- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- TV antenna és jelerősítés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
csaabz
őstag
...és mennyi a lövések között eltelt idő ugyanezzel a felszereltséggel?
-
csaabz
őstag
AMX 50B mennyi idő alatt tölt újra Brothers in Arms-al és ventivel?
-
válasz
marked one94 #13492 üzenetére
t4-esek is.
-
krisss93
aktív tag
Milyen sorrendben érdemes fejleszteni a KT-re a cuccokat?
Előbb a rövid 105-ös, vagy a nagyobbik torony?
És kell-e a lánc a nagyobb toronyhoz? -
Bingisz
addikt
válasz
marked one94 #13484 üzenetére
Mert a type OP
-
[HUN]Dani
őstag
Elég érdekes ez az M4 sherman. Amikor szemből kapom a lövéseket akkor 10-ből 8x elszáll, vagy besárgul a motorom. Rohadtul idegesítő tud lenni, de ettől függetlenül jó kis tank.
-
diegho
nagyúr
válasz
marked one94 #13484 üzenetére
Sőt a Patton-t és a Lorraine-t is, no meg a Bat-et is.
-
marked one94
őstag
válasz
Stauffenberg #13481 üzenetére
T8as medek is áttudja lőni a PzIV (kivéve a type-ot)
-
krisss93
aktív tag
válasz
Stauffenberg #13478 üzenetére
70 milis lemezből, nem is tudom miért nem lightnak van besorolva...
A panzer IV meg az L70-essel elég sok mindent átlő szemből minden probléma nélkül. -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
marked one94 #13480 üzenetére
Nem így értem. Hanem, hogy minden alacsonyabb tierű szar átlövi még szemből is, még egy PzIV is. Azért a legtöbb med nem ennyire bénán páncélozott.
-
marked one94
őstag
válasz
Stauffenberg #13478 üzenetére
Med tank... Tudod ezeknek nincs páncéljuk. Játsszál heavy-vel ha páncélt akarsz.
-
[HUN]Dani
őstag
Győzelem!
Csata: Himmelsdorf 2012. szeptember 1. 11:58:44
Jármű: M4 Sherman
Szerzett tapasztalat: 1 609
Szerzett kredit: 73 328
Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Kiváló Lövész, Elit lövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"Event alkalmából. Prémes 3 killes.
-
Stauffenberg
nagyúr
Azt hiszem kezdek ráérezni a T20 ízére. De nagyon idegesít, hogy kartonpapírból van a páncélzata.
Kistartolok a bázisról, 55km/h-val azért hamar el lehet érni a stratégiai pontokat. Bedaráltam 2 ellenfelet, mikor kicsit nagy lett az ellenséges tumultus és visszabújtam volna fedezékbe de a társaim nem engedték.
Javítókészletet már nem tudtam használni, tornyomat ellőtték és a tőlem néhány méterre, tökéletesen szemben álló PzIV gyönyörűen leépített rólam 50%-ot mindenféle erőlködés nélkül.
Bambuszból van ez a tank vagy mi?
-
törölt tag
én most szopó ágon vagyok itt a jó kis eventtes hétvége és be kellett jönni melózni
-
Bingisz
addikt
válasz
Djuree #13474 üzenetére
Most, hogy szerzem a kreditet is7-re, volt olyan hogy csak Kv5-el játszottam, de annyira monoton lett a farmolás, hogy csak beszéltem mumblin, és elfelejtettem, hogy már megy a játék. Akkor inkább abbahagytam az egészet...
Most inkább visszavettem a t29-et, a maradék 2 milkát meg majd összeszedem lassabban.
-
válasz
Iron Funeral #13472 üzenetére
nem hiszem, mert előtte robban mögöttem kettő is pár másodperccel.
egyik nyoma ott is van -
[HUN]Dani
őstag
Győzelem!
Csata: Highway 2012. szeptember 1. 9:48:28
Jármű: T29
Szerzett tapasztalat: 8 070 (5x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 45 804
Csatában elért Achievement: Top GunPrémiumos eredmény. Azért kicsit érdekes, hogy semmilyen sofőr jelvényt nem kaptam rá. Ez volt a legjobb köröm ezzel a tankkal 1614xp mégis maradt a 2. osztályú jelvény.
-
GaburroSan
aktív tag
ooopppsz!
Győzelem!
Csata: Ensk 2012. szeptember 1. 8:31:27
Jármű: Type 59
Szerzett tapasztalat: 9 330 (5x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 98 178
Csatában elért Achievement: Top Gun, Védő -
törölt tag
tegnap elkezdtem az orosz med ágat összefutottam ezzel az emberkével nem mondom jól nyomja 70% win 2400 eff de lehet belehugyoznék a konektorba inkább ha 1400 csatát csak tier 2 tankkal kellene lejátszanom
-
grizlisandor
veterán
Épp időben érkezett meg a XP szorzó...
-
Zadia
senior tag
7:37 és még nem megy a hétvégi akció.
Lehet kicsit türelmetlen vagyok?
-
Motyi
senior tag
Srácok az mennyire normális ha az MM olyan meccset pakol össze ahol 7 vs 7 a felállás amiből oldalanként 5 arty van?
-
Bingisz
addikt
Hali!
Néztem az új naptárt és a 22-23.-ai hétvége eventjének a neve "Invasion of the Destroyers" szóval valószínűleg abban az időben fog jönni a patch..?
Lehetséges, vagy csak véletlen?
-
vhw
addikt
válasz
Chris0321 #13437 üzenetére
Nem mondja senki, hogy egyik napról a másikra elfelejtettél játszani. Csupán az fordulhat elő, hogy olykor több olyan csataba futsz bele, amit nem tudtál megfordítani. Előfordult már az érzés? Mikor azt érezted, ha én nem vagyok itt és itt és nem úgy és azt csinálom akkor sima vereség a csata? Nem nulláztad utolsó pillanatokban a capet, vagy nem épp akkora foglaltad be az ellen bázisát mielőtt pont rád zúdult volna a megmaradt többszörös túlerő? stb...
Lehet egy jóval skillesebb ember több csatát képes egyéni hozzájárulásával megfordítani és nála nem állnak össze 20 meg kitudja hány csatás blokkok vereségből. Ugyanígy lehet a másik irányba is, te meg tudtál fordítani olyan csatákat amiket tőled gyengébb emberek bebuknak. Ők úgy élik meg, hogy egy-egy ilyen "megfordítható" csata után sem szakad meg a bukás sorozat. igen durva "szopóágon vannak".
Ráadásul senki nem képes kontans harci-teljesítménnyel hozni minden csatát, befolyásolnak az érzelmek, másképp dönt egy nyugodt, megfontolt ember, egy tajtékzó, vagy egy győzelmi mámorban úszó. A sok egymást követő vereség után pedig egyre nagyobb lesz az a "csomag" amit cipel magával az illető és idegből önmagához képest is több marhaságot művel... ezzel még inkább negatív irányba eltolva az esélyeit.
Nálam is fent van az XVM és nem egyszer, nem kétszer láttam elbukni 95%os csatát, és megnyerni simán 5%-osat.
Érdemes elgondolkodni azon is, hogy egy-egy csatában nem csak egyedül van az ember, hanem másik 29-el. Jelenleg is 90k játékos aktív, tök random váltogatnak tankokat (különböző fejlettségi szinteken lévő modulokkal), tiereket, kezdenek csatát, kerülnek csatába 5-10 percenként véletlenszerűen 29 másik emberrel, különböző pályákra, különböző oldalakra, és lépnek ki a játékból... (na és 30 játékos különböző érzelmi állapotát és ez alapján döntéseit is képes jó közelítéssel megsaccolni a "szopóág-generátor"?)
Van rendszer ami képes ennyi irdatlan mennyiségű változót folyamatosan percre pontosan számontartani, frissíteni és eldönteni mikor ki melyik csatát bukja el vagy nyerje meg? (s vele együtt a másik 14 ember is, de aztán őket ismét a saját "érdemük" szerint újfent manipulált csatákba sorolni ismét véletlenszerűen válogatott játékosok közé...)
És ha van is ilyen, akkor pont egy szerencsétlen fehérorosz tankos játék alatt működne ez a szoftver? Akkor már miért nem a CERN-ben szórakoznának vele atomi szintű fizikai-kémia tesztekkel, szimulációkkal? -
AlexWolf
senior tag
válasz
jimmy74 #13441 üzenetére
Mai termésem PZKPFW S35 739 (f) tankkal. Ez az egyik kedvencem.
-
Patrick76496
őstag
válasz
aknaakna #13439 üzenetére
Érdekes módon nekem 50 százalékos a win ratio-m, és a héten mégis szopatott a játék, de rendesen. Talán most már kezd javulni megint kicsit, de augusztus 25 és augusztus 28 között 3 tizedet esett a nyerési arányom, majdnem lementem kerek 50 alá, talán a Type-ok miatt. Én is vettem egyet, viszont nekem javítja a statisztikámat, pl a 85 százalékos találati aránnyal, a csatánkénti 1,1 tized killel és az 1871-es tank eff értékkel. Úgy vettem, hogy már volt T-44-em előtte.
-
jimmy74
őstag
A Pzkpfw 38h 735f gold baby jó tank?
Szeretnék valami kicsi 2-3 tier tankot újra beszerezni,ezen megakadt a szemem,elég jó páncélzata!
Ti mit ajánlanátok 2-3 szinten nem baj ha nem aranytank! -
F_Levente
csendes tag
Üdv!
remélem nem kérdezték eddig (legalábbis nem találtam megoldást) olyan jellegű problémámra, hogy a minap vett zsír új gépen, friss driverekkel a játék nem indul. Feltelepítettem, bejön az indító képernyő, rányomok az indításra, majd kis idő múlva megjelenik az ablak, amiben a játék futna fehéren, de kb azonnal, rá 1 mp-re el is tűnik. Feladatkezelőben sincs wotos folyamat. A gépben egy i3as 2328M gurul, 8Gb RAMmal és egy Nvidia 630M 2Gb videokártyával. A gép az Auto Cad tervezőprogramhoz lett véve, így szerintem simán kéne futnia. Ötlet? -
aknaakna
tag
Én sem hiszek abban a teóriában, hogy a WG direkt nem enged 50% fölé sok embert, de néha tényleg, mintha valaki direkt megnyomna egy bizonyos kapcsolót, hogy csak barmokkal rakjon össze egy ideig a rendszer, amíg a win ráta ki nem egyenlítődik...
-
Chris0321
veterán
Szopóágon voltam 48, 48.2, 48.8 és 49%-nál a PlanetWoT alapján. Ez azt jelenti, hogy egyik nap még 50-60%-os győzelmi arányt hoztam össze, aztán már csak 10-20-30 és ha nagyon jó napom volt 40%-on teljesítettem napokig. A legutolsó alkalommal egy hétig vesztettem majdnem folyamatosan akármit csináltam-akármivel mentem. Senki ne merje azt mondani, hogy egyik nap még tudok játszani, másnap már nem. Fenn van az XVM is és ilyenkor folyamatosan 10-20%-os győzelmi arányt jósol a játék és persze ez be is jön. A wotlogger-t is használom és ott elég szépen látszik, hogy alakul a nyertes-vesztes csaták aránya és ki is írja aznap, hogy teljesítek.
-
vbbb
őstag
No én meg a keserű bukta készítését nem ismerem.
Na de a viccet félretéve nekem volt olyan is, hogy SU-100-al 22 játékot nem nyertem egymás után majd abba hagytam...másnap folytattam és körülbelül tizedik alkalomra engedett nyerni. Ez is csupán a véletlen műve volt?
Abban lehet valami, hogy a nyert csatákra nem emlékszünk, de jobban is bekeverhetnék a tankokat...értem ezalatt ne csak a tank típus szerint legyen osztályozva hanem az emberi képességet is belevehetnék a képletbe ha van ilyen.
De végül is ez is csak egy játék...ha kivennék ezt a nyerési arányos statisztikai értéket már nem is lenne érdekes ez a mit osztott le kinek dolog.
(#13435) aknaakna
igaz ami igaz
-
vhw
addikt
Két olyan tanktípus van jelen pillanatban, amit sajátos szerepe miatt "főleg" középre vagy alulra sorsol az MM, ezek a scoutok és az artyk, a többi tankkal nincs ilyen "negatív diszkrimináció". De még ez a kettő is igen bele tud szólni a csata menetébe, főleg ha ügyes ember játszik velük, és a csapat többi része is legalább átlagos, és minimum el tudja találni a felspotolt ellenséget / illetve felderíteni őket.
Nem ismerem a meggyespite készítésének fortélyait, de...
"Az én tapasztalatom szerint inkább a vesztés szokott több lenni egymás után mint a nyerés."
Elmondásod szerint most 51%-on állsz, ami a hivatalos átlagtól (~48%) 3%-al jobb. Így hát több győztes csatád kell hogy legyen mint vesztes, akkor miért tapasztalod, hogy a vesztesek sűrűsödnek be? Mert megszokod, a győzelmet, "alappá" válik, 4-5... csatás győzelem sorozatok nem váltanak ki olyan intenzív reakciókat, "érzelmeket" mint ugyanennyi vesztes, így a keserű bukták emléke lesz erőteljesebb.
Szóval akkor miért is jönnek a pozitív win rátás emberek panaszkodással, hogy így-úgy szopóág, állandóan retardokat kapok stb.?r1E3S3E7T: szopóágra gyanakodtak már ők is szerintem, vagy sz*r MM-re
-
aknaakna
tag
Valaki fog holnap Tier 5 farmolni?
-
jahrn
senior tag
válasz
Iron Funeral #13431 üzenetére
Jah, aztan a tulelo arab tankerek mentek a forumra es nyitottak egy thread-ot NERF ARTY nevvel
-
AlexWolf
senior tag
KV-5 csata eredménye: 36 lövés...19 találat... és a lényeg 980 sebzés összesen
Semmit nem lőttem át sehol. -
vbbb
őstag
Ja oké, akkor veszek egyet.
-
WOT Armory
csendes tag
-
[HUN]Dani
őstag
T-29-en a 105-ös ágyú nem elég, hogy elég jól sebez még jó a penetration is. Ezen kívül sokszor sebez maxot.
-
vbbb
őstag
A Ferdinánd akkor most tényleg lecsúszik Tier 7-be? Az ára is olcsóbb lesz akkor? Mi a mák lesz helyette?
-
Chris0321
veterán
Nekem 49% és 1090 eff. Szerinted nem érek semmit. Ok. Ha én nem érek semmit akkor azokra a 41-2 %-os és 4-600 eff-es játékosokról mi a véleményed? Minek élnek?
Plusz nem egy átjárót tartottam már egyedül, esetleg kis támogatással és hidd el nem vagyok rossz benne, szerintem nem kellene ennyire lebecsülnöd ezt a réteget. -
-
Na, leporoltam az E2-t, első csata:
Victory!
Battle: Himmelsdorf 2012. augusztus 31. 17:48:22
Vehicle: M4A3E2
Experience received: 3 000 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 28 338
Battle Achievements: Steel Wall, Mastery Badge: "1st Class"WoT Logger 2.11beta started. Fight!
Switched to profile: gyzoli_eu
Connection ERROR to online database
17:55 Sherman_Jumbo win XP: 1500 Dmg: 1768 Killed: 5 Spotted: 3 -
válasz
[HUN]Dani #13417 üzenetére
Kedvencem Prokhorovkán amikor védünk, a csapat 80%-a fenn marad a dombom. Hiába volt 70% esélyünk a győzelemre, hiába írtam többször, hogy jöjjenek le a dombról (sőt más csapattárs is), ott álltak bambán egy helyben, még annyit sem csináltak, hogy kicsit mozogtak volna néha, amikor már őket lőtték.
Ja igen, buktuk. Nekem meg lett 5 vagy 6 killem, de a maradék néggyel már nem tudtam elbánni egyedül, mert bekerítettek. -
vbbb
őstag
Ezzel nem tudok teljes mértékben egyet érteni. Ha főleg olyan tankokkal játszol amit középre vagy alulra oszt be a játék, ha megszakadsz se tudsz győztes meccset kiharcolni. És így több bukót szedsz össze mint nyertest, pedig nem a te hibád. Ergo romlik az arányod.
Az meg fizikai képtelenség még ha überfasza játékos is vagy, hogy hozd az állandó 'kill limitet', a jelenlegi elvárás szerint.
Én akkor tudtam felhozni 48%-ról 50%ra a statomat, amikor a PHE-ben voltam klántag. Azóta meg 1%ot tudtam rádobni köszönhetően a Löwe-nek amit vettem.Egyébként van egy olyan elv, hogy ha például meggyes pitét csinálunk és belekeverjük a gyümölcsöt, akkor az nem szabályosan fog eloszlani hanem besűrűsödik egy pontban. Szóval ebből kiindulva a nyert és vesztett csatáknak is be kellene sűrűsödniük szabálytalan időközönként. Az én tapasztalatom szerint inkább a vesztés szokott több lenni egymás után mint a nyerés.
Bár az akkor is manipulatívnak tűnik, hogy ha a te oldaladon mindenki ezer alatti csataszámmal rendelkezik kis eff értékkel a másik felén meg csak zöld emberkék vannak több ezer lejátszott meccsel normálisabb eff-el....és ezt mondjuk be kell nyelned egymás után akár 10x. Na ez az ami felidegesít jó pár embert itt...engem biztosan. -
Atlantis
veterán
Menni, amivel csak lehet...stock még az E75, félig stock az E50, kell még a nagyobb ágyú a GWT-re, kreditet kell termelni az IS-3-hoz és a Bélához, mert megvenni se tudom őket, plussz ugye ha meg is veszem, stock lesz mindkettő...M4-et azért én is visszaveszem, bár nincs hozzávaló legénységem.
Szerintem a Béla megvásárlása nem fog összejönni a hétvégén, a többivel viszont tudok haladni.
A legfontosabb: nem agybajt kapni az idióták miatt és nem kettétörni a billentyűzetet.
Asszem az XVM-et le is szedem, jobb, ha nem tudom, miket bukunk el...
-
jahrn
senior tag
" Emiatt nem szenvedtek veszteséget az Öbölben 91-ben az Amcsi tankok, csak aknától és modern zsinorvezérelt rakétáktól."
Kis javitas, mert legalabb fel tucat Abrams-ot iraki harckocsik lottek ki 1991-ben. Sot az USMC szerint az M60 jobban teljesitett abban a hadjaratban mint az M1. Ezutan - a felmerulo problemak miatt - kerult sor egy komolyabb M1 modernizalasra.
Amugy az irakiak csak M1-et es AMX 30-at lottek ki harcban, a Challenger I meg az M60 alakulatoknal nem volt harci veszteseg. -
Mcray
senior tag
A mai autó-töltőkkel meg lehetne oldani, amit az Orosz tankok használnak, de sem a helyigénnyel sem a súllyal nem tudnak mit kezdeni. A modern hadászatban újra a kis méret + nagy sebesség a nyerő. Az AMX ELC-hez hasonló méretű illetve annál nem sokkal nagyobb egyszerű repülővel telepíthető tankoké a jövő amik anti lövedék rendszerrel vannak ellátva (Repesz felhő (TUSK), Lézer). A mai modern nagy dögök most is főleg fix pontok védelmére alkalmasak (Logisztika miatt, nem a képességeik miatt), már ha olyan célzórendszerük van mint egy M1-nek.
Azt vágjátok, hogy az Iraki T-72 tankok tornyát kézzel kellett tekerni, mert nem adtak el nekik motoros tornyot? Basszus, már a Tigrisnek is motoros tornya volt 50(!!!) évvel korábban. Emiatt nem szenvedtek veszteséget az Öbölben 91-ben az Amcsi tankok, csak aknától és modern zsinorvezérelt rakétáktól. Ezzel szemben az Abrams tankok teljes sebességgel haladva adták le halálos lövéseiket a beásott Iraki tankokra...Kb mint Wotban amikor az egyik oldalon csupa 600 Eff ratinges játékost bedarál csupa 1600+-os játékos (sajnos átéltem már pár alkalommal)
-
InHell
senior tag
Nekem még kell ~170k XP az IS-7-hez és kb. 5millió.
Azt tervezem kicsit komolyabban ráfekszem most hétvégén.
Sajnos a fő célkitűzésem, hogy 3000 csata alatt kihúzni két ágat teljesen, az nem fog sikerülni, mert most járok már 2967 csatánál összesen, 33 csatából meg nem fogok 170k XP-t csinálni.
1900 csatánál tudtam megvenni az E-100-at, gondoltam annyit javulok, hogy 3000 csatára meglesz még egy ág. Hát majdnem.. -
-
jahrn
senior tag
Ha van hely 2 agyunak akkor van egy egy nagynak is.
Plussz akarhogy is nezem azt a "tervrajzot" (szvsz ugyanolyan kamu mint a dual 8.8cm-el szerelt AA E-100) olyan elrendezesben nem fer el ott 2 agyu, mivel a zavarzat miatt - meg h a toltok ertelmesen hozzaferjenek, elvegre ez nem makettezotabor h nagyitoval meg csipesszel.. - nagyobb hely kellene hogy legyen kozottuk.(#13404) Mcray
Celkituzesek: kiszorni azokat a tankokat amikkel nem igen megyek es vegre teljesen rakoncentralni 2-3-4 vonalra...
-
-
Mcray
senior tag
Összeírtam a hétvégi teljesítendőimet és csináltam egy kis számítást is:
(Dupla kredittel + 3 nap premiummal)
1)-Meg kell vennem (újra
) az M4 Shermant
2)-Meg kell vennem az M10-est.
3)-32760 Xp-t kell összeszednem az M10-essel
4)-799 600 kreditet kell kitermelnem.( M10, M4 Sherman, M18)
5) BÓNUSZ: KV-4 árát kitermelni.
6) BÓNUSZ 2: T20-ast húzni (még 45 000 XP hiányzik)A dupla pénzhozamos Tier 5 és 6-os tankokkal ehhez maximum 16 játékot kell mennem. Jó esetben csak 9 játékot.
Vagy
KV-5-tel 11 játékot. Jó esetben csak 7 játékot.
Ebből jól látszik, hogy marhára nem kell majd megszakadnom, csak a 3-mas ponttal, de azzal félek nagyon. Bár ellenfélnek nagyon jó a Wolverine, mindenki állítja, akivel játszom mostanában, hogy fájdalom vele menni...Hát a Francia csodák után ebben kételkedem...Majd kiderül.
Nektek van hasonló célkitűzésetek a hétvégére?
-
Iron Funeral
őstag
T6 tigrissel egyetértek, bár a többi heavy erősebb lenne nála az imba 8.8cm miatt
TigerP viszont jó elagazó lenne a KT/VKA irányába, egyedüli tier VII tankként simán megállná a helyét a treeben.
Megjegyzem a múltkor pont OL blogján lehetett felfedni valami újabb bullshit táblázatot miszerint a z L/56 valami 120mm páncélt az L/71 meg 168mm páncélt ütött át 100 méteren, hogyne... Ferdi/KT tier VIII-ra tökéletesen jó, mondjuk én odaadnám az E-50 stukkert KT-ra, az L/68-ból meg valami fasza tier X ágyút csinálnék, de sajnos nem dolgozom a trollgamingnél
Maus II=Maus+E-100 torony+15cm gun, remélem látod az "előrelépést" -
vhw
addikt
válasz
grunge #13364 üzenetére
Átolvastam a kis posztot, megnéztem az "új" tech treet, és elgondolkoztam kicsit... Mégis mi a francért kapálóznátok egy ilyen változás ellen? Hisz állandóan arról megy a sírás mennyire UP-ok a német tankok, hát itt most számos típus lejjebb vándorolt kicsit a létrán, a puszta páncélértékeik tekintetében már előnyösebb helyzetbe kerülnének az "új" helyeiken.
- Egy T6os Tigris 100as páncéllal? Ahol KV-2 vagy T150, M6 lenne az ellenfele? Rögtön szaladjunk robbantsuk rájuk a WG központot!
- T7es KT? dupla akkora effektív frontpáncéllal mint a Tigris perpill? ugyanazzal az ágyúval? Istenem hát nem térek magamhoz, ezt a pofátlanságot?!
- T7 Ferdi? szentségtörés!
- T8 béla? az a páncél azon a szinten meglehetősen masszív lenne.
- Maus mint T9 tank? hasonló páncél értékekkel, természetesen alacsonyabb HP-val és a 128as ágyúval, ami ezen a szintén ilyen kasztnival még igenis tűrhető.
- Maus II? hm kitudja, a jelenleg is küszködő Maus helyett talán ez kicsit izmosabb lenne.
- ohh és a Löwe, trükkös, bizonyára nem lehetne megoldani, hogy a jelenlegi prem Löwe "nyugdíjba vonulna" véglegesen, akinek megvan megtarthatja, de mellette megjelenne egy standard Löwe, fejleszthető modulokkal. (B1-B2 tankok, 38H-H35, és a továbbiakban Churchill, Matilda, Valentine jut majd mind erre a sorsra, csupán csak arra nem volt még példa, hogy egy nemzeten belüli típus került volna ilyen helyzetbe)Használjátok néha az agyatokat is mielőtt fröcsögtök, az átkozott WG-re?
pws: nem olyan rég jelentek meg az új játékmódok, perpill a fizikán dolgoznak, ami kicsit nagyobb kaliberű változás, mint ami a játékmódokkal jött.
Az MM hatalmasat fejlődött, nem tudom, barlangban töltötted az utóbbi időt? Szűkebb tier szórás, sokkal élvezetesebb csaták saját kategóriában.
"Most 2 nap alatt felzabál 1 mill kreditet, ha Tier 8-9-10 tankokkal megyek."
Ez a te egyéni problémád... és nem igazán érint mindenkit, még egyes prem account nélkülieket sem... -
Fel
addikt
válasz
AlexWolf #13395 üzenetére
Sőt, ha melléjük állítasz egy alap tornyos T29-et, akkor az is ugyanúgy nézne ki.
Nem meglepő. A T30 és a T34 mindketten a T29 leszármazottai/variánsai. [link]
Egyébként nem egyeznek meg teljesen. A T34 játékbeli tornya hátul kapott egy kis erősítést, így az 203mm vastag (látszik is a plusz lemez).jahrn: ST-II-ben a dupla ágyú okai:
1. Van hely, akkor miért ne!?
2. Jobb RoF.. Amíg az egyikkel lőnek, addig a két töltő kezeli a másikat.
Amúgy tényleg röhejes... De nem emiatt nem lett semmi az egész koncepcióból. Nem volt megfelelő (politikai) támogatás a két konstruktőr mögött.
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EAFC 25
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- Packeta
- Milyen alaplapot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest