- Gaming notebook topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topik
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TV antenna és jelerősítés
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Mcray
senior tag
Vilgágos, de egy tankkal egy csataszám felett berögződnek rossz szokások és a végén ott van az ember, hogy nem tud egy tankkal bánni, és itt szidja a fórumon, hogy milyen szar az a tank...Ismerős ugye?
KV-3-mat és IS-t úgy húztam, hogy 3-mas platoonban voltam ahol a másik kettő tier 8-9-ekkel jött. Sok közös játék után nagyon sokat fejlődtem, és rám tudtak szólni élő szóban, hogy "Á-Á, ott ne dugd ki" stb...
Egyedül ilyen helyzetben kap az ember egy 800-as puszit Objectől, és vagy nem tanul semmit, mert nem tudja, hogyan lehetett volna ügyesebben, vagy fasúlt lesz és leszarja majd...
Mind1. Stieger kolléga klán társával játszottam régebben, lehet felkeresem megint, most hogy nem KV-3-mam van csak.
Most tanított egy 700(!!!) játékos kolléga, hogyan kell jól használni a PZ 3/4-et. Magamtól nem jöttem rá. Két játék után már úgy éreztem, hogy egyedül baby sitting nélkül is tudok vele bánni és jött is a 17 000-res kör vele
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest