-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Bingisz
addikt
válasz
freelancer #15781 üzenetére
Ha ti minket csámcsogtok ki, az nem ugyan az amikor mi csámcsogunk ki másokat?
Mert az kicsit gázos, hogy amiért minket kritizálsz, azt te is ugyan úgy csinálod, csak velünk és nem a 200 effes E100 játékosokkalCsámcsogás= olyan szép szó...
-
Patrick76496
őstag
válasz
jozefgucci1 #15796 üzenetére
Teszt szerón?
-
vhw
addikt
válasz
Hm... egyesek itt online csámcsognak mások statjain... kissebségi komplexusukat élik ki, stb... Megint mások otthon a sógórral csámcsognak mások hsz.-ein...
Hiába, mindenkinek kell valami elfoglaltság...Csak azt nem tudom az utóbbi tevékenység mit leplez le...
-
jozefgucci1
addikt
Valaki egy kis roncsderbi ?
-
Arpee78
senior tag
válasz
Szeret játszani? Ő dolga, ehhez nincs közünk. De ahogy játszik... A statból ítélve nem az ellenség legyőzése, a csapatának győzelemhez segítése a célja, sem az xp/credit szerzés, sem a játék rendeltetésszerű használata.
Elkezdődik a csata, vár egy kicsit, aztán elrohan az ellenfél bázisára foglalni. Ez néha összejön néha nem, mint láthatjuk többször nem. Emiatt van sok cap és spot pontja és ezért van sok csatája. A többi 29 ember kb fölöslegesen nyomta meg a battle gombot, nuku szórakozás a játék velejét adó puffogtatásból, nuku xp és credit. Már ha sikerül foglalnia, ha meg nem akkor a csapata leírhat egy tankot.
Nézd meg mit produkál AMX 13 75-el. Csatánként jó ha egyetlen lövést lead, cirka 9 körönként jön össze egyetlen nyomorult frag. Ez nehezen magyarázható képességgel vagy gyenge géppel, szerintem nála a szándék is hiányzik.
-
Djuree
félisten
válasz
freelancer #15791 üzenetére
akkor mi vagy? tán sváb?
-
LAJTNING
tag
válasz
Magyar tanár ismerősöd nincs?
Csak emiatt kérdezem: "Szeret játszani, a többihez meg annyi közöd van mint a többi csámcsogónak ... tehát .... semmi."
Ezek szerint elfejetetted, hogy állításod szerint ezek az emberek nem veszik komolyan, és néha leülnek kikapcsolódásként. Pont emiatt írtam "ellenpéldaként", ugyanis a napi átlag majdnem 83 csatát nem nevezném hobbi playernek. Aztán, hogy ebből mennyi bot és mennyi afk, azt már csak ő tudja.
Örülök, hogy nem személyeskedsz úgy mint mi csámcsogók.
-
válasz
Napfénysüti #15783 üzenetére
A végén már alapvető emberi jog lesz a WoT-ozás...
(#15788) Napfénysüti: light tankhoz képest eléggé lomha meg nagy, ezért inkább medként kell vele játszani. Esetleg egy bokorban csücsülni és spotolni az ellent.
-
Napfénysüti
nagyúr
AMX 12T-ről mik a vélemények? Ma kifejlesztettem de még nem vettem meg mert kell egy kis kredit hozzá. Viszont a száraz adatait elnézegetve lehet csalódás lesz az ELC AMX után.
-
krisss93
aktív tag
válasz
freelancer #15786 üzenetére
Privátban küldj már egy diagnózist
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
wanted5 #15782 üzenetére
A régi vinyóm bemondta az unalmast így mindenképp kellett vennem újat. Amit most használok az csak átmeneti.
Egyébként meg nem értem ezt a többi dolog nem bírja témát. Vegyük példának a call of duty modern warfare 3-at. Teljesen tökéletesen elfut ugyanezen a felbontáson, minden közepes illetve néhány dolog magason, árnyék teljesen kikapcsolva. Amikor épp belemegyek egy nagy füstfelhőbe kicsit beakad, de amúgy semmi akadás. Szvsz az egy komolyabb játék mint ez, szóval nem értem, de lényegtelen is, mert megvagyok én a magam fpsével. A betöltési idő meg remélem holnap megváltozik.
-
krisss93
aktív tag
válasz
Úúúh ha még FSB-t látta volna
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Ebben igazad van. Én is csak magamban bosszankodom de a másik gépeknél ülőknek ugyanúgy alanyi joga van játszani. Aztán hogy azt hogy teszik az ő dolguk. Csak néha azért felhúzza az ember magát mert elrontják a játékát.
-
freelancer
tag
válasz
LAJTNING #15773 üzenetére
Szeret játszani, a többihez meg annyi közöd van mint a többi csámcsogónak ... tehát .... semmi.
diegho-nak sincs köze hozzá, és amúgy valószínüleg azért linkelget itt bőszen néhány ember, (saját stat fényezés, mások nyílvános megszégyenítése/kifigurázása) hogy kvázi nagy embernek látszódjon, de ezzel leginkább az tűnik ki, hogy érzelmileg sérültek és valószínüleg valamilyen kissebségi komplexusukat leplezik.
(a sógorom pszihiáter végigfutottam vele poénból pár 100 itteni hsz-t, szerinte az itteni emberek egy része kezelésre szorulna és ő megélne belőle. Ez előzetes orvosi vélemény. Poénból szeret apple/android fórumokat olvasni, érdekes diagnózisokat szokott mondani)
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
wanted5 #15778 üzenetére
A monitorom bírja. LG Flatron W2453V. Kipróbáltam kisebb felbontásokon is, de azok eléggé elcseszték a grafikát, hogy finoman fogalmazzak és fps különbséget nem vettem észre. A vinyóm viszont simán ludas lehet, mert már egy 6893 éves és csak 70gigás. Kifogom kapni a gépből és egy tök új 500-ast teszek be, majd arra teszem a rendszert is. Kíváncsi leszek változik-e valamit.
(#15777) LAJTNING: Köszi az infókat.
(#15780) vhw: Ha kisebbre veszem akkor ritka szar a grafika és minden brutálisan hatalmas, szóval kb. élvezhetetlen.
-
LAJTNING
tag
válasz
[HUN]Dani #15776 üzenetére
vsync - limitálja, hogy a kártya mennyi képet tol másodpercenként a "monitornak". Lényegében annyit amennyit az még meg tud jeleníteni. Ez általában 60 FPS, és akkor célszerű használni ha szétcsúszik itt ott a kép. (pl)
tripla puffer - vsync esetén simább az FPS és nem korlátoz le pl. 30 FPS-re egyből ha akár 2-3 FPS-el 60 alá esik, de jobban terheli a VGA-t.
színvak mód - röviden, tömören a színvakoknak segít, hogy a GUI-nak minden része használható legyen
utólagos feldolg., extra effektek - hát ez egy tág gyűjtőcsoport, de pl füst, shell robbanása a földön (splash)
Az hogy mit használsz pedig tőled és a gépedtől függ.
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
LAJTNING #15775 üzenetére
Egy próbát megér, de ettől függetlenül is teszek új op rendszert, mert már szükségesnek tartom.
Érdekelne, hogy a játékon belül mit takarnak a következő beállítási opciók, illetve melyiket érdemes bekapcsolni? Vertikális szinkronizáció, Tripla pufferelés, színvak mód, Utólagos feldolgozás és extra effektek. -
[HUN]Dani
őstag
Továbbra sem oldódott meg az a problémám, hogy 5-ből 4x lassan tölti a pályákat. Rettentően idegesítő tud lenni. Holnap dobok fel egy 7-es windowst (jelenleg xp sp3 van), újrateszek mindent, így a WoT-ot is, de ezúttal xvm nélkül. Nem jó ez, mert csak idegeskedek, hogy megint milyen kaka győzelmi % van és mennyi gyökérrel vagyok tele. Megfordult a fejemben az is, hogy a gépem gyenge a WoT-hoz, de akkor régen miért töltött gyorsabban?
Gépem: Amd athlon 64 x2 5000+, 2gb ddr2 ram, ati hd4670 1gb, többi talán nem lényeg. Szerintem azért egy ilyen pc-n illene értelmes betöltési idővel futni a játéknak.
Majdnem kihagytam, hogy átlagosan olyan 20-45 fps-em van pályától függően. Nagyjából minden közepesen van és 1920*1080 felbontáson. -
LAJTNING
tag
válasz
freelancer #15709 üzenetére
Nem is azzal van a baj, hogy ne tudnák "mi a francos rosseb az EFF meg WOT logger, bohóc skin, anyámkinnya ...stb.".
Az a baj, hogy a józan paraszti észt nem ismerik. Single-re átvezetve akkor az a normális kikapcsolódás és szórakozás szerinted, ha én most elindítom a Vice City-t, aztán megállás nélkül beleugrálok a vízbe meghalni, mert "a játékosok 98 százaléka tojik rá, hogy a PRO kockáknak mi tetszi vagy esetleg mi nem".
De így a "HC kockák rage" kommented után, miszerint ugye aki jó, az nyáladzó idegbeteg HC kocka (ez inkább az "ellenkező" táborra lehetne ráhúzható, de lehet csak szerintem) vess egy pillantást arra akit diegho fentebb linkelt:
http://worldoftanks.eu/community/accounts/500373472-colinbrett666/
A release óta játszik (~1,5 év), csaták száma alapján 4. az egész szerveren, eredményességét pedig látod az adatlapján...
-
Fel
addikt
válasz
HungAryan #15770 üzenetére
Az EU oldal híreire a teszttel kapcsolatban nem érdemes hagyatkozni..
"Updated. Overall test server will be shut down on September 19 at 15:00 Moscow time." -- Azaz a teszt egyelőre áll, és ha minden igaz jön egy 4. patch is hozzá. Inkább holnap, mint ma.
-
HungAryan
tag
válasz
jano_77 #15769 üzenetére
http://worldoftanks.eu/news/3897-third-public-test-version-80/
The test server will be unavailable from 13:00 CEST due to maintenance. We will let you know as soon as it is available.
-
Paul119
addikt
válasz
Djuree #15754 üzenetére
biztos arra veri a nyálát mint anno egyik kedves fórumozó .. szerintem nem kell mondanom a nevét milyen büszkén mutogatta az eredményeit a pz38fhval vagy mi a harag volt a neve annak a mini mausnak
Victory!
Battle: Ruinberg 2012. szeptember 19. 15:50:15
Vehicle: IS-7
Experience received: 776
Credits received: 37 743
épp nem lett deficites,iszont azon pislogatm hogy a t110e4 nem tudta átlőni a hasamat, na mondom ilyen mázlim van gyorsan a képébe állok,egyszer csak látom chaten "is7 you are my hero" mondom dafuq? aztán láttam hogy t110 ott kuporog mögöttem 200 élettelArpee78: klánukban van egy srác 5*10fpsel játszik, elhívott platonba ...hát amit ott leművelt azon nem tudtam hogy sírjak vagy nevessek,mondjuk akadnak lányok is 2-3 nem is foglalt(nagy vigyor smile) de remélem az ágyban meg a főzésben jobbak mint a wotban
(najó ez elég hím soviniszta meg nyilvánulás volt tőlem szóval hölgyeknek sorry)
-
jano_77
nagyúr
megint szerver karbantartás van a teszt szerveren?
-
Ebit
addikt
válasz
virkir #15764 üzenetére
Ezt te is tudod, hogy nem igy van/ érdemes figyelni a pro- kontra vélemény változásokat, pl szopóág/,
és ezáltal a játék lényege, öröme eltűnik.Arpee78
Eltérő képességű emberek játszanak,változó felszereltségű harcjárművekkel aktuálisan, jól -rosszul, egy kényszer közösségben, ennyi remélhetőleg mindenki, megtesz mindent a győztes csata érdekében, az, hogy kinek, hogy sikerül, egy másik , egyéni kérdés
-
Arpee78
senior tag
Mert érdekes. Jó, sokan linkelnek itt tök érdektelen statokat, de a hivatkozott acc tényleg különleges.
Az acc mögött valóban egy átlagon aluli képességgel megáldott személy lehet, vagy extra gyenge gépe van, vagy mindkettő. Szerintem nem bot, tényleg játszik, az a sok cap pont nem menne bot-tal.
A régi eff-je ~1370 az új 1041, 465 ha az új kalkulátorba 1-1-et írunk a spot/cap mezőbe.
A high tier teljesítményébe azért bele kell számolni azt is, hogy nem az a megszokott terepe. Nem ismeri(meg elfelejti) a szokásokat, weakspotokat. Majdnem ugyanez van, ha valaki sok high tier után hirtelen pici tankot vezet.
Azt aláírom, hogy itt a fórumban túl sokat foglalkoznak mással, a játék helyett. De hát ez van.
-
Ebit
addikt
Azt nem értem, miért kell állandóan mással foglalkozni
-
Timyyy
őstag
Kezdem lassan úgy érezni hogy csak én vélekedek másképp a szóban forgó játékosról....
Senki sem látja, hogy mire lett létrehozva a profilja? A spotolt tankok számával ő vezeti a ranglistát, első helyen áll. Nyilván ez a célja, és a scoutolásra alkalmas tankokat használja, ezért van azzal sok köre, amivel.
Sok ilyennel találkoztunk már, aki azért hoz létre egy 2. vagy akárhányadik accot, hogy valamelyik mutatóval ő vezesse a toplistát, és csak és kizárólag úgy játszik, hogy a helyét meg is tartsa.
A magas szintű tankja annak köszönhető, hogy a scoutokon sok free gyűlt össze és átváltotta egy adott ágra, de attól még nem az a célja, hogy jól játsszon, hanem az, hogy a spotolt tankok számával továbbra is első legyen.Természetesen ettől még nem díjazom ezt a fajta játékstílust, ill. viselkedést, mert ez minden csak nem csapatjátékos, de azért ha már valamit kritizálunk, akkor tegyük azt nyitott szemmel. Egyértelmű, hogy neki erre megy ki a játék, ott díszeleg a narancssárga 1-es.
-
Snakeiboy
aktív tag
-
Ebit
addikt
Azt nem értem, miért kell állandóan mással foglalkozni,valaki alacsony tierrel szeret játszani, tegye.
-
diegho
nagyúr
válasz
Napfénysüti #15752 üzenetére
Akkor nem lenne az, hogy mindkét csapat tele van 45% alatti win rate-essel és az győz ahol a jobb játékos marad a végére és kivégzi az egész ellenfél csapatot, ez van ma, vagy mi, vagy ők győzünk így.
-
diegho
nagyúr
Nem tudunk nyerni... az egész klánban senkinek nem megy ma, olyanok játszanak akik nem értjük honnan jöttek elő. Mi történt?
-
sutyi^
senior tag
Nem rossz szerkezet ez a T-62A. Tier 10-es T-34-85.
Idáig 29 menetet mentem ~3360DPB. MM nem sokat változott, legalábbis ahoz képest amiket én kaptam T54-el, így legalább az extra pen-nek köszönhetően telelőhetek mindent lyukakkal.
-
diegho
nagyúr
1-13ról nyertünk vityával ketten szakaszban már kört, de nem értem mit akarsz ezzel.
Mai nap az egész klán panaszkodik amúgy. Tele a játék stock tankokkal pl IS-8 nagy toron D25T, IS-4 D25T, T29 nagy torony 76mm és ezek minden esetben top tankok, sebezni nem tudnak semmit és meghalnak...
-
Sanya
nagyúr
válasz
diegho #15711 üzenetére
vannak jobbak és rosszabbak. Filozófiailag, ha mindenki egyformán magas szinten lenne, és ennek megfelelően mindenki a legoptimálisabb tankokkal menne csatába, akkor sokkal kevesebb pozitív játékélményben lenne részük. Te is nyomtál már veszettül jó köröket, amely annak köszönhető, hogy sokkal gyengébb képességű és tankú játékosok ellen lőttél. ennyi.
A linkelt játékoshoz visszatérve (ehhez):
Alacsony tier-ű tankokkal nyomja. És? elég sokszor kapott ki. Játszik, de ennyire képes. és? ha szembetalálod magad vele, akkor nem kell görcsölj, s csak kilövöd. ha melletted van, akkor próbáld meg pajzsnak használni
-
diegho
nagyúr
Na ezt nézzétek: colinbrett666
A klánja neve találó is lenne, ha egy brain ott lenne a dead előtt.
-
Djuree
félisten
tegnapi mérleg, ez tetszik
5 meccs 5 win
Vehicle Games played Victory ratio
PzKpfw VI Tiger (P) 1 100%
M6 1 100%
AMX AC Mle.1946 1 100%
M10 Wolverine 1 100%
SU-85 1 100% -
GeGexx
aktív tag
válasz
freelancer #15723 üzenetére
Azt szívesen kiprobalnam
vegyél fel a játékos nevem Gegee, egyébként fogalmam sincs hogy lehet HUD nélkül célozni
-
GeGexx
aktív tag
válasz
diegho #15722 üzenetére
Amúgy én is komolyan veszem ezt a játékot
néha elképzelem ha élő emberek lennének a tankomban csata közben mit éreznének, lehet kicsit beteg dolog
Ehhez hogy egy két ember a csata elején kiosztja a tenni valót annyi hozzáfűznivalóm lenne, hogy pl támadásnál a támadó csapatnál csupán az, hogy egy irányból támadnak egy időben akár meg is duplázhatja az esélyűket.
-
bullseye
addikt
válasz
"Se neked se senkinek semmi közöd hozzá, hogy mit csinál a pályán csata közben, mert JÁTSZIK."
Az a single game, meg a kis kukacocskája... ha valaki MMO-ban, csapatban játszik, elméletben ennek megfelelően kellene viselkednie.
-
freelancer
tag
Csapatjáték lenne, ha lenne csapat, de nincsem mert csak random össye van dobva 15-15 ember és kész.
Online arcade shooter.
Szakaszban században játszva már lehet csapatjátéknak nevezni, mivel van kivel összedolgoznod.
Ami a tényleges csapatjáték menne az a CW.(#15711) diegho
Értem és elfogadom amit írsz, de az az én magánvéleményem, kb 1500 csata óta már nem idegelem magamat azzal ha pl. megindul a lemmingcsorda DE már nem is megyek egyedül (jó esetben másodmagammal) védeni a másik oldalt, hanem szemrebbenés nélkül beállok a csordába.
Felhúzni idegileg a 3 meccses Löve-sek sem tudnak (ha velem vannak pech, ha ellenem könnyű +XP)
Nem érdemes rugózni a semmin, klánban neked könnyebb és jobb lesz játszani.
(direkt írtam, hogy nem a te szidásod a hsz, amúgy én sem használok mod-okat)(#15721) GeGexx
Kollégákkal szoktunk csatázni minden HUD meg bizbasz nélkül, kizárólag VH-s tankokkal/felszereléssel(#15719) Szilu
Kár a gőzért, nem iskolában tanultam a magyart, nekem jó ez így ahogy van -
diegho
nagyúr
válasz
Djuree #15720 üzenetére
Már 2 hete szinte minden nap kérdezte az "recruit" hogy mikor lépek már be, mentünk is együtt pár csatát, végül fogtam magam és beléptem.
GeGexx az ilyeneknek általában a nevében 44 vagy 45 szerepel, ami a legtöbb esetben több, mint a win rate %-uk és minden csatában a kör elején kiosztják az egész csapatnak a teendőket. Én tábornokoknak hívom őket. És nem mellesleg magasról leszarom mit írnak... csak lenne még hely az ignore listemen...
-
GeGexx
aktív tag
válasz
Kihagytad azokat akik úgy tekintenek erre a játékra mintha tenyleg egy VH-s tankcsatát vívnának
-
Szilu
tag
válasz
Bár tényleg nincs hozzá közöm, és nem is szoktam szóvá tenni a se itt se a csatákban, ettől még a te általad leírt dolgok messze vannak a játéktól és a kikapcsolódástól.
Egy játéknak ismerni kell a szabályait, hogy játszani tudj. Egy csapatjátéknál pedig tudomásul kell venni, hogy a csapat része vagy és a közös sikerért kell küzdened.
A valós életben kijelentheted, hogy köszi többet ne játszunk, de itt ezt nem tudod megtenni, mert véletlenszerűen jönnek a társak. Ugyanakkor ahogy a valós életben, úgy itt is had lehessen már szólni, hogy nem ide való valaki. Mondom mindezt úgy, hogy én nem igazán élek ezzel.
A te általad vett kijelentések ellenben sokakra igazak, így elmondhatjuk a random csata egy koszos, gyerekekkel teli homokozóhoz hasonlít, ahol te várat próbálsz építeni.
A föld milliomodik teniszezője, sakkozója, kártyása is kikérné magának az 5. pontot. Sokaknak a győzelmi vágy nem zárja ki azt a tényt, hogy fejben tartsák ez csak egy játék. Ettől ők még jól és eredményesen szeretnének játszani. Miért olyan nehéz elfogadni, hogy mint mindenben, itt is vannak ügyesebbek és bénábbak? Mindkét csoportnak el kell fogadnia a másikat, különösen, ha itt koordinálatlanul hozza össze őket a sors.
Az utolsó mondatban lévő problémát próbálja megoldani amúgy az összes bajnokág. Nem véletlenül van CW, easy8 és számtalan ESL kupa, ott azokkal játszol, és azok ellen, akik hozzád hasonlóan gondolkodnak. A "kikapcsolódni" vágyóknak meg marad a homokozó.(ui: nem én lennék, ha nem írnám be, hogy "ik"-es igéknek csak tárgyas ragozása létezik, vagyis "játszok" helyett "játszom" a helyes
)
-
Djuree
félisten
na pont ezért nem irányítok. sztem lenne hozzá érzékem, terepasztalon is játszok, de nem akarok ezzel foglalkozni, szórakozni akarok nem dolgozni, és a commanderség az munka inkább mint szórakozás. éppen ezért is századozok viszonylag keveset. meg most haver is elkezdte, vele kell mennem és ő még t3-t5 tankokkal tolja csak. meg nekem kell a random, húzok csomó ágat, napi 15k xp van előirányozva.
-
Mcray
senior tag
Pont emiatt lettem Wotos. A csapat-játék miatt. Sajnos a sok, "én csak játszok" eléggé megöli az örömöt és a kikapcsolódást, amit én mint csapatjátékos szeretnék ha létezne a játékban, illetve nagyobb teret hódítana. Mikróba méretben létezik a dolog, de olyan kevesen vagyunk a 30+ millió regisztrált taghoz (Ha jól emlékszem ennyit mondott Viktor Kiski(rály)) képest, hogy néha úgy érzem, a világ értelmes és én vagyok hülye
(de elég nyitott ember vagyok, így simán elfogadom, hogy velem van a baj)
-
diegho
nagyúr
válasz
Te meg azt nem fogod fel, hogy léteznek emberek, akik ha valamit csinálnak, azt szeretik jól csinálni. Én pl a munkahelyemen is mindig előre megkapom időszakokra a munkámat és legtöbbször annak kb negyede alatt elvégzem. Itt adott egy játék, én is csak játszok, csak kikapcsolódás, de mégsem úgy teszem, hogy fingom nincs az egészről. Azt fogjad már fel, hogy lehet csak játszani jól is, nem csak ész nélkül, hiszen én is CSAK JÁTSZOK! Nem CW-zek, nem Company-zok, nem lövök goldot, egyedül prémiumot veszek, semmi mást, de mégis tisztában vagyok a játék alapjaival, de vannak olyan nálam sokkal több csatát játszottak is, akik még az AP és HE különbséggel sincsenek tisztában. Persze értem én, hogy csak játszanak, meg csak kikapcsolódás, de nekem is csak az és gyakran az ilyen agyatlanok miatt az én kikapcsolódásom és csak játékom romlik el. Ja és mindenféle mod nélkül játszok, hiszen CSAK JÁTSZOK!!! És klánba is azért léptem be, mert ők is CSAK JÁTSZANAK! Nincs kötelezettség és nem zaklat minden nap több klán azzal, hogy lépjek be hozzájuk.
-
válasz
Mivel ez egy csapatjáték, nagyon is közünk van egymáshoz a játékban. Ha valaki ezt nem képes elfogadni, menjen single player játékokkal játszani.
-
freelancer
tag
válasz
diegho #15695 üzenetére
Azzal tisztában vagy gondolom, hogy ha te irányíthatnád a WG-t akkor max három hónap alatt becsődöltetnéd.
Annyi marhaságot össze tudnak hordani a HC kockák, hogy az már fizikai fájdalmat okoz.
Próbáljad sokszor ismételgetni magadban, hogy ez csak egy játék és a játékosok 98 százaléka tojik rá, hogy a PRO kockáknak mi tetszi vagy esetleg mi nem ...... MERT.1. Kikapcsolódásnak tekinti a játékot, de nincs kedve többszáz órát beleölni a semmibe, teháááát vesz prémium tankot(okat) csatázgat úgy hogy nem is tudja mi a francos rosseb az EFF meg WOT logger, bohóc skin, anyámkinnya ...stb.
Se neked se senkinek semmi közöd hozzá, hogy mit csinál a pályán csata közben, mert JÁTSZIK.
2. Kikapcsolódásnak tekinti a játékot, de nincs kedve (lehetősége) prémium tankot venni, játszogat magának, kiszemel egy célt (pl Tiger-t akarok vezetni), csatázgat úgy hogy nem is tudja mi a francos rosseb az EFF meg WOT logger, bohóc skin, anyámkinnya ...stb.
Se neked se senkinek semmi közöd hozzá, hogy mit csinál a pályán csata közben, mert JÁTSZIK.
3. A leggenyább fajta, ablakban játszik ha van ideje, mert nemigazán érdekli, de csetelés-filmnézés közben lehet durrogtatni .csatázgat úgy hogy nem is tudja mi a francos rosseb az EFF meg WOT logger, bohóc skin, anyámkinnya ...stb.
4. Vérprofi antilemming harcamper kocka.
Minden létező MOD és ADDON (gyk. csalás a gamerek 98 százalékának irányába) feltelepítve, online statisztika generátorok beizzítva, rettegve számolja a napi eff értéket, NOOB-ozik mindenkit csatában vagy fórumon aki szerint nem azt és úgy csinálja ahogy kell, a szent XP érdekében.
Válogatja és megossza az általa nagyra tartott replay-eket eredményeket.
Ki akar tiltani mindenkit a játékból aki nem érzi hivatásának és szent küldetésének a kockaságot. DE a szerencsétlen játszani, kikapcsolódni már nem tud, mert elfelejtette, hogy EZ CSAK EGY JÁTÉK.Aki pedig ennyire be van kockulva, sűrgősen hagyja abba és nézesse meg magát idegorvossal, mert valami nincs rendben.
(a mondandó általánosítva érvényes, természetesen nem diegho-nak mint személynek szól, neki kizárólag a JÁTÉKosok sokszínüségének elfogadását ajánlom. Ha esetleg valaki magára ismert azért semmilyen felelősséget nem vállalok)
-
Mcray
senior tag
válasz
Djuree #15703 üzenetére
Kezdek kiábrándulni a TC-ből...Akik eddig irányítottak nálunk, nem akarnak már irányítani. Jól rám tolták az irányítást, azzal hogy próbáljam ki magam. Összesen kb 40 győzelem, 5 vereség, és 4 döntetlen eredménnyel, most azt várja mindenki a klánban, hogy én irányítsam a TC-t. Ezzel csak annyi bajom van, hogy játszani akarok nem 11-12 embert dirigálni és agyleolvadást kapni, ha valaki nem azt csinálja amit parancsolok, mert parancsolni kell. Tegnap megnéztük mi történik, ha a parancsnok nem parancsol. 1 győzelem, 5 vereség...
Erre jön még rá az is hogy sokkal több pénzt és XP-t hoz a random, átlagban, mert a TC-ban, ha én irányítok, akkor fele, vagy harmad annyit vagyok képes harcolni, mint, amikor én követem a parancsokat (Igen, amikor születtem, még nem ismerték a Dual meg Quad core-t a szüleim
)
Úgyhogy ott tartok, hogy ha nyerő TC-t akarok akkor én irányítok és nézem, hogy sem a tankjaim sem a legénységem nem fejlődik, csak max az agykapacitásom bővül kicsit...
-
diegho
nagyúr
Na meghoztam a döntést, mostantól klánban vagyok. Nem gondoltam volna, hogy lesz még ilyen, de ez van.
-
LAJTNING
tag
válasz
Djuree #15701 üzenetére
Hol volt szó itt grindről? Mert szerintem senki sem arról beszélt.
Arról nem is beszélve, hogy mióta szar akár a század grind? Nyilván nem arról szól, hogy beülök egy tankba elmegyek meghalni, aztán jöhet a másik, de XP terén igencsak kifizetődő tud lenni, ha nyertes a csapat. Persze, randomban gyakrabban lehet nagyobb XP-ket összelőni, de akkor is.
+ században az adott tier grindeken kívül crew-t lehet húzni általában. A T10 tc-nél pedig már nincs is másra gyűjtögetni legtöbb esetben.
-
Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- RTX 4090 / RTX 3090 videokartya hütő ventivel olcson! Dobozzal!
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Win11)
- Eladó Samsung Odessey G6 S27DG600SU Monitor!
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest