-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
válasz
marked one94 #14698 üzenetére
és ezt hová kell felrakni, játék főkönyvtárába vagy GUI, esetleg FLASH mappába?
ha ezzel indítom, akkor nem lesznek XVM adataim az elején!?szerk.: nem lehet megnyitni a letöltő linket
-
jano_77
nagyúr
válasz
marked one94 #14696 üzenetére
és ez micsoda pontosan és hol érhető el?
-
jano_77
nagyúr
azt meg tudja mondani nekem vki, hogy hol tudom megnézni, hogy az épp befejeződött csatában mennyit - hány HP-t - sebeztem?!?
-
nyunyu
félisten
válasz
Scheffer #14691 üzenetére
Most ugatott az egyik Type59 sand riveren vedeskor, hogy 12 lovesbol 0dmgje van.
Egybol kiosztottuk, hogy bena.Persze abban a korben T32-vel elkovetett 2700 sebzesem boven keves volt ahhoz, hogy nyerjunk.
Tegnap meg valamelyik encounter palyan a zaszlonal 3v3 szemtol szembe, Tiger II top tankunk szepen megvarta, hogy a ket kisebb tank lecsipegesse valamelyik ellent, hogy a vegso headshot az ove legyen.
Kb. fel percenkent lott egyet, abbol is minden harmadik talalt.
De valahogy osszejott neki 2 potya frag, mire elfogyott a csapatunk. -
grunge
addikt
válasz
Iron Funeral #14621 üzenetére
Ez mi a retek már te URISTN!
Semmi gond, tökéletesen balancolt a tank!
-
AlexWolf
senior tag
válasz
Taragas #14680 üzenetére
Az a gond, hogy én pl reggel 7:30-tól 16:00-ig melóhelyen ülök és dolgozok. Elég kevés melóhelyen engedheti meg magának az ember, hogy WoT-ozzon egész nap. 6-után, amikor esetleg van időm játszani, akkor már ott vannak a vérpistikék, és a balfaxok is. Éjszaka meg alszok, mert másnap megint meló.
-
Scheffer
tag
válasz
sutyi^ #14690 üzenetére
A múltkor egy E-100 végig hátul campelt, mert egyrészt alapból alacsony volt minden értéke a játszott csatáin kívül, másrészt szerintem arra várt, hogy lesebezzük az ellent és könnyedén kilőhesse azt. Olykor talán be is jön neki.
A lényeg, hogy a végén találkozott egy ellenséges IS-7-tel, aminek már csak 567HP-ja volt, de az nagyon csúnyán kiszopatta az E-100-at. Gyakorlatilag az E-100 full HP-ról úgy halt meg, hogy 0 sebzést osztott ki a csatában. Biztos vagyok benne, hogy a 8.0 után majd sok játékos linkelgetni fogja ezeknek a tagoknak a csatában elért részletes statisztikáját a különböző fórumokon. Olyasmi kommentárt tudok elképzelni, hogy például "kiosztottam 'x'K sebzést, de emiatt a sügér miatt mégis elvesztettük a csatát paff paff paff...". -
-
válasz
belaazallat #14678 üzenetére
pedig ott a közepén a bokorsor. valamelyik hsz-ben írják is, hogy "no bush" mod.
bár már mintha tényleg nem lenne...
-
válasz
diegho #14665 üzenetére
tezsvérem, és zsinórban 17 bukott csatát mivel magyarázod?
van szopóág.
max Te vagy kva mázlista.
hiába osztottam ki e75el 5k+ dmg-t, amikor az én oldalamon 1.37perc alatt 8an elhullanak.
utána meg rám jönnek 10en, megba..hatom akármilyen pro is vagyok (pedig nem) 2-3 tankra még tudok figyelni, mikor-melyik lő, hogy forgassam (lol) az e75öt, hogy jó eséllyel pattanjanak, de 6-7 ellen mit csinálsz?
és amikor egymás után 8-10 ilyen csata van, az szopóág.
80%al megmondja a vxm is.
ezért nincs már e75-öm.
inkább med-ezek. -
Snooker
senior tag
a teszt szerveren van "ingyen" gold ? mint régen 15k
-
Nem is írtam, tegnap este egy Churchill átlőtte szemből a KV-4-em. Csodálkoztam is, hogy szembetalálkozok egyel, gondolom platoonban jött valakivel (elfelejtettem megnézni), de azon még jobban csodálkoztam, hogy átlőtt.
-
Taragas
aktív tag
Hát srácok nagyon nézni kell mikor gamel az ember. Én reggel 8 után szeretek délig, déltöl 4-ig tűrhető, 4től 7ig szar(sok a láma), illetve este játszani még jó. Ennek az az oka, hogy hiába kapsz 8-9-10-es szintű csapattársakat, a hobbi gamerek, akiknek fingjuk nincs a csapatjátékról, miatt veszít el minden meccset az ember, mert 3 perc után már 7-1 az ellenfél javára. Este meg hiába vagyok 6-os farmer tankal, 8-as tieres játszmákban, ha tudja az ember mi a dolga, akkor ha jó a csapat is, sebezni nem sebzik meg a game végéig, és tarolni tud.(nemegyszer idióta type59-et lőttem ki hátulról tier6-os tankal(vk tanokkal), persze le volt már sebezve valamennyire, de ilyen ormótlan hibákat ejteni). Én sem vagyok hibátlan, néha vakmerőségem miatt 2 perc és hulla vagyok(vagy fáradt vagyok és nem figyelek oda), de ebből tanul az ember, és nem követi el újra azt a hibát(talán
). De némely 9-es szintű balfaszabb nálam, pedig nekem csak 8-as tankom van. Na meg ami tier 5-ben megy.... Meglátszik hogy új hússal játszik az ember, vagy farmerekkel. Kb 15-1(esetleg 2)-es meccsek vannak a javunkra. Vagy a másik véglet, amikor egyedül nyerek meg meccset 7killel, meg rengeteg plusz sebzéssel. Mert az ellen is balfasz, meg mi is azok vagyunk, azt én nyírok ki szinte mindenkit....
Szal vannak szép dolgok...
jah meg szoktam az elején parancsot osztogatni. Ha nagyon lámán kezd a csapat 2 perc után ott is hagyom az egészet, ha menthetetlennek látom a dolgot. balfaszokkal nincs értelme gamelni. -
-
nyunyu
félisten
válasz
Dr_Syrex #14673 üzenetére
Par napja elkezdtem a nemet PzIIIA/PzIII vonalat, felelmetes, hogy ezen a szinten milyen meccek vannak, mennyire nem ismerik meg a palyakat/jatekmodokat/jatek lenyeget.
Pl. Malinovkan egyedul indultam a deli oldalrol hegyet maszni, mire korbeertem, addigra 10 tankunkat levadasztak a tuloldalrol, mert annyi eszuk sem volt, hogy a felderito(ke)t kinyirjak.
Par meccs utan inkabb visszatertem a jol bevalt M18+T25/2-hoz.
-
remington2
senior tag
Nem tudjátok, a +15 százalékos gold akció tart még?
-
nyunyu
félisten
Az se mindegy, mikor jatszol.
Este 9-10 kornyeken pl. az M18-at olyan meccsekbe szokta berakni, ahol alig van par hetes tank.
Mig hajnali egykor mar alig akad olyan meccs, ahol nem nyolcas a fele tarsasag, igy nem az a kerdes, hogy megnyered-e a meccset, hanem az, hogy meddig hagynak elni.De ez igaz a tobbire is, keso este emiatt nem merek T32-vel jatszani, mert tuti szembejon ot tizes HT.
-
csaabz
őstag
Alacsonyabb tier csatákban könnyebb nyerni (tier 4-5-6)
Mi erre váltunk át, mikor a tier 9-10ben elborul az agyunk... -
Fel
addikt
Nem értem mi a xar van ezzel a teszt szeróval...
Alig akart beengedni. Mikor végre sikerült, akkor pár pillanat múlva kapom ezt:És ki is léptetett.
Újra próba, végre beenged és nem dob ki, erre:"Error:
Error joining the battle: the current vehicle is not ready."Fax kivan...
Eddig 24.000 fős volt a létszámlimit, most meg csak 20.000. -
jano_77
nagyúr
Kinek milyen szériája van mostanában a játékban?
Van olyan, akinek nyerő szériája van?
Mert nekem jó pár napja csak szopó van - 5-15% nyerési eséllyel.
1x1 ad 50% felettit is. -
forras2
őstag
válasz
Cooper911 #14619 üzenetére
Löwe mennyi volt szerinted a II. VH-ban? Maus? Stalin 6, Stalin 8?? Hogy csak párat említsek. Ez nem egy II. VH-s eredeti eseményeken alapuló játék. Ez 1 Tank szimulátor, ami nagyjából a 20-as évektől a 60-as évekig bezárólag tartalmazza a tankok 70%-át.
Ha nem így lenne, akkor kb 1400 embernek lenne tigrise pl. Meg 1 embernek lenne mausa, meg másik kettőnek egy félig megépített.... -
joeetm
tag
válasz
predator00 #14648 üzenetére
engem reggel 7:20kor simán beengedett, utána mentem suliba xD
-
nyunyu
félisten
válasz
jano_77 #14630 üzenetére
Prohotovkán haladtunk EF-2 környékén, mikor egyik bokorban felbukkant egy tank, amit meg is lőttünk. Nem emlékszem a tank típusára sajnos, de a lényeg, hogy pár méterre voltunk tőle - max 10-15m -, mikor egyszer csak eltűnt.
Alcahalo+rejtozes kepesseg csodakra kepes.
Gyakorlatban max akkor veszel eszre egy erre gyurt kis tankot vagy Stugot, amikor mar kozvetlenul a bokor mellett vagy, vagy eppen tuzet nyit valamire.
De nemreg olvastam valahol, ha nem kozvetlenul a bokorban kempelsz, hanem par meterrel mogotte, akkor az ellen nem latja a torkolattuzedet, igy nem villan fel nekik 2 masodpercre a tankod!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Iron Funeral #14645 üzenetére
Pont az AMX 40-el tolom francia ágon.
-
predator00
tag
tesztre soha nem lehet belépni? 2 napja nem tudok felmenni rá, mondom majd ma délelőtt beenged mert a véristvánok iskolába vannak
fél órája próbálkozok de semmi -.-"
-
Zeratul
addikt
válasz
Stauffenberg #14646 üzenetére
Iraki és a Szerb háborúban is alkalmaztak fake tankokat, jó párat szét is lőttek a a NATO gépek darabonként sok százezer dolláros rakétáikkal.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Djuree #14635 üzenetére
Felfújható tankokkal majdnem minden nemzet tett egy próbát. A céljuk egyedül az volt, hogy megtévesszék az ellenséges légi felderítőket akik lefotózták őket. Például a Szövetségesek a D-Nap előtt rengeteg felfújható Sherman modellt helyeztek el Anglia nyugati partjainál lévő kikötők közelében, azt érzékeltetve, hogy ott történnek a csapatösszevonások, megpróbálva összezavarni a német hírszerzést a partraszállás tényleges helyét illetően.
-
válasz
Iron Funeral #14628 üzenetére
amx 40?
-
válasz
belaazallat #14623 üzenetére
írták, hogy "no bush" mode, attól a bokor még ott van, és el is fog tűnni a tank, mert a szerverről nem tudod eltüntetni a bokrot
-
Sanya
nagyúr
ehhez csak annyit, hogy a német mérnökök a jagdtiger-t 8.8-as ágyúval akarták használni, mivel könnyebb, mozgékonyabb, gyorsabb lett volna és a szervízintervallum is hosszabb, de a legfeleő vezetés megalomániája miatt kapta a nagyobb ágyút. léteztek 8.8cm-es ágyúval szereltek is, a harctéri tapasztalatok alapján hatékonyságuk nagyobb volt.
-
AlexWolf
senior tag
válasz
Iron Funeral #14637 üzenetére
Nem mintha nem lennének "papírtankok" a játékban, vagy olyanok amit a WG talált ki, pl új E-50M. Nekem simán tetszene a bubitank
-
vhw
addikt
válasz
Ha sok vett részt belőlük, vagy mindet lehetne látni a harcmezőn standard változatban az miért lenne jó? Szerintem sokkal érdekesebb új, "exotikus" típusokat látni a csatatéren (még ha ezzel át is esnek a ló túloldalára, mert rengeteg lesz belőlük) mint Löwe-k helyett stock KT-kat, Stock IS3-akat (aka IS6)...
Ott van a JT és prem JT esete, mindenki csak húzta a száját mikor megjelent, hogy teljesen ugyanaz a tank, csak más ágyú, a WG megint csak könnyű pénzt akar csinálni, mert 5 perces meló volt átalakítani a modelt aztán rányomni a 10k goldos címkét.Az "eredmény felmutatós" dolog ugyan jó lenne, de mi pénz volna ebből a WG-nek? Ezért nem is erőltetnek ilyesmit... (másrészt ezekhez az eredményekhez kell valami skill, na most én azt figyeltem meg, hogy általában akik jól tolják a játékot, a többségük nem szívesen ül át/vesz meg valami elcseszett UP premium tankot, bármennyire is kitüntetés lenne... CBT E4 Sherman esete; ugyan hány embernek van még meg?)
-
Iron Funeral
őstag
válasz
AlexWolf #14636 üzenetére
"The Panzerkampfwagen IX and Panzerkampfwagen X were silhouette conceptual drawings in an edition of the German World War II Signal military magazine. The drawings were not based on any actual designs, and were solely printed to deceive Allied intelligence."
Ez mindent el is mond
-
AlexWolf
senior tag
válasz
Arpee78 #14634 üzenetére
MAUS-ból akartak csinálni gumitankot.
Ennyit találtam a pzkfw IX és X-ről.
gondolom ez alapján készítették ezt a koncepciórajzot.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Ilyenben tegnap nekem is volt részem.
HUNDanival voltunk platoon-ban és Prohotovkán haladtunk EF-2 környékén, mikor egyik bokorban felbukkant egy tank, amit meg is lőttünk. Nem emlékszem a tank típusára sajnos, de a lényeg, hogy pár méterre voltunk tőle - max 10-15m -, mikor egyszer csak eltűnt. Nem látta egyikőnk sem. Majd újra megjelent.....és kilőttük. :-)(#14629) belaazallat: "úgy löbik ki, hogy azt sem tudja, hogy ki és honnan" - nekem sajnos sokszor van ilyenben részem
-
belaazallat
addikt
válasz
Iron Funeral #14625 üzenetére
Dúrva! Egy ilyen kell nekem!
Szerk:
Tesztem ki szerettem volna próbálni, de ahányszor bejutok, nem enged vásárolni, valami szerverhibát ír ki."Mitől fog megváltani?"
Lassú fájdalmas haláltól. Úgy lövik ki, hogy azt se látja, ki és honnan!
-
Iron Funeral
őstag
válasz
Patrick76496 #14627 üzenetére
Mitől fog megváltani?
(#14626) AlexWolf: Ilyen ronda szutykok remélem soha nem kerülnek a játékba.
-
Patrick76496
őstag
válasz
Iron Funeral #14625 üzenetére
Úgy várok erre a tankra, mint ti annak idején a jagdpz e-100-ra.
Szerintem ez a tank sokkal jobb, inkább ezt nevezném megváltónak.
-
Iron Funeral
őstag
válasz
Volt olyan, amikor teszteltük, hogy a T-54em 74méteren vette észre malinovka közepén, úgy hogy a parancsnok +látótávra van gyúrva, plusz a 10% látótávos optikát is hordja a tankom... Megjegyzem ez a cucc valami 60km/h végsebességgel rendelkezik, úgy forog mint egy E-50M, a kis kukucskálók nem weakspotok, a "parancsnoki kupolához" pedig nincs hitbox rendelve.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
"és kb 3 db ha volt belőlük a háboruban. Most a játékban minden második meccsen látni fogod...."
Viszont a WoT továbbra sem korhű harci szimuláció. Soha nem is volt az, már a legelején úgy indult, hogy ez nem második világháború. Ez egy több évtizedes korszakot átölelő játék, melybe kerül minden: Valódi tankok, prototípusok és csak papíron létezett tankok.
-
belaazallat
addikt
válasz
60 méterről nyílt terepen eltűnik. Ilyen Klingon álca nekem is kell!
-
Djuree
félisten
válasz
brutális egy barom az biztos
-
Iron Funeral
őstag
Na, találtam videót erről a remek szovjet tankról. o263
Még annyit érdemes tudni, ha nem az LFP-t lövi az ember(legalább egy jó 250mm pen stukkerrel) vagy az ágyú alá lövöldözik akkor nem lehet átlőni SEMMILYEN ágyúval, Jagd100 17cm standard/gold ammo is ugyanúgy pattogott róla mintha a rövid 88as lőné. -
Cooper911
senior tag
válasz
D.Orion #14607 üzenetére
Erről a premium tankos témáról nekem az a véleményem, hogy kicsit faramucin van megcsinálva.
Én minden nemzetnek csinálnék 3 premium tankot T6 T8 meg egy egyéb.
De ezek olyanok lennének amiből sok vett részt anno a csatákban. Annyi lenne benne az extra, hogy több kreditet hozna, de a normál (techtreeben elérhető) változatát jobban ki lehetne fejleszetni. Ezek viszonylag elérhető áron lennének.Aztán lennének ezen kivül premiumok de ezekhez kelljen valami eredményt felmutatni pl: x ezer csata, x ezer xp, x ezer sebzés, x steed wall medál. Pl x steel wall medál után a németek álltal zsákmányolt KV vagy ilyesmi. Így egyben kitüntetés is lenne, viszont drágább lenne, hogy ne legyen mindenkinek "automatikusan".
Pl itt van ez az M10-nek álcázott Panther. Ha jól tudom az ardeneki hadmüveletben használták őket (persze a szövetségesek hamar kiszurták őket) és kb 3 db ha volt belőlük a háboruban. Most a játékban minden második meccsen látni fogod....
-
nyunyu
félisten
válasz
erikke17 #14558 üzenetére
Melyik nemzet TD tankjának érdemes nekiállni?
En eloszor a nemetnek alltam neki, Hetzer nekem annyira nem fekudt, mert eleg lassan mozog, meg eleg szuk tartomanyban mozog az agyuja.
Aztan a Stug nagyon bejott, sokkal mozgekonyabb, agyuilag is rendben van, viszont utana a JagdPzIV megint nyogvenyelos, joval lomhabb, nagyon szuk tartomanyban mozog az agyuja, fel/le alig, igy pl. El Haluf vele eselytelen.
Meg hiaba teszel ra tavcsovet, ha a szuk agyumozgatas miatt allandoan az egesz tankot kell forgatni. (tavcso bonusza csak akkor el, ha mar 3 masodperce egy helyben all a tank, max a tornya foroghat!)
Nagy nehezen teljesen kifejlesztettem a JagdPzIVt, csak nem volt eleg zse a JagdPantherre, aztan mire meglett volna, addigra nekialltam a forgotornyu amcsi agnak.Azok legalabb nem bena kacsak, ha lelovik roluk a lanctalpat, hanem valamivel lassabban ugyan, de vissza is tudnak loni.
T49 is jopofa, M18 viszont nagyon brutal mozgekonysaggal bir, gyakorlatilag olyan gyors, mint a konnyu tankok, csak joval nagyobb agyuja van.
Cserebe elegge papirbol van, barmi sebzi, sunyi Hetzerek nagyon meg tudjak szivatni a 10.5-esukkel, ugyhogy ezzel sem celszeru esz nelkul elorerongyolni.Most a valamivel vastagabban pancelozott T25/2-vel apritom a nepet, ez kb. medium tankok sebessegevel bir, de az agyuja alig erosebb, mint a Hellcate: picit gyorsabban tolt, meg valami aproval nagyobb a penje, igy a 8-as szintu tankokrol mar nagyon pattog lefele.
Ma valahogy megis sikerult vele ot lovesbol otszor sebeznem egy SuperPershinget, amit korabban elkepzelni sem tudtam, annyira rossz volt ellene a statisztikam. -
Cooper911
senior tag
válasz
erikke17 #14616 üzenetére
Kérdés az, hogy meddig akarsz eljutni az adott Tree-n.
Oroszoknál a SU85 elég kellemes, bár már nem hoz annyit mint rég.
Amicsknál meg a T49, Hellcat, Slugger esetleg M10 is egész jó, a forgotorony miatt kényelmesebbek mint a többi TD.De most itt a teszt szeró rekd fel, ha bejutsz bármit kipróbálhatsz (nem kell grindelni kapsz egy talicska free xp-t meg kreditet).
-
Cooper911
senior tag
válasz
D.Orion #14568 üzenetére
Hát azért mostanában nem akkora ász a PzKpfw 38H 735 (f). Sokszor rakja be T3-asokkal szembe amik már jóval gyorsabbak és nem tudod őket lekövetni. Szal most már lehet szivni azzal is. De saját szintjén tényleg top tank.
(utolsó körömben a vasuti töltésnél beakadtam egy kocsiba, nem tudtam mozdulni de még igy is kilőttem 3 tankotmajd berakom a replayt)
A T25el egyetértek én olyan 20k netto nyereséges köröket hozok vele, szerintem megéri az árát.
A Dickermax-al meg észnél kell lenni mert 1k a lőszer. Nekem a top köröm 33k volt vele -8k lőszer meg némi javitás. Szóval jó körrel lehet 20k-t hozni vele, de átlagban ez inkább csak 10k mert néha nem érsz oda ahova kell. Szóval élvezetes, de farmolásra nem ajánlanám.
-
RaZroX
addikt
Tudtok valami nagyon jó HUD-ot ajánlani ?
-
ez a legjobb a KV2 vs e100
-
forras2
őstag
Most volt 1 állat köröm T-50-el
Szaggatok 59-el. Ellennél E-50 a top tank. Megtaláltam egyből
Nem lőtt rám, de jött utánam.... az a böszme nagy dög is megy annyival mint a T-50
Nagyon állat volt, ahogy kergetőztünk -
vhw
addikt
válasz
D.Orion #14607 üzenetére
"Csak annyira eredetiek, mint a normál tankok. Sőt némelyik még annyira se."
Nem értem, mennyire, mi módon kéne még "eredetibbnek" lenniük? A legtöbbjük valóságban is létező, megépített típus, nem sok "mesetank" van köztük. Másrészt különlegességek, leszámítva pár sláger tankot ritkaságnak számítanak a csatatéren (illetve a valóságban is azok voltak).
A vérpistikék ugyanolyan magatehetetlenek a normál tankokban is mint a premiumokban, szóval ezen a téren nem sok vizet zavar, hogy tejelnek-e a tankért a WG számlájára, vagy fáradtságos afk-zással grindelik ki a high tier vasakat (amik mellé behozzák persze a haver tier2-3-4 vacakjait platoonba).
-
D.Orion
veterán
(egyáltalán hány tankból van prem verzió?)<- Számold össze, hogy hány prémium tank van már a játékban, lassan külön tech tree-t lehetne nekik készíteni. Valószínűleg félreérthetően fogalmaztam. Arra gondoltam, hogy hány tankot raktak már be prémium-ként. De az is igaz, hogy némelyik tanknak van a játékban egy normál verziója is.
És melyik nem "valósághű"? <- Csak annyira eredetiek, mint a normál tankok. Sőt némelyik még annyira se.
Mi a gond a premium verziókkal? <- Vérpistike megveszi aranyért és jön a T5,T6,T7,T8 csatába 0 ütközettel. Ez a baj velük. Remélem a 8.1-es patch-ben lesz T9 vagy T10 prémium is, de az arty legyen!
-
Alakul a KT:
Victory!
Battle: Himmelsdorf 2012. szeptember 9. 20:40:17
Vehicle: PzKpfw VIB Tiger II
Experience received: 3 924 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 55 545
Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun, Sniper, Sharpshooter, Master Gunner, Mastery Badge: "Ace Tanker"3974 sebzés
-
virkir
veterán
válasz
csaabz #14600 üzenetére
Más.
Kipróbáltam a teszten pár olyan tankot ami nincs meg jönni fog.
Hát... azt kell mondjam van pár mocsok opé csíter.
Ojjectum 263
Mindent átlő szemből viszont kemény dió, 6 kör alat 4k az átlagsebzése meg 3 sznájper. Gyakorlatilag nem lő mellé. Ezt így ebben a formában szvsz nem fogják engedni véglegesre mert orbitális vinnyogás lesz belőle.M48A1
Elég ha mutatom, én a béna mikre vagyok képes vele pedig csak 3 kört mentem eddig. Kell. -
D.Orion
veterán
Nem tudom, hogy más hogy van vele, de nekem kezdi marhára bökni a szemem, hogy lassan minden tankból lesz egy prémium verzió.
Mégis mi a jó büdös fenének?
Ui.: Ja tudom, ez is bevétel a WG-nek. De ha már ennyire kell a pénz, akkor legalább a prémium verziók legyenek valósághűek(ha más nem, akkor legalább kinézetben).
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Házimozi belépő szinten
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Windows 11
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VR topik
- További aktív témák...
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- RTX 4090 / RTX 3090 videokartya hütő ventivel olcson! Dobozzal!
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Win11)
- Eladó Samsung Odessey G6 S27DG600SU Monitor!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest