Hirdetés
- Őszköszöntő hardverkeverék
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED monitor topic
- Androidos fejegységek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
"Nálunk a csapatban ezért kizárás is jár, miért nem lehet csak normálisan játszani ?"
Joe.36, te melyik csapatban vagy?
Kezd nagyon szimpatikus lenni!
---------Ritkán olvasom a csata-csetet... lehet ezért van, hogy 12K csata alatt csak 1x tapasztaltam magyar elleneséget, aminek kiváltó oka az volt, hogy magyarul köszöntünk egymásnak.
Először csak klingonoztak, aztán jött erősebb minősítás is.
Én csak az y gombot nyomogattam.hm... illetve volt mégegy eset nagyon rég... egy kilővés kapcsán, de akkor erős volt a gyanú, hogy a magyarszidó, maga is magyar anyanyelvű, csak gyenge angolossággál minősítgeti amblock a magyar játékosokat. Olyan sztereotipiákat sorolt, amiket leginkább magyar fórumokon olvashatok az okoskodó felülállóktól, meg az éretlen facepalmazóktól.
Hát istenem.... mostanra a Hortobágy a legszebb tájunk a maga ürességével.. ez van.
Aktív témák
- Jövedelem
- iPhone topik
- Őszköszöntő hardverkeverék
- Debian GNU/Linux
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest