-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
myckey
veterán
válasz
Dobi 562 #18499 üzenetére
Ne is mond....tegnap utso előtti körömben M103-mal voltam.(tovább nem bírtam idegekkel)
Highwayen (egyik kcsg akadós pálya)
Elöl 3-IS4 Platoonban.....ilyenkor már előre félek,rimánkodok:hogy helyén legyen az eszük...Bemegyünk városba...ellen komplett különítménye ott jön..erre a három IS4-ből 1 jön oda
az az egy pedig a legkevesebbet tette hozzá a csapatból a csata alakulásához...már nyomkodtam mindent,hogy há a másik kettő nem-e lenne szíves odajönni a zászlónktól!!!oda is mentek...amikor már mindenkit szétvertek....ezek pedig diadal ittasan kilőttek 2 illetve 3 totál alacsony HP-s tankot....aztán verték a mellüket...ho há ők bizony ketten leszedtek ötöt
áááááááá(persze én bőszen küldöm őket a .........ja tudom,hülye magyar lejáratja a többit,DE LESZAROM)
Egyébként watafaka!!!!!
szemtől szembe lecopattad azt a godzillát?
a má igen!GratDjuree:
hogy te mekkora....vagy
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- Macbook White 13" unibody
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest