-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
-
válasz
D.Orion #13878 üzenetére
Még 1x leírom...nem a spotolási rendszert befolyásolja, hanem a játék, hogy is mondjam, fair play részét.
Elmagyarázom még 1x...Vagy te, aki áll egy bokorban/fa mögött és van egy ellenfél, aki kicsit kilóg egy szikla mögül. A spotolási rendszer szerint látni fogod, mert a bokor/fa levelei nem takarják ki. DE. Ha bezoomolsz, akkor a bokor/fa levelei miatt, azt a "3 pixelt", ami kilóg belőle, nagyon nehezen tudod csak becélozni manuálisan, míg ha nincsenek a bokron/fán levelek, akkor egyből látod szabad szemmel, hogy hova kell a célkeresztet irányítani. Remélem érthető mit akarok mondani, ennek semmi köze a spotolási rendszerhez, csak ahhoz, hogy zavar-e egy tereptárgy. -
predator00
tag
melyik TD ágat érdemes elkezdeni usa, német v orosz? esetleg előnyök hátrányok?
-
.mf
veterán
válasz
jano_77 #13877 üzenetére
Talán noob kérdés következik, bocs. Tutorial? Most nézem a wikin, elvileg van in-game tutorial, egy ajándék tankkal a végén, de sehol nem találom, nem is emlékszem, hogy találkoztam volna vele, pedig zárt béta óta van (igaz 6.x - talán 6.5 és 7.3 között majd' egy évig hanyagoltam a játékot). Pedig haj' de jól jönne egy ingyen garázshely
na jó, az ingyen prémtank is
-
.mf
veterán
Bocs a dicsekvésért, de ezt szinte nem akarom elhinni
Hogy az amcsi TD-ágat is vigyem, T82. Trollgunnal, ami ugyan nagyot üt, ha talál, de 0.55-tel nem olyan könnyű az. Ugyan már tornyos ágon T49-et kimaxoltam, de kénytelen voltam belátni, hogy a másik ágat is kell vinnem, mert az ágyúkat ott lehet hamarabb kifejleszteni. T82-n egyszer már átmentem, de nagyon nem jött be, egyik leggyengébb átlagom volt vele. Most próbálom egy kicsit javítani
Redshire, Tier 5-3 meccs, legalul vagyok, azt hittem, itt nem sok vizet zavarok majd. Sőt, a kezdet is elég gyenge volt, kb 3:6-nál voltunk, KV1-ünk a hegyen kempelt, s már minden irányból jöttek felénk. Erre:Victory!
Battle: Redshire 2012. szeptember 4. 1:23:24
Vehicle: T82
Experience received: 980
Credits received: 17 606
Battle Achievements: Halonen's Medal17 lövés, 9 találat, 4 kill és 4 másik sebzése (egy Churchillt szinte 0-ra vittem le, mikor pont kilőtték előlem), 1455 dmg. Halonent se kaptam még. Ász már megvolt rá, ezért nem kaptam. Nem prémes. Replay kérésre.
-
Dictator^
veterán
válasz
forras2 #13892 üzenetére
Csupán ezért: Világnyelv
De, hogy on legyek, hajnal 1kor , vagy 2kor resetel a napi duplázás?
-
forras2
őstag
-
-
-
Fel
addikt
válasz
jano_77 #13883 üzenetére
Ami az USA techtree-ben van, az M3 Stuart.
Amit prémiumként vehetsz/jutalomként kapsz a tutorial után, az M3 Stuart LL (Land Lease) és szovjet. A kettő nem ugyanaz!
Tehát majd az amcsi treeben bizony ki kell fejlesztened az M3-at, ha arra haladsz.------------------------------------------------------
Ez mekkora jó volt!....
Ez lett a vége:
Victory!
Battle: Ensk 2012. szeptember 3. 22:40:57
Vehicle: Type 59
Experience received: 2 615 (x5 for the first victory each day)
Credits received: 43 162Az összes heavynk beállt foglalni... GG!!
Alig tudtam 5 lövést leadni, és abból 887 sebzést összekaparni. Az egyéni legjobban (xp) Type-al több, mint ez az ötszörözött eredmény. -
vhw
addikt
válasz
jano_77 #13880 üzenetére
Épp ezut akartam megkérdezni... Pár napja vacakol nálam is eddig a 2.5.0-át használtam, olykor csak a sajátomat, vagy a szakasztársét mutatta, néha ment rendesen, de volt h csak a szakasztársét még a sajátot se... gondoltam biztos már régi és az a kínja, most felhúztam 2.5.3-ra és ugyanúgy semmit nem mutat.
A hivatalos oldalon azt írta valaki egy posztban, hogy nem bírja a renccer a sok felhasználót...
("Here's the actual english exception. So basically the server XVM uses to inquire the data is timing out and from the fact that the stats loading gets gradually worse towards the evening (more players online and propably with XVM as well) I'd hazard to guess that the proxy (all regions apart from CN seem to use the same one, the string in the config file is just base64 encoded address) just can't keep up with the increase in userbase :/")
-
jano_77
nagyúr
vkinél működik rendesen most az XVM 2.5.3?!?
hol mutat mindent, hol csak az én értékeimet, hol meg semmit!? -
Arpee78
senior tag
válasz
AlexWolf #13804 üzenetére
This mod has been officially allowed by Tanitha (WG Admin). Az észak-amerikain...
-
jano_77
nagyúr
válasz
bullseye #13876 üzenetére
Köszönöm.
Jobb szeretek rohangálni, menni és nem a bázisnál hátul gubbasztani, mint sajnos nagyon sokan. :-(
Amúgy volna még 1 kérdésem.
A gyakorló részt végig csinálva kaptam egy M3 Stuartot, de a Tech tree-ben nem jelzi, hogy az már meg van nekem. Újra meg kell majd vegyem és ki kell fejlesszek mindent a következő M5 Stuarthoz?!? -
bullseye
addikt
-
jano_77
nagyúr
Sziasztok.
Amcsi vonalon T49 vs. Wolverine vonalat érdemesebb nyomatni?
T-82 után kellene döntenem. -
Dictator^
veterán
válasz
forras2 #13870 üzenetére
Végülis ha elmegyek egy társaságba (akár külföldön), ahol csak angolul beszélnek, és Én pl egy Magyar ismerősőmet viszem, tuti nem fogok Magyarul ott beszélni, ahol 10 emberből 10 megérti az angolt, viszont 10 emberből csak 2 a magyart, de te tudod
(Max akkor, ha valamit gyorsan kell elmagyarázni, és tovább tartana angolul elmondani, mint magyarul, mert mondjuk nem jut eszembe éppen a szó, amit akarok)
-
forras2
őstag
válasz
Dictator^ #13866 üzenetére
Általában Sziasztokot köszönök.
A sziasztok meg 1 franciának, spanyolnak, angolnak, németnek stb ugyan olyan, mint neked a siema. Az, hogy valaki belép játszani, és nem globál nyelven köszön be hanem a saját nyelvén, az had ne legyen már bajDjuree
Köszönjük kedves urunk, hogy ilyen nagylelkű vagy hozzánk, egyszerű halandókhoz -
Dictator^
veterán
válasz
forras2 #13864 üzenetére
Ha Hello-t írsz, akkor mindenki megérti, de ha bebiggyesztes mint a legtöbb magyar egy per jelet és egy Üdv-öt, tuti rájönnek, hogy Magyar vagy. Legalábbis Magyaroktól ezt szoktam látni: Hi all/ Üdv mindenki.
Az, hogy utána a saját nyelvűkön beszélnek, az már nem érdekel, de ha beköszönés után megkérdezem, mi ez a "siemka, meg simena" meg amit használnak, elmondja, megkérdezem, hogy miért esik nehezére, hogy internaciónále nyelven köszönne, akkor jön a "fuck you" már angolul.. Gondolom ez a "siema" lengyel, mert általába ennél szokott jönni a rage
-
aknaakna
tag
Szerintem megéri berakni, de csak akkor van értelme ha már 95-100%-osak.Ha fizetsz értük plusz 20.000-et fejenként,akkor 100-ról csak 90-re esnek vissza.
-
Dictator^
veterán
-
emre
veterán
válasz
Vigneau #13845 üzenetére
1, A régit elfelejti
2, 100%-os képzettség alatt nincs értelme átrakni, mert fizetsz érte annyit mint az új 75%-os legénységért, szóval nem nyersz vele.
3, Azoknál (alacsony tierben) ahol max 30-40 csata alatt ki lehet fejleszteni a teljes tankot szintén nincs értelme megtartani a legénységet.Tehát szerintem a német TD vonalon talán a Stug, vagy a JpzIV az első amivel annyit fogsz játszani, hogy eléri a legénység a 100%-os képzettséget, és már esetleg tehetsz rájuk javítást, vagy álca képességet is.
-
Enzolord
addikt
válasz
marked one94 #13846 üzenetére
A 7.5ről beszélsz? Bedobál ugyan úgy nagyobb tankok közé, ha hatos vagy, és nem csak max 8ig..
Tapasztalat! -
Vigneau
félisten
válasz
Chris0321 #13839 üzenetére
Köszi a válaszokat mindenkinek.
Viszont ahogy tapasztaltam, a korábbi tankkezelési képességeiket elvesztették. Néztem, hogy ha átraknám - csak úgy kíváncsiságból - a Hetzer személyzetét a korábbi Marder II-jükre, akkor újra kellene képeznem őket. Azért ez nem logikus így.
-
aknaakna
tag
Megvettem az akció alkalmával ezt a T-34-85-öt.Eddig egy duplázó kört mentem vele össz-vissz, de stockon, 50%-os legényekkel elég gyér, de ez érthető.Ha vége a dupla kredit akciónak, majd kerülnek bele T-34-ből a fejlettebb legények.Annyi lenne a kérdés, hogy milyen kegyes hozzá az MM?Vagy sokszor fogok találkozni 8-9-10-esekkel is?
-
-
Vigneau
félisten
Ha egy új harckocsit kifejlesztetek, majd megvásároljátok, akkor új legénységgel alkalmazzátok, vagy egy korábbi - másik gépet kezelő - fejlettebb személyzetet képeztek át?
-
Dictator^
veterán
http://worldoftanks.eu/news/3722-german-prototype-special/ Lol, ez most lesz?!
125% cred Tiger I , meg Tiger P-re, sweet, ha ez tényleg igaz -
-
Dictator^
veterán
Össze tudjuk szedni azokat a tankokat amikre eddig dupla kredit "day" volt ? (Illetve, ami legalább 25%-al több kreditet hozott)
Ami nekem eszembejut:
M4 Sherman
M4A3E2
T-34-85
T-34
Tiger I
IS
Panzer IV
Panther IElkezdtem kihúzni azokat, amikre volt, és még nincs meg, ha jól nézem, ezek mindig max Tier 7-es tankok voltak, vagy kisebbek.
-
Győzelem!
Csata: Lakeville 2012. szeptember 3. 19:37:17
Jármű: КV-4
Szerzett tapasztalat: 5 720 (5x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 31 167
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top GunTorony, motor kell, hogy maxos legyen, de így is teljesít.
-
Atlantis
veterán
válasz
forras2 #13826 üzenetére
Ennyire nem emlékszem konkrét számokra, de szerintem ennél jobban fizetett. Az a 8 lövés mind sebzett is?
Más: megkövetek mindenkit, rohadt jó tank a T32, én voltam balfék hozzá. Mostanában csak jó csatáim vannak vele, az imént kaptam Felderítő plecsnit vele, ami szerintem nem rossz egy HT-vel. ~1300 prémium nélküli XP csak 1.osztályhoz elég vele...mások is szerethetik és eszerint van még mit tanulnom vele...kösz, diegho, jók voltak a T29-es replay-ek.
-
Djuree
félisten
holnap reggel meddig van még 5x xp?
-
Arpee78
senior tag
Érdekes eredménye lett egy lemminges szavazásnak: link
Megosztottak a nézetek eme témában.
-
wanted5
őstag
válasz
AlexWolf #13818 üzenetére
ilyen alapon a többit is be lehetni tiltani
pl arty zoomout, milyen jó is counterarty-nál h a fél pályát belátod
vagy ami fehérre festi a roncsokatén továbbra is azt mondom h csináljanak egy normális optimizációt, aztán nem fogok csak rld timert használni (mint írtam sniperben iszonyúan szaggat a bokros részeken)
-
-
szerintem pont az ilyen modok befolyásolják. Gondolj bele, ha mondjuk egy szikla mögött áll az ellen és kicsit kilóg, de pont előtted van egy bokor. Ebben az esetben ha nincs fent a mod, akkor ide-oda kell mozgatnod a célkeresztet, amíg megtalálod a kilógó részt, mert a bokor leveleitől nem látod. Ha viszont nincsenek levelek, egyből a kilógó csücsökre viszed.
-
-
válasz
predator00 #13806 üzenetére
(#13807) wanted5 Gondolom a WoT is használ a Punk Busterhez hasonló progit, mint a BF vagy Americas Army stb stb. Általában az összes online játékban van beépítve valami ilyesmi védelem. AA-ban úgy volt, hogy időről időre készített screenhotot, amit elküldött a központba, ott nem tudom hogyan de megnézték, és ha használtál valamilyen csalást (wallhack, aimbot stb), akkor bannoltak. Csak van valami ilyesmi a wotban is.
Amúgy egyszer valaki mesélt ilyenről a WoT alatt is, de csak fél füllel figyeltem oda. -
[HUN]Dani
őstag
Holnaptól újabb akciók. Kár, hogy ma vettem 100db javítókészletet.
-
Dobi 562
addikt
-
Fel
addikt
válasz
Patrick76496 #13800 üzenetére
T-50-2-ről jut eszembe...
Egy kis 8.0 móka: [link]Tegnap esett meg velem, hogy M48A1-ben ülve, elhaladt mellettem egy ilyen kis bolha. Egyet küldtem az oldalába, az sebezte, marad százegynehány hpája. Következő lövés a hátuljára, "Ding!" *-*
Erről pedig ez grott be: [link] (2:10 után, ...Ricochet!...
)
-
Dobi 562
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
- Formula-1
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest