, de akkor sem kótyavetyéli el az ember fillérekért.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
BoneDragon #54084 üzenetére
Korábbiak alapján nem fog megmaradni az ár, hanem visszaáll a "normálisra". És majd jó 1-1,5 év múlva kerül csak bele a battlechestbe. De lehet ennél a kiegnél a Blizz más taktikát fog folytatni.
-
válasz
#57919488 #54085 üzenetére
Persze ez is lehet de ha megszorulok akkor én nem tartok fent egy több száz ezer forintos konfigot hanem szépen leépítem mert annak a pénznek megvan a helye máshol is a te szavaiddal élve.
De mint mondtam nekem tök mindegy, hogy mit csinál csak akkor is vicces volt elolvasni ennyi. -
törölt tag
Talan akkor megengedhette maganak de most valoszinuleg nem.
Vannak helyzetek mikor 3500 HUF-nak is megvan a helye meg mielott megkereste volna az ember.
Szerintem vagyunk paran akik jartak mar igy tobb hosszabb honapokon keresztul is, sajnos.(#54086) Faith:
Ha munkaeszkoz akkor nem -
TBT
addikt
CD Galaxis is levitte a Mists of Pandaria árát!
Amúgy ez a 10 eurós ár csak átmeneti kedvezmény, vagy már így marad a későbbiekben is?Most komolyan nem tudom, hogy megvegyem-e a sima verziót 2990 Ft-ért vagy inkább a CE-t 11000 Ft-ért.
Ha 5-6000 Ft lenne a sima, akkor a CE jobban megérné, de így...Warlords of Draenor-ból mindenképp CE-t veszek, még ha soha nem is fogok játszani vele, kell az az Artbook és zenei CD (az azért erősen visszaidézi az igazi WarCraft feelinget). Mondjuk a MoP CE is csak emiatt kéne. Az élet legnagyobb problémái.
-
ZoeS
csendes tag
hm... nem tudom számomra nem a pénz faktor volt a visszatartó erő, mert na bumm most nem veszek 10 doboz sört... hanem inkább az időhiány, meló mellet mikor sokszor 11 órázok heti 5 napot (azt is gép előtt) akkor már nem sok energia illetve kedv marad még raidelni is... de kinek mi
az a havi 3-4 ezer forint mostanra egy nagyon szolíd hétvége ára
-
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Peti78 #54075 üzenetére
1. Biztos, hogy nőni fog. De ha egy gépen jelenleg (nem min. beállításokkal) használható a MoP, akkor a WoD is az lesz.
2. Nvidia (értsd: ha veszel egy AMD meg egy Nvidia kártyát, ami más játékokban átlagosan azonos szinten teljesít, akkor WoW-ban az Nvidia erősebb lesz)
3. Sajna ez passz -
Peti78
őstag
Sziasztok!
1. Ahogy öszehasonlítottam a WOD és MOP ajánlott gépigényét, azt véltem felfedezni, hogy túl sok különbség nincs közöttük. Ez valós, vagy elnéztem valamit?
2. Alapvetően Nvidia, vagy Ati kártyák teljesítenek jobban a játékban?
3. Ha úgy alakul, szeretnék venni 2 darab VGA-t, max 20-25 K HUF-ért darabját, mit ajánlanátok?
Köszönöm!
-
Vistaboy
veterán
válasz
BoneDragon #54067 üzenetére
Az első tünetek már 2007-ben jelentkeztek.
Ebből nem lehet kigyógyulni, de sajnos a kevés fizetés tesz róla, hogy ne tudjam folytatni akkor, amikor akarom.
-
hemaka
nagyúr
válasz
parandroid #54072 üzenetére
Igy van, aki invel arra a szerverre kerul at az invelt ember. Igy mukodik az oque is. Ezert lehet olyan, hogy athuznak egy kihalt ruszki szerverre, ahol este 10-kor hetvegen 5-en lezengenek a panda fovarosban.
-
-
Zedz
addikt
válasz
BoneDragon #54067 üzenetére
WoD első raidekre majd Ő fog először jelentkezni.
-
Vistaboy
veterán
válasz
Vistaboy #54063 üzenetére
Ja, elfelejtettem megemlíteni, hogy délután fél négy és este nyolc között érek rá, így abban az időintervallumban keressetek. Addig meló van sajnos.
Bár most eléggé ömlik az eső, lehet, hogy elengednek (földmunka és betonozás nem megy ilyenkor), de nem kiabálom el, mert előfordulhat, hogy benntartanak és megváratják, amíg eláll. Amilyen az én szerencsém. Pedig most nagyon jó lenne folytatni a játékot.
-
Vistaboy
veterán
Jó reggelt mindenkinek.
Akinek van kedve, csatlakozhatna hozzám a Doomhammer szerverre. Bár szeretek szólózni, de amióta fent vagyok, még egy magyarral sem találkoztam. Pedig néha nem ártana egy kis közös partizás. Nem konkrétan instázásra gondoltam, de ha elegen összegyűlünk, természetesen az is mehet.
-
Khelben
nagyúr
válasz
norbalia87 #54060 üzenetére
Nemrég találtam meg őket, elég aktív guild, főleg pvp, de vannak pve eventek is. A létszám ellenére nem (csak) gyűjtőguild, 50-60 ember online naponta.
-
Wolverine
félisten
válasz
norbalia87 #54060 üzenetére
Vannak még aktív magyar klánok a Ragnán szép számmal...
-
norbalia87
tag
Sziasztok
Tudtok valami klant a ragnaros alliance oldalon ahova az ocsemmel csatlakozhatnank?
Az ocsem kezdo jatekos, en eleg sok szunet utan tertem vissza jatekba.
A honfoglalok klanban vagyok, de a klan elegge passziv.
Olyan klant keresek ahol eleg sok magyar talalhato, ugyanis az ocsem nem igazan beszeli az angolt. -
-
grizlisandor
veterán
válasz
BoneDragon #54045 üzenetére
Eleinte szidtam én is, hogy ki találta ki.
Dom Hemingway mondaná: Egy kupleráj Elton John stílusban.
De pár napig bolyong ott az ember és kiigazodik. Mondom ezt "ős" allisként.
-
Vistaboy
veterán
Megmondom őszintén, hogy eddig minden szokatlan, lévén a Szövetség után most Horda oldalon ténykedek, a küldetések és a helyszínek is teljesen újak nekem.
Az már most látszik, hogy sokkal könnyebb lett a szintezés, mint régen volt. Mondjuk akkor Night Elf Priesttel voltam, most meg Blood Elf Hunterrel, de eddig ég és föld a kettő. De hogy ez a játék rendszerében történ változások miatt van így, vagy szimplán jobban bejön a vadász kaszt, ezt már meg nem mondom.
Mindenesetre két nap alatt sikerült felfejlődnöm 21. szintre, most hagytam el a Blood Elfek területét és megérkeztem Underworld városába, az Undead territóriumba. Mondjuk már van küldetésem Ogrimmarba is, majd átkukkantok, mert az Orkok városa jobban bejön, mint az élőholtaké. A kanálisban majdnem eltévedtem, mert a térkép elég kusza, szerencsére csak a fő-főcsajszihoz kellett levinnem egy amulettet, utána mehettem vissza a felszínre.
"Most merre is van az arra? Ki rajzolta ezt a térképet?"
Már sikerült vennem egy hátascsirkét is, emlékszem, anno. az első tigrisemre - illetve a riding skillre - akkor Wolverine kolléga adott kölcsön, szerencsére most már volt annyi saját pénzem, hogy vegyek egyet. Igaz, csak alapfelszereltségű, de majd ha lesz elég aranyam, beújítok egy fullextrásat, ami még repülni is tud. Ez meg mehet a levesbe...
"Város a búra alatt... honnan ismerős vajon?"
Összegezve: Bárcsak lenne pénzem rá, hogy legalább év végéig meghosszabbíthassam a játékot. Most ráfüggtem keményen, de sajnos, akármennyire is akarom, nem tudok annyit félretenni, hogy vegyek egy Gamecardot.
Esetleg majd karácsonyra, akkor itthon leszek két hétig, addig valahogy összeszedem rá a pénzt, de akkor már kellene a két új kiegészítő is, hogy teljes legyen a kép...
Eh, majd meglátjuk. Egy biztos: amíg tart az ajándék 30 nap, annyit tolom, ameddig bírom.
-
kenwood
veterán
nem teljesen wowos kerdes,de mivel massal mar nem jatszom,itt teszem fel.
volt kozuletek valakinek eger problemaja?
ha igen,hogyan oldotta meg?
evek ota ezt hasznalom egy feher asztalon, egerpad nelkul.[link]az a jelenseg,hogy neha hibazik.mintha megakadna egy ezredmasodpercre.
vagy mondjuk egy kisebb ikon fole huznam,de tovabbmegy,pedig tudom,hogy az esetek 99.9 szazalekaban ugyanazzal a mozdulattal "eltalalnam" az ikont.
azt eszrevettem,hogy miutan letisztitom az asztalt suroloszerrel es megszaradt,gyakrabban jelentkezik,de nem kizarolag akkor.
wowban es lolban, de sima webbongeszes kozben is tapasztalhato.
ritkan jon elo,de ha ezerbol mozdulatbol cska egyszer, az is zavaro,pl egy allj ki a tuzbol,vagy szaldj vegig a parkanyon szitubanmi lehet az ok?
szoftveres/beallitas,az asztal,olcso egernel belefer,esetleg a rendszer miatt?
orulnek ha valaki tudna segiteni es nem egerpad lenne a megoldas.
azt nem szeretem, es rengetegen hasznaljak asztalon is az egeruket gond nelkul. -
Wolverine
félisten
válasz
BoneDragon #54035 üzenetére
Nem, kell hozzá a Mists is, anélkül nem aktiválható a Warlords.
-
Max_218
tag
Megtudná valaki mondani ,hogy ha most aktiválom be a battlechestem,mert 2karit felhúztam 20.-ig . Akkor majd az új kiegben, a wod.-ban hogy működne a boost ? mert valahol aztlátom hogy akár a lvl1-est is ,battle neten meg vannak valami követelmények :S
-
Healbacsi
őstag
Sima bossfight eseten szuksegtelen barmilyen hasonlo addon. Csak packok, es addos bossfightoknal van ertelme. Sima target of target es alap blizzardos agro pipa az interface option-ben ha nem lenne bent alapbol es annyi.
Ettol fuggetlenul valoban jo addon, de bossharcokra tenyleg szuksegtelen.
-
TBT
addikt
válasz
BoneDragon #54023 üzenetére
Ez valami csodálatos!
-
TBT
addikt
válasz
BoneDragon #54027 üzenetére
8 éves Panasonic, nem mai darab, de amíg működik, addig nem veszek másikat. Sőt, ha elromlik talán nem is veszek már TV-t. Inkább veszek egy nagyobb monitort + Blizzard CE-t.
-
TBT
addikt
válasz
Vistaboy #54022 üzenetére
Elvileg nincs benne, de gyakorlatilag mégis benne van. Hisz, ha nem tartalmazná a pandás kiegészítőt, eleve nem is tudnál Panda karaktert kezdeni/Pandariába menni. Szóval "tartalmazza".
Diablo 3 is ilyen. Ha nincs bejegyezve a kiegészítő a profilodon, akkor nem érhető el a Crusader kaszt + az Act 5 sem.
-
-
nofi
addikt
Tidy Plates kipróbálva. Minden tanknak nagyon tudom ajánlani. Nulla konfigurálás uán már pofásan mutatja a mobok health barján hogy kire gerjednek. Egyedül bossoknál necces, ahol néha akkorák, hogy nem tudok eléggé kizoomolni, de azért ott általában nem szokott ebből probléma lenni
-
Vistaboy
veterán
válasz
vvega30 #54021 üzenetére
Hát, eleve nem lehetek 90-es, mert a Mists of Pandaria kieg nincs benne. De nem hinném, hogy fenyeget ennek a veszélye. Oké, most hétvégén lesz időm játszani kicsit, de hétfőtől csak egy-két órát tudok rászánni naponta, az pedig nem hiszem, hogy elég lesz a max. szinthez.
-
-
Kis Samurai
tag
Köszi az ötleteket, nézelődök!
-
painkillerx
tag
Openraid.eu -n is találni minden időpontban raideket.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Kis Samurai #54012 üzenetére
Még egy jó fél éve keresgettem (EU-s) klánokat, és belefutottam egy olyanba ami direkt délelőtt raidelt. Szóval léteznek ilyenek, bár az biztos hogy nem sok. Wowprogresst végig kell túrni, vagy valahogy googleből kell kiimádkozni az infót. Esetleg offical fórum recruit részén lehet még keresgélni.
-
-
BoneDragon
veterán
válasz
Kis Samurai #54012 üzenetére
Maximum LFR-be tudsz menni délelőtt.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Kis Samurai #54009 üzenetére
max US szerveren, ami ott raididő az itthon ugye hajnal/kora reggel. bár necces mert még a keleti part is -9 óra, tehát az ott este 7 az itt reggel 4. (bár akinek nem gáz a kora kelés, egy kávét bedob és frissen, kipihenten nyomhatja is)
-
Vistaboy
veterán
válasz
Vistaboy #54007 üzenetére
Na, végül mégis úgy döntöttem, hogy nem megyek vissza a régi szerverre. Ehelyett kipróbálom a Pandarent, ugyanis szeretem az animéket, így bejön ez a keleties látvány-stílus is.
A Doomhammer nevű normál szerveren elleszek addig az egy hónapig, utána úgyis abbahagyom, mert a meló miatt nincs időm annyit játszani, hogy megérje előfizetni.
-
Kis Samurai
tag
Sziasztok!
Tervezek visszatérni játszani a kiegészítőre, vagy kicsit előtte. Lassan egy éve frozen az accountom, de aktívan követtem eddig is a változásokat.
A játékot IRL okok miatt hagytam abba, nem fért bele az előző munkahely+barátnő kombinációba a raidelés. Viszont sikeresen munkahelyet váltottam, 12 órázom, ennek folyományaként 14 napot otthon ülök egy hónapban minimum...
Viszont, mivel asszony napközben dolgozik, és ugye ő élvezi a nagyobb prioritást, ezért délután négytől és hétvégente nem fogok tudni játszani. /Ez annyira nem is baj/
Kérdésem a következő: Lehetséges délelőtti raideket találni? (normal) vagy olyan guildre lenne igény, akik délelőtt raidelnének? -
Vistaboy
veterán
"Greetings Zsolt,
You've proven your worth in the battle for Sanctuary. Now come and test your skills in World of Warcraft—absolutely free! To help you get started, we're giving you the full digital version of World of Warcraft, which comes with 30 days of game time* and includes all of the content from The Burning Crusade, Wrath of the Lich King, and Cataclysm."
Már épp írni akartam, hogy "milyen élethű adathalász mail", de azután láttam, hogy a B.Net Launcherben ott virít az "Install" gomb és szept. 28-ig ingyen játszhatok a WoW-al.
2008. elején voltam utoljára online Azerothon, és most is csak az ajándék hónap erejéig megyek fel, de remélem, hogy a régi csapatból még összefutok valakivel. Ragnaroson leszek ismét, szintúgy Night Elf karakterrel, bár, hogy pap maradok-e, az még kiderül.
-
csecso22
tag
Sziasztok mióta meg kaptam az ajándék 1 hónapot azóta nem tudok felcsatlakozni Dagonblightra,ilyenkor mit tudok csinálni?
-
Bazsa01129
csendes tag
válasz
laceszgamer #54003 üzenetére
F2P = Free to Play tehát meg se kell venni hanem ingyenesen játszható.
B2P = Buy to Play tehát megveszed és játszol havidíj nélkül.XP Boost pedig szerintem nem jelent előnyt, időt spórol vele csak.
-
laceszgamer
addikt
válasz
Bazsa01129 #54001 üzenetére
Nem, tudom mik a különbségek, de a Blizz tuti nem elégedne meg ennyivel, elég csak a keleti példára gondolni ahol már van XP flaska... Bár a kari boost is ide sorolható már. Egyszerűen ami előnyhöz juttat azért elvileg többen a pénztárcába nyúlnak mint csak pár egyébért.
-
TBT
addikt
válasz
laceszgamer #54000 üzenetére
Guild Wars 2 is B2P kategória, lehet benne kozmetikai cuccokat venni és pet-eket "valós pénzért", de semmi előnyhöz nem juttat. Megvan a játékosbázisa és a mai napig kapja rendesen a tartalmakat. Csak az a világ nem annyira érdekes, mint a WarCraft világa. 1 évig játszottam vele, de unalmassá vált. Nincs kizárva, hogy a WoW-al is ez történne nálam.
De maga a megoldás teljesen jó. Tehát megveszed a játékot és játszol havidíj mentesen. És persze van benne valós pénzes fizetős lehetőség is (ha kozmetikai cuccot akarsz venni/támogatni akarod a fejlesztőket), de az nem juttat előnyhöz.
De ugye a Blizzard-nál máshogy gondolkodnak. Hülyék lennének elesni annyi pénztől, amennyit a WoW hoz nekik a konyhára. De ezt meg is értem, mindenki pénzből él, nem pedig jófejségből.
-
Bazsa01129
csendes tag
válasz
laceszgamer #54000 üzenetére
F2P amiről te beszélsz. Diabloba, Starcraftba hol látsz ilyen elemeket?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest