- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Balesz1899 #2459 üzenetére
Káromkodott,magyarokat szídta,és direkt belémjött hátulról,elsőre véletlen belelőttem,ő lelötte a láncom,mondom jó,semmi baj bocsánatot kértem,másodiknál normálisan elmentünk egymás mellet,és 2 en kilöttünk egy panzerIV-t. (Én lőttem ki végül).Ő a harmadik esetnél,belémjött hátulról,erre belelöttem,és mivel 210HP ja volt,simán leszedtem neki...
Nem azzal van bajom,hogy román,szerb,szlovák stb,hanem hogy nem tud emberként viselkedni,szakaszosztam már szlovák srácokkal,és sikerszériánk volt,azóta is beszélgetünk néha TS en.
Aktív témák
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3622, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Ipad Air M2 11" // Wifi+Cellular // Számla+Garancia //
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest