Hirdetés
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- A Noctua felvázolta a terveit jövő nyárig bezárólag
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós kamerák
- Milyen monitort vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Léghűtés topik
- Házimozi belépő szinten
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Mcray
senior tag
Vilgágos, de egy tankkal egy csataszám felett berögződnek rossz szokások és a végén ott van az ember, hogy nem tud egy tankkal bánni, és itt szidja a fórumon, hogy milyen szar az a tank...Ismerős ugye?
KV-3-mat és IS-t úgy húztam, hogy 3-mas platoonban voltam ahol a másik kettő tier 8-9-ekkel jött. Sok közös játék után nagyon sokat fejlődtem, és rám tudtak szólni élő szóban, hogy "Á-Á, ott ne dugd ki" stb...
Egyedül ilyen helyzetben kap az ember egy 800-as puszit Objectől, és vagy nem tanul semmit, mert nem tudja, hogyan lehetett volna ügyesebben, vagy fasúlt lesz és leszarja majd...
Mind1. Stieger kolléga klán társával játszottam régebben, lehet felkeresem megint, most hogy nem KV-3-mam van csak.
Most tanított egy 700(!!!) játékos kolléga, hogyan kell jól használni a PZ 3/4-et. Magamtól nem jöttem rá. Két játék után már úgy éreztem, hogy egyedül baby sitting nélkül is tudok vele bánni és jött is a 17 000-res kör vele
Aktív témák
- Asus ROG Strix G15 Ryzen 7, 32GB RAM, GTX 1650, 144Hz
- Sony PS4 (FAT) CUH1116A alkatrészei eladók
- MSI MEG Infinite X 10th Intel Core i9 10900k/RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó
- Intel Core i9 10900K/GeForce RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó normális áron
- DeepCool Watercooling CPU LT720 Fehér (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest