Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
" N13. Sturmtiger
The vehicle is somewhat special for several reasons. First of, it fires rockets (which means special effects are required), then goes caliber (380mm is more than any of SPGs currently has) - it causes some balance issues related to amount of damage per round, huge reloading times, and extremely limited ammo (6 rounds). Raise KV-2 with 152mm to the X power and you will get the approx gameplay for Sturmtiger.
The priority for the vehicle is currently set somewhere between medium and low."Overlord blogjából van a bejegyzés, 2012. máj. 15-i dátummal. Nem tudom azóta foglalkoztak-e a Sturmtigerrel. Valamelyik másik fejlesztő azt írta hivatalos fórumon, hogy elvetették az ötletet, hogy a játékba kerüljön a Sturmtiger, felborítaná a játékegyensúlyt, de ezt már nem tudom hol hol olvastam. Összesen 6 lőszer...
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Zalman S3 Black modern, letisztult szèpsèg
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
The priority for the vehicle is currently set somewhere between medium and low."