- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- R_volution médialejátszók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
válasz
diegho #15357 üzenetére
Előbb elbújt két arty ház mögé, sarokban. Mondom oké, e75 has the power, beguruluk, lövök... semmi. Egyik oldalba lő, 3xx dmg, gurulok vissza ház mögé tölteni, erre meghal amelyikre rálőttem.
anyázott rendesen a gyerekmondom, ez ragasztós-időzített cucc volt, 30 arany darabja...
xD -
Plasticbomb
addikt
17 074 583
Ennyi XP kell, hogy teljesen nulláról, null csata stb, ki lehessen húzni mind a négy nemzetet, minden tankot elitre...
5 296 513 XP kell az orosz nemzetre.
4 271 420 XP kell a németre.
4 202 360 XP kell az amcsira.
3 304 290 XP kell a francicára.
Teszt szeróról szedtem most ezt, elfelejtettem, hogy ugyanazon a név alatt van egy amcsi szerós accountom is, ami teljesen üres, egyszer sem léptem be rá........................
-
diegho
nagyúr
Emberek senki nem meri felvállalni a Padavan79 nevet? Pedig olvassa ezt a fórumot, mert írta is, ennyire ne legyetek már beszariak, hogy csak a játékban mertek ugatni, amikor meg fény derülhetne a kilétetekre megy a sunyítás.
-
Zeratul
addikt
válasz
Atlantis #15386 üzenetére
Ferdit én félbehagytam, a legénysége ott nyaral a barakban várva hogy a JP II kifarmolja nekik a nagy csúzlit. Alapon egy rokkant nyugdíjas teknősbéka, fullos motorral, lánctalppal csak sima nyugdíjas teknősbéka. JPIIvel szemben semmi esélye sincs, tegnap végre bejutottam a tesztszerverre, gyorsan fullosra nyomtam a JP II és beleugrottam. Állom a JPhez képest is ahogy mozog, a ferdihez képest meg szuperlatívuszokban lehet róla beszélni ami a mozgékonyságot illeti. 12.5 cm L/54 úgy vitte át a JT-t szemből félpályáról mint kés a vajat.
-
Djuree
félisten
válasz
Napfénysüti #15385 üzenetére
látod látod kezdtél volna francia td-ket
-
Atlantis
veterán
válasz
Napfénysüti #15385 üzenetére
De, valamivel jobb lesz a legnagyobb motorral, de úgy sem méltó a Porsche névhez.
Én biztos nem azt vettem volna, hanem a JPII-t, de egyedül vagyok ezzel a véleményemmel...sajnos a "mi időnkben" még nem volt alternatíva. sokak szerint a Ferdi jó gép, szerintem nem az, a páncélja is csak papíron néz ki jól.Más: száradjon el a keze, aki ezt a vízszintes tech tree-t kitalálta. Most jól is néz ki, áttekinthető, erre lesz helyette az a katyvasz...
-
Napfénysüti
nagyúr
Szegény Ferdi nagyon lassú, ez fullosan se lesz sokkal jobb?
-
forras2
őstag
Csináltam 1 úgymond tesztet az elmúlt 4 napban.
Kv1s-el mentem 30 csatát. 10-et a fejlesztett 76-os ágyúval, 10-et a 85-s ágyúval és 10-et a nagy 122-es ágyúval. Csak a saját kíváncsiságom kielégítése miatt, de megosztom veletek is
Abban a 10 csatában, amikor a 76-os ágyúval mentem, 8× volt a Kv1s a top tank.
85-ös ágyúval 10-ből 7× volt top tank a Kv1s.
A nagy 122-es ágyúval 10-ből mindössze 3× volt top tank az én gépem.
Azaz, a tank fejlettségétől is függ, hogy milyen csatába dob be az MM.
És igazából erre voltam kíváncsi. Egyszer már beszélgettünk itt erről, még régebben, akkor azt mondták páran, hogy nem számít a tank felszereltsége. De, igen is számít -
.mf
veterán
Hmm... KV1 57-essel 2361 dmg
(na jó, ebben 2 vagy 3 felgyújtás is benne volt)
39/43 lövés, sznájper is járt érte. Sajnos a top gun pont nem lett meg, csak 5 kill, többit kilőtték előlem. -
Iron Funeral
őstag
-
.mf
veterán
Iszonyatos, ami most a randomban megy... már hozzászoktam ahhoz, hogy hétvégén iszonytató lámák kerülnek elő, de néhány még az átlagos fullhülye bitangszar játékosokon is túltesz.
Előbb egy tehetséges hazánkfia, nevezetesen kiscsucsu T49-ben a bázistól 200m-ről nem ment vissza a capelő T49-est resetelni, helyette hiábavalóan lőtt messziről egy bdr-t. 5-en voltunk, az ellenfél már csak 2, de mivel ez a barom nem ment vissza, mi pedig túl messze voltunk, buktuk. Eszem-faszom megáll. -
vbbb
őstag
fuck yea! Ma 52%-os lettem vér és verejték árán a győzelmi arányt tekintve!
-
jimmy74
őstag
válasz
Paul119 #15359 üzenetére
Egy rakás szar lett!Ahogy láttam nem volt ilyen!
Alig vártam hogy meglegyen de amióta megvan nem igazán szeretek vele játszani az ilyen gondok végett amit irtál, ráadást az ágyúja sehol nincs a hasonló tier X-es konkurenciákhoz képest,de mig jól pattogtak róla addig ez elnézhető volt gondolom! -
marked one94
őstag
válasz
Napfénysüti #15366 üzenetére
Ha nincsenek kredit gondjaid akkor igen.
-
Napfénysüti
nagyúr
Érdemes a Ferdire a 10,5-öst feltenni? Ahhoz képest hogy full alap eléggé bejön ez a gép.
-
Patrick76496
őstag
Nagyon adja ez az ARL
Győzelem!
Csata: Murovanka 2012. szeptember 15. 21:55:04
Jármű: ARL 44
Szerzett tapasztalat: 1 278
Szerzett kredit: 46 683
Csatában elért Achievement: Acélfal, Mesterlövész, Kiváló Lövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász" -
forras2
őstag
Kv1s-el vesztettünk, egyetlen egyet nem lőttem, nem spootoltam, nem mentem senkinek, és 16k kredit.... imádom ezt a hétvégét
Biztos hogy 50% az az 50%?
-
vhw
addikt
válasz
Murder3 #15305 üzenetére
Én hülye fanboi?
Én azon akadok ki, ha valaki újra és újra telesírja a fórumot minden marhaság miatt, és te pont ilyen vagy.
Hol a német tankok, hol az MM, hol a szopóág generátor...
A kutya nem szorít fegyvert a fejedhez, hogy játsz vele. Ha meg tetszik a játék minek jár a szád?Nézz már körül, nem csak nekem tűnt fel a "pozitív" hozzáállásod.
-
Atlantis
veterán
Szerintem ne bánd, én is kipróbáltam mindegyik T8-as arty-t és a T92 jött be leginkább, aztán a TypE. Én azt bánom nagyon, hogy német arty-vonalnak álltam neki, amerikainak kellett volna. Francia T8 arty nekem annyira nem jött be, még az orosz is jobb nála nálam.
Élesben egéybként határozatlan időre szünetel az arty-vonal, már nem szeretem annyira GWT-t, valahogy nem megy vele.
Más: AMX50B tényleg nagyon jó, sajnálatos, hogy a francia HT vonal alapon van nálam...Maus viszont nem tetszik, így egyre esélyesebb, hogy a Bélát már nem veszem meg élesben...
-
Paul119
addikt
is7el megint mit csináltak? minden honnan szét lövik az ammo rackját..előző meccsen is obj704 full életről kilőtt..(csak a tornyom látszódott)
-
diegho
nagyúr
Csak nálam vannak ilyen mikrolagok a játékban? Tök darabosan mozognak a tankok, FPS fix 60 ping 40-80 között mozog.
-
Scheffer
tag
-
forras2
őstag
Ő Ő Ő jól hallottam ma? Van vmi akcijjjjóóó vmelyik német TD-re?
Ha igen, melyikre van, és mi? -
Fel
addikt
válasz
Napfénysüti #15349 üzenetére
-
Djuree
félisten
válasz
diegho #15348 üzenetére
58 csata után is-6? az igen, grat neki
olyan mint nálunk kendón egy srác, második edzésére olyan páncélban jött hogy csak lestünk, kézzel varrott japán cucc, volt vagy 500k alsó hangon. és kb. azt sem tudta hol van, érted 2. edzésen, mikor még melegítőben kellett volna lennie, még legalább fél év mire páncélt kaphatott volna, semmi alaptudás. abba is hagyta hamar ezekután.... -
diegho
nagyúr
Padavan79-et ki ismeri innen? Mert nagyon szeret ugatni a játékban 100hp-ról megölt és máris ő lett a király, persze 1v1-be nem meri megmutatni a tudását, csak úgy, ha a csapata már lelőtt 100 hp-ra. Mondjuk igaz egy béna nyomoréknak is lehet egyszer jó napja.
-
Napfénysüti
nagyúr
Ferdinand vagy Jpanther 2? És miket vegyek majd rá?
-
diegho
nagyúr
Ajánlom figyelmetekbe egyik legújabb született zsenit a játékban: [link] azért ennyi csata után elég komoly dolog úgy érezni, hogy nem jön a kredit és hoppá máris ott az IS-6, az én csapatomban tolta a 2.-at, hegyen, házon, saját tankon keresztül is lőtte az ellenfelet, hiszen ami piros azt lőni kell!
-
diegho
nagyúr
válasz
Scheffer #15343 üzenetére
Mountain Pass hegy lábánál állt a felső bázison, oda nem tud belőni az arty. Mindenki campelt a bázison én előrementem, de persze a másik oldalon jött az ellenfél, visszamentem megöltem az ellenfél támadó tankjait, majd maradt 8 töltényem 6 ellenfélre, ebből még lett 3 killem és vége, maradt az arty, ami meg rám rontott és kiszedett, végig könyörögtem ennek az agyatlannak, hogy jöjjön, de nem. A csapatom már vagy 5 nyelven könyörgött neki, de semmi.
-
Scheffer
tag
válasz
diegho #15340 üzenetére
Talán az ellenfél eget-földet megrengető támadására várt, és azért nézelődött, hogy meg is láthassa azt, ha majd jön. Szerintem feltett valami jó kis célkeresztet, ami kitakarja a kép 90%-át, hogy csak egy kicsi és szűk nyíláson keresztül kémlelhesse az ellenfelet, ami realisztikusabbá és élvezetesebbé tette a játékot számára. Az előre-hátra mozgás pedig azzal a magyarázható, hogy felkészült a legrosszabbra; vagyis arra, hogy az arty ki akarja majd lőni. Biztos mondták neki, hogy az arty ellen előre-hátra kell mozogni, hogy nehezebben találják el, és ő csak tette azt, amit tanácsoltak neki. Lehet, hogy a 15. perc végére izzadtan és zihálva állt fel a karosszékéből, de egyúttal megkönnyebbülten könyvelhette el a sikert, miszerint a bázist is megvédte és a csatát is túlélte. Sőt még közelebb került ama hőn áhított vágyához, hogy megszerezze az elérhetetlennek tűnő medált, a heroikus tetteit bizonyító kitüntetést, hogy végre elmondhassa magáról; én vagyok smok113, a Legyőzhetetlen!
-
virkir
veterán
Én is rászántam magam végre és igaz csak három kör után de azt kell mondanom kellemesen csalódtam benne.
Az ARL-hez képest egész használható tank lett.
A másik meg most az M4. Valami félelmetesen tetszik meg brutális a statom vele már az én mércémhez képest igaz eddig nagyrészt kettes platoonba vittem. Na de akkoris.
Pl. mostani utolsó köröm vele prémium nélküli eredmény.
Victory!
Battle: Arctic Region 2012. September 15. 16:50:01
Vehicle: M4 Sherman
Experience received: 1 021
Credits received: 35 110
Battle Achievements: Mastery Badge: "Ace Tanker"diegho
Menjünk pofozzuk föl? -
diegho
nagyúr
Aki netán tudja smok113 címét, személyesen szeretném megköszönni neki, hogy a kezdőn állt 6 percen át és nem merte kinyírni az utolsó artyt, ezért hiába öltem 9-et de buktuk a csatát. A szép az egészben, hogy nem volt töltényem, amivel megölhettem volna az artykat, könyörögtünk neki, hogy jöjjön velem, az egész csapat kérte, de semmi, állt a kezdőn forgolódott, nézelődött, előre-hátra ment...
-
Fel
addikt
Kihasználva a hétvégi akciót, visszavettem az AMX M4 '45-öt. Első körben rögtön ez jött össze
:
Victory!
Battle: Erlenberg 2012. szeptember 15. 16:37:19
Vehicle: AMX M4(1945)
Experience received: 3 750 (x3 for the first victory each day)
Credits received: 34 326
Battle Achievements: Sniper, Mastery Badge: "Ace Tanker"Prémium nélküli. 75%-os legénységgel. 23 lövés, 20 találat, 4417 sebzés, 4 kilőtt tank.
Bárcsak így menne vele a későbbiekbenKell egy jó banda az 50 100-ba (és majd a többibe is), úgyhogy egy ideig biztosan marad.
Replay itt: [link]csaabz: Ilyen 20 győzelmes acsira nem emlékszem, de 20 túlélt csata után járó biztosan van/volt: [link]
"Survivor
Survive 20 or more battles in a row. Battles fought using self-propelled guns do not break the sequence, but are not included either." -
Djuree
félisten
válasz
Plasticbomb #15335 üzenetére
az ilyen, attól a t10-től fosok a legjobban, ha a heavyket nézzük.
-
csaabz
őstag
válasz
Plasticbomb #15335 üzenetére
Én már megvettem, de csak a 8.0 után fogom használni a buff minden előnyével
-
Plasticbomb
addikt
Ez az AMX 50B egy állat... Ahoigy a T34et használom, úgy mentem ezzel is.. 5000+ damage... Kinyírtam fullról a Maus-t vele.... LoL Meg még másik 2 tankot hidegre tettem...
-
csaabz
őstag
Létezik még az a kitüntetés, amit 20 folyamatos győzelem után adnak?
-
Már 3 napja szinte minden meccsem ilyen:
Defeat
Battle: Ruinberg 2012. szeptember 15. 15:17:58
Vehicle: KV-1S
Experience received: 961
Credits received: 60 171
Damage: 2701Mindig t7-8 csatába kerülök, mostanában szinte soha nem vagyok top tank, de a legrosszabb ,hogy a csapattársak nagy része piros, főleg a top tankok. Hiába csinálok 2-3 ezer sebzést a tier 6-os tankommal, előbb utóbb szétlőnek, mert ugye armorom sincs, és bekerítenek az ellenfél tier8-asai.
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Iron Funeral #15325 üzenetére
megy, viszont öcsém gépéről, nem tudunk belépni.. Én viszont bent vagyok, és élvezem a 100 milla free xp, a 100 milla kredit, és a 20 000 arany áldását, ergó kifejlesztettem mindent elitre és most próbálom ki az összes tankot, artyt.... rakosgatom a skilles legénységet egyikből a másikba...:XD
-
Djuree
félisten
válasz
Iron Funeral #15325 üzenetére
tesztelt le megy-e
-
Iron Funeral
őstag
Teszt szerver megy most?
-
nyunyu
félisten
Tegnap egy rossz mozdulattal sikerult kikukaznom a JgPzIV veteran legenyseget, ugyhogy vehettem ujat a JgPantherbe.
Viszont igy elso par csata utan sokkal jobban bejovos, El Hallufon nem olyan bena kacsa, mint a IV volt.
-
joergie
őstag
Ne hidd. én mondhatom hogy a legjobb artisták közt vagyok, és pl az obj261-el 53-4% hit ratioval sem tudom hozni a gwtypE sebzésátlagát. Valszeg T92vel még mégjobb lesz, mint typE-vel(még kell 160k xp). tesztszerón batchat artyval hozni tudtam a typE sebzésátlagát, de a splash hiányán szerintem csaták múlhatnak, ráadásul-bár gyors-ha ki akarod használni hogy 5mp-enként lő, egy helyben kell maradnod, ergo könnyen counterozható.
-
Fel
addikt
Holy shit!
Victory!
Battle: Karelia 2012. szeptember 15. 12:33:43
Vehicle: Bat Chatillon 155
Experience received: 3 600 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 65 985
Battle Achievements: Radley-Walters's medal*, Top Gun, Reaper, Mastery Badge: "Ace Tanker"Brutál ez a Bat. Chat arti... Azt hiszem (és egyre biztosabb vagyok benne), hogy a T92-vel a legrosszabb T8 artit vettem célba. Mindhárom másik simán lekörözi..
8.0 Replay: [link]* A "Radley-Walter's medal" a Böelter II. fokozata lesz, 8-9 ellenfél kilövéséért jár.
-
Patrick76496
őstag
válasz
Iron Funeral #15315 üzenetére
Rendben, ezt nem tudtam. De azért, mert egy német tank gyenge, azért nem az oroszt kell butítani, hanem a németet erősíteni. És legyen szó akármilyen "történelmi bosszúról".
-
Iron Funeral
őstag
válasz
Patrick76496 #15308 üzenetére
Gyorsabban céloz, gyorsabban fordul, és jobb a terepjáró képessége.
7.5 ct1-ct2 nerf
-jobban szétcsúszik a célkereszt a tank illetve ágyú mozdításakor
-accuracy nerf
-rof nerf
- -50dmg
- 2200cred a lőszer
zzzzzzzzzzzMaga a platform már a ct1-ben is hulladék volt (komolyan, random spottolódni a mapon egy élmény) de legalább az ágyú tette a dolgát. Ha most távolról lövöldözöl akkor 50%-a nem talál a lövéseidnek vagy éppen 0dmg crit, ha figyelembe veszed, hogy egy jobban sikerült meccsen lőhetsz akár 5-öt is akkor rájössz, hogy eléggé nem disztrójolsz vele semmit, a sima E-100-al jobb az átlagsebzésem mint ezzel...
ui.: ez az egyetlen tier X TD aminek kevesebb DPM-je van mint akármelyik tier VIII TD-nek.
-
Djuree
félisten
válasz
Space marine #15312 üzenetére
már van
-
Djuree
félisten
na mikor jön már az akcsió? direkt felkeltem. najó hazudok, nem tudok tovább aludni
elvileg 7:30-tól de még nincs...
jah egyébként a nyócpontnulla mikor várható élesben?
-
.mf
veterán
válasz
Tenken #15309 üzenetére
Változó.
Ha nulláról kezdem, vagy épp nincs szabad legénység, akkor kredites képzés 75%-ra, de csak alsóbb szinteken. Magasabb tierekhez csak kerítek valahonnan képzett legénységet..
Alsóbb szinteken ha egy új tankot fejlesztek ki és veszek meg, az elődjét pedig eladom ugyanakkor, és a legénység már van legalább 90%, akkor átképzem az újra.
Magasabb szintekhez már képzett legénység kell, ha nem akarsz sokáig szívni. Ott vagy az eladott elődtank legalább félskilles legénységét képzem át, vagy pedig egy ópécsíter tankban húzott legénységet ültetem át. Pl. most IS7-be a KV1-ben már majdnem két skillt szerzetteket. Kapóra jött ez a dupla-legénységi-xp akció, 2x-30 csata után már visszatanulták azt a kredites átképzésben elvesztett 10%-ot.
A fix tankokra természetesen megvan a maguk külön.
Ja meg néha, ha valami alsóbb tieres kimaradt dolog pótlására, vagy csúnya stat javítására, csak rövid távra veszek valamit, akkor átképzés nélkül ültetek át hasonló gépből legénységet. Pl. T82-be a T49-ből. Így csak -25% a büntetés, de nincs átképzési költség, és visszaültetve a T49-be ismét 100%. -
Tenken
őstag
Legénységget hogyan menedzselitek? Van külön minden fix tankra, vagy ugyanazt használjátok kaszton belül? Esetleg érdemes őket felhúzni valameddig, majd onnan újabbakat fejleszteni?
-
Patrick76496
őstag
válasz
Iron Funeral #15300 üzenetére
Mi a különbség köztük? Az előbb a 7.5 CT1 és 7.5 CT2 közötti nerfről beszélek, azt nem tudom, most mit "javítottak" rajta.
Most, így kipróbálva a nerfelt orosz TD-ket, kicsit úgy érzem, talán a SU-100M1-nek jó is az a löveg. Eszméletlen pontos, gyorsan céloz és tölt. 530 méterről ki bírom lőni az ellenséget. Viszont a SU-101-el nehéz megbarátkozni, az is ilyen hátulgubbasztós tank a kis átütése miatt.
-
vJokka
aktív tag
Defeat
Battle: Prokhorovka 2012. szeptember 15. 2:10:57
Vehicle: M24 Chaffee
Experience received: 1 747
Credits received: 37 587
Battle Achievements: Mastery Badge: "1st Class"Prémes, még nem 100as legényekkel.
Támadóként kicsit okosabban, talán hozható lett volna (meg persze , ha a többiek több sebzést kiosztanak), kár hogy a végét én is el....tam
-
.mf
veterán
válasz
nyunyu #15302 üzenetére
Ja. De továbbra is aranyért
Ez fura:
Victory!
Battle: Redshire 2012. szeptember 15. 2:09:56
Vehicle: T40
Experience received: 1 808 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 16 043
Battle Achievements: Master Gunner, Sharpshooter, Mastery Badge: "Ace Tanker"3 kill, 17 találat, 1383 dmg. Most vettem, még csak negyedik kört mentem vele. Itt ilyen alacsony lenne az átlag, amihez méri a tankászt, hogy már 904-ért kapni? Mert pl. T150-nel 1510 volt a legjobb, amiért csak 1. osztályt kaptam, s végül úgy adtam el, hogy nem is lett meg vele az ász.
-
Murder3
addikt
Ha a játék nem tetszene, nem játszanék vele észkombájn.
Tessék itt van egy dolog ami tetszik benne, a témája.
Én nem ilyen hülye fanboy vagyok aki rögtön kiakad ha már kritizálják a kedvenc játékát.Azért szapulom, mert én nekem máshogy tetszene, de mivel n se nem fejlesztő vagy milliomos, de még programozó se vagyok így csak maximum leírni tudom h mi miért nem tetszik.
Egyébként meg nem csak lehúzásokat írtam de mind1.
-
.mf
veterán
Nekem ugyan nem a legjobb kredittermelőm.
Az most az S35CA, majd a T49, ezután pedig a KV-1-57, ha már meguntam a papírpáncélt.
Pl. most az előbb "búcsúként" mentem egy közepes-jó kört a Pz4-gyel, 4 kill, 5 másik lesebezve, 5 spotted, 16 találattal 1606 dmg (csak azért ennyi, mert kétszer ellőtték az ágyúmat, utána alig találtam el bármit is). Mindezért kaptam 22558 kreditet, javítás (túléltem) és lőszer 5k fölött volt.
S35CA-val egy átlagos körre megvan ennyi, hasonló közepes-jól sikerült körre 25-30k gyakran összejön. A 300-as átlagsebzésével azért lehet keresni. Wotlogger szerint az átlag-sebzésem vele a Pz4-esnél 70%-kal több.Garázshely eddig még csak akkor járt, ha jött valaminek a helyére másik tank, úgyhogy én arra most nem számítanék. Hacsak nem jön valami helyette, amiről nem hallottam, ezért tettem fel a kérdést. Free xp-vel most jól állok, az se érdekel. A helye viszont jól jönne.
Aktív témák
Hirdetés
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Napirajz könyv
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest