- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED monitor topik
- Everest / AIDA64 topik
- Fujifilm X
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Léghűtés topik
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
[HUN]Dani
őstag
A torony és a test közötti részt találta el többször is, de nem sebzett.
Más: Azért nem hiszem el, hogy ekkora bot társaim vannak. 2db Tiger akik ráadásul platoonban tolták nem tudtak megölni egy T34-et?! Mind a 3 tanknak full élete volt. Ennyire kaka a tigris ágyúja? Bár papíron nem tűnik annak sőőőt egész jó, de akkor, hogy lehetnek ennyire marharépák egyesek?
-
jano_77
nagyúr
válasz
[HUN]Dani #14383 üzenetére
Nincs 8.8-as ágyú csak 3 féle 7.5-es és 1db 10.5-es.
De az adatok alapján nekem úgy tűnt, hogy az alap ágyú - 7.5 cm KwK 40 L/48 - jobb mint mondjuk a másik 7.5 cm KwK 41 L/58 konisch.
van még 7.5 cm KwK 42 L/70 és egy 10.5 cm KwK 42 L/28.
a motorokhoz baromi sok XP kell, pedig gyanítom, hogy addig ilyen lomha lesz végig, míg le nem cserélem egy erőteljesebbre!? -
[HUN]Dani
őstag
-
[HUN]Dani
őstag
Sikerült új xp csúcsot döntenem T29-el. Érdekes volt a vége, mert egy TigerII legalább 6 lövést adott le rám amiből 1 sem sebzett meg. Próbáltam beforgatni a tankot úgy látszik sikerült. Itt a replay akit érdekel esetleg.
Győzelem!
Csata: Karelia 2012. szeptember 7. 16:58:39
Jármű: T29
Szerzett tapasztalat: 2 263
Szerzett kredit: 52 999
Csatában elért Achievement: Acélfal -
jano_77
nagyúr
Meg tudja mondani nekem vki, hogy mennyibe kerül alapjáraton a VK3601H?
Most amiért meg lehet venni 467.500 kredit, az az akciós ár? -
vbbb
őstag
Hey...melyiknek kisebb a fenntartási költsége?
KT, T32 vagy KV4?
Valamit kéne vennem...és most ritkábban fogok játszani prémium nélkül.
Mindegyik ágat ki akarom húzni, csak most jobban számít a kredit is.Egyébként a Hummel-el mennyire lehet farmolni?
-
Zadia
senior tag
Nem hiszem el.
Miért rak be ilyen buzi játékosok közé a rendszer.
Állandóan az ilyen magam elé lövöldözök kidöntök+ szétrombolok ami előttem van tipusú köcsögök közé kerülök.
Ha viszont véletlenül csak meg súrolod őket amikor elpróbálsz menni mellettük,de nem lehet,mert úgy állnak be nehogy elférj,akkor téged lövöldöznek.Tele a tököm az egésszel.
-
[HUN]Dani
őstag
Előkaptam a T29-et a garázsból és egyből az első kör elég jól sikerült. Volt egy pillanat amikor azt hittem, hogy itt a vége, de szerencsére nem így lett. A végén pedig jól rálőttem a KV-1-re és lepattant róla.
replay
(#14369) aknaakna: Engem sem enged be.
-
aknaakna
tag
Mást se enged be a teszt szeró, a szerver túlterheltségére hagyatkozva?
-
virkir
veterán
válasz
marked one94 #14365 üzenetére
Gyere most, éppen felléptem.
Na majd nem lesz ilyen szép statod. -
marked one94
őstag
Tegnap vissza tértem játszani és meglepő módon jól ment kivéve egy csata
-
virkir
veterán
Jesszasz
Mi a farok történt az oldallal? nyomtam egy F5-öt és kisüti a szemem. -
jano_77
nagyúr
Újabb győzelem - 15%-ra
Győzelem!
Csata: Fjords 2012. szeptember 7. 14:58:43
Jármű: PzKpfw III/IV
Szerzett tapasztalat: 765
Szerzett kredit: 22 866 -
Dobi 562
addikt
válasz
diegho #14351 üzenetére
Szerintem azt a csatát te hoztad le. Az E4 azzal segített volna legtöbbet ha szétlövi azt a T34-et ami felülről, a dombról lőtt téged. A Párduc II-est meg hagyjuk is... Nagyon jó kis ágyúja (meg pattogós vízfeje) van az ST-1-nek, én imádok vele játszani.
----------------------------------------------
8.0 teszt szerverre mennyit kell várni, hogy beengedjen? Illetve: mikor érdemes próbálkozni, mikor vannak kevesebben? -
jano_77
nagyúr
5% ellenére is hoztuk a csatát
igaz nem lőttem ki senkit, de 10-et sebeztem, ráadásul nagyobb tankokat is.Győzelem!
Csata: El Halluf 2012. szeptember 7. 14:16:02
Jármű: PzKpfw III/IV
Szerzett tapasztalat: 1 406 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 23 596Hogyan lehet PrintScreen-t ide beilleszteni vagy egyáltalán készíteni a csata utáni eredmény listáról, hogy kik élték túl, ki kit lőtt meg, sebesített vagy fedezett fel?!?
jaaaa....és ez volt ma az első csatám....nagyon boldog voltam, mikor megláttam az 5%-ot. Most már azért kicsit boldogabb
-
Dobi 562
addikt
válasz
Snakeiboy #14298 üzenetére
Szavadon foglak! Árpi+te+én szakaszban úgy elég jól ment a játék.
-------------------------------------------
Megnéztem én is az eff értékem. A régi szerint: 1389, az új számítási módszerrel: 1384.
Mostanában alig-alig foglalok, tényleg csak akkor ha nincs más megoldás. Ha foglalhatnék is, inkább elindulok keresni a maradék ellenséget. Persze mindig van 1-2 bátor játékos, akik eddig semmit sem csináltak és 100% HP-val beállnak egyedül foglalni, mikor már csak 1-2 lesebzett ellenfél van, mi meg legalább kétszer annyian vagyunk. Ja és általában nem a jobbak közül kerülnek ki ezek a cap-huszárok.
-
diegho
nagyúr
Felraktam egy ST-I replay-t, nem én hoztam le a végén, de eléggé hozzájárultam, hogy az E4 le tudja hozni majd, sokkal simább is lehetett volna, ha a löwe nem akar felmenni a hegyre, fogalmam sincs mit akart ott, de ugyebár ezek már csak ilyenek.
-
Fel
addikt
válasz
diegho #14337 üzenetére
Egyelőre nem tudom megmondani... A szokásos gyors tempójú,
kissé(na jó nagyon) kaotikus csaták vannak. Szinte sehol nem fordul elő taktikus párharc. A legtöbbször oldalba vagy hátba lövöm az ellent. Nem nagyon szöszöl senki azzal, hogy leálljon beforgatni a tankját.
Az meg talán csak akkor derülne ki, hogy töbet ér a ferde páncél (akár forgatott), ha lenne idő célozni, és kellene is..------------------------------------------------------------
Jó Bat. Chat. pléjer... Találkoztam már olyannal, aki nem tudta, hogy 'C'-vel lehet újratölteni is, nem kell ellövöldözni a semmibe a megmaradt 1-2 skulót...
Szóval igen, a hülyeség határtalan.
-
-
Fel
addikt
És még azt kihagytam, hogy mindez a csata után, a garázsban jelenik meg (pl.: lehet közben chatelni).
A csata végével csak annyi jelenik meg a kép tetején, hogy Victory/Defeat/Draw, majd kidob a garázsba.
A korábbi csaták eredményeit is megnézhetjük részletesen, ha esetleg kiléptünk mielőtt vége lett (kilőttek). Dupla katt kell a jobb oldali értesítésre és kész. -
coolfox76
csendes tag
válasz
forras2 #14333 üzenetére
Ha az elején jársz, mint én, akkor még elég hektikusan mozog ez az érték a kevés mérkőzésszám miatt. Nem ismered a pályákat, a tankot, nincs kifejlesztve minden és a legénység is piskóta, szóval úgy gondolom a játék elején még nem sokat számít. Nekem volt már 700 és 1300 is....Volt, hogy előre mentem a pályán, megálltam egy bokorban, félig szikla takarásában, majd sorra, egyesével leszedtem aki arra jött 7 v 8 kill lett belőle
: szerencsém volt, véletlenül jó felé mentem és szemben meg csupa nálam is gyengébb. Ezzel szemben van olyan pálya, ahol még most sem tudom hova lenne érdemes mennem, mindig elsők között hullok el, ha támadok, ha védekezek...szóval kissé hektikus még...
-
Djuree
félisten
válasz
forras2 #14333 üzenetére
amúgy egy nagy baromság. láttam már 1500-as játékost olyan idióta módon játszani hogy nem hittem el, és láttam már 900-ast egyedül lehozni 1v6 ellen, nagyon szép taktikus játékkal. na ennyit jelent kb., semmit. mindenkinek van jó és rossz köre. nekem is van mindkettőből mindig. aki sokat játszott rts-t meg fps-t az ebben is jó lesz, nem egy nagy varázslat ez.
-
Djuree
félisten
válasz
diegho #14322 üzenetére
nekem nem megy annyira kis tankokkal, régebben jobban ment, most inkább már csak hülyülés megy velük, simán meg tudnám venni free-ből t4-ig az összes gépet, de mivel haver most kezdte, vele megyek inkább rendesen t1-től, kedvem nincs hozzá, már csak úgy rongyolok előre, aztán lesz ami lesz
-
Fel
addikt
Na végre már megérkezett az új csata utáni jelentés:
A díszes főablak:
Alap dolgok már itt is látszanak. Mennyi xp/kredit járt a csata után (prémium nélkül/prémiummal), achik. Oldalt felsorolva milyen tankokkal kerültünk interakcióba (spottoltam, általam spottoltat sebeztek, sebeztem, kritikus sérülést okoztam, kilőttem).
Gondolom vereség esetén kissé komorabb a háttér.Team Score:
Meg lehet nézni mindkét csapat minden tagját mit alkotott, megnézni a statokat, kapcsolatba lépni, letiltani, és lehet repoltolgatni is, ha csata közben elmulasztottuk..
Részletes elemzés:
Itt pedig szinte minden megvan. Leadott lövések, találat, átütő találat, sebzés, HE sebzés, kapott találat/sebzés, megtett távolság (km).
A "végelszámolásban" nem csak a kapott kredit van, hanem ki van számítva a nettó nyereség is.Ez így végre egy igazán jó és hasznos újítás!
-
jano_77
nagyúr
kevesebb mint 600 Bad lejátszók (~ 10%)
600-900 Játékosok átlag alatti (-48%)
900-1200 Átlagos játékos (~ 32%)
1200-1500 Jó játékosok (~ 8%)
1500-1800 Nagy játékos (~ 1,9%)
További 1800 Unicums (~ 0,1%)Nem voltam kezdettől fogva jó játékos, de 08.27-től vmi iszonyat milyen szar széria kapott el!?
Pedig nem játszom másképp....SŐT, igyekszem jobban oda figyelve.
-
-
diegho
nagyúr
válasz
jimmy74 #14323 üzenetére
A T-150et régen KV-3nak hívták és azt használtam sokat. Szerintem mindegyik egyforma:
KV-1S mozgékony, nagy pen és sebzés, átlagos armor legkevesebb hp, nagy reload
KV-2 lomha, troll gun képes 1000 felett sebezni, gyenge armor, troll-al 20sec reload
T-150 igazi jack of all trades, egész jó páncélzat, a szintjében egész jó ágyú, mozgékonyabb, mint a KV-2 és kisebb isÉn a KV-2t szeretem a legjobb, mert az fun, amikor besunnyogok egy tier8 hátába és hopp repül az 1000hp. Amúgy a legerősebb tier6 heavy az M6, de az ugye amerikai.
-
jimmy74
őstag
válasz
diegho #14322 üzenetére
Szia diegho!A 3 tier 6-os orosz heavy közül(T 150,KV 1s,KV2)szerinted melyik a leghasználhatóbb?
Úgy látom te a T150-est használod a legtöbbet!
Én a KV 1s-t használom de valahogy most már a T 150-esre lehet hogy lecserélem,(még nincs meg)idegesit a piszok hosszú reload.l
-
Djuree
félisten
-
diegho
nagyúr
Az miért van, hogy valaki letol 1336 csatát egy Bat-el, de a stock ágyút használja rajta? Most volt a csapatomban egy ilyen egyén, én ezt nem értem, biztos drága a lőszer a top ágyúba.
-
Tenken
őstag
Sziasztok!
Én is rátaláltam erre a gyöngyszemre.
captain_Tenkes a felhasználó nevem az EU-s szerón. -
BloodRay
veterán
válasz
diegho #14312 üzenetére
Nekem 130 pontot csökken ennél a számításnál.
Mondjuk én valóban benne vagyok általában a capelésben ha van mert gyors tankokkal játszom a legtöbbet.
Egy ismerősömnek nőtt egyedül ahogy néztem ezzel az új számítási módszerrel. Mondjuk ő tényleg jó játékos. Bruno74(#14315) diegho -> Ahh de jó, csatáim 52%-a med tankokkal van...
-
AlexWolf
senior tag
válasz
diegho #14312 üzenetére
Nekem ezerkétszázvalamennyiről esik vissza 945-re. Viszont nem értem ez miért jó. Jelenleg 20100 cap pontom van...ugyan ez nem azt jelenti, hogy minden alkalommal 100%-ot foglaltam, de sokszor volt ilyen is. 4-5 %-os foglalás pedig nem. Mivel a játékhoz hozzátartozik a foglalás is (ugye azzal is lehet nyerni) nem értem, miért baj az ha valaki foglal. Ráadásul, ha valaki szeret kis tankokkal is menni (pl én), ha a sebzést veszik figyelembe a legkomolyabban, akkor hátrányba kerülnek igencsak. Ez a gém nem csak a tier9-10-ről szól.
-
Dr_Syrex
senior tag
Ez az előfizetésés szóváltás szerintem jobban elfért volna az OFF topicban, de ez csak az én véleményem
on:
A jelenlegi akcióban beszereztem egy matildát és bár nem volt időm sokat menni vele (~10), de eddig pozitív a tapasztalatom.Győzelem!
Csata: Siegfried Line 2012.
szeptember 6. 22:59:56
Jármű: Matilda
Szerzett tapasztalat: 574
Szerzett kredit: 16 402
Csatában elért Achievement:
Acélfal, Mesterlövész, Elit lövészÖsszefutottam az egyik utcában egy Churhill-el és egy Pz IV-el. Előbbit fecehug kíséretében, uróbbit a kilőtt Churchill fedezékében bújkálva sikerült kilőnöm. Bár ez a 2 volt az összes fragem, de mivel jó csapatot fogtam ki, simán meglett a győzelem
-
káen
tag
válasz
AlexWolf #14301 üzenetére
Akkor szerencsés vagy
Próbálj meg "csúcsidőn" kívül játszani egyszer vagy nézz képernyőmentéseket a neten.Szerintem tévedés azt hinni, hogy az előfizetés bevezetésével a noobok eltűnnének. Dehogy tűnnének. A mai ideális noob az összes prémtankot birtokolja és ide a rozsdás bökőt, hogy a 180-as átlagXP-jük is prémmel van. Semmibe nem fog kerülni nekik annak a 2-3 ezer forintnak a kipengetése. Ugyanitt lenne a játékosállomány kb.
Arról nem is beszélve, hogy a játék most lesz 0.8.0 fázisban. Havi előfizetés egy nem teljesen elkészül játékért?Ha kizárnád a szar játékosokat, akkor viszont a 1000-1300-as effiréteg lenne a barom, utolsó noob és téged szidnának minden fórumban (ahogyan most a hatszázasokat).
-
diegho
nagyúr
válasz
coolfox76 #14304 üzenetére
4 cap point körönként átlagban, akinek 4 felett van, tehát mondjuk semmit nem csinál, csak kör végén beáll a körbe foglalni, vagy áll a bázis mellett és ha elkezdik foglalni reseteli az ellenfelet, majd utána haszontalanul meghal magasabb eff-et ér el, mint az aki folyamatosan több ezret sebez a jelenlegi eff számítási rendszerben, az újban már nem, de még nem azt használják.
-
AlexWolf
senior tag
válasz
diegho #14302 üzenetére
Én konkrétan bevezetném, hogy csak bizonyos tudás felett lehessen továbblépni, ne legyen olyan, aki 10-es tankban nem tud semmit sebezni, ehhez mondjuk tier9-ben kellene neki 2000-et sebeznie átlagban, ami szerintem még mindig baromi kevés, de legalább jó szűrő lenne.
Ez nem rossz ötlet, csak minden tierben kéne, olyan tier 5 fölött valami egyéb kritérium, mint az xp. Bár asszem te is ezt mondod. Megvalósítani, viszont sajna nehéz lenne...
(#14303) Ebit ezt nem értem
-
coolfox76
csendes tag
válasz
diegho #14300 üzenetére
Láma kérdés: Mi az hogy 4-et capel valaki körönként? 4 mp bázisfoglalás? Ezekkel a kifejezésekkel bajban vagyok (cap, afk, stb..).
Biztos sokan értékelnék, ha lennének játékmódok ahol eff, vagy átlagsebzés alapján szűrnék a játékosokat, én is jobban elfogadnám, mint a pénz alapú szűrést. Bár hol vagyok én a 2000-es átlagsebzéstől: 160 -
AlexWolf
senior tag
Sajna nem tudom miről beszélsz. Nekem béta teszt óta nem volt olyan, hogy ne 15vs15-ös csatám lenne. Amúgy este mikor munka után leülök játszani százvalahányezren szoktak fent lenni (ha hihetünk a számlálónak), de szerintem 10-15k online játékossal sem lenne sok a várakozás. Megint csak saját tapasztalat, hogy 10 mp-nél többet még nem vártam csatára, csak tankszázaddal.
(#14300) diegho bár lehet, hogy csak mák a sok ilyen kör, meg biztos gold ammo-t lövök minden körben (mert állítólag csak így lehet ennyi átlagsebzésem)
Mondtam én valaha ilyet? Vagy mondtam valaha azt, hogy szar játékos vagy?
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- NOTEBOOK / MacBook beárazás
- weiss: Pant* rant
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED monitor topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest