-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Remus389
veterán
válasz
Balesz1899 #2463 üzenetére
én se nagyon találkoztam magyarellenes beszólásokkal, bár 1x volt olyan hogy valaki beírta "magyar vagyok" erre a válasz "fu" vagyis f*** y**
hát szomorú ...
mondom nincs olyan ország ahol rajonganak a kisebbségeikért(minnél nagyobb annál kevésbé), és sajnos a magyarok nagy létszámú kisebbségnek számítanak a környező országokban
mondjuk itthon azt vettem észre van itt is görög, szerb, német kisebbség, de azért nincs velük szemben utálat mert nagyon kevesen vannak és igazából fel se tűnnek
mondjuk képzeld el ha Magyaroszágon belül élne 10 millió magyar mellett másfél millió román is akik folyton csatlakozni szeretnének Romániához, az más lenne... vagy elmennél arra a részre és olyan lenne mintha nem is Magyarország lenne
Aktív témák
- Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB (sku:11293-03-40G) használt VGA
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Érintős Laptop 14" -60% i5-1250P 12Mag 32/512 FHD+
- Rockrider AM50s enduro - Teljesen új első maxxis DHF, belsők!
- ASUS ROG STRIX B550-F alaplap eladó /Garanciás/
- IPhone 7 Plus 128GB One új akku
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest