-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
Soha nem hittem volna, hogy ezzel is meglesz a tank ász, eddig nem nagyon állt közel a szívemhez ez a járgány...
Győzelem!
Csata: Siegfried Line 2012. augusztus 22. 15:26:02
Jármű: IS-3
Szerzett tapasztalat: 2 772 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 35 768
Csatában elért Achievement: Top Gun, Sinai oroszlán, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
3897 dmg -
törölt tag
-
[HUN]Dani
őstag
Valaki magyarázza meg nekem, hogy egy hetzer szemből hogy lő ki full életről PzIV-ből?!?!?!
-
Chris0321
veterán
válasz
GaburroSan #12186 üzenetére
Attól függ, hogy mire lenne szükséged. A type-al tudnál kreditet farmolni elég szépen amíg el nem adod, a Max-al nem igazán de egy hónapig jobban fejlődnél a prém miatt.
-
Chris0321
veterán
-
törölt tag
No asszem egy kicsit ritkábban fogok benézni mostanában, kaptam egy emilt
"Dear Runo, Congratulations, you are now a World of Warplanes test pilot!"
-
GaburroSan
aktív tag
Nem tudom mit evő legyek!
Dicker Max + 1 havi prém VAGY Type 59 no bunda!
HELPPPP -
bozont
veterán
válasz
Janesz_20 #12177 üzenetére
Mindet, de elsősorban azt kell eldöntened melyik ágon szeretnél előbb végigmenni és akkor annak megfelelőt. A KV-2 tankot csak abban az esetben fejleszt ki most, ha az SPG ágon szeretnél tovább menni, ha nem akkor hagyd későbbre.
De véleményem szerint a 3 közül a KV-1S a legjobb, gyors, mozgékony és a 122mm-es ágyú is nagyon erős rajta. -
Murder3
addikt
válasz
#21346560 #12178 üzenetére
akkor igen, de ugyna így a kezdésnél is szabotálhatod a saját csapatod, ugyan azzal a mentalitással, hogy blokkolod más útját...
(#12179)
anzer 4-en?ha egy arty eltalál kis szerencsével one shotol vagy annyira elviszi az életed h egy t3-as kilő...
de eleve ez csak a torony, az oldalad vékonyabb mint a torony oldalt, szerintem nem sokat számít he védelem.max egy kv-nál számít, de egy t5 mednél nem. -
válasz
Janesz_20 #12177 üzenetére
KV-1S: gyors, agilis, tud pusztítani a nagy ágyúval, viszont lassan tölt és céloz, valamint nem túl acélos a páncélja, inkább medként kell vele játszani.
Én imádom, ezzel van a jelenlegi XP rekordom: 26xxT-150: lassabb, elég jó a páncélja, de kevésbé pusztít
KV-2: hasonló a fentihez, de HE ágyúval az igazi.
Válasz ki, amelyik jobban bejön.
(#12176) Murder3: talán az artyk?
-
Janesz_20
tag
Sziasztok !
Jelenleg KV-1-el nyomulok ...
Melyiket érdemes ki fejleszteni :KV-2
KV-1S
vagy
T-150 -
Murder3
addikt
az új fizikával kapcsolatba....
azzal senki nem számol, hogy ez mennyire egy troll párti újítás.
pl egy e-75-el elkezdtem tolni egy lorraine 155-ös artyt..
mit tud csinálni?
ki akart lőni, de akkor megöli magát, én meg kb gun dmg-vel megúsztam..
de kissebb tankokat már kezdőkörbe is lehet szabotálni,akadályozni.másik baj, bár még ez csak egy béta fázis, de a tankok még mindig beragadnak és a roncsok vmiért láthatatlanná válnak...
ettől független elég fun.
-
virkir
veterán
válasz
Stauffenberg #12118 üzenetére
Assault
Mindenképpen az a jó taktika ha a megszokott ütközőpontoknál fölénybe kerül a csapat vagy legalább védik azokat az oldalakat mert ha hátba tudják kerülni a foglalókat akkor reszeltek.
A legtöbb ilyen pályán elég ha 1-2 tank megy elsőnek spottolni a foglalókört majd egy arty folyamatosan resetel mivel nagyon lassú a foglalás és addig a többiek elintézik a maradékot majd megkerülik a foglalókat.
Encounter
Itt meg ha nem támadnak ki a csapatok de legalább nem mennek spottolni akkor biztos a vereség, kivéve Prokhorovka-n. -
Motyi
senior tag
Na én leteszem ezt a játékot amíg a fejlesztők nem alkotanak valamit az mm rendszeren.
A mai nap eredménye (jegyzeteltem picit)..
Löwe: 15 menet ebből 0 win, a csatákra 5-20% közötti win chance volt
Tiger II: 15 menet, ebből az utolsó nyertes a többi bukta, 5-30% win chance (az egy szál nyertes 52% volt)
E75: 10 menet, ebből 10 vesztes, 5-25% win chance
AMX ELC: 10 menet, ebből 9 bukta 5-30% win chance (a nyertes 48% volt)Tehát 50 csatából 2 nyerés (normális csapat mindkét oldalon) és 48 bukta (agyhalott zombik).
A 48 buktában többnyire olyan volt a csapat,hogy én voltam a top player 1100 eff-el, a többiek 300-600 közötti átlagban.Persze az ellenségnél rakás sárga zöld és lila player...
A csapattársak mindíg az ellenkezőjét csinálják mint amit kell, kedvencem amikor az IS4 player 10k csata és 480 eff mellett lenoobozott, mert nem tudtam utolsó élő csapattagként megállítani az ellenfél maradék 5 tankját...
Inkább várnék 10 peret egy csatára, csak kapjak olyan csapatot amivel 45-50% win chance van és élvezetes/kihívást jelentő ütközeteim vannak.
Thats all folksPedig tetszett a játék...
-
Djuree
félisten
válasz
jozefgucci1 #12156 üzenetére
az pedig nagyon jó td lesz a nagyobb ágyúval
ilyeneket minek farmolsz ki? erre való a free xp. én mikor kifejlesztek egy tankot, free xp-ből egyből fejlesztem a nagyobb ágyút, meg ha kell a láncot is. persze ha van free xp-m, de szokott lenni annyi. -
Snooker
senior tag
Minden modult le lehet szerelni 10 aranyért ?
-
krisss93
aktív tag
Nesze semmi fogd, meg jól...
Így majd a trollgunos KV-nem oneshotol röhögve? (bár a 122-es derpes KV ellen lehet ér majd valamit)
Pedig épp most álltam neki a VK3001P-nek, de csak 15k xp-kell azt még lehozom mire kijön a peccs. (farmolni megvettem féláron a T-25.öt, kifejezetten kellemes vele játszani, sokkal jobban tetszik mint a Churchill) -
jozefgucci1
addikt
Nem tudom lehet már volt , de most sikerült megvennem az ARL V39 -es csoda TD-t. Az S35 CA nagyon bejött a nagy hetes csővel , jól lehetett vele aprítani így gondoltam ez is jó kis td lehet . Akkor vert le a víz elősször mikor a lánc nélkül csak az alap hármas ismétlem hármas löveget tudtam rárakni !! Jó gondoltam a 3,5 töltéssel és esetleg robbanós lövedékkel összeszedem azt a maradék 700 Xp-t a láncra semmi gond. Aztán az első csatában top tankként már dörzsöltem is a kezem csak mikor nem tudtam sebezni a T28-at sehonnan akkor vert le a víz 2.ra .Sajna egy kalap szart nem ér így ez a tank a kövi csatában Berakott nyolcasok közzé ott még annyira sem volt esélyem . Nem is értem ezt hogy gondolták , hogy Tier6-os TD-n hármas ágyú mert így kifarmolni a láncot pff rémálom .
-
D.Orion
veterán
válasz
Stauffenberg #12152 üzenetére
-
Djuree
félisten
válasz
-
jano_77
nagyúr
válasz
Ilyen tankonkénti gyenge pontok - tankon jelölve - engem is érdekelne.
-
Stauffenberg
nagyúr
Múltkor linkelt valaki egy oldalt ahol meg lehetett nézni az összes tankot mintha a garázsodban lennél, de fel voltak festve a gyenge pontok. Ezt most nem találom. Valaki belinkeli újra? Nem akarom szétcseszni a játékomat skinekkel.
Leginkább a Tiger (P) érdekel mert egyszerűen hülyét kapok, hogy szemből átlőhetetlen KV-3-al. Tízből tíz lepattan róla ha elölről találom el.
-
AlexWolf
senior tag
válasz
wanted5 #12144 üzenetére
Régen minden jobb volt
De itt tényleg, kevés pálya van, ahol az fps-em tartaná a 60-at. És az is gáz, hogy hiába írja ki hogy 50-60 fps, a célkereszt akkor is rángat mint a k.élet.
Most a Mechwarrior online béta tesztjét kezdtem el. Cryengine 3-at használ, full atom felbontáson is úgy megy, mint az álom. Mondjuk az biztos nem 1 magot használ a 6-ból, mint a WoT.
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Patrick76496 #12147 üzenetére
A PzIV-el élveztem eddig a legjobban a játékot. Valószínű hogy ez most megváltozik majd..
-
Patrick76496
őstag
válasz
#21346560 #12145 üzenetére
Nekem a 7.5 fps-e 20-120-ig ugrál, attól függ, hogy merre nézek, mekkora a füst, mennyi objektumot kell megjeleníteni a videókártyának. Low-Med-re van állítva (inkább low felé hajlik), 1 éves laptoppal játszok, 1gb vga, 8gb ram, core i3 cpu. Csata felvétele be van kapcsolva. Kíváncsi vagyok mit hoz a 8.0. Az új TD-k közül sajnálom, hogy kivették a SU-122-44-et, kíváncsi lettem volna, milyen lehet a T-44 TD-vé alakítva. Az a PZ4 kicsit túl jó volt tier 5-be, jobb átütése volt, mint bármelyik másik nemzet nehéz tankjának.
-
wanted5
őstag
válasz
AlexWolf #12141 üzenetére
egyre jobban elk..rják a játékot, nem elég h ez a sok agyhalott játszik.. még az optimizációt se tudják megcsinálni legalább elfogadhatóra
nincs gyenge gépem, de minden patch után egyre kevesebb az fps-em, sniper módban néha úgy beszaggat, h alig birok lőni (pedig anno 120+ fps-ről indultam)
a teszt szerón, oké szép meg minden, de ez is épp h 25 fps-el megy... -
Zeratul
addikt
válasz
Flatron710 #12134 üzenetére
Még nem is teszt csak előzetes bemutató.
-
forras2
őstag
Ez a teszt izé nálam az egész gépet lefagyasztja
PzIV az egyetlen értelmes tank a játékban, és erre elveszik a normális lövegét neki?
Remélem nem mostanában jön ki ez a frissítés -
GaburroSan
aktív tag
Wazzee 2 type belökte az IS-3-om a tóba és megfulladt mindenki!
Ez mekkora!!! -
Motyi
senior tag
Csak hogy jól induljon a reggel: [link]
-
Flatron710
tag
Az tetszik, hogy több fórumon is olvasom, hogy így szar, úgy bug-os, stb...
Kérem szépen ez egy teszt! Ha hibával találkozunk, akkor valamilyen módon jelentjük/eljuttatjuk a fejlesztőknek. Ha szerencsénk lesz, akkor a végső változatban már nem lesz benne az a bug.Nekem egy párszor bevillant a kép, mint ha valaki vakuzna. Full grafikán tolom 1680*1050-ben. Vagy mázlim volt, vagy nem, de az élsimítási minőség csökkentését követően megszűnt a hiba...
-
Djuree
félisten
á az is-4 nagyon zsírul néz ki
így lehet mégsem veszek is-7-et, pedig ma kifejlődik
-
Sanya
nagyúr
válasz
Stauffenberg #12120 üzenetére
vagy miután kidöntöttem két házat, ne a következő összedönthetetlen ház csatornája fogja meg a 40km/h-val mozgó 60 tonnás tankot
-
Djuree
félisten
super pershinggel lehet úgy keresni mint a type-al?
-
predator00
tag
Az miért van hogy nekem csak 4 darab tankom van tesztszerón?
-
Chris0321
veterán
válasz
bozont #12127 üzenetére
Plusz elvették a legnagyobb ágyút a PzIV-től.
Mentem pár kört én is a teszten és aki csak bóklászni szeretne és ismerkedni a tereppel az inkább 10-es tankot válaszon mert azokat nem nagyon csesztetik. Kétszer akartam kipróbálni a PzIV-esem és mindkétszer kiszedtek a legelején bár többen beírták, hogy ne lőjön senki. Az IS4-emre még csak rá sem lőttek.
A pályákhoz annyit, hogy van ahol elég szép magasságról le lehet jönni teljesen sérülés nélkül, persze nagyon óvatosan. Viszont vannak olyan meredekebb részek ahol csak komoly sérüléssel lehet lejutni, kisebb tankok simán el is pusztulnak teljes életről.
Az biztos, hogy a teljesítményt még optimalizálhatnák, mert nem egyszer kiírta a játék, hogy kevés a memória és indítsam újra majd pár csata után egyszerűen leállt.
Elég érdekes lett pár pálya, sokkal világosabb is.
Remélem ez még nem a végleges beállítás és még sokat fognak rajta finomítani. -
bozont
veterán
Eddig egy kört sikerült menni a tesztszerveren, ötből négyszer fagyott a játék és aztán kidobott az asztalra. ebből sajnos nem sokat sikerült megtapasztalni, a grafikai upgrade nem rossz, bár jobban is terheli a gépet. A hangok még nem tökéletesek, a fizika érdekes, de keveset láttam belőle. Himmelsdorf elég jól néz ki.
Az IS-8 mérete egyelőre nem változott, ugyanakkora mint az IS-4. A PzIV is megkapta a pajzsot a torony köré: -
D.Orion
veterán
válasz
marked one94 #12125 üzenetére
Remélem, hogy javítás, mert HD6850 CF esetében kicsit sem poénos az ilyen háromszöges hiba.
-
D.Orion
veterán
válasz
marked one94 #12123 üzenetére
Az haggyám, hogy ilyen bugok vannak! Az egyik vga-m közül valamelyiknél szétesnek a textúrák... Egyetlen egy tesztprogramban sem hibázik, mert anno 48 órás stress tesztet toltam vele. Itt meg fekete és fehér háromszögekre hullik a kép néha.
-
Timyyy
őstag
válasz
Stauffenberg #12120 üzenetére
Én is erre számítok. Megnézem majd a tesztet, ott nevetek rajta amennyit csak lehet, aztán élesben hagyom egy pár hétre, mert ott viszont nem lesz vicces.
-
KaLeun
senior tag
Ma megint csak felidegesíttetem magam.. Hetek óta tartó szokásos MM leosztás, xvm beragadt 30-40% alá. Már kapaszkodnom kell, hogy legalább ne bukjak sokat.
Utolsó 10 csata: mentem 2 jó kört a Type-pal, aztán 8 meccsen keresztül végig 20% alatt volt az esélyünk. Csapatunk rendre úgy néz ki, hogy vagyok én és még 3-4 sárga/zöld effes fazon. A többiek: pár ezer csatát futott, alacsony 400-800 effes piros lemmingek. Az ellen top tankjai lila vagy sötétzöld effes emberkék, platoonban. A csapatuk 2/3 lila/zöld/sárga, a 1/3-ad piros.
Normál csatákban behúzódnak pár négyzetrácsnyi helyre, akárcsak Assaulton. Mi meg kínlódunk, a hogy aztán 5 mp alatt szitává lőjenek.
Holnap gyakorlom a mindenkit leszarok, csak a saját érdekeimre fogok koncentrálni.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
psycroptic #12099 üzenetére
Már látom előre, hogy a 8.0 megjelenése utáni 2-3 hétben nem lehet majd egyetlen kört sem értelmesen menni, mert az idióták csak ezzel fognak szórakozni.
Én még nem próbáltam ki, de amúgy a házak is végre összedőlnek rendesen ha már kapott valamilyen fizikai motort a játék? Nem várok tőle Battlefield szintet, de azért ne csak eltűnjön a semmiben ha átmegyek rajta...
-
Stauffenberg
nagyúr
Nem értem. Valaki magyarázza el.
Védeni kell a zászlót, vagy csak egy zászló van és foglalni kell, de a csapat többsége elindul, hogy a teljes csatamezőt megkerülve próbáljon "bekerítőhadműveletezni". Aztán ez vagy pár perc alatt felmorzsolódik, vagy eseménytelenül zajlik nekik és az estek 90%-ban totális kudarc.
Mégis miért akar valaki 90%-os eséllyel veszíteni és senkit sem kilőni?
-
-
sutyi^
senior tag
Jó az új render és hangok. Bár néha vannak >>érdekes dolgok<<.
-
Balesz1899
aktív tag
XP rekordot döntöttem (nem kicsit)
Győzelem!
Csata: Arctic Region 2012. augusztus 21. 21:58:04
Jármű: KV-2
Szerzett tapasztalat: 2 403
Szerzett kredit: 49 366
Csatában elért Achievement: Top Gun, Kiváló Lövész, Pusztító, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"Egy hónapja nem játszottam kb, ma este meg két Tank Ász plecsnit kapartam össze eddig kb 10 csata alatt...ez lenne a megoldás?
-
KaLeun
senior tag
Most tényleg ennyire régen használtam a Type-om vagy a legutóbbi patchben visszavettek valamennyit a butításából. Westfielden mentem vele és úgy éreztem, hogy visszatért az élet bele. Azért nem írtam buffot, mivel a jelenlegi Type kis túlzással olyan mint az aktuális T34. Akinek a kezdetektől volt Type-ja vagy t9-es T34 az tudja mire célzok.
-
Csak úgy megjegyezném, hogy 1100 eff rating nagyon jó 1,3k csata után, szerintem ennyi csata után én még úgy játszottam, hogy csak mentem előre, lőttem amennyit tudtam nulla taktika nélkül, és volt vagy 800 a ratingem. Most van közel 1300 a ratingem, viszont 8k csata után.
-
bullseye
addikt
hát ez durva lesz... kisebb lejtők is kiüthetik a láncot, viszont a "death from above" vicces is lehet...
-
Patrick76496
őstag
válasz
marked one94 #12104 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!
-
Flatron710
tag
Csak nekem tűnik úgy, hogy a tankok tömege még nem igazán van balanszolva? Vagy csak itt-ott veszi figyelembe a játék? Is-7-et pl. az E-100 eltolja. Eddig OK!
Az már kevésbé, hogy mindenféle "könnyű" MED-ek tologatják a heavy-ket... -
-
forras2
őstag
hmm, fél óra alatt 8%-ot töltött le.... azt hiszem ma már nem próbálom ki az új fizikát
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest