- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Egérpad topik
- Mini-ITX
- Dell asztali gépek
- Hővezető paszták
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Eagle16
addikt
Eddig találtam egy torrentes linket.
-
Eagle16
addikt
Lehet tölteni a 8.0-t a tesztszerver launcher-jén keresztül.
3609 mb.
-
válasz
GaburroSan #14180 üzenetére
gratu!
-
Eagle16
addikt
válasz
Stauffenberg #14178 üzenetére
Tudom, de hidd el hogy minden nap reggel van karbantartás. A fórumon rosszul van írva, úgy kéne kiírni hogy minden nap, de nem sokat törődnek ezzel.
-
GaburroSan
aktív tag
Győzelem!
Csata: Steppes 2012. szeptember 6. 9:58:42
Jármű: Jagdtiger
Szerzett tapasztalat: 1 141
Szerzett kredit: 32 028
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "III. osztály"IS-7est megettem szemtől szembeni párhartcban! Maradt 247hp-m. Stock ágyúval!
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Eagle16 #14165 üzenetére
Lehet az én angolom gyenge és félreértem, de az "each monday" miért jelenti azt, hogy minden nap?
Bár ettől függetlenül persze lehet, hogy így van, sosem próbáltam még ennyire korán belépni a játékba. Aztán fura volt, hogy rákerestem a hírek között és nem találtam olyat, hogy most leállásnak kéne lenni.
-
válasz
GaburroSan #14172 üzenetére
legénységnek először Brothers In Arms, majd Camoflage, ami meg a modulokat illeti én a gyorsabb töltési időt, binoculart és a camoflage lepedőt választanám.
-
Mcray
senior tag
válasz
sutyi^ #14173 üzenetére
Ebben az a bosszantó hogy a csapatod végig veled volt és védte a többi részt, hogy kényelmesen tudjál pötyögni. Ha én vagyok IS-8-cal leadok 3 lövést és már nem él a csapatom. Tegnap 3 ilyen játékom volt. 2 bukó, 1 döntetlen ahol emberfelettit védtünk klán társammal és örültünk hogy behúztuk döntetlenre.
-
AlexWolf
senior tag
válasz
GaburroSan #14172 üzenetére
Egy tornyot
-
sutyi^
senior tag
Egy kis IS-8 gameplay.
-
GaburroSan
aktív tag
A Jagdtigerre mit kéne feltenni? Célzásgyorsító, venti, torziós rugók esetleg??
Az álcázós skill-t meghagyjam nekik vagy válasszak mást a legénységnek? Köcce előre is. -
Eagle16
addikt
válasz
Patrick76496 #14126 üzenetére
Ez nem igaz...a legénység befolyásolja a célkör nagyságát, ahogy a szűkülési időt is, meg kb. mindent. A venti is ezért befolyásolja a pontosságot.
A statban szereplő adatok 100%-os legénységre érvényesek. Extrák nélkül.
Nem hasonlíthatod így össze a célköröket, ha nem azonos fejlettségű a legénység.
-
GaburroSan
aktív tag
JagdTiger tulajdonosként első meccsem 5 kill mégis vesztettünk!
Vereség
Csata: Prokhorovka 2012. szeptember 6. 8:10:37
Jármű: Jagdtiger
Szerzett tapasztalat: 637
Szerzett kredit: 32 436 -
Eagle16
addikt
válasz
Stauffenberg #14164 üzenetére
Már régóta ilyenkor van szerver karbantartás minden egyes nap...[link]
-
Stauffenberg
nagyúr
De jó... most az egyszer később megyek dolgozni 2 órával (amit csak azt követően tudtam meg, hogy felkeltem). Gondoltam nyomok egy pár kört. Sikerült három kört menni (mindháromban kiélezett volt a harc, szóval úgy tűnik ebben a hajnali órában alszanak a noobok).
Erre kidob a szerver azzal a szöveggel, hogy tervezett karbantartást végeznek. Megnéztem a híreket, de abban tegnapra hirdettek ki karbantartást.
Nagyon jó... egyszer akarnék munka előtt menni pár kört, akkor sem tudok.
-
[HUN]Dani
őstag
Úgy döntöttem akkor nekiugrok a panther kifejlesztésének majd.
(#14162) jimmy74:Egy mod miatt írja neki oroszul a neveket. Ezt a modot én is használtam, de nem annyira tetszett pont az ilyen orosz kiírások miatt.
-
Ééééés, most mindenki kapaszkodjon meg, itt láthatjuk az ultimate nyerő stratégiát!
Illetve mégsem, mert a lemmingcsapat 2 tank kivételével teljesen kipusztult, az a kettő is csak úgy úszta meg, hogy bebújtak a várba. Persze gondolom az ellenséges csapat fele biztos gyorsan átteleportálhatott az én térfelemre, mert azok meg nálam tűntek fel.
-
Hehe, a végén ketten foglalták a bázisunkat, egy Panther valami 50hp-val, meg egy full hp-s IS, ami elment vadászni, akarom mondani AFK-ba, ahogy elkezdtek foglalni. A Panther egy lövés volt, aztán szépen szétszedtem az IS-t.
Victory!
Battle: Port 2012. szeptember 6. 0:27:59
Vehicle: T-50-2
Experience received: 2 044
Credits received: 29 502
Battle Achievements: Defender, Scoutkill: 5, damage: 1772
-
vhw
addikt
-
sequator
senior tag
kösz srácok, máris jobban ment
Azt hiszem az is baj volt, hogy mindig nyílt mezős pályára tett. Az első városi pályán összejött a fejlesztések felére a TP. Most már nem tűnik reménytelennek a PzIII és a Wespe elérése.
Sautia
-
joergie
őstag
Megvettem a lor155 50-et. elsőre kellemes meglepetés, de az hogy 7ből 7 találattal 2200at sebzek kicsit elkeserít. 55% a hit ratiom, és 1800 körül az átlagdmg, és vért izzadok minden meccsen. cserébe a winratio nagyon jó, bár companyval kicsit megbuffoltuk , nem teljesen valós. Amúgy olyan mint egy gumibogyószörppel megspékelt hummel. gyorsabban tölt, gyorsabban szűkül, gyorsabb, jól fordul, nyilószög ugyanakkora, ugyanakkorát üt.
-
marked one94
őstag
válasz
sequator #14152 üzenetére
Az a PzII egy piszok jó tank
250-300m fölé nem szabad lőni vele ezt most tanuld meg. Ja és ha valami közel van használd az auto aim-ot (jobb egér gomb) ennél a tanknál szabad, sokkal pontosabb leszel, de így is sok lövés nem fog sebezni ha valakivel szembe vagy. Ja és ész nélkül nyomd az egeret míg kinem táraz
Kedvenc T2es tankom
-
sequator
senior tag
Üdv mindenkinek!
Felcsaptam én is tankparancsnoknak atka_panzer néven. Jó minden 2.-3. csatában 1-2 magyar nicket látni
Nagyjából átolvastam a linkelt "szakirodalmakat", de nem igazán tudom a PzII-met használni. Eddig két csatában voltam, mindkettőben vesztettünk. TP-t szinte nem is kaptam.
Azt hiszem két fő problémám van:
1., A legnagyobb bajom, hogy nem érzem hogyan kéne lőni a 20mm KwK 30 L/55-ös ágyúval. Gyorsan lő sokat, de valahogy nem találok el vele semmit, közelről sem. Már a Leichttraktoron sem tudtam használni, ott is inkább a 37mm KwK 36 L/46.5-öt használtam, azzal elég hatékony voltam. Ahhoz képest, hogy noob vagyok.
2., Mennék én felderíteni az elvileg lassabb Tier IIIas tankokat, de még a sajátjaim is legyorsulnak. Aztán meg észre sem veszem, hogy honnan lőttek meg.Némi iránymutatást megköszönnék.
Sautia
-
vbbb
őstag
Azt tudja valaki, hogy a vk3601H-nál miért van az a kivágás elöl a sárhányónál? Ott pakolták be a lőszert vagy mi?
-
Fel
addikt
Elképesztő helyeken tudják tárolni a lőszert a tankerek a KV-4-ben...
Ugyanide kapott lövéstől volt már, hogy az egyik töltő(!!) döglött meg, de ez a lőszerrekesz sérülés valami gyönyörű. Biztosan a parancsnok elkért egy skulót, hogy valami durvát rávéshessen mielőtt a lövegbe töltik..
És úgy veszem észre, hogy a legutóbbi pár nap átlagához képest most kimagaslóan megnőtt az agyatlan barmok száma..
Korábbi gyöngyszem: Ensk, encounter. Az a megtiszteltetés ért, hogy egyedül képviselhettem a csapatot tankkal a városban (még két artista jött ki hátra). Hiába írtam, mind1.. Gondoltam kihúzódok szélre, hogy ne tudjanak könnyen bekeríteni. Ekkorra végre valami heavy (IS.3) megindult a városba, de rögtön ki a térkép sarkába, az ablak mögé kempelni... Feltűnik mögöttem egy piros Lorr. 40t, aki középen átjött, és ment az artikra, megyek vissza érte. IS-3-nak pingelek, hogy baj lesz hátul, mozogjon. Meg is indul, de előre... Szembetalálkoztunkkor barátilag ellőttem a láncát, de ez sem hatotta meg. Kis célzás után leadott rám egy lövést ami lepattant
Így segítség nélkül visszamentem kinyírni a Lórit. Idiótánk közben nem bírt el egy szerencsétlen Ferdivel a foglalókörben (BL-9 a hármason), de az egyik artink megmentette (neki maradt vagy 700 élete). Majd előrement a a megmaradt artistákért, amikor is egy SU-14 közelharcban(!) kilőtte... -
Memphis79
aktív tag
Fúúú milyen tankcsatákat lehetne ezekkel nyomni-persze némi szerelgetés után
Kár értük így halomban hevernek.... -
válasz
forras2 #14136 üzenetére
wot armory szerint az lesz...
"The Panther (and Jagdpanther to a lesser extent) is the other tank that gains much from the new armor facing rules. The vulnerability of the LFP remains, but the angled UFP will protect the tank against other Tier VII and lower medium tank weapons. The Panther will dominate other mediums at mid- and long-range and the extreme accuracy helps to hit weakspots of Tier VIII and IX heavies."
ne felejtsük el, hogy az L/100as ágyú 198 pennel rendelkezik, meg 0.3as accuval.
-
forras2
őstag
válasz
[HUN]Dani #14137 üzenetére
őőő hogy is mondjam. Papírból hajtogatták. Viszont hogy tier 7-ben van, sztem ahhoz nagyon kevés az ágyúja. Akkorát sebez mint a PzIV, csak nagyobb tankok közé kerül be, és nagyobb az átütése.
162 csatából kb 10 olyan alkalom volt, amikor top tank voltam.
Ha nem sebzel minimum 1500-at, és kilőnek, akkor kredit szempontjából mínuszos a kör.
Prem nélkül természetesen.
VK3002DB-vel 48 csata alatt gyűjtöttem össze 26k tp-t. Alap tankként, semmi nincs kifejlesztve rajt, csak a 76-os ágyú, mert az kellett a párduc kifejlesztéséhez.
Viszont az tetszik a párducban, hogy 2× akkora a löveg mint maga a tank
Viszont 162 csata alatt összesen 76443 tp-t gyűjtögettem össze vele, azt viszont nem mondanám rossznakKredit szempontjából viszont tuti hogy mínuszban vagyok összességében
-
törölt tag
Győzelem!
Csata: Himmelsdorf 2012. szeptember 5. 20:07:48
Jármű: BT-2
Szerzett tapasztalat: 1 105
Szerzett kredit: 12 578
Csatában elért Achievement: Top Gun, Mesterlövész, Kiváló Lövész, Kay Kitüntetés III Osztály, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"na végre egy jó kör 10kill
képet hogy lehet ide betenni van valami maximális méret?
-
Dobi 562
addikt
válasz
[HUN]Dani #14137 üzenetére
Szerintem a Párduc egy nagyon jó tank. Nem egy tipikus med. Ahhoz sérülékeny is és lassú is. De ha szeretsz távolról sniperkedni és csipegetni az ellent 150-esével 4-5 mp-ként akkor tetszeni fog.
----------------------------------------
Ma néhány csatára működött az XVM, aztán úgy döntöttem nincs most rá szükségem. Sokkal nyugodtabban játszok ha nem látom kiírva, hogy 9% esélyünk van a győzelemre.Most már teljesen biztos vagyok benne, hogy van aki térkép nélkül játszik. Előbb direkt figyeltem, hogy az IS-ünket lövi balról egy T34, az meg jobbra forgatja a tornyát, majd elindul egyenesen...
-
vhw
addikt
válasz
Patrick76496 #14126 üzenetére
Emlékszünk még arra, mikor megváltoztatták a tank jellemzők kijelzési módját? (anno úgy láthattuk hogy a legénység 133%-os volt, tehát minden lehetséges skill bonuszt beleszámítottak, jelenleg pedig a 100%-os legénységre vonatkoztatott adatokat láthatjuk)
Nos, a wiki oldalon lehet látni a jelenlegi rendszer szerint kijelezve, ám ha az adott érték felé viszük az egeret, egy kis ablakban kijelzi a 133%-os (régi) értéket is, és itt bizony láthatjuk az eltéréseket még pontosság (!) terén is az egyes lövegeknél.Tehát röviden, számít a legénység is.
-
[HUN]Dani
őstag
Na most már végleg megzavarodtam. Sokan szidják a panthert, mert egy rakás kaka, viszont rengetegen vannak akik dicsérik is. Most kinek adjak igazat? Érdemes megvennem a 3002DB-t és kifejleszteni? 3002DB-re tornyon, láncon, motoron illetve a pantheren kívül ki van fejlesztve minden.
Illetve érdekelne az is, hogy ha tegyük fel megvenném akkor mennyire lenne nehézkes összekaparni ezt a közel 40k xp-t modulokra illetve a 20k xp-t a pantherre prémiummal?(#14136) forras2:Igen prémiumos.
-
forras2
őstag
-
Enzolord
addikt
Nekem most lett tele a hócipőm mára..
8 meccs 2 győzelem..
Egyfolytában tele sok ..... artyval.. -
Patrick76496
őstag
válasz
predator00 #14125 üzenetére
Semmi.
Amúgy lehet, hogy csak a Somua-nak van elírva a pontossága, a többi úgy tűnik reális, egyezik a papíron írt értékkel.
-
Napfénysüti
nagyúr
Ez a Super Pershing megérheti 27,5 euroért? Nem mintha venni akarnék csak kérdezem. Elég olcsónak tűnik a többihez képest. Vajon hogy termelhet kreditet?
-
erikke17
őstag
Mekkora egy piszok tank ez a SuperPershing, IS3 BL9-el rajta nem birtam sebezni mind át ütötte de csak nyelte, frontját próbáltam alul fölül torony szemből, aztán torony tetején valamit találtam bal oldalt ott lehetett apritani.. Mondjuk vezetője nagyon béna volt csak pattogott rólam.. SteelWall lett belőle
-
Patrick76496
őstag
válasz
predator00 #14125 üzenetére
A legénység nem változtat a végleges pontosságon, csak a szűkülési időt befolyásolja.
-
predator00
tag
válasz
Patrick76496 #14124 üzenetére
a legénység mindegyibe ugyanannyi %os volt?
(#14126) patrikgtaivs igaz bocsi
-
Patrick76496
őstag
(#14113) marked one94, (#14122) predator00: Most megcsináltam 5 különböző löveggel ugyanezt a tesztet, ez esetben ugyanarra a célpontra. Remélem, most már hisztek nekem. A két leglényegesebb kép a Long 44 AC, és a D-2-5S.
100 mm Type 59 0,39-es pontosság:
75 mm Long 44 AC 0,41-es pontosság:
57 mm QF 6 pounder Mk. V 0,43-as pontosság:
122 mm D-2-5S 0,43-as pontosság:
Most hasonlítsátok össze az 5 képet, kattintásra nagyobbak.
-
Dobi 562
addikt
Itt egy E-50 Acélfal, 5900 pontnyi kiosztott sebzéssel, 24 bekapott találattal:
Prémiumos eredmény. Visszajátszás.
A csata elején kezdtem magam kellemetlenül érezni, mikor pattogtam a type-okról, de végül is az IS segítségével megszüntettük ezt a kis problémát. Aztán amikor közelharcba kerültem egy T-29, Tigris, Super Pershing trióval, biztos voltam benne, hogy végem. Szerencsére arctámadózásban nem tudták hová lőjenek, így abból is jól jöttem ki. A Super Pershing úgy forgatta a tornyát, mint a WG-s bemutató videóban és úgy tényleg lehet pattogni a gyenge pontjáról.
Ha hátulról/oldalról is lehet támadni egy tankot, akkor miért szemből erőltetik? Ráadásul 3:1 ellen... Ha a SP leláncolgatott volna szemből és a Tigris, T-29 oldalról jön, akkor nekem annyi lett volna.
-
predator00
tag
válasz
Patrick76496 #14121 üzenetére
de ugyanazon a távolságon kéne tesztelned hogy értelme is legyen
-
Patrick76496
őstag
válasz
marked one94 #14113 üzenetére
Akkor sem térnének el a célkeresztek sugarai ettől az értéktől. Ha kell, megcsinálom úgy is.
-
AlexWolf
senior tag
válasz
diegho #14102 üzenetére
Na megtaláltam mire gondolsz.
16. Sell, purchase, present as a gift or exchange the Account or Account information. Such actions in any form are strictly prohibited and may be subject to the Agreement termination between the Account holder and the company (solely at the discretion of the Administration). Moreover, all conflict situations (as well as those mentioned above) are fully examined by the Administration and the decisions are final and irreversible (including, but not limited to: returning the Account to its registrant, Account termination, any possible compensation, and their quantitative and qualitative options etc.).
Nem másoltam be az egész felsorolást és a büntetési tételeket, de még a büntetésnél is feltételes módot használnak. Az én olvasatomban ez azt jelenti, hogy ugyan büntethető az Acc csere/eladás/vétel, de nagy általánosságban csak a vitás eseteket vizsgálja ki az adminisztráció és az ő döntésük a végleges. Ez jelenthet akár kitiltást is igaz, de vissza is adhatják a tulajnak, vagy bárhogy dönthetnek. Szóval nem jár érte automatikusan ban.
Azt viszont sehol nem találom, hogy a WG-é lenne az acc.
Szerintem
-
Djuree
félisten
válasz
Napfénysüti #14116 üzenetére
teljesen felesleges. minden tankot a láctalpa közepén lövök meg ha oldalvást áll-->99%-ban átüti.
ha szemből áll a torony és a test között-->99%-ban átüti (vagy alja vagy kupola)
hátul meg mindegy.
ennyi a nagy titok. erre skinek nélkül rájöttem. feleslegesnek érzem ezeket az idióta színű skineket, teljesen idióta kinézete lesz tőle a játéknak. -
válasz
WOT Armory #14091 üzenetére
végén még visszaveszem a panthert...
3002db meg már 100as, most jönnek a skillek... -
válasz
Napfénysüti #14100 üzenetére
jeee
akkor nem (csak) én vagyok hülye -
marked one94
őstag
válasz
Patrick76496 #14109 üzenetére
Legalább ugyan oda néztél volna minden ágyúval. Ja és mindegyiknél ugyan arra az 1 dologra fókuszáltál volna, akkor talán értelme is lesz.
-
[HUN]Dani
őstag
Akinek lenne kedve t6 vagy t7 szakaszhoz az keressen játékon belül. Egyedül kissé unalmassá vált.
-
forras2
őstag
válasz
Patrick76496 #14109 üzenetére
3 különböző tank, 3 különböző hely. Mit is kéne látni rajta?
-
Patrick76496
őstag
Ezentúl szerintem fölösleges hinni a játék által írt löveg pontossági adatoknak. Akkor vettem észre, amikor meglett a Somua S-40-re a nagy löveg, és még mindig pontatlan 0,41-es pontossággal, amikor a SU-100 már 0,43-mal is egész viselhető. Csináltam pár különbséget 3 különböző löveg pontosságáról teljes ránagyítással, 3 különböző tankkal.
1. Somua S-40 75 mm Long AC 0,41:
Szerintem tökéletesen látszik a különbség. Az ember akkor fogja a fejét, amikor a 0,43-as löveg veri pontosságban a 0,37-eset. Nem egy tanknál észleltem furcsa méretű célzókört. Vélemény?
-
AlexWolf
senior tag
válasz
diegho #14102 üzenetére
Ez azért érdekes, mert kb 1 évvel ezelőtt a volt klánomban volt gond az egyik account adás-vétele körül. Írtak egy levelet a WG-nek melyben jelezték/jeleztük (sokan aláírták, talán még telefonon id beszéltek velük), hogy az account volt tulajdonosa többször visszaállította a jelszót (jelszó emlékeztető kéréssel, mert ugye az e-mailt nem adta oda amire reggelve volt) és eladta a tankokat stb. Nem csak hogy visszarakták az eladott tankot, de még az e-mail címet is átállították a kívántra.
Szóval azóta lehet változott valami, majd este elolvasom az EULA-t az elejétől a végéig, de régen ez szabályos volt.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest