- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
vhw
addikt
-
V.Dave
senior tag
mi van a teszt szerverrel valami leállás?
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
diegho #13994 üzenetére
Én is szoktam jókat nevetni amikor T29-ben ülve sokan nem tudják hová kell lőni, hogy sebezzenek is. 1v1-ben KV-5-öt, Löwét, KT-t bármikor megeszek és bárkinek neki megyek, nem szarok be senkitől aztán max pórul járok, viszont a KV-4-től meghátrálok, főleg ha fejlesztett tornya van.
Eddigi legjobb killem egy E-75 volt akinek teljesen nekimentem. Ő csak a tornyomat lőtte, de egyik lövése sem sebzett meg, míg én közel 1000 életről kinyírtam. Azért ez neki elég ciki lehetett.. -
Enzolord
addikt
Azt esetleg tudja valaki, hogy a 2 magos AMD kártyáknál miért villognak az FPS és a Lag feliratok, meg a Sniper módban a töltési sebesség jelző?
6990nél és most 6870x2nél is ezt csinálja..
Valaki esetleg tapasztalt még ilyet? -
Patrick76496
őstag
válasz
AlexWolf #13984 üzenetére
Igen, igen, erről beszélek, ilyen fajta hibáról.
Biztos nem célkereszt hiba, mert az csak a kinézetet cseréli, valószínűleg valami a szerverrel lesz (nincs és soha nem is volt bekapcsolva a szerver oldali célkereszt, ami már nem tároló, úgy látszik kijavították a fordítást
). Nekem a PietrofSKY nevű célkereszt van bent.
-
diegho
nagyúr
Feltettem egy T29 replayt amit, csak azért is érdemes megnézni, mert ebben minden benne van, hova álljunk, mit csináljunk, ha 4 tank áll elénk és mindegyik lő ránk, mikor mit mozgassunk milyen irányba stb. (mellesleg a kör elején mondta stieger-nek, hogy na megmutatom hová kell menni ezzel a tankkal, mert ha oda beállok és a 2 artynk nem nagyon béna, akkor simán megölnek mindenkit ott - igazam lett)
Victory!
Battle: Port 2012. szeptember 4. 18:03:35
Vehicle: T29
Experience received: 2 734
Credits received: 72 033
Battle Achievements: Steel Wall -
pws
aktív tag
válasz
nyunyu #13983 üzenetére
Két új Lemming fajt fedeztem fel a játékban:
- Macho lemming. 12 lemming elindul egy irányba. Valami csoda folytán sikerül megállítanom a támadást a másik oldalon. Már van 6 killem, és megyek arty után. Nyerünk. Az Egóban erős lemmingek ilyenkor kezdik egymásnak írogatni, hogy gj, gg well done. Mikor elküldöm őket a fenébe, hogy vegyenek vissza 0 kill-el, még arcoskodnak a csapatjátékról.
- Sunyi lemming. Egy aránylag jó tankkal meghúzódik a sarokban. Nem mozog, nem lő, csak vár. Tuti nyerésre állunk és épp üldözzük a maradékot, mikor sunyi barátunk úgy dönt, hogy ha már sérülést nem osztott ki, legalább cap point-ja legyen. És elkezd foglalni, úgy hogy a többiek biztosan nem érnek oda, mert messze vannak.
Az emberismeret biztosan fejlődik ebben a játékban. -
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy Windows 8-on működik rendesen a Wot?
Jobban vagy rosszabbul fut Win 8-on? -
válasz
nyunyu #13983 üzenetére
Számomra az hihetetlen sokszor, hogy sokezer csatás játékosok nincsenek tisztában a láthatósággal. Képesek beparkolni úgy egy bokorba (artyk is!), hogy minden irányba kilátszik a tankjuk, De láttam már olyat is, hogy valaki direkt ledöntött minden közelében levő fát, hogy ne zavarja a kilátásban.
-
válasz
Patrick76496 #13980 üzenetére
Nekem olyat csinál, hogy néha bárhogyan forgatom a kis pötty mindig kicsit az őt körülvevő kör aljára mutat...ja olyan célkeresztem, hogy egy zöld kör, amiben van egy fekete pötty... Meg azt is csinálja néha, hogy ha az ellenfél tornya látszik csak ki, akkor nem tudom jól becélozni, mert mindig kicsit alá céloz, ami meg már az őt takaró domb/hegy/kerítés/bármi.
-
nyunyu
félisten
válasz
forras2 #13972 üzenetére
Nekem meg tegnap gratulaltak ahhoz, hogy Fjordson felpalyarol visszafordulva M18-cal sikerult megakadalyozni, hogy az ellen Tigris+VK3601H-ja foglaljon, mivel a lemminghorda megindult a felso uton, total nyitva hagyva az alsot.
Egyebkent nekem jo hetvegem volt, Mult heten meg 100-zal tobb veresegem volt, mint gyozelmem, ezt hetvegen leapasztottam 69-re.
Persze akadtak olyan meccsek is, amin a hajamat teptem: Prokhorovkan vedunk, en erosen alcazott Stuggal, erre mellem parkol egy AMX M4, nana hogy az ot becelzo arty engem nyirt ki elsonek.
Azt a meccset nyilvan buktuk, mivel a 3 top tank (2xT29, AMX M4) vegig fent kempelt a hegyen, aztan csodalkoztak, hogy miert nincs lathato celpont, mikozben oket halomra lovik. -
Reaper
őstag
-
Patrick76496
őstag
Ez a Porsche Tigris ritka egy fos. Mármint jó tank, csak annyi baja van, hogy az már fáj. Tornyát minden átviszi, először lövész, aztán löveg, utána toronyforgás. Nem győzöm javítókészletekkel, még mák, hogy ritkán gyullad. Nem elég, hogy német, ráadásul még prototípus is.
Amúgy csak nekem csinálja azt a játék, hogy bármilyen messze lévő tankra rácélzok, mindig arrébb viszi magától egy kicsit a célkeresztet? Nehogy eltaláljam az alapból kicsi célpontot. Ha az eget/más nem élő objektumot célzok, semmi ilyen jellegű probléma nincs, akkor sem, ha a meglőni kívánt tank közelebb van (nagysága a célkereszt kétszerese kb). Ez akkor röhej, amikor nem bírom eltalálni L/71-essel a célkeresztet éppen betöltő Type 59-et.
-
forras2
őstag
válasz
marked one94 #13977 üzenetére
Ott a medvék is, úgy hogy vigyázz
-
Reaper
őstag
Másnak sem megy az XVM?
Nekem abszolúte behalt:
webexception: Időtúllépéssel elhal.
A játék indul, csak semmi statot nem látok -
forras2
őstag
Nahm, ma több részben is rekordot döntöttem.
Pl abban, hogy ma 17 csatát játszottam.
Másik az az, hogy játék miatt szét vertem a billentyűzetem.
Nem szó szerint értve. Csak ököllel rá vertem párat, azt néhány billentyű elrepültJ gombom és a numerikus panelen lévő 3-as gombom még most sincs meg
Jahm, és eljutottam oda, ahova azt hittem nem fogok, shift+delete-t nyomtam a WoT-nak17 csatából egyetlen egyet nem nyertem. És nem a csapat hibája, ugyan mááárrrrr.... csak 1 emberen múlik, rajtam, hogy mi lesz a vége az adott csatának, úgy hogy én vagyok a szar, nem az adott másik 14 játékos
-
Dobi 562
addikt
Én szombaton nem játszottam, majd vasárnap este felléptem. Fent volt Arpee78 is, úgyhogy szakaszozni kezdtünk. 20 csatát mentünk együtt 85% nyeréssel, majdnem mindennel elsőre megcsináltuk az 5*-ös kört, amivel elsőre nem ment, azzal is meglett másodjára.
Egyikünknek sem kiemelkedő a statja de nagyon hasonlóan játszunk, illetve próbálunk megoldani egy-egy helyzetet, így nagyon jól megy a játék. Kettes szakaszban a legrosszabb átlagunk 64% volt.
-
Timyyy
őstag
válasz
marked one94 #13968 üzenetére
Nosza, vegyél csak
szombaton is és vasárnap is dél körülig fogok ráérni, vagy kicsivel utána.
-
nyunyu
félisten
válasz
jano_77 #13942 üzenetére
MÁS: hogyan tudom azt megtenni, hogy ha haladok a tankkal, és meglátok egy ellent, akkor ha megállok, ne ringatózzon a szutyok tank le-fel, mert így nem tudom becélozni. mire megáll a tankom nyugalomba addigra kapok 2-3 lövést.
Vertical stabilizerrel kell tuningolni a tankot.
Tank meretetol fuggoen kell mk1/mk2 vagy mk3 stabilizer.
Shermanra pl. mk1 kell, T29/T32-re mk2, igy oda kell figyelni, hogy mire koltod el azt az 5-600k kreditet, mert mindig nem szerelheto at masik tankra az aktualis cucc.M6-ra viszont eleve nem lehet tenni.
Vagy a drivernek is van olyan perkje, hogy smooth ride, bar arra azt irjak, hogy a mozgas kozbeni celzast segiti.
-
-
vhw
addikt
válasz
jano_77 #13933 üzenetére
Vannak ilyen "wanna be" gamer egerek, mint amit én is használok (gigabyte GM-M6880, olyan 3k-ért vettem 2-3 éve).
Nem egy nagy szám, de legalább kicsit ergonomikusabb mint egy oem 1k-s egér, van két oldalsó gomb, lézeres, 2 fokozatban állítható a dpi, tömege is van... Szal ha sokat nem akarsz rá költeni megteszi ez is.Most néztem 3,5-4k között lehet kapni még mindig.
Másra: ez ingame feature, nem tudod kikapcsolni... max óvatosabban-lassabban menni a tankoddal, mikor úgy gondolod ellenségre számíthatsz, kisebb sebességről megállva kisebbet bólint a gép. (vagy a beállításokban kikapcsolhatod, a "rázkódást" de ez csak az effektet tűnteti el, nem tudsz gyorsabban vagy pontosabban lőni tőle, a célkereszt ugyanolyan sebeséggel fog összemenni)
-
jano_77
nagyúr
ITT a más-ra tudna vki tanácsot, javaslatot adni?
-
Fel
addikt
válasz
grunge #13951 üzenetére
Egyelőre annyi, hogy van rá esély, hogy idén megérkezzenek.
A 8.2-ben német járművek lesznek, csak még nem biztos, hogy a 2. TD ág, vagy a közepes tankok. A Leo1 ás társainak én is jobban örülnék, mint a sok waffentróger TD-nek.
Az xp-t még megsaccolni sem nagyon lehet... Mert nagyban függg attól, hogy az utána következő tankok mennyi fejlesztendő modult kapnak. -
Cooper911
senior tag
Jó volt ez a hétvégi event.
Tetszett, hogy volt olyan tank ami féláron volt és 200% creditet kapott. A T34-85 volt ez mindjuk nekem már megvolt, egész jókat mentem vele.Íme a legjobb kör:
Victory!
Battle: Murovanka 2012. szeptember 2. 16:11:33
Vehicle: T-34-85
Experience received: 9 140 (x5 for the first victory each day)
Credits received: 80 534
Battle Achievements: Mastery Badge: "Ace Tanker"Érdemes megnézni, nem gondoltam volna, hogy megnyerjük:
Replay -
törölt tag
válasz
AlexWolf #13940 üzenetére
nekem nem szabad drága egeret vennem 2-3 havonta 1 meghal köszönhetően ennek a csodálatos játéknak
Atlantis: én is 67-ben születtem mégis játszom lehet nekem sem kellene
1360 eff de most kezdtem egy újat ahol 2000 feletti effet szeretnék jól haladok 62% 112 játék 180kill -
grunge
addikt
Van arról infó hpgy mikor jön kb a második német med vonal a Leo-val? MA ugyis megveszem a DB-t újra (én nagyon komáltam), kiváncsi vagyok mennyi xp-t kel lmajd vele farmolgatni.
-
Atlantis
veterán
Így igaz. Mivel végig mögöttem volt, nem tudtam visszabújni időben és bekaptam egy arty-találatot, utána még belém is lőtt hátulról...szidta mindenki a csapatból, de nem válaszolt semmit...a 68 vagy a korára, vagy az IQ-jára vonatkozik, egyikkel se kéne ilyet játszania. Aki direkt csinálja, az vissza szokott pofázni általában. Szerencsére nem sűrűn akadok ilyenekkel össze, de ez annyira béna volt, hogy még a nevét is megjegyeztem. Nagy settenkedő lehet, mert a túlélési aránya jobb, mint az enyém...
Más: én is a Logitech-et preferálom egérben, bill-ben meg A4Tech. Aztán kétlem, hogy ennek akkor jelentősége lenne egy-egy csata kimenetelére.
-
coolfox76
csendes tag
válasz
jano_77 #13942 üzenetére
SZVSZ gamer egérre és billentyűzetre csak hc fps játékosoknak van szüksége.
Még egy szavazat rádiós Logitech egérre és billentyűzetre. Már több mint egy éve megvannak és még nem kellett elemet cserélnem bennük.Amúgy a legjobb billentyűzetem egy vezetékes Compaq oem billentyűzet volt.
-
Mcray
senior tag
válasz
Nekem 8 éves a gépem. 10 éves A4 Tech vezetékes egér. 15+ éves no name billentyűzet. Az egérpadom olyan púpos, hogy inkább domb mint sík lap. Az évek alatt annyira megszoktam, hogy Normális körülmények között, vagy rendes, modern és jó felszereléssel nem tudok már játszani, csak ezzel az elcseszett összeállítással. Hiába, a megszokás marha nagy úr. Nagyszüleim sem használtak semmilyen új robotgépet amit ajándékoztunk nekik. Csak azt szerették, amit 1940 és 1947 között szereztek be a konyhába...
Diegho
Az szépNekem csak kb 7-8 ezer free jött össze, de nálam ilyen rövid idő alatt ez is nagyon soknak számít.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Köszönöm.
nálam jelenleg most éppen a dokkolós fajta van és nagyon gyakran nem érzékeli a billentyűzet a dokkolót, nem kap jelet és csak állok egy helyben a tankkal, mint a hülye gyerek. éppen ezért ilyet nem szeretnék újra. vagy mini USB stickes-t vagy vezetékest, hogy ne legyen ilyen gondom többet.
Microsoft termékek?
Amúgy a Logitech tényleg nagyon jó, itt bent a cégnél is az van. (Logitech K520 + M310)(#13941) diegho: sosem volt gamer billentyűzetem és - valszeg - éppen ezért nem tudom elképzelni, hogy miért jó, ha még több gomb van egy bill-ten?
Nekem az is sok, ami most van, egyszerűen nem használom ki az összes gombot, ami a beállításon belül szerepel. nincs annyi ujjam :-)MÁS: hogyan tudom azt megtenni, hogy ha haladok a tankkal, és meglátok egy ellent, akkor ha megállok, ne ringatózzon a szutyok tank le-fel, mert így nem tudom becélozni. mire megáll a tankom nyugalomba addigra kapok 2-3 lövést.
-
válasz
jano_77 #13937 üzenetére
Csak a saját tapasztalatimat tudom megosztani. Én nem szeretem a vezetékes egereket. A vezeték nélkülinek pedig az a hátránya, hogy lemerülhet. De ebben az esetben is két fajta van: dokkolós és az elemes. Elemes értelemszerűen jobb lemerülés esetén. Vannak vezetékes-vezeték nélküli megoldások is de ezek drágák. A4Tech-et ne vegyél. Meg egyéb márkátlant sem érdemes, mert csak a szopás van velük bármilyen jóárasnak tűnnek is. Logitech, Gigabyte, Razer (pár típussal lehet gond, de firmware frissítéssel megoldható, utána über), MS, Thermaltake, Roccat, Cyborg ezeket érdemes átnézni. HP, Sony, Hama, Dell stb. még véletlenül se! Szerintem.
Billentyűzet meg mindegy.
Én Logitechet használok, bár mindenből Logitechet használok, nem csak egér+bill.
ui.: érdemes végiggondolni, hogy nem éri-e meg kicsit jobba beruházni, az én Logitech MX1000-em megvan olyan 8 éve és tökéletesen müxik, lecseréltem, mert már nagyon kopott volt, de tartaléknak eltettem.
-
Atlantis
veterán
Ez szép, grat.
Nálam totál bukta volt a hétvége, szombaton és tegnap mínuszos nap volt, vasárnap egészen jól ment. Azért az előzetes terveim közül volt ami összejött, pl.: nem csaptam szét a billentyűzetet, mert a "leszarom-tablettát" minden nap bevettem még reggel.
Amúgy se a E75, se az E50, se a GWT nem kapta meg a nagyobb ágyút, mert nem jött össze az XP. E75 megkapta lánctalpat és a tornyot, ennyi sikerült vele. Ellenben hál'Isten a Ferdi befejezte a pályafutását, mert meglett a JT-re az XP, persze kredit nincs rá.
Amerikai gépek tették a dolgukat, ment a gyűjtögetés, az orosz vonalat meg parkolópályára tettem, talán egyszer majd megveszem az IS-3-mat, de a németek és az amcsik fontosabbak. Ma eladom az IS-t és az Aladárt, így lesz tőke vagy a JT-re, vagy a Bélára, még nem tudom, melyiket vegyem meg. 3002-et is kéne vennem, hogy az esetleges német med ágra elkezdjek gyűjtögetni, elhatároztam, hogy a német fát teljesen megcsinálom.predator00: akkor jót kezdtél, ott a németek még jók, talán T6-ban van lemaradva a JagdPzIV. Ámbár az amerikaiak is igen élvezetesek azon a szinten, T82 és T49 is remek kis gépek. Franciát annyira nem szerettem arról a szintről, azokat gyorsan átléptem, az orosz T5-gépet meg lebutították azóta, így arról inkább nem nyilatkozok, hogy milyen lett.
ollie: én tegnap akadtam össze az eddigi leggyengébb játékossal, ő volt Löwe-vel a top heavy, felette voltam én a listában E50-nel...végig mögöttem kushadt a nyomorult, kettőt lőtt, abból egyik engem talált el, a másik senkit. A legszebb, hogy túlélte a galád, mert befoglalták a bázist, mielőtt odaértek volna kilőni.
-
Mcray
senior tag
-
jano_77
nagyúr
Miért nem rakjátok ki!?
Amúgy ügyes lehet a másik csaj....én az istennek nem tudok ráérezni az arty-zásra....sehogyan sem tudom használni normálisan.Nekem a hétvégém nagyon nagy szopás volt....tuti romboltam az addig sem túl veretes eredményeimen.
Minden tankommal 50% felett voltam, de most már többel is alá kerültem, sőt van olyan, amivel 40% alá kerültem.(#13932) ollie: pontosan ezeket tapasztaltam én is. a csata kezdése után a csapat 2/3-a elhullott, majd lerohantak és bedaráltak.
más: ki, milyen bill+egér kombóval játszik, mit javasoltok, amik beváltak?
értem ezalatt, hogy csak is vezetékessel vagy van aki használ kis USB stick-es vezeték nélkülit, esetleg Bluetooth-ost vki? esetleg egy olyan egér ajánlás, amin oldalt is van 1-2 plusz gomb, de nem arany áron mérik?!? -
Én 2 nap alatt játszottam kb 30 meccset a T110E4-gyel, és talán és olyan 70%-a bukta volt. Nem értem mi történt, mert elég jól ment vele (magamhoz képest értem, 50% feletti győzelmi arány, stb). Most viszont sokszor azt vettem észre, hogy pár perc alatt eltűnt a csapatom nagy része, engem meg bekerítettek.
-
Mcray
senior tag
válasz
jano_77 #13929 üzenetére
Klánunkban két lány van. Az egyik nem normális (nem jó értelemben...). A másik egy tündér. Artyt hoz századba és szétcincál mindenkit, akit mi nem bírunk nehéz és közepes gépekkel
Soha egy rossza szava nincsen. A másik lány azzal nem tisztel meg minket, hogy beleszól TS-en, hogy "anyátok" vagy valami. Úgy kell könyörögni, hogy belépjen TS-re hogy legalább halljon minket, erre minden csatában 15 parancsomat megkérdőjelezi a chatben írkálva mint egy írónő, és csak azért sem azt csinálja, amit kérek, mert szerinte hülye vagyok és különben is ki a FFFF vagyok én hogy utasítgatom...?A klán második emberének kellett tegnap csata közben helyre rakni a csajt, hogy fejezze be a szarakodást és csinálja azt amit mindenki más és nézzen rá a scoreboardra, hogy milyen bénán irányítottam addig... Ezek után olyan béna volt, öt csatából csak egyben volt értékelhető a teljesítménye. Írtam neki, hogy szép volt, erre megint elküldött melegebb éghajlatra, hogy ne legyek vele szarkasztikus. Még egy ilyen belső lehúzó emberrel is mindent nyertünk ez után.Az ilyen antiszoc miért van klánban?
-
[HUN]Dani
őstag
Utolsó 10 meccsből 8 vereség 2 győzelem.
-
virkir
veterán
válasz
coolfox76 #13922 üzenetére
1. Nem fognak gyorsabban fejlődni, megkockáztatom, hogy még lassabban is fognak mert az M3 jóval vékonyabban kapja az xp-t mint egy T4-es light.
2. Mindig azok a képességek az érvényesek amik a kis piktogramon elöl vannak tehát ha töltő+rádiós akkor a töltő helyére tudod berakni a rádiós szerepkört meg simán megkapja akinek adott tankba az a dolga. -
Mcray
senior tag
válasz
coolfox76 #13922 üzenetére
Ők lemaradnak a képzésben, de ha elit lesz a T-50, akkor szépen felzárkózik a tudásuk ha sokat mész vele, mert a gyorsított képzéssel automatikusan a leggyengébb fejlődik.
Én ugyanezt csinálom, de nekem megvan az összes prém orosz light tank így elég gyors a haladás.
-
coolfox76
csendes tag
Így már majdnem világos.
Tehát pl a T-50 legénységét át tudom ültetni az M3-ba, ahol gyorsabban fejlődnek.
Megveszem a T-50-et 50%-os személyzettel: Commander (+Radio operator), Gunner, Driver, Loader.
Átültetem őket az M3-ba. Az M3 személyzete eredetileg Commander (+Loader), Gunner, Driver, Radio operator. Mi lesz a T-50-es Loader-jével és a Commander (radio oparator) képzettségével? -
Mcray
senior tag
Hétvégi összegzés
Ez volt a terv:
"1)-Meg kell vennem (újra) az M4 Shermant
2)-Meg kell vennem az M10-est.
3)-32760 Xp-t kell összeszednem az M10-essel
4)-799 600 kreditet kell kitermelnem.( M10, M4 Sherman, M18)
5) BÓNUSZ: KV-4 árát kitermelni.
6) BÓNUSZ 2: T20-ast húzni (még 45 000 XP hiányzik)A dupla pénzhozamos Tier 5 és 6-os tankokkal ehhez maximum 16 játékot kell mennem. Jó esetben csak 9 játékot.
Vagy
KV-5-tel 11 játékot. Jó esetben csak 7 játékot.
Ebből jól látszik, hogy marhára nem kell majd megszakadnom, csak a 3-mas ponttal, de azzal félek nagyon. Bár ellenfélnek nagyon jó a Wolverine, mindenki állítja, akivel játszom mostanában, hogy fájdalom vele menni...Hát a Francia csodák után ebben kételkedem...Majd kiderül."
Ez lett belőle:
1)Pipa
2)Pipa. Vegyetek M10-est. Fossa a pénzt és szinte ingyen fent lehet tartani! Marha jó
3)Pipa
4)Pipa
5)Pipa, de KV 4 helyett veszek 3 német közepes tankot (VK3002 (DB), VK3001(H), VK3001(P)
6) FAIL. Ezzel sem időm sem kedvem nem volt megint szívni olyan csapatokat nyertem vele...Amit alaposan túlteljesítettem:
7)M18 Hellcat szinte teljesen végig van fejlesztve
8)M36 Slugger Szintúgy
9)23 csatát vezényeltem században tegnap. Ebből 20 győzelem. 1 döntetlen és 2 vereség. Ezt kettőt miattam buktuk el. Félelmetesen benéztem. A srácok 130%-osak voltak, nem miattuk volt.A globális győzelmi arányom a hétvége alatt 59%-ról felment 59.35%-ra. Ebből a század 0.10%-ot számított.
Bárcsak mindig ilyen jól menne a WOT és mindig ilyen értelmes emberekkel játszanék együtt!
Nektek hogy sikerült a hétvége? Remélem nem adtátok fel a sok 10 éves hülyegyerek miatt! Én majdnem feladtam a hétvégét, amikor egyik női klántársam rám szállt, mert azt hitte a Ő szarta a Spanyol viaszt...
-
törölt tag
szerintem prémium tankból nem lehet normál tankba átrakni a legénységet csak prémiumba
legalábbis az M3 legénységét nem sikerült áttenni másik orosz tankba nem ajánlotta fel az átképzésnél csak a prémium tankokat
mondjuk ez ajándék volt pénzért vett tank most nincsen azokat eladtam a régi karakterről -
[HUN]Dani
őstag
Csak összejött végre.
Győzelem!
Csata: Ruinberg 2012. szeptember 4. 9:42:37
Jármű: T29
Szerzett tapasztalat: 2 065
Szerzett kredit: 47 947
Csatában elért Achievement: Top Gun, Mesterlövész, Pusztító, Kiváló soför jelvény: "Tank ász" -
vhw
addikt
válasz
coolfox76 #13911 üzenetére
A normál tankok legénységét átrakhatod a prem tankba, nem vesztenek a képzettségükből (tehát így húzhatod az adott tank legénységét a premiumban mondjuk duplázók vagy 5x alkalmakkor, aztán visszarakhatod az eredeti gépébe)
De premium tankra képezett legénységet ha normálba teszel át, ugyanolyan levonásokat kap, mint bármelyik másik jármű esetében.
-
válasz
coolfox76 #13911 üzenetére
szerintem nem, ha premium járműből ülteted át a legénységet másik azonos tank osztályú prémiumba...tehát a m3 LL legénységét mondjuk egy Valentine-be, ami szintén orosz light premium tank. ebben az esetben működnek fullosan tovább. Ha M3 LL-ből T-50-be rakod őket ugyan úgy át kell képezni. A premium tankoknak nincsen a personal fileban külön sora a legördülő menüben, csak azoknak a tankoknak melyek a tech-treeben vannak.
(#13912) bullseye Az úgy műxik, hogy mondjuk a T-50 legénységét berakja egy azonos osztályú prémiumba (pl M3 stuart LL). Ekkor nem kell és nem is tudja átképezni őket és ugyanúgy szedik az XP-t a T-50-es képességükhöz...az más kérdés, hogy ennek mi az értelme?
-
coolfox76
csendes tag
válasz
AlexWolf #13909 üzenetére
Valójában erre gondoltam:
"Penalties
Lack of Competence
A tanker crewing a vehicle that he is not trained for may earn less experience:
- In a vehicle the same class, there is no penalty if the vehicle is a premium vehicle, otherwise he earns 50% less.
- In a vehicle of a different class, he earns 50% less if the vehicle is a premium vehicle, otherwise he earns 75% less. "Azaz eszerint átképzés nélkül át tudom ültetni a legénységet M3-ból T-50-be?
-
válasz
Snooker #13907 üzenetére
Szerintem nem, hanem így:
Ha lightről lightre akarod átképezni, akkor a opciók:
- 20k pénzért 10% vesztenek (tehát pl 80-ról 70-re esnek vissza)
- aranyért marad az eredeti százalék (tehát pl 80-ról 80-ra "esel vissza")
- ingyen 20%-ot esel vissza (80-ról 60-ra)
átképzés nélkül 50%.on muzsikál a legénység
Itt bővebben.Vagyis ahogy Sanya is írta.
-
coolfox76
csendes tag
Megvan az M3 Stuart LL és olvasom, hogy érdemes megtartani, majd a képzett legénységet (büntetés nélkül) áttenni másik light tankba. Ez hogyan működik? A négy embert egyszerűen a barakkba küldöm és onnan a T-50 vagy T-50-2-re?
Az nem okoz gondot, hogy az M3-ban a parancsnok egyben a radio operator, míg a t-50-eseknél a parancsnok a loader? Ha átteszem a t-50-re a legénységet, akkor utána ugyanúgy vihetem tovább a t-50-2-re, vagy itt már van bünti? -
Atlantis
veterán
válasz
predator00 #13897 üzenetére
Végig is akarod vinni az ágat vagy csak valameddig eljutni benne? Minden ágnál vannak szívatósabb példányok. Kérdés még, melyik stílus fekszik jobban? Szeretsz lomha gépekkel menni vagy inkább a gyorsan mozgó példányok jönnek be? Távolról szeretsz lövöldözni vagy közelebb mész a tűzhöz. Minden stílushoz másik ág felel meg.
Nagy általánosságban: én vagy az amerikai forgó tornyos vonalnak, vagy a francia TD-knek állnék neki, ha újat kezdenék.
-
[HUN]Dani
őstag
Nem láttam még feltéve így felteszem én EZT.
Én szavaztam, aztán reméljük, hogy a WoT nyer majd, mert elég szép kis jutalmakban részesülnénk.Október 26-án lesz eredményhirdetés ha jól olvastam.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Magisk
- Építő/felújító topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E-roller topik
- World of Tanks - MMO
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- A.R.E.S. L50 hangsugárzó pár
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.26. Apple jótállás
- Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (3db érhető még el)
- FÉLÁRON! Fujifilm Instax Mini 12 instant fényképezőgép + 2x10 mini film - Új, bontatlan!
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest