-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
Patrick76496 #14998 üzenetére
Valahol nyilatkozták, hogy a 8.0-val az összes arty nerfelve lesz.
-
Patrick76496
őstag
Csak én érzem úgy, hogy nerfelték az arty-kat? Már az is cseppet érdekes, hogy 8.0-ban, döntött páncél erősítés mellett 700-at sebez a GW Tiger 21 centis löveggel az M103 oldalába, amikor elvileg már S-51 is képes one shotolni tankokat. De már a 7.5-ben is vannak érdekességek. Régebben a Hummel röhögve belekúrt 8-900 sebzéseket az lóriba, és az 50 100-ba, tegnap pedig mindkettőre rálőttem (lórit oldalba küldtem) és ugyanúgy csak 300-at sebeztem beléjük, mint a többi normális tankba. Már csak azért is durva, mert a JgPanther oldalról egy lövés full hp-ról, pedig 10 mm-mel több is az oldalpáncélja, ami persze nem számottevő. Mindenesetre csak az arty-sták vannak hátrányban, legalább nem kell annyira nagyon fosni az SPG-ktől.
8.0: Sok érezhetősége nem volt ennek a döntött páncél erősítésnek. Naggyarészt 50B-vel és 50 120-al mentem, úgy vitték az IS-7 UFP-jét, mint a vajat. Ennek a render-nek a berakása marha nagy hiba volt, eddig is pont jó volt a grafika, most meg elkúrták az egészet. Nem elég, hogy kiégeti az ember szemét az óriási fényerő, még ha véletlen le szeretné venni az ember a gamma-t, akkor meg olyan sötét lesz az egész, hogy szart nem lehet látni. Feldugták a sünt a régi gépet használó user-ek seggébe. Valakinek már így is laggolt, ez már csak ráadás. 1 éves laposon nem fut tökéletesen (i3/8gb/GT525M), ha sok a bokor sniper módban leesik az fps 15 alá full low grafikával (kivéve látóhatár), bekapcsolt vert sync-kel. A látóhatár is csökken, ködösek a mapok (maximum látóhatár), ráadásul a tankok textúrabeállításai is bugosak, hiába húzza fel a legrészletesebbre az ember, akkor is még mindig a legrondábbon marad. Karcolások helyei rondák, az átment lövedékeké is, bár utolsó napon már nem is sérült egyáltalán a tank vizuálisan.
Hogy mondjak pozitívat is: A fizika eszméletlen, aki nem kerge marha módjára vezet, az akár lejuthat kisebb lejtőkről sérülés nélkül, nagyon jót tett a játéknak. A hangok kicsit furák, de viselhetőek, nem rosszak. A legnagyobbat akkor néztem, amikor a BCS arty 100 hp-t sebzett egy E-100-ba.
Orosz TD-k kegyetlenek, azokat várom a legjobban.
-
Vigneau
félisten
válasz
Dr_Syrex #14961 üzenetére
Nos, én 555 csatán vagyok túl és tegnap óta jóformán csak veszítek. 1-el volt kevesebb a győzelmeim száma, most meg már -25 környékén járok (inkább TD vagyok, de van egy PzIII/IV-em és nekiláttam tüzérséget is képezni).
Valami nagyon nincs rendben (vagy valóban jobb lett volna a szovjet vonalat választani, de azokat annyira nem kedveltem sosem), pedig nem megyek eszetlenül, de sokszor tüzérségi kilövés áldozata szoktam lenni - no meg a random csapatom zömmel mind fűbe harap idő előtt.
Szerintem vagy abbahagyom, vagy nem foglalkozok a statisztikával és csak a magam szórakoztatása miatt folytatom.
-
forras2
őstag
válasz
Dr_Syrex #14985 üzenetére
Ez nem igaz... Nem tudom már hol, de foglalkoztak a témával. Német harctéri jelentésben túloztak kicsit
1 Shermant semmisített meg, és 2-t meg SEBZETT, de utána használhatóak voltak a tankok. Rakétát lőtt a monstrum. Ha jól emléxem, akkor 340 kg volt a rakéta. 2 méter vasbetonnal megerősített falon is képes volt lukat ütni az a szörnyeteg
frame>24
Nem ment közelNem arra hivatott a gép. több mint 5KM-re el tudott lőni ezekkel a rakétákkal, azt meg nem lehet közelnek nevezni
-
frame>24
addikt
válasz
forras2 #14974 üzenetére
Mondjuk ezt a gépet eleve nem tankok ellen, hanem "bunkerek és egyéb erődítmények" leküzdésére tervezték. Az erős frontpáncél védelmében közelhajtottak a bunkerhez, majd "point blank range"-ről *odaswuppantották* a rakétát. Mindez YouTube-on fenn van egy tankos sorozat adott epizódjában is.
-
vbbb
őstag
válasz
Dr_Syrex #14990 üzenetére
http://youtu.be/SCbFyIaVOPA?t=1m10s
Annak a lövedéknek aztán lehetett tolóereje...
Kb. mint egy középkori ágyúgolyó némi extra lőporral megbolondítva.
-
-
Dátum: 2012. szeptember 12. 17:14:25
Aranyat kaptál: 2 000
Jármű érkezett: PzKpfw 38H735 (f)
Hely hozzáadva: 1yay
-
Dr_Syrex
senior tag
A Sturmtigereket ezt követően a nyugati frontra irányították. Az 1000. és az 1001. Pz.Stu.Mr.Kp. hét Rohamtigrisből álló állományukkal részt vett az ardenneki offenzívában. A hadműveletet túlélő járművek továbbra is részt vettek Németország nyugati felében folyó védekező harcokban. Az egyik ilyen ütközetben (1945 januárjában) egy harctéri jelentés szerint egy Sturmtiger egyetlen lövéssel három Sherman harckocsit semmisített meg
-
jano_77
nagyúr
tudja vki, hogy miért nem lehet belépni a teszt serverre? 8.0
Azt irja ki, hogy Server error No Loginapp -
Dr_Syrex
senior tag
Ha jól gondolom, akkor pl. én ~857-es eff értékem nem olyan vészes a 439 db csatámhoz képest. (végülis csak 3 hete regisztráltam
)
A német TD vonalon most a StugIII-al jól megvagyunk. Nem várhatom el magamtól, hogy én egymagam nyerjem meg a csatákat, de is nem észem, hogy ez lenne a kötelességem. Sokkal inkább pl. a med és heavy tankok támogatása lehetőleg biztonságosabb távolságról. De persze ott segítek, ahol tudok és kell.
(#14964) Scheffer:
addig utóbbi végig aktív és szeretne jól teljesíteni, de nem képes rá.Én nem érzem, hogy így lenne, legalább is az én esetemben (pár száz ütközet). Több ezer csata felett meg megint más a leányzó fekvése, ha még mindíg 900 alatt van.
-
Dobi 562
addikt
" N13. Sturmtiger
The vehicle is somewhat special for several reasons. First of, it fires rockets (which means special effects are required), then goes caliber (380mm is more than any of SPGs currently has) - it causes some balance issues related to amount of damage per round, huge reloading times, and extremely limited ammo (6 rounds). Raise KV-2 with 152mm to the X power and you will get the approx gameplay for Sturmtiger.
The priority for the vehicle is currently set somewhere between medium and low."
Overlord blogjából van a bejegyzés, 2012. máj. 15-i dátummal. Nem tudom azóta foglalkoztak-e a Sturmtigerrel. Valamelyik másik fejlesztő azt írta hivatalos fórumon, hogy elvetették az ötletet, hogy a játékba kerüljön a Sturmtiger, felborítaná a játékegyensúlyt, de ezt már nem tudom hol hol olvastam. Összesen 6 lőszer...
-
longwild
aktív tag
Panzer 6 Tiger -en milyen sorrendben es mit erdemes fejleszteni?
-
forras2
őstag
válasz
GaburroSan #14969 üzenetére
Ha olyan lesz mint a valóságban, akkor kaki tank lesz
Rövid ágyú hátránya, hogy iszonyú pontatlan. Egyes feljegyzések szerint, 500 méteren már 11 méter volt a lövedék kitérése.... 11 méteres sugarú körben meg 1 maust is el tudsz rejteni szinte -
Zadia
senior tag
válasz
forras2 #14970 üzenetére
Ez valóban igaz a top tankoknál.
Hiába vagy te jó+top,ha a csapat szart se ér.Mennyi alkalommal volt nálam is,hogy TigerP-vel vagy KV-3-al top voltam 5-6 kill-t csináltam,de a többiek egyszerűen rohannak bele a halálba.Nem halgatnak rád.Amikor meg vesztünk írják,hogy noob + szar vagyok.
Így egyedül nem lehet csatát nyerni.Na néha 1x 100-ból.Stummtiger nagyon állat lesz,ha berakják.Viszont én már találtam gyenge pontot rajta.
Be kell lőni a lövegbe és annyi neki.Ekkora lyukon simán betalál az ember. -
válasz
jano_77 #14967 üzenetére
800 csatával nekem sem volt jobb. Aztán idővel megtanultam, hogy a türelem mindennél többet ér ebben a játékban.
(#14964) Scheffer:
Lényegében annyi a különbség egy vérvörös 400-500 effi játékos és egy 800-900 effi játékos között, hogy míg előbbi a legtöbb csata alatt AFK és nem akar játszani, addig utóbbi végig aktív és szeretne jól teljesíteni, de nem képes rá.Ez így nem igaz. Akkor igen, ha már valaki mögött 5-10-15 ezer csata van, de ha még kezdő, akkor csak a betanuló időszakban van.
-
forras2
őstag
válasz
Napfénysüti #14896 üzenetére
Héten nagyon kevés időm van, mert ezer meg 1 dolgom van minden napra, így csak este vagyok fent, akkor is 1-2 körre.
Esetleg vasárnap délutánra összehozhatnánk valami party félétlongwild
Erre nem tudok így válaszolni. Mivel én kívülálló vagyok, így jelenleg végig gondolva a dolgot, azt mondanám, hogy a játék élvezhetősége lenne az egyetlen 1 cél. De ha a helyzetben lennék, valszeg más is közre játszanaDjuree
Azért ez így elég tág. Hiába vagy Te top tank, ha 2-3 arty rád figyel.
Akkor esélyed sincs. Én alá írom, hogy én béna játékos vagyok. Ezt a statom is mutatja, bár én leszarom a statot. De rengetegszer volt olyan, hogy top tank voltam, és semmi érdemlegeset nem tudtam alkotni. De volt olyan is, amikor én hoztam a kört.
Tehát az, hogy top tank vagy, az csak 1 állapot. Akkor is a köröd típusa attól függ, kivel sorsol össze a gép. -
GaburroSan
aktív tag
Finom lesz majd ez mint Prémium!
Strumtiger [link] -
Bingisz
addikt
válasz
jano_77 #14967 üzenetére
Megnéztem a statod. Téged aztán jól megrontottak az egész XVM- mizériával, 800 csatával tök fölösleges ilyet használnod. De ha már itt tartunk: te nagyon keveset ölsz, és nagyon kevés a körönkénti sebzésed.
Amúgy itt a megfontoltság elég fontos dolog tud lenni, sokszor ezen bukik el az ember...
GaburroSan:
Hogy a sturmtigerrel mit akarnak, arra kíváncsi vagyok...
bár az új német treen már nem is volt rajta. -
jano_77
nagyúr
válasz
Scheffer #14964 üzenetére
ezzel szerintem tévedsz: nekem sajna csak 696 az effi értékem, de nekem nem a "hátul megállok és végig bekkelem a csatát" a stílusom! Ellenkezőleg! Igyexem mindig a frontvonalban lenni, legtöbbször ennek köszönhetően meg is halok ez igaz. Sokszor elragad a hév és nem tudok óvatos lenni, megfontolt.
DE sosem bekkelek, nem vagyok AFK!!! -
WOT Armory
csendes tag
T110E5 páncélzat 8.0 verzió
-
Djuree
félisten
van valami progi ami megmondja egy replayről hogy hogy játszottam? kiszedi belőle hány killem volt stb.
a jobbakat ki akarom válogatni. -
Scheffer
tag
válasz
Dr_Syrex #14961 üzenetére
800 effi-vel rendelkeznek az átlag alatti játékosok. Azok, akik általában akkor sem tudnak jól teljesíteni, ha erősebb tankkal és fejlettebb legénységgel rendelkeznek, mint az ellenfeleik. Lényegében annyi a különbség egy vérvörös 400-500 effi játékos és egy 800-900 effi játékos között, hogy míg előbbi a legtöbb csata alatt AFK és nem akar játszani, addig utóbbi végig aktív és szeretne jól teljesíteni, de nem képes rá.
-
Dobi 562
addikt
Van egy felesleges invite kódom. Elvileg 3 nap prémet és 1000 aranyat ad az új felhasználóknak. Ha valakinek az ismerőse épp most szeretné kipróbálni, annak odaadom ingyé. Tényleg új felhasználónak szeretném adni, nem pedig második acc. indulásában szeretnék segédkezni! Ha valakinek aktuális, jelezze privátban és küldöm a kódot.
-
vbbb
őstag
válasz
jano_77 #14960 üzenetére
Én az S.Preshing-en gondolkodom, hogy legyen egy prémium med is a garázsban. Az alap Preshing-et szeretem, valószínűleg ez is tetszene. A bajom az vele, hogy elég könnyen szétlőhető közelebbről, ha tudod mit kell lőnöd. Meg nem tudom kap-e esetleg valami nerfet a 8-as patch-el. Ha veszek bármit is én azután fogok venni...előbb nem.
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
Vigneau #14942 üzenetére
Nem feltétlenül. Szerintem a ~800 effes játékos már nem mondható bénának, főleg ha van mellette egy kb. 50%-os nyerési mutatód.
Én is ilyen vagyok pl., de nem érzem nagyon rossz játékosnak magam (mondjuk ha akevés csatám ellenéri is gyalázatos lenne a statom, akkor hagynám is asz egészet.)Gyakorlottabb, régi motoros játékosok mellett öröm csatában részt venni és ha odafigyel az ember, akkor ritkábban érik kínos meglepetések.
-
vbbb
őstag
-
jano_77
nagyúr
válasz
Napfénysüti #14954 üzenetére
Viszont állítólag jól hoz a konyhára.
-
Djuree
félisten
válasz
Napfénysüti #14947 üzenetére
type. igazi allrounder, nagyon jó tank. aránylag gyors, bármi képes pattanni róla, a fegyvere sem rossz. a nerf előtt egy stock t-54-nek felelt meg, de most sem szar
-
Napfénysüti
nagyúr
Eddig elginkább heavy és TD vonalon játszottam. Érdkeelnének a med tankok is de abban nem biztos hogy hamar ugyanolyan szinten tudnék teljesíteni. Bár az én szintem igencsak átlagos.
T29-em van tehát ha a T34 hasonló akkor az lehet tetszene. Viszont ezt most nem látom mennyibe kerül. Löwe 44 euro, hát nem kevés... -
jano_77
nagyúr
mitől függ az, hogy vki beszed 3-4 lövést és semmi baja, vki más meg kipurcan tőle?
pl ezen a videón, 2 perc után az illető benyelt 3 nagy lövést és az ereje még csak nem is csökkent!? én már robbanni szoktam ennyitől. -
vbbb
őstag
válasz
Én közel 500 csatával valószínűleg a Löwe-t venném meg megint, bár az ára lehetne barátságosabb.
De milyen stílusban vagy jó? Medium, Heavy vagy Tank Destroyer? Határozd meg ezt, és utána könnyebben veszel bármit.
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
GaburroSan #14946 üzenetére
-
Paul119
addikt
válasz
most ruháztam be egy t34esre.. tetszik
de ez nem jelenti azt nyilván hogy neked is fog
-
diegho
nagyúr
válasz
JT 8.8cm
-
Napfénysüti
nagyúr
Jelenleg szerintetek melyik prémium tankot éri meg megvenni T8-ban?
-
GaburroSan
aktív tag
No nem tudom linkelte-e már valaki az új prém tankokat valaki, én akkor megteszem!
Minden mit tudni akartok az új Pz4, Panther, Su-122-44-ről.
[link] -
Dr_Syrex
senior tag
Tegnap este sikerült 10-3-as pozitív sorozatot mennem. Nálam ez már jónak mondható, mivel nincsidőm sokat WoT-ozni (napi 5-20 kör között), így gondolom emiatt nem igazán találkozom az un. szopóággal, amit nem bánok túlságosan
más
Ma reggel munka előtt csatába küldtem a stugot és szerencsére jó vége lett a dolognak.
Hihetetlen, de csak most sikerült végre megszereznem az 1. top gun badge-emet
-
-
Paul119
addikt
csak én érzem azt hogy a T34 inkább td mint sem heavy ? mondjuk csóri olyan vaksi hogy hihetetlen
-
longwild
aktív tag
-
vhw
addikt
válasz
longwild #14897 üzenetére
Lesznek akik kitanulják, lesznek pro-k, de ők is ugyanúgy random csapatba kerülnek, piros játékosokkal 14-el, nem feltétlen tudnak mindenkit helyettesítve lehozni bármi csatát.
Másrészt, a jelenleg is megfigyelhető rengeteg piros effes, 40-45% win rátás több ezer csatás játékosok azt hiszem eléggé megtapasztalhatták, milyen "tápláléknak" lenni, mégis itt vannak, mégis tolják az E100-at, IS7et... (csatánként 500as átlag dmg-vel). Ott figyel a garázsban 2-3-4 T8-as prem tank. Miért nem hagyták abba T2-ben a játékot?
"mert ez a game szar vagy jaajjj ezzel sokat kellene gamelnem, hogy jó legyek. Nincs időm stb stb.."
Éppen azért, mert annyira profi fel sem méri, hogy ő gyakorlatilag zéró a játékban. Inkább nyomja szorgalmasan a Battle gombot, és a csatatéren végzi szörnyűséges ámokfutásait.
Ideje meg mint látjuk van, mert 5-6-7... 20k(!!!) csatákat írnak ki a neveik mellé.Az hogy te felismerd, és belásd, hogy egy játék nem megy, kell valamiféle intelligencia, ha ilyen volna nekik, nem lenne tele a csatatér zöldségekkel. (Én kipróbáltam a WoWP-t, nem is nagyon tetszik, meg nem is fekszik a játék, így nem maradok ott bénázni)
Nem kell összesorolási metódus, a jelenlegi MM mellett/felett. A kiemelkedő játékosok "tüskéit" "igyekszik" elsimítani, az hogy ez egy csapat játék, és ha a te oldaladon van több zöldség, akkor nem tudsz nyerni, ilyen egyszerű.
A gold problémára; én is úgy indultam elég sokáig, h egy vasat sem költök erre a játékra. Mégis, ha is túl sokat nem is, de már átultatam pár prem tank árát a WG számlájára... Megint van más akinél már lassan átfordul a kilométeróra 0-ra, annyi kreditje van, mégis minden hónapban befigyel a prem account. És hozzánk képest mi a helyzet nyugaton, ahol valóban nem tétel még Löwéért sem kicsengetni már regisztráláskor az összeget.
Nem kell félteni szegény WG-t, nem mennek csődbe "generátor" nélkül sem. -
bullseye
addikt
válasz
diegho #14927 üzenetére
Én például azt nem értem, miért nem képes egy csomó ember egyeztetni az alanyt és állítmányt, mert én meg abban vagyok egész jó. De látom, hogy sokan nem tudják, hát elfogadom, és javítom ha kell, mert nekem könnyebben megy.
Van akit a saját szakértelme valamiben nyugodtabbá tesz az adott területen a problémákra, és van akit a legkisebb akadály is felháborít, mert ha ő jó, akkor miért béna más. Nem kizárt, hogy a jó játékosok között is akad rinyagép, ahogy az sem lehetetlen, hogy a pápán kívül más is megillet a tévedhetetlenség – de ez utóbbi azért valószínűtlenebb. -
válasz
LAJTNING #14931 üzenetére
Én személy szerint hiszek a szopóágban, de ehhez szerintem nagyobb köze van a random faktornak, mint bármi másnak. A nagy számok törvénye alapján kell, hogy legyen mindenkinek vereség- és nyerősorozata is. Ezek aránya (hogy melyik gyakoribb) pedig az adott játékos képességeitől (is) függ.
(#14934) Dobi 562: néha nagyon lehangoló 1400-1500 effes játékosokat látni, amint baromságokat csinálnak. Néha meg meglepő, hogy átlag alatti játékosok milyen jó , taktikai érzékkel képesek játszani. De azért a kivétel erősíti a szabályt.
De itt az én példám. Nekem most 1300 az effem, mégis csinálok néha nagy baromságokat. Persze benne van az is, hogy időnként kockáztatok, és ez vagy bejön, vagy nem. -
Dobi 562
addikt
válasz
LAJTNING #14931 üzenetére
Először arra használtam az xvm-et, hogy lássam a saját statom fejlődését, aztán meg, mikor kilőttek, maradtam és néztem a pro játékosok, mit hogy csinálnak. Illetve az ellenfél soraiból is igyekeztem kilőni a pro-kat először.
Én személy szerint olyat soha nem csináltam, hogy ha mondjuk 5% esélyünk volt, akkor nyomtam egy alt+f4-et... Abban van igazság hogy bátrabban mentem előre, ha mondjuk egy 1500 effes JT védte a seggem, mint ha egy 400-as... De jobb xvm nélkül, sokkal jobb.
-
Ebit
addikt
válasz
diegho #14927 üzenetére
Röviden:
Az eredmény az alábbo paraméterektől is változik:
- tank fejlettsége, felszereltsége
- legénység képzettsége
- egyedül, szakaszban, clanban játszólvalamint nagyon meghatározó, az adott csatában szerplő csapat hozzá állása, helyzet felmérése
- nem utolsó sorban a szerencse/ pl az általd feltöltött t29 videoban, is meghatározó volt/tehát előfordulhat az, hogy idöszakosan, megnő a vesztett csaták arányszáma
szopóág? -
LAJTNING
tag
Csak sok ember azt hiszi ez csak neki ilyen és másnak még hasonló sincs.
Tegnap előtt 3 csatában szedett ki csapattárs, és kijutott az egyébként IQ-lufi egyénekből is. Sikerült is egy jó 57.89%... Mégsem sírok itt.
Hány tízezer játékos online a "főbb" időszakban? Ha statisztikailag nézzük a jó (értsd: nem feltétlen kiemelkedő, de nem idióta) / idióta játékosok arányát, elkerülhetetlen hogy előbb utóbb velük játssz együtt.
Mindenféle szopóágat kitalál itt pár ember a maguk nyugtatására, vagy hogy csak jobban felhúzzák magukat.
Maradjunk annyiban sajnos a szomorú statisztikák alapján a nem létező "szopóág" kb az átlagot képviseli. Ha értelmesebb játékosokkal vagy együtt azt tekintsd bónusznak.
Amit Dobi írt az a másik... A hasonló emberek nem értem miért használnak XVM-et? Ha csata elején te eldöntöd magadnak, hogy jó ez bukó, akkor már nem is játszol? Vagy ha látod, hogy jó játékosokkal vagy, akkor megnyugszol és megint nem csinálsz semmit mert úgyis nyertek? Mi értelme? Játssz és kész, tedd meg amit tudsz, aztán kiderül elég e.
-
Mcray
senior tag
válasz
LAJTNING #14925 üzenetére
Vicc az hogy szopóágon annyit vagy többet sebzek, mint ha átlagos győzelmeket megyek. Ha utolsóként halok (Ez nagyon gyakori), akkor 3-4 néha 7 ellenfelet kilövök, mielőtt meghalok. Így csináltam nemrég 3300 sebzéses bukót VK 3601-gyel. Lényegében több pénzt és XP-t kaptam, mint egy átlag győzelmen.
Én ezért erőltetem a szopóágat. Más nem tudom miért... Nem szeretek megfutamodni, főleg, nem egy játékkal szemben. Nekem is van rossz napom, amikor ideges vagyok meg fáradt. Ilyenkor nem játszom. Nálam a szopóág azt jelenti, hogy állati jó formában vagyok de a túlerő legyőz, mert nem 15 hanem 29 ellenfelem van. Az elmúlt 1 hónapban többet haltam azért mert saját csapattárs lövöldözött hátba, meg nem engedett visszagurulni fedezékbe, mint az elmúlt 1 évben összesen...
Diegho kolléga iránt érzett tiszteletből, mostantól hanyagolom a témát. "gl & hf" helyett pedig ezt üzenem a sok 300 effis játékosnak: "g skill and less lag"
-
Dobi 562
addikt
válasz
diegho #14920 üzenetére
A te képességeiddel tök mindegy kinek az accjával játszol, valószínű tudsz annyira befolyással lenni a csata kimenetélere, hogy megcáfold a szopóág teóriát. Illetve pont ezért nem tudod pont Te megcáfolni, mert túl jól játszol.
Én használtam xvn-met, én azokat a sorozatos csatákat hívtam szopóágnak, amikor folyamatosan extrém gyenge stattal rendelkező játékosokat pakolt fölém/alám, míg az ellenfélnél legalább átlagos képességű játékosok voltak. Ez negatív hatással volt a saját teljesítményemre is, mert már a csata elején felkúrtam magam azon, hogy mit keres a játékban egy játékos 9-10-es tankban 300 effel, 40% győzelmi aránnyal.
Le is szedtem a picsába az xvm-met és teszem a dolgom, nem foglalkozok az eff értékekkel többet. Néha-néha csata után megnézem egy-két játékos statját, akik vagy nagyon jól vagy nagyon rosszul szerepeltek és ennyi.
Persze, továbbra is vannak ilyen sorozatok mikor összepakol "érdekes" játékosokkal, mikor a nehéztankok kempelnek hátul, a medek mennek a városba, vagy az arty mellett kempelő HT beírja a sroaztos pinglésre: "defend you arties, noob!"... De már nem foglalkoztat a dolog, nem kell túl komolyan venni a játékot, mert csak játék. Kellett pár nap szünet, hogy kitisztuljon a fejem a WoT függőségből, most így látom a dolgokat.
-
diegho
nagyúr
válasz
longwild #14921 üzenetére
Oké legyen igazad, de nem értem, hogy a jó játékosok miért nem sírnak ezért, tudod nekünk is volt ám 0% win rátánk az elején, mi is vagyunk utolsó tankok a csatában, mi is kapunk afk tankokat, mégsem rinyálunk. Napok óta a sírásotokkal van tele a fórum, nem unjátok még?
No itt az igazság?
A te képességeiddel tök mindegy kinek az accjával játszol, valószínű tudsz annyira befolyással lenni a csata kimenetélere, hogy megcáfold a szopóág teóriát. Illetve pont ezért nem tudod pont Te megcáfolni, mert túl jól játszol.
Tehát én azért nem kapok szopóágat, mert túl jól játszok? No akkor mégsem a szerver manipulál, csak jobbnak kell lenni?
-
Djuree
félisten
válasz
virkir #14924 üzenetére
olvasd el mire írtam az első hsz-em. "milyen esetben nem kell összedolgozni?" én is lőttem már ki 2 tierrel magasabb tankokat, tegnap kaptam pont egy halonent
nem nagy szám egy gyenge játékost kilőni még ha 2 tierrel magasabb is. engem meg amúgyis nehéz, sosem adom könnyen magam, még vesztett helyzetben sem, szívós egy figura vagyok ahogy az életben is
-
LAJTNING
tag
Ha hisztek a szopóágban és felismeritek, hogy "ti most azon vagytok", akkor miért játszotok éppen? Legyen miért sírni?
-
virkir
veterán
válasz
Djuree #14922 üzenetére
ebben az esetben hiába van nálam jobb játékos, ha 2 tierrel alacsonyabb tankja van meghal ellenem,
Na ez így tényleg komoly teljesítmény.
Mi lenne ha úgy próbálnád, hogy azonos szintű tankkal legyen az a bizonyos játékos?
Két tier-el alacsonyabb játékost én is alázok bármikor de nekem néha összejön a két tier-el magasabb is. -
nyunyu
félisten
válasz
BloodRay #14899 üzenetére
Kezdek ráérezni erre a T49-re. Vicc, hogy mennyire jó a szintjén.
Remélem a maxos Hellcat is legalább hasonlóan jó leszHellcattal nagyon lehet apritani a nepet, tier6-os tankok altalaban nem ellenfelek, ha nem engeded tul kozel oket. altalaban a heteseket is atlovi.
T25/2-vel mar jobban oda kell figyelni a celzasra, mivel nem sokkal jobb az agyuja, mint a Hellcatnak, es a tier8-as tankok ellen neha mar keves.Egyszerűen nem akartam elhinni mennyire retard a csapatom... Tier 4-6-os csata volt, ahol a 4-ből 3 heavy-nk a sarokban gubbasztott egy ház mögött(Murovanka) népes rajongótáborral és az istennek nem akartak megmozdulni.
Ilyen van feljebb is.
Tegnap IS3+JagdPanther beallt a bal also sarokba a haz moge.
Ezzel csak az a bibi, hogy az 500m latotav limit miatt onnan a zaszloig se lehet ellatni, hiaba teszel tavcsovet a tankra, igy egy loves nelkul vegigneztek, amig mi negyen a zaszlo deli oldalanal kilottuk a szembe mereszkedoket.Persze a csapat masik fele szokas szerint lehenteltette magat az erdoben, IS3-at meg hiaba pingeltek, hogy figyeljen az also utra, egyszer csak minusz egy IS3, de legalabb meg felvillantani sem tudta az ellent.
Igy amig mi a felso oldalon kempelo TDvel voltunk elfoglalva, hirtelen megjelent 3 tank a hatunkban...
-
longwild
aktív tag
válasz
diegho #14918 üzenetére
Hat a hetvege alapjan nem hiszem...
Szombaton folyamatosan topok kozott voltam, volt 8killes kanyarom is, ahol a 8tankot en lottem ki fullra es nem csak befejeztem...
Vasarnap folyamatosan kicsi voltam, legjobb korom talan ket kill befejezokent...Szoval akkor vagy van ilyen algoritmus, vagy szombaton az osszes nalam jobb, erosebb tieru gamer aludt, vasarnap meg leultek jatszani. Barmelyik lehet.
Amig a WG nem mutatja meg nekem a szerveroldali kodot vagy nem ismeri el, addig ez az egesz elmeleti beszelgetes...
De forditva is: egyik csataban kiraly vagyok, masikban meg nagy 0. Aztan megint kiraly. Ugyanaz az ember, net, gep.
Ugye ez is hihetetlen...
-
Mcray
senior tag
válasz
diegho #14918 üzenetére
Én hajlandó vagyok kölcsön adni, ha komolyan gondolod. Van tier 1 és 10 között bármim. Én lennék a legboldogabb, ha megcáfolnád a dolgot és egyel kevesebb ember (én) sírna, ha nem megy neki
Eddig még egy dologra tudtam fogni, ha nem ment a játék. A 8 éves gépemre. Pár nap és kész az új gépem, így többé tényleg nem tudom a gépre fogni, hogy pont akkor tölt, amikor a t-50-2-t kergetem a célkereszttel
-
diegho
nagyúr
Értem tehát akkor, ezek szerint, ha valaki csinál most kölcsönkéri egy másik játékos accát ugyanúgy szívni fog, mint ő? Mert ez nagyon nem igaz ám. Persze tudom a saját bénaságot sokkal egyszerűbb egy összeesküvés elmélettel letudni, de ugyan mennyi top játékos sír a szopóágak miatt?
-
Eagle16
addikt
válasz
grunge #14912 üzenetére
A hátulja tényleg érthetetlen, de az oldalát olyan szögből meglőni...ráadásul ott spaced armor van.
Az Obj. 704-esen amúgy sok az ilyen "üres" terület. Célszerű minden oldalánál a közepét lőni, mert a széleken nincs hitbox, spaced armor van, vagy a pl. szemből túl nagy a szög és le fog pattanni (a széleken).
-
longwild
aktív tag
válasz
diegho #14907 üzenetére
Kb 0 eroforras es energia a jatek kliens oldalahoz kepest. Eleve csak azt a max 1000embert kell nezni, aki epp most nyomott ra, hogy Csata.
Ez az ezer ember egy queuban varakozik.A szerverprogi indit egy uj szalat, akinek kell 30 gamer. Az ezer emberbol nem nehez kirakni a legot az alabbi adatok alapjan:
Username
CurrentTier
Eff
EffWithThisTank
CurrentGlobalWinRateTehat a 30 ember kivalasztasa a fenti adatok figyelembevetelevel egy szerveren 0,1sec...
De meg egy 486-oson is.
Amikor elindul a csata, mar sokkal terhelobb a matek a szervernek a halozati forgalom miatt is... -
grunge
addikt
yeeee és 8.0-tól ez ding lesz, nem nullás pen---
-
csaabz
őstag
válasz
jozefgucci1 #14908 üzenetére
Az Object 212 kicsit pontosabb, kicsit gyorsabban tölt újra, de ennek ellenére én is az S51-et kedveltem jobban...
-
jozefgucci1
addikt
Sikerült egy jó kört mennem az S51-el. Hiába nagyon jó ez az arty , az ellen nagyon szidott
Nem vagyok egy nagy artista ,de szerintem ezt nem adom el és nagyon gondolkodom , hogy egyáltalán továbblépjek e az OB212-re.
yőzelem!
Csata: Live Oaks 2012. szeptember 12. 9:15:56
Jármű: S-51
Szerzett tapasztalat: 3 600 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 48 079
Csatában elért Achievement: Top Gun, Pusztító, Kiváló soför jelvény: "Tank ász" -
diegho
nagyúr
Csak egy kérdés a manipulátor hívekhez. Szerintetek mennyi idő és energia megírni egy olyan rendszert, ami képes akár 100ezer online játékosnál is figyelni a szopóágakat stb és mekkora szerver oldali kapacitás kell ahhoz, hoz egy csatába akár fél másodperc alatt egyik oldalra a szopóágasokat, másik oldalra a nyerőket tegye?
-
kugli81
aktív tag
Srácok.Lehet kérném majd a segitségeteket az acc.-om amit régen vettem ,de ez hosszu történet a lényeg régen vettem pici tankokkal és ráköltöttem egy csomot,de az email cim maradt a személynél tudom hülye voltam
.Na ma nem jó vagy az email cim vagy a pass.Kb 1 éve használom irtam neki nem tudom válszol e...A lényeg az lenne ,hogy ha belép valaki vele irnogatni kéne neki végső esetben felnyomni...Az accom ugy is elveszik ha csak nem válaszol vissza nekem addig...
Elöre is köszi srácok -
jozefgucci1
addikt
Hoztam benzint a szopóággenerátorba ha esetleg valaki akar csatlakozni most délelőttre ? !
-
jimmy74
őstag
Melyik nemzet arty-ja a legjobb szerintetek?
a francia és német ágon vagyok 5-6 tier között egyelőre nem tudom érdemes az usa v.orosz ágba is belefogni.. -
marked one94
őstag
válasz
AlexWolf #14901 üzenetére
Nekem nem kell eff érték, hogy valakiről eldöntsem, hogy jó vagy rossz játékos, elég csak megnéznem a játékban a statját, az is elegendő adattal szolgál. Az eff csak részletesebben leírja. Ha véletlenül nagy a értéke és hülye mint a popsim akkor tudom, hogy egy cap huszárral van dolgom
Tegnap szopóágon voltam planetwot csak viccelek
-
AlexWolf
senior tag
Bennem az merült fel, hogy ez az általunk oly nagyra tartott Eff érték számolás hivatalos állásfoglalás a WG részéről, vagy van néhány tetszőleges nemzetiségű srác írogatja a progit, ami valamilyen általuk kitalált módon számolgatja ezt az értéket.
Ami ezek után vagy hiteles vagy szart sem ér, csak verjük a mellünket rá.
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest