- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Gaming notebook topik
- Steam Deck
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Cooper911
senior tag
Érdekesek amiket irtok itt az fps-ekről.
Nekem egy jó régi gépem van, Core2Duo e7200 (2.53GHz) 2Gb ram és egy XFX 9600 512M valamint XP sp3.
Namost ezen a konfigon az FPSem 30 és 70 között van de 30ra csak a zoomnál megy le.
A 8.0val kb 10% minusz de nem minden pályán. Viszont ruinbergen szétesett a graf még az első teszt szerón azóta nem tudtam belépni. A 8.0ban valóban jobban használja a VGA-t már a garázsban is észrevehető (hallom hogy megemeli a ventifordulatszámot egy idő után)
Firefoxot valóban megérzi a játék főleg ha sok tab nyitva van.
Meg még annyi, hogy én átraktam a második magra a wot.exe-t igy egy magon fut de azon a magon csak a wot megy.
Mondjuk 4gigára bővitésen és egy SSD-n gondolkozom. -
jobb oldalról lőnek, akkor miként lövik el a bal lánctalpat?
-
.mf
veterán
válasz
jimmy74 #15984 üzenetére
Már bocs, de itt az agyam ledobta a zékszíjat.
Ph-ra jársz és a párod mondja meg, hogy milyen vga-t vegyél? Ami nem mellesleg jóval gyengébb is, mint amid volt? S miközben a ph teli van vga-tesztekkel?Ha a játékban lennénk, azt mondanám, lolmá noob, learn to play
bocs
-
vbbb
őstag
-
vhw
addikt
-
Van egy World of WarPlanes invite kódom, priviben el lehet kérni.
-
jimmy74
őstag
válasz
virkir #15982 üzenetére
Köszönöm a segitségeteket.Hát elhittem....Azt hittem hogy a régi kártyám már annyira elavult hogy a mostani megközeliti.bár az akkor 30 k körül volt..
Volt egy 1 gigás ATI még de nem tudom a tipusát 16 k körül.Mondta párom azt vegyem meg.
Bár nekem mindegy hogy nvidia v.ati csak legyen ár-értékben jó.Komoly játék nem megy nem is fog menni a gépen csak ez a wot.
Milyen paraméterek a legfontosabbak amit nézzek ha kicserélem? -
virkir
veterán
válasz
jimmy74 #15978 üzenetére
Azért mondta a gyökér bótos mert már ott rohadt nála egy éve és nem tudta senkire rásózni.
Visszamész, letolod a torkán keresztbe mert úgy szélesebb és visszakéred a pénzedet.
Majd hozzárakva mégegyszer anni pénzt ellátogatsz a Hardverapróra és választasz egy HD4850 vagy 4870-et 15-20k környékéről és azzal már hastani fog a játék.
Nézd meg mit is tud a te kártyád#15981
Mint látod kaptál egy tized annyi teljesítményűt mint ami volt.
Könyörgöm ha nem értetek hozzá tessék kérdezni, értelme kérdés miatt még szerintem senki nem lett leugatva. -
jimmy74
őstag
Sziasztok!Bocsánat a lámaságomért!
A játék közbeni fps értékem a gép v. videókártya teljesitményétől függ?
Vettem egy új videókártyát:ATI HD 5450 azóta szaggat a játék,az fps meg 20-50 közt mozog,a régivel ilyen gondok nem voltak(50-120 között volt) sajnos az behalt.
Igy nem igazán tudok játszani,kicserélni jobbra kitudja lehet,de akkor miért mondták hogy ez jó lesz! -
Vigneau
félisten
No, ez egy jó tipp, majd igyekszem kipróbálni.
Amikor kissé lelombozódtam a JagdPz IV miatt, akkor nekiláttam szovjet tankokat fejleszteni. Még nagyon kicsi vagyok (BT-7), a T-34-hez vezető vonalat választottam. Onnan át tudok majd menni SU-85 irányába is, valamint az IS felé.
Normál tankoknál a házak közötti kóválygást kell még fejlesztenem bőven: tili ki --> gyors célzás és lövés (tekergetve a görgőt oda-vissza) --> toli vissza... Hááát, nem mindig jön ám össze úgy, ahogy szeretném. Ez a gyors és - számomra némileg - kapkodós célzás, ami miatt inkább a távolban levő TD szerepkör tetszik jobban.
-
Vigneau
félisten
válasz
Chris0321 #15962 üzenetére
Köszönöm szépen válaszaitokat!
Tüzi:
Bízom benne, de nekem van még mit fejlődni, főleg irányítás terén, különösen tolatáskor. De a célzás legalább jól megy. Talán ezért is jobb nekem a vadász szerep, nem vagyok olyan gyors reagálású. No, meg jobban szeretem a némileg nyílt terepet, a város a halálom. -
vbbb
őstag
Milyen már....ha az auto forward gombot nyomogatom hátra megy....hátramenetbe is hátra megy...egyfolytában hátra megy...lol...
-
Fel
addikt
Nem ma, vagy tegnap kezdődött ez. A 7.5 kiadása óta előfordul - nálam. Nem csak light tankokkal.
A 8.0 teszten nem tapasztaltam, úgyhogy valószínű javítva lesz majd a patch-el.vbbb: Ellenőrizd a bill. kiosztást: Alapból forward: R; reverse: F.
Vicces, hogy a kezdőbetűik nem egyezhetnek a billentyűzet kialakítása miat -
vhw
addikt
válasz
Napfénysüti #15969 üzenetére
Igen, én az utóbbi időben többnyire könnyű tankokkal játszom, és igen figyelni kell mikor hol találnak el, milyen akciót vállalhatok még be, hogy túléljem. Ekkor kellemetlen, hogy észrevétlenül már pirosba ment a HP.
De mi lehet az oka? Hisz nem volt mostanában semmi patch. -
Napfénysüti
nagyúr
Hoppá akkor ezt nem csak nálam csinálja? Főleg mikor scout tankokkal megyek akkor feltünő ez. Ma is volt ilyen:
Megyek az AMX.el benyelek egy találatot amire írja hogy valami 127-et sebzett és meghalok. Mondom WTF!
Erre látom hogy volt előtte egy 4xx-es sebzésem amit nem vettem észre mert se hang nem volt se sebzésjelző akkor. Na fasza... -
vhw
addikt
Tapasztalta már más is mostanában, hogy nem igazán észrevehető mikor éri találat a tankot?
A kis piros sáv a célkereszt körül, ami jelzi melyik irányból jön a lövés nem jelenik meg, nem hallani a becsapódás hangját, csak a bal alsó sarokban hangtalanul fogy a HP csík.
Az utóbbi napokban tűnt fel ez... -
így is lehet nézni, meg úgy is, hogy nincs olyan proci, ami rendesen kiszámolná full grafon.
tehát egy optimalizálatlan cpu limites szarmindig a HL2-t szoktam felhozni.
ha az akkori gépeket-HL2-t vesszük alapul, és hasonlítjuk a mai gépek-wot pároshoz, akkor szerintem elég egyértelmű miről van szó.
mindezt úgy, hogy a HL2 szerintem veri a wot-ot grafikailag (bár már rég játszottam vele), és közel sem hozott annyi hasznot a Valve-nak mint a wot a WG-nek... -
Zeratul
addikt
Imádom amikor lesebzek 6 tankot 1 kilövök, az összesen 3571 hp, de noob arty mert a nehéz tankjaink elmennek megdögleni.
-
.mf
veterán
Múltkori diskurzusunkra visszatérve, T82:
Igen, az nekem is feltűnt, hogy mostanában marhára nem hozza az elvi sebzését. Kis tankokat 10-20mm-es páncéllal 200-250hp-ról egy lövéssel levisz; de ma egy stughoz 3 telitalálat kellett, ami az ágyú elvi képességeihez képest egy vicc.
De ami a legjobban fájt benne: a low tier, és a sok hihetetlenül béna játékos. Ma volt egy meccsem, ahol 9-et lőttem vele ki. S mégis vesztettünk (kifogytam a lőszerből). Nem akartam elhinni. Ezután el is adtam -
Vigneau
félisten
Kicsit nekiduráltam magam újra JagdPz IV vonalon és 7 bukó meccsel összehoztam a fejlettebb felfüggesztést. Most, hogy már az erősebb motor és a T6-os ágyú is felrakható, valamint az álca és a periszkóp is, máris jobb lett a helyzet. Nem is olyan vészes ez a tank. Igaz, közelharcban továbbra is noob vagyok - hiába, elfogyott mindenki az artyn és rajtam kívül és abszolút nem láttam rá a két másik tankra -, így utolsóként elhullva egy 16%-os Pz IV ellenében kipurcantam. De legalább fejlődök és kezdem újra élvezni a TD ágat.
Apropó, az álcán és a periszkópon kívül mit rakjak majd még fel a 3. rekeszbe? Töltésgyorsítót?
-
Chris0321
veterán
válasz
emerico2004 #15954 üzenetére
Mindenféleképp vegyél egy egeret nem tudom, hogy tudtál eddig a nélkül játszani. Egyébként a bal shift a sniper nézet, artynál csak azzal lehet előhozni.
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
Ne touchpaddal célozz egérrel nekem simán megy.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Én arról játszom. Egér görgővel zoomolok. Sniper módba meg E-vel lépek.
-
Enzolord
addikt
válasz
Egérgörgetéssel nem zoomol?
-
emerico2004
aktív tag
üdv játszik valaki laptopról ? mert én most arról tolnám de nem tudok zoomolni a löveggel , tudna valaki segíteni ?
-
Scheffer
tag
válasz
jozefgucci1 #15930 üzenetére
Másold be kérlek azt a beszélgetést, mert szeretném látni, hogy lefaszoztalak.
-
joergie
őstag
válasz
Patrick76496 #15926 üzenetére
TigerPnél birom, amikor szemben áll egy sima tigris. megállok 10 fokba, na akkor ez megvan. lövöm , tornyáról pattan. mondom fasza. ő lő: tornyomat átlövi. és mindig ez van. mindig 1-2 lövés minuszban vagyok(aztán valahogy mindig kibulizom, hogy túléljem 400hp+al, de azért mégis idegesítő.
-
Napfénysüti
nagyúr
-
redzsi
senior tag
Köszönöm a segítséget!
Győzött a Ferdinand a plussz páncél, ill a löveg kítéríthetősége miatt -
coolmpi
aktív tag
-
Chris0321
veterán
Izzítom is a Hellcat-et már csak 4000 xp kell a 90 mm-es ágyúhoz, plusz megveszem a Sluggert holnap, jó lenne mindkét T25-öst megvenni féláron.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
redzsi #15934 üzenetére
Pont pár napja voltam ebben a dilemmában én is. A nagy többség a Ferdit ajánlotta így az lett és egyelőre nem bántam meg sőt most pillanatnyilag az a kedvenc gépem, szeretek vele menni pedig még a legnagyobb motor meg ágyú nincs is rajta. Meglepő milyen sokszor pattannak a frontomról.
Mondjuk én megtartottam a Jagdpanthert is hogy legyen egy fürgébb német TD-m mellé még ha kisebb tierben is.
Viszont az tényleg igaz hogy a Ferdi nagyon lassú és akkora mint egy ház szóval egyedül nem szabad maradni mert szétkap még egy kis AMX is. -
krisss93
aktív tag
válasz
jozefgucci1 #15933 üzenetére
Az a gáz, valamiért mostanában sem megy normálisan, (újra teszem a gépet ha kijön 8.0).
Gyakran leesik 20 fps közelére, úgy hogy levettem egy csomó beálíltást 1600x1200-as (igen, régi kockamonitorom van)felbontáson közepesre mióta kijött a 7.5.
-
redzsi
senior tag
Dillemmában vagyok Ferdi vs JP2 kérdésben. Érezhető e a plussz páncél a Ferdiand esetében, vagy többre megyek a mozgékonyabb Vadászpárduccal?
-
krisss93
aktív tag
Szerintetek ezen a konfigon, hogy fog futni a 8.0 :
Intel core 2 quad q9650 3 ghz.
4 giga ddr 3 ram.
5870-es egy gigás ati káryta.
( a ram 8 giga lesz pár héten belül) -
Öreghal
csendes tag
Győzelem!
Csata: Prokhorovka 2012. szeptember 20. 16:43:01
Jármű: RenaultFT AC
Szerzett tapasztalat: 1 677
Szerzett kredit: 20 829
Csatában elért Achievement: Kolobanov Kitüntetés, Top Gun, Védőna ez nem volt akármi, hét ellenséges tank maradt ellenem és mindet sikerült kiszednem
piszok nagy mák, sohasem fog még egyszer sikerülni. -
jozefgucci1
addikt
válasz
Scheffer #15925 üzenetére
Ki vagyok én eldönteni ? Abban a szituban már hattal ment az ellen a medek áttörtek a hídon és S51 el hová menekültem volna amint kiteszem a tankot a fedezékből szétszednek így is úgy is ezt gondolom nem kell megmagyarázni . A szellemi képességeimet pedig ne az magyarázza már meg aki csatában és utána privátban is megkeres és lefaszoz ! Kezeltesd magad és ha problémád van akkor ne szemeteld tele a topikot. Azért írtam be a szitut mielőtt szóvátennéd mert egy jó klánról van szó és egy jó játékosról ,demint a fenti példa is mutatja emberileg nem így áll a dolog.
-
Xmodule
őstag
köszönöm a valaszokat. akkor maxolom a kv1s -t meg akkor ranezek a tiger p re is bar most meg csak m3 lee vel szenvedek hogy meglegyen a következö tank t1. vk3601 re is hajtok szoval addih meg pz4 megy
-
Enzolord
addikt
válasz
GaburroSan #15927 üzenetére
A google fordító a barátod..
Remélem, hogy ez lesz itthon is..
Azt írja az eu calendar, hogy invasion of the destroyers a hétvégén.. -
GaburroSan
aktív tag
Valszeg hasonló (RU) event lesz a hétvégén az EU-n is! [link]
-
Patrick76496
őstag
válasz
jozefgucci1 #15884 üzenetére
Én beletörődtem a sebességébe, hiába megy jobban nála a T-44, ennek kárpótlásként jobb a páncélja. Földúton 40-et bír, betonon pedig 50-et. Én szeretem a sajátom, 120 csatából 1 felett van az átlag kilőtt tank vele.
(#15912) Djuree: A Tigris P-nek röhej, hogy milyen egyszerű átlőni a tornyát. Én VK3601-el átviszem szemből, és az én Porsche Tigrisem tornyát is sokan átviszik.
-
Scheffer
tag
válasz
jozefgucci1 #15832 üzenetére
"Az ilyen minek játszik azt nem értem "
Látod, ezt én sem értem. Miért játszol ezzel a játékkal, ha láthatóan meghaladja a szellemi képességeidet? Olyan evidens lett volna, hogy amikor 6 tank van előtted és SENKI nem tudja őket megállítani, akkor keresel magadnak egy kedvezőbb pozíciót, hiszen még be is írtam nektek ezt. Te eldöntötted, hogy semmi értelme tovább játszani, mert úgyis veszítünk. Ki vagy te, hogy eldöntsd helyettünk, hogy nincs értelme tovább harcolni? Ennyi erővel be se gyere csatára, és ne raboljuk egymás idejét.
-
Mcray
senior tag
válasz
Xmodule #15920 üzenetére
Csatlakozom:
-KV-1S: Ha Te vagy a legnagyobb, akkor tolni előre és a kicsiket egylövésezni. Ha Te vagy a lagkisebb valahol a főerő mögött oldalt (hátrébb) parkolj le. Ha ez ellenséges főerő és a saját összecsap, akkor előre rongyolni és oldalról szétzúzni az ellent. Ha feléd fordulnak, vissza fedezékbe. Ezzel is időt és életet nyersz a nagy társaidnak.
T29: Mindig oda menj ahol vannak dombok, nagyobb gödrök és csak a tornyod lássák, ha lövésre előbújsz. Akkor is érdemes ki-be tiki-takizni a toronnyal, hogy a lassan töltő ellenfelek elsüssék magukat, Te meg nyugodtan tudjad őket pofán vágni a következő kibújásnál, amíg azok töltenek. Városba és sík helyekre NE menj vele, csak ha nincs más választás. Ablakokból jól lehet aprítani
-
Xmodule
őstag
olvasom itt hogy igy nerf ugy nerf van valami jo ag tier 5-6-7 ben ahol van valami imba tank? nekem szemely szerint pl a stugIII nagyon bejön jokat szoktam vele jatszani viszont pl a kv1s el sokkal több a vesztes csatam meg azzal sebezni sem tudok mert nem maxos agyu van rajta csak ugye ha nincs sebzes nincs xp sem multkor is berakott alap agyuval kv5 ök ellen.
-
vhw
addikt
válasz
Enzolord #15911 üzenetére
Régen 6ot lőtt percenként, kimentél vele a nagyszájú IS4, VK B elé a sarkon, belelőttél, vissza, mire kimászott eléd, hogy lőjjön kaphatta a következőt. Igen jól lehetett vele domboldalakban hátrálva szépen leszedni vele az ellenséget. Ágyú szempontjából igen jó gép volt a régi T34.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Zeratul #15845 üzenetére
Én ezt értem és tudom is. De a probléma az, hogy egymagos futtatáshoz képest is szarul fut. Azt meg abszolút nem értem, hogy jön egy feljavított grafikus motor és nem képesek beletenni a többmagos futtatás lehetőségét. Ez egyszerűen egy idióta és öngyilkos lépés.
A gáz, hogy visszaveszem a grafikai szintet a régi megszokottra és még így is lazán megfeleződik az fps-em. Ez egyszerűen ciki, nevetséges és nem mellesleg baromira amatőr...
-
válasz
Enzolord #15901 üzenetére
Még tier 10 volt, amikor a T34 tier 9-es volt. Nem tudom pontosan mit butítottak az ágyún, de a penje ugyanannyi maradt. Elég durva lenne egy tier 8-as tankon egy olyan ágyú.
(#15900) Sanya: ja, hogy a lövegpajzsról pattant. Az user error, nem oda kell célozni. Azt még egy tier 10-es ágyú sem lövi át. Viszont az az egyetlen egy páncélozott pontja a tanknak, még szemből is.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest