-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Iron Funeral
őstag
válasz
Patrick76496 #15247 üzenetére
a 8.0 CT1 meg a 7.5-ös jagd100 közel sem ugyan az.
-
.mf
veterán
Srácok, a Pz4-gyel lesz valami kompenzáció 8.0-ban, ha a garázsban van?
Tudom, hogy lebutítják, elveszik a 75L70-est és az erősebb tornyot, ezért tervezem eladását. Ha lesz vele akció, akkor viszont lehet, hogy csak a patch után. Bár ingyen garázshelyet nem hinném, hogy kapnék, max free xp-t.. így belegondolva most el kéne adnom.. na megyek pár kört, addig várom a válaszotokat. Kösz! -
krisss93
aktív tag
Na, egész kellemes normálisan felszerelve ez a VK3001P.
Prémiumos kör:
5 kill
Victory!
Battle: Lakeville 2012. szeptember 14. 23:20:42
Vehicle: VK 3001 (P)
Experience received: 3 294 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 35 647
Battle Achievements: Mastery Badge: "Ace Tanker" -
vbbb
őstag
Há' micsoda ez az S.Preshing???Löwe-vel állva hagyom! Elmék mellette mintaszééél
-
Djuree
félisten
válasz
kanyipicske #15288 üzenetére
francia. amx 13 90 brutál jószág
-
Enzolord
addikt
válasz
kanyipicske #15288 üzenetére
Könnyű a franciáké a leghosszabb...
De az orosz t-50-2 a legjobb...
Szerintem.. -
kanyipicske
tag
Szerintetek melyik nemzetnek legjobb a könnyű tank ága?
-
nyunyu
félisten
Itt van megint szoptam. Periszkóp szikla mögött senkit se látok Volverinnel. 2 lövést kaptam Tigertől és heló.
Ha kilog a lanctalpad a szikla mogul, attol meg nem fogsz senkit latni, de legalabb Te mar lathato&loheto vagy.
Tegnap szivtam igy El Hallufon a T32-vel, mert sem az ELC-nek, sem a medjeinknek nem akarodzott lemenni, hogy leallitsak a zaszlot foglalo ellen ELCt-.
T32 meg akkora dog hogy valamelyik iranyba mindig kilog a zaszlo kozepen levo szikla mogul, igy a campereknek idealis celpont voltam -
forras2
őstag
mindenki hülye aki nem normális
-
krisss93
aktív tag
Az összes hülye szaladt ugratni...
-
Fel
addikt
válasz
nyunyu #15277 üzenetére
Ebben a játékban semmi köze a stabilizátornak a tank himbálózásához..
Itt egyszerűen annyit csinál, hogy a mozgás (haladás, torony forgás) miatt megnövekvő szórást csökkenti.A másikra: Van teszt, nem? A számukra elegendő létszámmal üzemeltetve.
Mellesleg a mostani eléggé ritka eset, mármint, hogy ekkora érdeklődés van a teszt iránt. Még a 7.2 és a 7.3-nál sem fordult elő, hogy napokkal a tesztszakasz indulása után is problémás a csatlakozás, mert állandóan tele van. 2-3 nappal a kezdés után már csak alig pár ezren lézengtek csak fent. -
nyunyu
félisten
A tesztszeró számukra non-profit, úgyhogy nem igazán lehet elvárni, hogy akkora kapacitással üzemeltessék, amekkorával a normál szerverket.
Valamelyik tanult kollegam mondasa volt, hogy ha nincs tesztrendszered, akkor valojaban az eles rendszered hianyzik.
Nyilvan nem tesz jot az elvart rendelkezesre allasnak, ha az eles(nek gondolt) rendszeren kell kiprobalni az uj funkciokat, majd meglatjuk mi a baja, aztan javitjuk alapon.
-
Fel
addikt
Kipróbálgattam a Tier 8 artikat, hogy az új fentartási költségükkel hogyan lehet majd megélni 8.0 után. (Ha esetleg vki lemaradt róla: A Tier 7 és 8 artik javítási költségét megemelik a 8.0 patch-ben, kb. a T9 és T10 HT-k szintjére)
A legtöbbet GW Typ E-vel és Obj. 261-gyel mentem. Vegyesen vannak gyengébb, elfogadható és jó körök is.
Obj. 261:
GW Typ E:
Mit lehet leszűrni ezekből? Azt, hogy ha prémium fiókkal ~2900-3000 sebzést sikerül kiosztani, vagy standard accounttal ~3500 körülit, akkor még ha kilőnek is, kijöhet az ember 0-ra.
Saját véleményem szerint ennek a "nagy" nerfnek nem sok hatása lesz az artisták létszámára... -
Cooper911
senior tag
válasz
jano_77 #15208 üzenetére
A 4732/9460 nem azt jelenti ám, hogy 4732-en vannak fent a 9460 ból, hanem az eső az adott szerver pl teszt 1 a másik meg a 2 szerón összesen.
Nem biztos, hogy azért nem tudsz belépni mert fullon van. 2 óránként újrainditják, meg gondolom tweak-elnek is rajta közben, szal simán lehet, hogy egy fél óráig vagy tovább senki nem tud belépni.
Meg ne itt sirjatok a TD nerf miatt, hanem a hivatalos teszt fórumon, hátha visszacsavarnak kicsit a potin.
-
Zadia
senior tag
válasz
Dr_Syrex #15253 üzenetére
Ezért nem értem ilyen,hogy lehet.
Csücsülsz a bokorba.Teljesen eltakar.Van álcaháló+ periszkóp és várod az ellent.Erre csak a lövedékeket kapod.Nincs világítós kis szarzsák.Ebbe meg az a legszebb,hogy,ha az arty szed ki.
Djuree: A legjobb 7-es Heavy tankod lesz KV-3 után. Sok örömöd leled majd benne.Számomra egyetlen negatívum van,hogy mocskos lomha.Viszont szemből igen pattogós és nagyon pontos a löveg rajta.190-210-es sebzés mindig megvan.Töltésgyorsítóval nekem 7:41 alatt tölti be a következő skulót.
-
Djuree
félisten
na uccsó előtti köröm vk3001P-vel, még párszáz xp és tiger p megvan.
6 kill, tökéletes játék, megnyertem a csatát a csapatnak. hátbakerültem az ellent és hátulról felmorzsoltam a nálamnál erősebb gépeket. talán az eddigi legszebb csatám
Győzelem!
Csata: Cliff 2012. szeptember 14. 19:14:10
Jármű: VK 3001 (P)
Szerzett tapasztalat: 1 708
Szerzett kredit: 37 992
Csatában elért Achievement: Top Gun, Kiváló soför jelvény: "Tank ász" -
Dr_Syrex
senior tag
Velem is megesett már 1-2 alkalommal, bár nálam úgy nézet ki a dolog, hogy egyszer csak meglőttek, utána megint, ......, végem van. Körülnézek, senkit nem látok, illetve a halál utáni nézetben észlelem az ellen tankjait (2-4 db), de aki kilőtt az továbbra sincs sehol. Érdekes módon PzIV-esek lőnek ki íly módon többnyire
-
Djuree
félisten
fasz ebbe a qrva fos játékba már megint. sehol senki körülöttem, mégis lát mind a 16 ellenség, én meg persze senkit
rohadt kamu szar az egész....állhatok én full takarásba szart sem ér, az ellenek meg robognak át a semmin de persze nem látok senkit
-
Patrick76496
őstag
válasz
Iron Funeral #15241 üzenetére
(#15241) r1E3S3E7T: Igen, próbáltam 8.0 CT1-en. Csak példának mondtam, hogy az nem kapott ekkora nerfet rögtön. Amúgy nem rossz gép, első csatámban rögtön 3 kill lett vele. Legértelmesebb dolog az lenne, ha nem a normál tankokat nerfelnék le, hanem a gyengéket buffolnák fel.
(#15242) Chris0321: Köszönöm, hogy kiraktad, nekem azt írja a honlap, hogy nem elérhető a weboldal a szokásos SVGA képet mutatva. Pont szerettem volna valamilyen tankot venni, így M6-ra esett a választás.
Az ARL nagyon faja tank, még DCA 30-al is el lehet lenni T8-ban. Kicsit lassú, remélem a nagy motor és a lánctalp dob majd a sebességen és a forduláson.
-
vhw
addikt
válasz
marked one94 #15230 üzenetére
Vagy egyáltalán be se lépsz, ugye...
Chris0321:
Ezek a nehéz meg közepes tartályok, tartályrombolók annyira fun! -
Chris0321
veterán
válasz
Patrick76496 #15240 üzenetére
A launcerre néztem rá ír-e valamit és ott volt fenn. Rákattintottam és beadta az oldalt.
x3 tapasztalat az első győzelme a nap!
50%-os kedvezmény a néhány nagy Heavies:
Szovjet járművek
KV-1S - tier VI nehéz harckocsi
KV-2 - tier VI nehéz harckocsi
T-150 - tier VI nehéz harckocsi
KV-3 - rétegű VII nehéz harckocsi
IS - tier VII nehéz harckocsi
Német járművekPzKpfw VI Tiger - tier VII nehéz harckocsi
PzKpfw VI Tiger (P) - tier VII nehéz harckocsi
Amerikai járművekM6 - tier VI nehéz harckocsi
T29 - tier VII nehéz harckocsi
French járművekARL 44 - tier VI nehéz harckocsi
AMX M4 (1945) - tier VII nehéz harckocsi
Hiszünk abban, hogy mindenkinek szüksége van több nagy garázs Heavies! Töltse fel e különleges!50%-kal több profitot következő járművek esetében:
Tank rombolók
StuG III - tier V German Tank Destroyer
M10 Wolverine - tier V American tartály romboló
Medium tartálykocsikPzKpfw V Panther - tier VII német közepes harckocsi
M4 Sherman - tier V American közepes harckocsi
Nehéz tartályokKV-1S - tier VI szovjet nehéz harckocsi
T-150 - tier VI szovjet nehéz harckocsi
M6 - tier VI American nehéz harckocsi
ARL 44 - tier VI French nehéz harckocsi -
Iron Funeral
őstag
válasz
Patrick76496 #15214 üzenetére
Próbáltad te egyáltalán azt a Jagd100-at? Akkor nem kérdeznél olyat, hogy az miért nem lő 850et...
-
zoszt
tag
Szerintem a JagdPanther mindkettővel jó választás. A hosszú 88-ast nagyon kedvelem, de mivel a Tigriseken is azt használtam, ezen inkább a másikat részesítem előnyben. Szituáció válogatja, hogy melyik lenne jobb rá. A hosszú 88-assal nyereségesebb a játék, a másikkal szerintem több sebzést lehet bevinni.
-
Chris0321
veterán
-
Gyuri27
félisten
válasz
marked one94 #15226 üzenetére
Az rossz valóban. Csak az nagyon alacsony tier. A t4 már kellemes. Meg lehet döngölni a lassú kv-t.
-
Atlantis
veterán
válasz
marked one94 #15226 üzenetére
Bezony, nekem is van, az a másik, amit nyugtatónak használok...
-
Patrick76496
őstag
válasz
bullseye #15224 üzenetére
Teljes mértékben egyet értek. Szerintem egyik játékosnak se lenne gáz, plusz egy kifejleszthető értelmes tank. Legalább a JagdPzIV megérdemelne kb 150 mm átütést, de a VK-knak sem ártana. Meg ahelyett, hogy folyamatosan növelik a német T10 HT-k HP-ját, kaphatnának pl 20-30 mili átütés buffot, és akkor mindenki örülne.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Atlantis #15223 üzenetére
T4-be még nincsenek ilyenek. Magasabb tierben meg semmi közöd a játékhoz. De ez régóta van így. Egy su-85b jó megoldás a bajokra. Kell rá háló, cserélhető kukker és ellátsz a pálya végéig. A rof, pen, dmg kiválló (mehet rá rammer is). A legjobb td az egész felhozatalban.
-
bullseye
addikt
De a megoldás nem az lenne, hogy a Jpz IV is legyen életképesebb végre, meg az állítólagosan OP ruszkik új TD-je se legyen messze legbénább a kategóriájában? Persze az is jó, hogy mindenki szopjon csak, megérdemlik, végtére is én már a Jtigernél járok, az új ruszkit meg max. kihagyom/átugrom...
-
Atlantis
veterán
válasz
nyunyu #15209 üzenetére
A 3601-est nem azzal kell kilőni, nem is ellene sorsolják, nyilván kap megfelelő súlyú gépet ellenfélnek az is. Én kedvelem a PzIII-at, gyors, scoutolni is jó, saját osztályában a frontpáncélja egészen tűrhető, az ágyúja se vészes abban a mezőnyben. Én kifejezetten szeretek menni vele 1-2 nyugtató kört, miután szénné szopatnak az összes nagy gépemmel, ld. amit írtam az előbb, hogy 9-ből 7 darab 0 sebzés...
-
marked one94
őstag
válasz
jozefgucci1 #15220 üzenetére
Én úgy váltottam át xp-ről win7re, hogy nem raktam újra a wot-ot és működik
Kivéve a wot logger. Ha lusta vagy mint én akkor nem kell letöltened meg újra felrakni.
-
krisss93
aktív tag
válasz
jozefgucci1 #15220 üzenetére
hát lehet újra kéne rakni.
-
jozefgucci1
addikt
Kicsit off .: Most vásároltam ssd-t és azt szeretném kérdezni , hogyha átmásolom a régi rendszeremről a teljes wot mappát akkor menni fog a játék vagy célszerű újrarakni ? Ugyan az az oprendszer marad ( Win7 ) .
-
grizlisandor
veterán
Mi van ma, a héten nem sokat játszottam(csak pár meccset, amíg meg nem untam a balfaszkodást...), ez előtt folyamat végigtoltam mindegyik tankommal a napit. Mondom, ha a héten nem toltam ma tolom kicsit többet, de hát nem akarja minden 3. csatába 20% alatti esély(köszönöm, hogy megosztod velem kedves xvm) meg retardált társakkal, állunk a cap-en 4en, 1 StugIII, 1 VK a kistigris, meg 1 PzIV meg én JagdPanther-rel, a pálya túl oldalán van 3 ellenséges tank, 1 IS, 1 KV-1S meg 1 KV-2, meg valahol egy arty. Írom nekik, hogy keressék meg és öljék meg az artyt, jó felspottolódot, mert ott volt a közelbe, lövök rá, a többiek semmi, írom, hogy kill arty! Erre elbújt mind3 tank, kapom az áldást az égből, kilőttek... Utána nem az, hogy gyorsan megölik az artyt és bíznak benne, hogy becap-elnek, míg ideér a 3 heavy, hanem fogják és becampelnek... 95/100 körül bumm, a StugIII vége, loss...
107 mm ZiS-24 egész pontos ágyú volt eddig ma meg 100 méterről nem találtam el egy Löwe-t 3x egymás után, mikor össze volt szűkülve maxra a célkereszt 100as legénységgel...
8,8 cm KwK 43 L/71 pontos ágyú a Tigris-kén, de ma mintha valaki meggörbítette volna az ágyúm!
10,5 cm PaK 45 L/52 jelenleg a kedven ágyúm, ez is átüt de 0 dmg, meg luft luft hátán, köszönöm WG, a mai nap ennyi volt a WoT... -
grunge
addikt
válasz
LoLHunCsirke #15114 üzenetére
hmmm....szép!
Amúgy szemet vetettem rá, nekem bejön így külsőre. Matchamkingje milyen? Tier X sűrűn van?
-
CptMisi
őstag
T32-re Rammer és Venti mellé mit érdemes még felrakni?
-
Patrick76496
őstag
(#15193) Atlantis: Én a végére valamit tudtam vele kezdeni (anno D-10T, Type 59-ekkel vittem szakaszba.) Mondjuk most már nem szenvedném ki vele azt a 93 ezer xp-t, bár én már könnyen vagyok kifejlesztett T-54-el.
(#15194) vhw: Őszintén? Nekem is volt fullos StuG III-mam annak idején, de amikor megnéztem a JagdPz IV-et, úgy döntöttem befejezem a fejlesztést, és átmegyek orosz ágra. Nem bántam meg. Amúgy meg igazad van: Ki nem szarja le, hogy milyen lövege van a JagdPz IV-nek? Ha jól emlékszem, 7.1-es pályafutásom óta egyszer nem találkoztam ilyen korai erős nerffel. Ennyi erővel a JagdPz E-100-nak miért csak ennyit vettek le az átlag sebzéséből? Gondolom sokan sírtak volna, ha 7.5 CT2-ben ő is csak 850 avg dmg-t kap. Semmi értelme nincs 30-40-et levenni a tankok átütéséből, ennyi erővel bármelyikkel megtehetnék. Csak azért mert valamelyik tesztelő nem bírta lenyomni 1v1-ben ezeket a ruszki TD-ket, azért még nem kellene ennyit elvenni belőlük.
Bízok benne, hogy a D-2-5S-t legalább meghagyták a SU-100M1-en, ha már az előző tank birtokolhatta, bár amíg ennyien vannak a szerveren, addig lehetetlen bejutni.
-
Fel
addikt
válasz
jano_77 #15208 üzenetére
Jó ötlet.. Mást úgy sem tehetsz. Velem is előfordult már.
20000 fő a maximális létszám. A két szám, amiket írtál, azt jelzi, hogy azon a clusteren amin beléptél (test1 v. test2) / és összesen a kettőn mennyien vannak fent.
Az a 80-90 ezer ember, amennyire gondolsz, egy kicsit több. Az orosz szervercsoporton (4 cluster) hétvégén érték el az 500.000-es csúcsot...
A tesztszeró számukra non-profit, úgyhogy nem igazán lehet elvárni, hogy akkora kapacitással üzemeltessék, amekkorával a normál szerverket.
A bejutáshoz egy dolog kell: türelem, semmi több.
-
válasz
marked one94 #15205 üzenetére
Hopp, tényleg.
-
Orlin
addikt
Pershing-en milyen képességet érdemes fejleszteni a legénységen? Meg alapból melyik a leghasznosabb?
thx.
-
nyunyu
félisten
válasz
Atlantis #15193 üzenetére
Attól függ, mi a célod...én újabban a PzIII-at használom idegnyugtatásra, nagyon jók csatákat lehet vele menni.
En meg hulyet kapok a kicsi es gyors, de semmi tuzerovel nem rendelkezo tankoktol.
PzIII-nel sem a top agyujat hasznalom, mert hiaba lenne 110 a sebzese, ha a rohej pen miatt alig a lovesek harmada sebez.
Eggyel kisebb agyu penje is keves szokott lenni az egy szinttel magasabb kozepes tankok ellen, plane ha az MM bedob mondjuk egy VK3601H ellen.De ugyanigy szivtam anno az M7 MT-vel is, nagy nehezen felszenvedtem E8 Shermanra, erre annak meg ugyanaz a fogpiszkalo a top agyuja, mint az M7 MT-nek.
Ugyan a honapban +25% kredites a T20, de a francnak van kedve annyit szerencsetlenkedni az E8-cal, hogy osszejojjon a T20-ra az XP.
-
jano_77
nagyúr
Jó ötlet volt, mert így már vissza sem enged
Pedig mikor be voltam jelentkezni akkor azt jelezte, hogy 4732/9460 pl. a számok nem teljesen pontosak, de nagyságrendileg stimmelnek.szerk.: el mehet a WG a búsba. Mi a f*szt képzeltek, hogy az átlag 80-90 ezer játékosból, majd csak 5 ezren akarják kipróbálni az újításokat?
Idióta társaság. Leszarom, majd élesben megtapasztalom őket. Kapják be!
-
Zadia
senior tag
Akkor most melyik?
Szerszámosláda vagy fokozott szellőzés .
1-re van kredit.marked one94 igen.
Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest