- TV antenna és jelerősítés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Djuree
félisten
kipróbáltam a repülőset, nem rossz, meg kell tanulni irányítani mondjuk. csak így semmi motiváció nincs, se statot nem mutat se semmit. így minek játszak? meg úgyis nullázzák gondolom ha kijön a teljes, akkor mi értelme van jobb repcsiket szerezni? semmi...na mind1, kipróbáltam legalább.
-
törölt tag
válasz
Dobi 562 #13192 üzenetére
Nem értem mi a bajod!
Odaállt elé, hogy ha az ellenfél artyja trészelné, akkor ne az arty-t lőjje ki, hanem őt!
Nemes önfeláldozás
Vagy még 1-re tudok gondolni!
A képen látszik, hogy a 2 TD nem látszik! Szerintem sunnyogtak befelé a bázisotokra, és tőlük védte az arty-t -
[HUN]Dani
őstag
Jó lenne valami überjó event a hétvégére. Elvégre hétvégén van szeptember 1. a II. világháború emléknapja.
-
Dobi 562
addikt
A városba jönni nem fontos. Ezen a térképen itt kel elhelyezkedni top tankokkal (lehetőleg minddel). Majd itt csücsülve lehet núbozni a szánalmas 9-es heavyket ("még 10-es tankjuk sincs!", akiket ledarálnak az ellenfél 10-esei a városban. A köcsög E-100 elrontotta ezt a remek taktikát, együtt haltunk a városban.
-
aknaakna
tag
T-34-et az 57mm-essel érdemes használni, vagy a 75-össel.Eddig a 75-öset használtam hozzá, de most veszem észre, hogy megérné kipróbálni 57-essel is.
-
-
Mcray
senior tag
Nem ezek a legjobb köreim , amiket eddig mentem WOT-ban, de most kezdtem feltölteni őket, hogy megvettem a KV-1S-t és imádom.
[Eddigi legjobb sebzésem vele]
Szeretnék véleményeket és tanácsokat kérni. Mik azok amiket nem jól csináltam, mikre figyeljek oda. Nincs ezek közt, de volt olyan köröm hogy 130 méterről teljesen becélozva nem találtam el az ellent 3 alkalommal. 4 lövésem 20 méterről adtam le...az talált.
-
[HUN]Dani
őstag
Úgy érzem ezt T29-et kicsit hanyagolom amíg nincs prémium. Addig marad csak a x2 nap elején.
-
jimmy74
őstag
A goharu_wot_skins_-modot használja valaki?Penetrácios zónát mutat...Ez a wot oldalán letölthető skinre gondoltam.
Milyen ez a mod?használható? -
AlexWolf
senior tag
Könyörgök nyugtassatok meg, hogy ha elkezdődik a suli a sok gyökér 4-500% effis balfék el fog tűnni. Megint 4-et öltem a körben, utcsónak maradtam, a többi 14 ember csak 2-t lőtt ki a másik csapatból...9-en estek rám minden oldalról....ezt már a kv-5 sem bírta.
-
jozefgucci1
addikt
Ime példa arra , hogy még egy 95%-os csatát is könnyen el lehet bukni ha agyhalottakkalvagyok körülvéve.Himmelsdorfon a csapat jó része felment a dombra és alulsenki azazén védtem. Ez napszaktól független kezdem úgy érezni.
UI.: Mentem gyorsan még egy kört az is 95%-ra bukta hasonló eredménnyel . Lehet meggajdult az XVM ?
-
Stauffenberg
nagyúr
Miért engedik be a seggdugasz trollokat a játékba?
Megyek StugIII-mal, de a lista legalján vagyok, mindenki nagyobb, erősebb és szebb nálam. Kempel az egész csapat, erre egy halott öngyilkos barom engem pécéz ki magának. A kör végéig azzal cseszeget, hogy a világ legnagyobb noobja vagyok mert nem támadok.
Vissza is írtam neki, hogy az összes csapattársam kempel, miért én vezessek egy öngyilkos támadást? Erre kuss van egy percig, majd a csapattársak megindulnak és csak ezután ír vissza, hogy fogyatékos vagyok, mert nem látom, hogy mindenki támad csak én nem...
-
Patrick76496
őstag
válasz
Dobi 562 #13171 üzenetére
A holnapi napon is megpróbáljuk ezt a szakasz dolgot, remélem, akkor nem csak délelőtt lesz sikerünk.
Egyébként akkor egész szép köröket lehetett menni, aztán jött a sok szép stat-ú player. Így, hogy nem megy az XVM, sokkal nyugodtabban megy be az ember csatába, hogy nem látja a sok piroskát.
A nap játékosát mindenképpen ki kell emeljem:
-
Atlantis
veterán
Megvolt első csatám E-75-tel, stock még szegény, KT-ágyúval, csak a nagy motor van meg E-50-ről.
Tartottam tőle, de meglepően jól mozog, kilőttem az összes lőszerem, még a HE-ket is, ilyen még sosem volt, át is kellett állítani az AP/HE arányt. Így nagyobb RoF-fal még jobban tetszik ez az ágyú, talán nem lesz olyan szenvedés XP-t szerezni vele stock-ként, mint az E-50-nel. Remény hal meg utoljára. -
diegho
nagyúr
válasz
D.Orion #13161 üzenetére
Én már számtalan legénységet húztam 75%-ról 6-7es tankokon azért, hogy átképezhessem őket a nagyokba. IS, T29, E2 a legfőbb legénységforrásom, simán elvoltam velük minden skill nélkül, igaz minden ilyen akciónál romlik velük a statom, de nem érdekel, ezeket csak erre tartom/tartottam (IS-t már nem használom).
-
Dobi 562
addikt
Jó ez az ST-1. Zsinórban 7 vereség után akad 1 győzelem is végre. Tök egyedül tartottam a bal oldali utat a túlerő ellenében. Illetve egy Panther (
hátráltatott), segített nekem. Én nem tudom hova lődöztek, de volt annyi lepattanó... Pedig a stock torony nem valami acélos.Csak egyet nem értek... 2 sorozatlövő tank egy amx 50-120 és egy lorriane +egy E-50 és egy Tigris... Miért nem rohantak le? Ha kicsit pontosabban célzok kilőttem volna mindet, így sem sok hiányzott hozzá... Az E-50 a végén már HE-vel lövöldözött....
-
törölt tag
honnét lehet letölteni ami kiírja hogy mennyi esély van győzelemre?
-
Atlantis
veterán
Ez a T28Prot egy igaz rakéta...csak kötélidegzetűeknek javasolt.
Volt szó a Type-szaporulatról. Én se örülök nekik, de már nem zavarnak annyira, mint régebben. Inkább az bosszant, hogy sok idióta most megvette és azt se tudja mire jó, kempelnek vele végig a pálya leghátsó pontján. Az imént egyik idióta megvárta, míg Ferdivel spotolok magamnak és a Ht-knek, majd miután kilőttek, egy "hahaha" felkiáltással nekieredt és megölette magát. Megjegyzem, 1450 eff-es játékos volt...tőlük azért nem ezt várnám.
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Dobi 562 #13160 üzenetére
Azért ez a 24k csatás srác és az artysta srác kissé durva.
(#13161) D.Orion:Nekem az M6-ban 100% legénység mellett valamivel több mint 75% javítás skillel vannak a tagok. Biztos vagyok benne, hogy nem fogom kitolni őket ebben a tankban 100%-ra. Eleinte kedveltem az M6-ot de most már odáig jutottam, hogy elegem van belőle, mert minden átlövi. Hiába a top ágyú sokszor tök pontatlan, szóval elég belőle. Remélem a T29 jobb lesz sokkal már stockként is. Még ma megveszem mert már csak ~2.5k xp kell hozzá, de csak az M6-ról örökölt 90mm-es ágyú lesz meg rajta más nem. Kicsit azért tartok tőle.
(#13162) psycroptic:Attól függ hány perces videót veszel fel, na meg persze attól is, hogy milyen minőségben veszed fel. Sony vegassal teljesen jól meg lehet csinálni.
-
D.Orion
veterán
válasz
[HUN]Dani #13159 üzenetére
1K csatával Kv-4... Én öcsémnek konkrétan megtiltottam, hogy T7-be menjen még.
T150-es tankja van, de még a repair se 100% neki. Mondtam neki, hogy T6ban is nagyon karcsú már a tank ha nincs legalább egy 100% repair skill-je a legénységnek, de T7-be én a helyébe nem is mennék 2. skill nélkül. Így jelenleg T6-ban garázdálkodik és lassan fejlődik.
-
-
Mit használtok WoT replay-ek felvételéhez youtube-hoz? FRAPS?
-
Dobi 562
addikt
Akkor a maradék 14 csapattárs nem számít, akármit is csinálnak?
Mostanában tényleg sok gyökér van, de nem csak scout tankban hanem bármiben... Sajnos...
Tegnap vagy tegnap előtt Sand River védő csapat, szintén Leopárddal. Elmentem a magas dombra a falu előtt spottolni G6-hoz, ahhoz az áttörési ponthoz igyekvőket. Az ellenfél fő ereje jött arra, 8 tank. 6 teljes percen át észrevétlenül folyamatosan spottoltam őket, úgy hogy egyetlen pontnyi sebzést beszedtek volna! Aztán jött egy Type 62 és felfedett, szét is kaptak egyből.
Egy szem artynk a D6-nál kempelő 2 TD-t piszkutálta, ahogy a csapat jó része is odalemmingelt (és hullott el), az a maradék 3 aki meg arra jött ahol én voltam másodpercek alatt hullott el a túlerőtől.
-
pws
aktív tag
-
vtomi
tag
válasz
Stauffenberg #13147 üzenetére
-
D.Orion
veterán
válasz
-
vhw
addikt
válasz
Nos ez marha érdekes, mert T5 tankokat csak max 7esekhez rak be az MM.
Egyébként a sok zöldség új-Type-tulaj miatt, erre kell gondolni mikor eléd kerül egy;
(;üsd amíg el nem sötétül)
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Más: Rettentően szívat a játék.. Pár csata alatt sikerült lerontanom M6-al a 61% győzelmi arányomat 58%-ra. Prémium nélkül tolom. Amikor győzünk kb 300xp, ha vesztünk akkor a fele vagy még annyi sem. Mi az oka? Csak annyi, hogy végig t8-ba pakol ott is a szarabb csapatba, ha pedig sikerül jó csapatba kerülni amit talán megnyerhetnénk akkor is az elsők között halok hála a jó öreg lemming vonatnak, mert naná, hogy egyedül vagy csak pár emberrel megyek és PONT találkozunk az enemy lemming vontjával..
Pedig már csak 8k xp a T29, ha a free xp-t nem számolom. -
Stauffenberg
nagyúr
Jé. Ott egy Type. Még egy Type... hú ott meg három Type. Ott még két tucat Type. Type, Type, Type, Type, Type. Mindenhol Type! Még én magam is Type vagyok, pedig sosem vettem meg.
World of Types.
ui: Azt hiszem kezdek megőrülni. Létezik, hogy 12 darab Type van egy csatában? El kell mennem szemészhez, mert úgy tűnik duplán látok.
ui2: Igen, egy kicsit f..om kivan a Type 59-el... Mivel ennyi van belőle ezért van lehetőségem gyakorolni a gyenge pontjaikat. Már minden irányból átlövöm őket, de ettől függetlenül veszettül idegesít, hogy mindenhol ott vannak. Tier 5-6 körüli tankkal viszont nagyon szar játszani, mert azokat a köröket is telefossa a matchmaking Type 59-el...
-
AlexWolf
senior tag
fa**om idióták. Foglalják a bázisunkat 3-4-en. Kinek kell megfordulni hátha visszaér resetelni? Nekem T28Prot.-tal, a pálya feléről. Az összes med meg kergeti az ellen egy db artyját. Még szép hogy buktuk.
-
Dobi 562
addikt
Na ma délutáni 3-as szakasz már nem ment olyan jól, mint a délelőtti. Valahogy állandóan hozzánk kerültek a <45% win rátás top tankok, az ellenfélnél meg 60%-os játékosok tolták 3-as szakaszban... Legalább 3 csata volt amiben ilyen jó játékosokat rakott be ellenünk szakaszban.
Most újra beléptem a WoT-ba, mentem pár kört és rájöttem valószínűleg én vagyok szopóágon, de nagyon durván. Továbbra is csak és kizárólag elképesztően gyenge játékost pakol fölém az MM, a győzelmi esély 30% vagy az alatt mozog...
Előbb Leo-val Mines-on Tier 8 csatába dobott. Elmentem a félszigetre, ott spottoltam, aztán tovább mentem egyenesen a sarokig, hogy hátha elkapom az arty-t ,de ott kempelt egy T29, egy VK3601H meg egy Slugger. Közben a csapatot bedarálták, valami 2 killt tudtak összesen összehozni a fiúk. Aztán rám kenték az egészet... Hogy én csak ott kempelek... Persze piroska volt az összes, hiába mondtam nekik hogy nem tudok itt megsebezni senkit az arty-n kívül, meg hogy én spottoltok egyfolytában... Mikor egyedül maradtam a végén, megadták a helyem az ellenfélnek. Nagyon gusztustalan húzás volt...
-
Atlantis
veterán
válasz
GaburroSan #13130 üzenetére
Szerintem is mindkettő jó, én mondjuk a P2-t kedvelem jobban, Pershing igen sérülékeny, ágyúja is kicsivel szerintem rosszabb.
-
vJokka
aktív tag
válasz
P2 nekem annyira nem jött be, a Pershinget viszont egyenesen imádtam. Ráadásul a T-20-at kb. másfél skilles legénységgel adtam el
, így csak 75%-al kezdtem, mégis az egyik legjobb statom vele van.
-
D.Orion
veterán
válasz
GaburroSan #13137 üzenetére
dátum: 2012.04.01.
UNCSIIIIIIII
-
GaburroSan
aktív tag
Itt 1 kis poén!
(vagy mégsem.....
) [link]
-
D.Orion
veterán
válasz
Arpee78 #13126 üzenetére
Credit termelésre én csak a T34-et használom(jelenleg kell credit 2db T10heavy-re, 1 T8 TD-re, 4db T7 heavy-re). Ha valamikor online-ba látsz, akkor nyugodtan írj rám és megyek.
pHeetRforras2: "Egyrészt beleöltem vagy 60-70 ezer forintot (felsőbb szinten prémiummal is épp hogy 0 ra kihozok egy győztes meccset)" < Ezzel arra célzol, hogy az illetőnek 400-450es eff-je lehet?
-
forras2
őstag
[link]
Fentről a 2. hsz-t olvassátok -
vbbb
őstag
-
válasz
Én a napokban tettem le mind a P2-t, mind a Pershing-et, mert kifejlesztettem az E-50-et és a Patton-t. Nekem mind a két tank tetszik, a Pershing valahogy jobban bejön. A kategóriájukban mindkettőt könnyen átlövik, kivéve a Pershing tornyát szemből, így az utóbbival nagyon jól lehet taktikázni hulldown-nal. Továbbá, a Pershing valamivel mozgékonyabb is, és az ágyúja is elég pontos.
-
GaburroSan
aktív tag
Skacok nemsokára meglesz a Pershing!
Melyiket gyúrjam a P2-t vagy a Pershinget...melyik a jobb?? Akinek esetleg ott van mind a 2 a garázsban az tud vélemény mondani? -
vbbb
őstag
válasz
BloodRay #13049 üzenetére
Azt a tankot se szerettem, de az M18at meg pláne...egyáltalán nem kedvez neki az MM.
Mindig olyan csatákba rak be ahol elhullanak a 'bajtársak' én meg nem sok mit tudok a játékhoz tenni. 2-3 lövés és bumm...Közben kiosztok pár -200 valahányas sebzést ami édes kevés a boldogsághoz. Nem tudom teljesíteni a minimum 4-5kill-t amit a játék elvárna a győzelemhez....
Ez az lőjj és menekülj taktika nekem nem jött át egyáltalán....nem az én stílusom.
Egyébként a rádión kívül ki van fejlesztve minden.Egyszer mehetnénk platoonba, hogy megmutasd mit kéne vele csinálni. Bár ha jön a T25/2 ezt úgy eladom mint a sicc.
(#13035) Dobi 562
A lőszer árát is adhatnák diszkont áron...
-
jano_77
nagyúr
válasz
predator00 #13124 üzenetére
Köszönöm és (#13123) Dobi 562: köszönöm
-
Arpee78
senior tag
-
Dobi 562
addikt
válasz
jano_77 #13110 üzenetére
"XVM-Lite - version without in-game players ratio" - Gondolom itt csak színezi a játékosok nevét, az eff értéket és win rátát nem biggyeszti mellé.
Gyenge pontok: Korean"s hit zone skins Én a kontúrosat használom 10-es tankokra (meg a T95-re természetesen). De ez csak 8-10-ig mutatja meg a gyenge pontokat + pár 7-esnél.
-
Djuree
félisten
válasz
jano_77 #13121 üzenetére
én sosem használtam ilyet. rájöttem idővel magamtól. amúgy általában minden tank átlőhető oldalról, ha a test és a torony találkozásánál lövöd meg. szemből meg az alját lődd, 90%-ban átmegy. hátulról meg szinte mind1 hova lősz....ha meg csak a tetejét látod akkor kupola...
-
-
.mf
veterán
-
jano_77
nagyúr
Még esetleg vki tudna nekem egy linket egy olyan MOD-hoz, ami megmutatja a tankok sebezhetőségét játék közben?
Tudom, hogy azoknak, akik már több 1K játéknál tartanak nincs szükségük ilyenre, de nekem még jól jönne.köszönöm előre is
illetve wvm-light kontra xvm-full?!?
-
AlexWolf
senior tag
válasz
Djuree #13103 üzenetére
Én nem hallomás, hanem tapasztalat útján mondom, hogy egy rakás fosch...bár én az LHX óta "repülős" játékkal még nem bírtam normálisan menni.
Talán még GTA Vice Cityben és San Andreasban tudtam repülő szerkezetekkel jól játszani, De harci helikopterrel ott sem tudtam semmit eltalálni. -
Dobi 562
addikt
Ettől a "fun" játékostól óvakodjatok:
Először szétpingelte a közös chat-et, majd blokkolta egy IS-8 csapattárs mozgását, majd egy E-75-ösünkét, majd az enyémet (ST-1). Mindenesetre a kis terve, hogy kilőjük és kapja a kárpótlást nem jött össze neki, nem bántottuk. Ja, mindez Mines-on történt, de neki nem a domb elfoglalása volt a fontos, hanem hogy minket b@sztasson...
----------------------------------------------------------Kipróbáltam milyen a 3 fős szakasz, patrikgtaivs és jozefgucci1 kollegával. 9 csatából 7-et nyertünk, de szerintem az a 2 bukta is csak annak köszönhető, hogy stock ST-1-et vittem (csak a BL-9 ágyú van rajta cserélve + a rádiók). Nagyon tetszett egyébként, teljesen más így a random csata hogy 3 ember kommunikál egymással.
---------------------------------------------------------A tegnapi 2.5.2 után ma megint kijött egy újabb xvm verzió: 2.5.3.
-
Vigneau
félisten
Sziasztok!
Túl vagyok már némi infószerzésen, de van, ami még nem világos. Egy adott kaszton belül (pl. páncélosvadász) ha kisebb harckocsival (pl. Marder II) szerzek tapasztalati pontokat, akkor azt csak arra költhetem el továbbra is, vagy van rá mód (nem prémes), hogy átváltsam a magasabb szintű (pl. Hetzer) fejlesztéséhez? Vagy csak pénzfarmolásra jó az alacsonyabb szintű gépecske és a megszerzett tapaszpontok mehetnek a levesbe, ha már mindent kifejlesztettem hozzá?
Válaszokat előre is köszönöm.
Vigi
-
válasz
forras2 #13100 üzenetére
Nem lehet átadni a meghívót, mert a WoT-os accounttal lehet belépni. Amúgy annyi rosszat hallottam a WoWP-ről, hogy én fel sem telepítettem, miután engem is meghívtak.
Igen, pont 13 lövés volt. Itt a replay, ha érdekel. Nálam 100% a legénység + van venti és rammer. Több info. Vagy itt.
Aktív témák
Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Nem nyílnak a Foldok?
- alza vélemények - tapasztalatok
- EAFC 25
- Villanyszerelés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Macbook White 13" unibody
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest