- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- Milyen notebookot vegyek?
- Fujifilm X
- Bluetooth hangszórók
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Atlantis
veterán
Poénból mentem egyet a legkisebb francia arty-val, mire olyan távra pöfögtem vele, hogy tudok lőni valakire, véget ért a csata.
Ezt persze megnyerték...
-
mynames
senior tag
Na erre vártam:
Győzelem!
Csata: Karelia 2012. augusztus 25. 15:53:16
Jármű: KV-3
Szerzett tapasztalat: 1 386
Szerzett kredit: 84 134
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "Tank ász"Még sohasem kaptam ennyi creditet egy csatáért
-
D.Orion
veterán
válasz
AlexWolf #12587 üzenetére
Te hallod.
Pont nem nekem kell elmagyaráznod a direkt link + link összefűzést.
Tudom, hogy hogyan kell linkelni, hiszen számtalanszor kértem már arra a topik lakóit, hogy a kibaszott nagy képek helyett csináljanak egy kis képet majd abba rakjanak egy linket amivel, hogy ha rákattolunk a képre, akkor a nagy kép lesz elérhető. Ezt még anno én javasoltam a topikban, vagy 80 ezerszer. Nem kell elmagyarázni, hogy hogyan kell.
Anno még ez úgy működött az újítás előtt, hogy kellett készíteni egy kis méretű képet és abba linkelni a nagy méretűt.
Az újítás óta arról van szó, hogy a RI/OS egyik újításának köszönhetően a túlméretes képeket automatikusan lekicsinyíti és ha megnyitod új fülön a képet, akkor a nagy kép lesz elérhető. Na most forras2 azt mondja, hogy nála ha rákattol bal gombbal a képre elérhető a nagy. Nálam ugyanezen böngészőben nem elérhető ez a funkció, mert ha a kép fölé viszem az egeret, akkor nem változik át és így kattintani se lehet bal gombbal a képre, csak:
a: jobb gomb > kép megjelenítése
b: kép fölé víve az egeret, katt a görgőn és akkor megnyílik a nagy kép. -
AlexWolf
senior tag
válasz
D.Orion #12582 üzenetére
Megoldható, elég egyszerűen, hogy a kép kattintásra megnőjön... ehhez a következőt kell tenni:
Én legalább is így szoktam, remélem erre gondoltál.
1. Aszondom, hogy "Kép" majd berakom a linket amikor kéri így például (az indíító illetve lezáró tagból vedd ki a *-ot):
[*IMG:http://kepfeltoltes.hu/view/120823/pz38na_3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][/*IMG]csillag nélkül így néz ki:
2. Ezután az egészet kijelölöm (IMG)-(/IMG)-vel együtt és megnyomom a "Link" gombot és megadom itt is a kép linkjét, így (természetesen megint *-ok nélkül a nyitó/záró tagban)
[*L:http://kepfeltoltes.hu/view/120823/pz38na_3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][*IMG:http://kepfeltoltes.hu/view/120823/pz38na_3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][*/IMG][*/L]A végeredmény (kattintásra megnő):
Remélem erre gondoltál.
-
D.Orion
veterán
A Type59 Visszatért! A Vörös Kína visszavág!
13 type59 egy csatában, összesen 21! prémium tank egy csatában!Az eredmény:
MACTERCARD WAR! Szerencse, hogy én nem vettem az enyémet.
ollie: Mikor lesz már megoldva az, hogy ha már így lekicsinyíti a képet, akokr ne kelljen külön ablakba megnyitni, hanem úgy működjön mint a direkt link?
-
Dobi 562
addikt
Ilyet még nem láttatok ezt le merném fogadni! Nézzétek meg a szakasz statjait:
Vajon ezeket a gyönyörű eredményeket (38-39% win rate) szakaszban követik el vagy egyedül?
Ez mindent megmagyaráz:
A kis hetzer haverja előreszaladt a mezőn meghalni, nem adott le lövést. A KV-1S szintén nem adott le lövést. Az IS az ugye pláne nem, mivel ő nem terheli magát fölöslegesen azzal, hogy lőszert is hoz egy csatába...
Na az ilyeneknek mi okozza a játék örömét?!
-
mynames
senior tag
válasz
Atlantis #12564 üzenetére
Ha Malinovkán a dombon vagy és a csapat statikus védekezést alkalmaz akkor 95% -ban vereség a vége. Szerintem ilyenkor a csapat felének le kellene jönnie a templom alá, és egy akár rushba is át lehet menni.
Ha a másik oldalon vagyok és szerencsémre M18 vagy valami hasonló van nálam, akkor megyek spotolni a templom felöli oldalra, egész ki a pálya szélére, sokszor fel tudok menni egész addig , hogy rálátok a templom hosszabbik másik oldalára is és engem nem vesznek észre. Persze szigorúan csak spotolok , egy lövést se eresztek meg amig ki nem csipegetik az ellenséget. Ez utóbbit már sokszor kipróbáltam és működik jól.
---
Más: KV3-ra visszaraktam a D-25-T - t mert a ZIS-7 pattog mint egy ping-pong labda...
---
(#12576) Stauffenberg : Mivel one shoot-olsz oldalrol egy KV1S-t? -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
krisss93 #12575 üzenetére
Pedig szemtől-szemben annyira nem tartok a KV-1S-től.
Inkább a távol lévő TD-ktől félek, mert azok csúnyán pontos lövéseket adnak. Na meg lehet te adsz egy 400-as lövést ha nagyon jól célzol, de nekem nem nehéz úgy átlőni fronton a KV-1S-t, hogy a fenekén jön ki. Ez meg jó esetben 1-2 modul sebzést is hoz (jó esetben ammo rack). Oldalról meg már nem egy full HP-n lévő KV-1S-t sikerült one shotolni.
(#12574) Atlantis: Az sem egy biztos pont, de nekem eddig onnan aránylag jól ment. Ha meg kell, onnan nem kell sokat haladni a templom irányába, hogy belőhető legyen. Viszont arty veszély az egész mapon van, nincs egy valamire való szikla ami mögé teljesen el lehet bújni. Csak a malom meg a templom van fedezéknek, de a templom nem jó az előbb ismertetett okból.
-
Atlantis
veterán
válasz
Stauffenberg #12571 üzenetére
Megpróbálom legközelebb..
Ma próbál kompenzálni a tegnapi szopatásért az MM, de a harmadik 80%-os csatát buktam el zsinórban...fogalma sincs a népeknek, mivel hová kell menni, nem mondom, hogy nekem mindig, de legalább az irányt sejtem.
-
krisss93
aktív tag
válasz
Stauffenberg #12570 üzenetére
Hát aki tudja, hol kell lőni az lazán becsempészik neked, a hasán vagy géppuskán keresztül egy 400-as maflást
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Atlantis #12564 üzenetére
Én fent a malomnál szoktam védeni, onnan a bal oldalt teljesen be lehet lőni és vissza is lehet a malom mögé vonulni. A templom darálós, ráadásul elállod a fent lévők elől az ellenséget és nem hagyod őket lőni. Engem idegesít, hogy fent maradok és a lentiek a templomnál mindig elállják a tiszta rálövést (néha bele is szaladnak a lövésembe).
-
krisss93
aktív tag
válasz
Stauffenberg #12562 üzenetére
Az a vicces, hogy a KV-1S től ugyanakkorát kapsz is vissza
-
Atlantis
veterán
válasz
mynames #12558 üzenetére
D25-T szerintem is, közelre nagyon jó ágyú, de az orosz tankok amúgy sem sniperkedésre valók.
Más: ha védő vagy Malinovkán, mi a fenét lehet csinálni? Ha lemegyek az erdőbe a csapat egy részével, simán kinyírnak, sokszor azt se látom, ki lő rám. Ha elmegyek a templomhoz a régi északi bázis felé, simán kinyírnak, úgy hogy azt se látom, ki lő rám. Ha fent maradok a dombon, szétszed az arty...hogy lehet ott hasznosnak lenni?
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Stauffenberg #12559 üzenetére
Kiegészítés magamnak szerkesztési időn túl:
Most nézem az ágat, a 107mm-es ZiS-t mindenképpen útba kell ejteni. Szerintem addig jó amíg nincs meg a 122mm D-25T (ez a nagyobb a kettő közül). Kicsit soknak tűnik elsőre a 26k XP mert kell az előtte lévő 122mm-es csőre is költeni, de szerintem megéri.
Nekem most a KV-3 a legjobb farmolós tankom. Rúg, harap, csíp és simán egy lövéssel belesebzek akárkibe 400-at. Tiger és KV-1S menekülnek amint kapnak egy pofont tőle!
Ráadásul a rate of fire különbségek sem nagyok. Ha a legjobb eshetőséggel számolunk akkor az újratöltési idők megközelítőleg:
122mm D-25T : 12 másodperc
107mm ZiS: 10 másodpercAz a 2 másodperc csak öngyilkos rohamban fontos ha már nagyon szemtől-szemben vagytok és már csak az számít ki rúg nagyobbat és ki rúg sűrűbben. Cserébe a 122mm-nek jobb a penje és nagyobbat is sebez.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
D.Orion #12556 üzenetére
Ezt én is tapasztalom. Ebben a körben egyébként kb 3-4 perc alatt lemorzsolódott öngyilkos rohamban a csapatunkból 11 ember... miközben csak 5 ellenséget sikerült kilőni (azok is csak kis fos light tankok voltak többnyire).
De az a négy ember, engem is beleértve ahányan maradtunk legalább értettük, hogy most nagyon nagy szarban vagyunk, ezért egymás hátát fedeztük és behoztuk a lemaradást, sőt át is vettük a vezetést és győztünk. Jó ez az M8A1 a saját tierjében, mert hatalmasat tud csípni és még a Hetzert is átviszi szemből. Igaz a Hetzerektől féltem (5 darab volt belőlük az ellenségnél), mert azok egy lövéssel kicsinálnak.
(#12558) mynames: Én inkább a legnagyobb 122mm-es csövet tenném fel. Én azzal megyek és nem vészesen rossz a reaload, egészen pontos is és viszonylag hamar beáll a célzás. Eleinte én is a ZiS-t használtam, nem volt rossz, de túl sokszor pattant le. A kisebbik 122mm-es egy kicsit szenvedős, a nagyobbikat is érdemes kifejleszteni, mert pont csak annyi hajszálnyival jobb, hogy kb már alig akad lepattanó lövés. Azért a Tiger P frontját nem viszi ez sem (szerintem semmi sem viszi, még egy atombomba sem), de szerintem jól használható.
Nem érdemes vele mellé lőni, mert 1100 kredit egy darab lőszer (a ZiS lényegesen olcsóbb), de ha szépen beviszed a találatot akkor nagyot rombol és csak úgy pörög a kredit számláló a kör végén. Az én stílusomhoz a 122mm jobban megy, de nem bántam meg a ZiS-t sem. Ha van időd fejleszd ki mindkettőt.
-
mynames
senior tag
Köszönöm -mások nevében is- ezt a remek kis összefoglalót a Type62-ről!!!
Nagyon tanulságos (én biztos , hogy nem veszem meg. Az 59-en gondolkodom inkább 29 Euróért! )
---
Más: KV3-ra Ti melyik löveget tennétek:
- 122 mm D-25-T
vagy:
- 107 mm ZIS-6?Én most a 122-essel használom, de az adatok alapján csak egy hajszállal rosszabb a Zis-6 penje és gyorsabb a reloadja..
Vélemény?
-
D.Orion
veterán
válasz
Stauffenberg #12543 üzenetére
Érdekes nálam a csaták 99.9% százalékában halvány lila fingja nincs a csapatnak arról, hogy éppen milyen játékmódban van és mit kéne csinálni. Ha zászlót kell védeni, akor lemming módban elmegy az egyik irányba. Ha egy pontot kell elérni, akkor szinten a tök másik irányba támad. Az arty-k basszák kilőni a másik arty-kat. Ha támadni kell campelnek. Következő körben szét fogom lőni az összes gyökeret aki nem azt csinálja mait kéne. Aztán nem érdekel, hogy ha bekékülök, magasról teszek rá, de legalább a genetikai hulladék nem idegesít a csatatéren.
-
vhw
addikt
válasz
D.Orion #12532 üzenetére
Igen majd beküldöm, aug 29-ig lehet ha jól emlékszem, de kategóriánként (arty/tank) csak 1 beküldés lehet. És gondolom a dolog "event" minőségén felül biztos lesz valami "contest" része is; ki nyírt ki a legtöbbet, így még várok a beküldéssel kicsit, hátha beakad egy jobb kör.
virkir: én a normál Pz III-mal csináltam, csak azért írtam az Ausf. L kiegészítést, hogy látszódjon a típus felszereltsége
-
Megy a hétvégi akció, de szó sem volt arról, hogy a tankok 3x XP-t kapnak. Tessék elolvasni miről szól a 3x XP.
-
Dobi 562
addikt
válasz
LordDarkness #12552 üzenetére
8-as prém tankok jól hoznak, válaszd ki azt amelyik a játékstílusodhoz leginkább illik.
-
LordDarkness
aktív tag
Üdv parancsnokok!
Tudnátok ajánlani egy jó premium tankot ami sokat hozna a kincstárba? Egy haverral beszélgettem már a témáról és a Type59 vagy az T26E4 super pershing a befutó eddig.
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
Stauffenberg #12546 üzenetére
Viszont ez a megoldás se túl célravezető, mert, elárulni csapattárs helyzetét szintén bannal jutalmazható unfair play címen. Az afk-t meg büntetni szinte lehetetlen, bárkinél előfordulhat telefon, akármi ami miatt nem tud játszani, azt meg nem tudhatod, hogy hogy mi az oka...és a supportse fogja tudni..
-
virkir
veterán
válasz
Dobi 562 #12547 üzenetére
Jóvanna elírtam. Tessen jól értelmezni és jól kilőni a csába.
Stauffenberg
Szoktam mostanában népnevelni ha már elegem van a sokadik szívásból és még egyszer sem banoltak.
Lehetőleg ne a kezdőkörbe lőjük ki de hamár ott akkor csak egyet a kékülés így a következő csatára elmúlik.
Mivel nincs prémiumom és nem is szándékozok többet költeni a játékra igazán nem zavarna pár nap ban.emre
A 0.7.5-ös pöccs óta fordul elő ilyesmi sokaknál. -
emre
veterán
Az meg mióta van, hogy ha újraindul az ember PC-je nem enged vissza a csatába?
-
Dobi 562
addikt
válasz
virkir #12544 üzenetére
Sajnos nálam nem működik ez a jobb egérgombos megoldás... Biztos rossz mod-okat raktam fel.
Kilőni nem fogom, egyrészt fizethetném a büntetést, másrészt a tank tulajdonosa úgysincs jelen, nem venne észre semmit belőle, hogy most őt egy csapattársa lőtte ki, szigorúan nevelő célzattal.
Tényleg elbasszák a többiek játékát... Hányszor, de hányszor volt már olyan, hogy a csata végén 1-1 életben lévő tank... Az ellen 2% HP-s kis tankja kilövi a 100%-os afk-zót...
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
virkir #12544 üzenetére
Szerintem ez legrosszabb amit tehetsz, mert még a végén te kapsz bant. Én inkább megírom az ellenséges artyknak, hogy melyik szekort vegyék tűz alá mert ott egy AFK köcsögláda.
Ez azért is jó, mert a hülyék rácuppannak a dobott csontra és addig sem az aktív játékosokat lövik.
Szerk: Volt olyan is, hogy kamuból írtam be és arra is ráharaptak. A hadviselés része a dezinformáció!
-
virkir
veterán
válasz
Dobi 562 #12541 üzenetére
Az alábbi lépéseket hajtsd végre.
1. ráviszed a tankod célkeresztjét
2. elkezded nyomogatni az egér jobb gombját és addig ismétled amíg a delikvens tankja füstölgő ronccsá nem változik
3. elégedetten hátradőlsz, hogy ismét jót cselekedtél a köz érdekében mert hátha rájön a gyökér, hogy érdemesebb lenne valamit tennie is egy csatában nem csak elb... a többiek játékát -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
D.Orion #12539 üzenetére
Én ma anélkül játszom és eddig alig volt vesztes köröm.
Most az M8A1-el is sikerült megszerezni a Top Gun achievementet. Az ellenség már elhúzott 11>5 arányban, de szerencsére akik a végére maradtunk igazán jól összedolgoztunk. Kiosztottam az addigi egy mellé még 5 killt és meglett a kitűző!
Szerk: Aki nyomja az M18 Hellcat-et, az megmondhatná, hogy az is ennyire papírból van-e. Mert az M8A1 legnagyobb baja, hogy szinte minden kilövi 1-2 lövéssel.
-
Dobi 562
addikt
Ha valaki afk-zik a csatában és látszik a statján, hogy rendszeresen csinálja, akkor azt a játékon belül melyik menüponttal (helytelen játék vagy bot?) érdemes jelenteni, illetve van-e értelme egyáltalán?
-
Bingisz
addikt
A mai napra nekem is elegem van:
Ez tette be a kulcsot:
Mines: Nálunk 1 t-54, egy t-44 és 2 type. Ellenél csak 2 type.
A mi idióta medjeink nem mentek fel a hegyre, hanem a kiszögelés felé támadtak ahol persze Ob. 704 és Isu várt rájuk....Amikor megkérdeztem, miért nem mentek a hegyre, azt a választ kaptam, hogy ők nem kempelnek.....
Persze 700-800 eff és 45% win rate
Nem lesz eből egy ideig IS7, nincs kedvem KV5-el szopni a csapattársak miatt. -
vbbb
őstag
Ma nem szabad játszani....legalábbis most reggel....első négy kör bukovár....óóóó....és mennyi állat van most fent istenem. Talán majd este még érdemes lesz felnézni.
-
Snooker
senior tag
Eddig tök jó az event...........
-
Zadia
senior tag
válasz
Antonius1978 #12526 üzenetére
Ok,de beszélni nem tudunk,mivel szar a mikrofonom.
Felvettelek.
-
Zadia
senior tag
válasz
Antonius1978 #12524 üzenetére
KV-3 az egyik legjobb 7-es Heavy tank. Tiger-P után.
Nekem igaz a második kieg. képesség is már 77%-on van. -
Antonius1978
addikt
válasz
Atlantis #12491 üzenetére
Jelenleg nekem is az IS tetszik a legjobban, vele a legnagyobb az atlag tapasztalati pontom, majdnem 500 korul jar mar (491), Ferdivel 405, JT-vel 430, KV13-al meg 445
A KV3-at en sem allhatom, nagyon lassan fordul, igaz a legenyseg most erte el a 100%-ot, viszont ha a 100as agyuval ilyen jo vagyok vele, akkor lehet hogy megsem adom el egyelore
-
-
Zadia
senior tag
válasz
Patrick76496 #12517 üzenetére
Jó neked.
Én 15 meccsből kb. 2x,ha volt 4-4 arty.
Így,hogy lehet megfelelni a gold nyerési követelményeknek? -
Zadia
senior tag
válasz
Antonius1978 #12520 üzenetére
Nálam még nem mutatja az akciót.
Pedig jó lenne.Most vettem meg a KV-13-at és egész hétvégén szabad vagyok.
Ha olyan jól megy mint a KV1 akció volt akkor 1 nap megint összehozok 1,5 millát.
Most nézem 8:02 és még mindig nincs
-
Antonius1978
addikt
Mar megerkezett a hetvegi 200%-os KV-3 akcio ?
Felbosszantott a 122-es loveg, gondoltam megyek egy kort a 100-as loveggel, es ez lett a vege, pofam leszakadt, 50 ezer ? Kb 2000-et sebezhettem nagyjabol...Mire fel ez a sok penz ? Amugy nem mutatja a 3x szorzot a tankoknal, akkor vajon megsincs akcio, vagy igen, csak nalam nem mutatja ? Az elozo korben 11 ezret csinaltam....Fene erti.
Vagy a Szarnyseged kituntetesre adnak valami + zsozsot ? Nem is lenne hulyeseg, mit szoltok ?
-
Zadia
senior tag
Nem azt írták,hogy 08.25 7:30 lesz
Soviet Steel Weekend ??????????Nálam nics.
-
Dobi 562
addikt
Jézusom! Megint a hétvégi akció keretein belül előkerültek a 40-45% közötti win rátás játékosok 8-10-es tankokkal...
-
forras2
őstag
14 tankot derítettem fel az előbb t50-el. És nem kaptam felderítőt, mert az ellen VK-ja kapta. Ezek szerint Ő 15-t derített fel? de az meg lehetetlen, mert engem nem derített fel, teljesen más irányba mentem mint Ő.
Ilyenkor, ha mind a ketten ugyan annyit derítünk fel, mitől függ ki kapja meg az érdemrendet? -
vhw
addikt
válasz
forras2 #12511 üzenetére
Egyébként 690.
Technikás kis dög az tény, de épp ezért érdekes. Nem olyan tömegcikk, mint az 59 amibe van némi bolondbiztosság, meg könnyitett MM.
A 62nél nincs pardon, de ez úgy általában igaz a light tankokra, aki nem szereti őket, ezért sem lesz oda.(Kell egy kis idő a VK28 után ráérezni erre is.)
virkir: összelőttem a 3 artyt (4-4 volt oldalanként), a szerencsés nyertes; Pz III Ausf. L
Szerintem el kéne gondolkoznod egy saját beszerzésén -
vbbb
őstag
A Type-62 egyébként egy guriga taknyot nem ér szerintem....mennyi HP-je van már???Elég hamar elpukkannak a játékban az elsők között....2lövés azt helló....
-
vbbb
őstag
-
virkir
veterán
Hol, hol?
Megyekszaladok.
Vazze délután mentünk kb 20 kört abból jó ha háromba volt meg az oldalankénti négy, de nem egy kör volt olyan, hogy csak én voltam meg az ellenfélnél egy.
Természetesen egy ilyenbe sikerült lőnöm egy top gunt GWPanther-el a négyes körök meg siralmasak voltak. -
vbbb
őstag
6 arty térfelenként a játékban....ehhez csak gratulálni tudok....
-
D.Orion
veterán
válasz
KaLeun #12500 üzenetére
Keressél rá mwreplays.com -on a Type62 körökre. Azért vannak bizony olyan körök ahol T6-os csatában van a tank, nem is kevés alkalommal. A sebessége pedig arra való, hogy "seggtámadozzon" vele az ember. Átlagban 160-180as sebzéseket oszt ki, de azt elég gyorsan.
-
emre
veterán
Kis segítség kellene.
Ki van fejlesztve a Pershing, és a T-54 is, melyikkel milyen az élet?Az US med vonal nagyon tetszik a gun depresion miatt, a T-54 meg a pattogóssága miatt, de a T62 med már nem izgat.
-
Djuree
félisten
6 kill pz38na-val. persze kikaptunk 90%-al. olyan idióták vannak hogy egy számot idéznék ide: "sírni tudnék annyira...idióták"
Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- XPEnology
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Túra és kirándulás topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest