- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple MacBook
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi haladó szinten
Aktív témák
-
Hali!
Adott egy pannonos(akkor még az volt) mobilnet, Alcatel x200 usb modem és W7 HP x86 OEM(eredeti, most vették). Elsőre fel sem ment a kütyü, nem talált hozzá drivert. Leszedtem a gyári oldalról a modem W7-es driverét ami zökkenőmentesen fel is ment, na de:
Azóta minden egyes kapcsolódáskor feldobálja(pontosabban csak dobálta, mert ez könnyen orvosolható volt), azt az ablakot, amiben a hálózati profilt lehet megadni(pl nyilvános), valamint minden egyes kapcsolódáskor megnöveli egyel a kapcsolat nevében található számlálót. Jelenleg Pannon Internet 20 név alatt fut, de ha újrakapcsolódom, akkor lesz 21,22,23...stb
Találkozott már valaki ilyen kütyüvel illetve ezzel a jelenséggel?
Ha igen, várnám az ötleteket, hogy hogy lehetne orvosolni...
(Őszintén szólva, nem tudom mekkora tartományban dolgozik az a számláló(még sosem volt rá szükségem, hogy utánanézzek), és ha pl 256 a max, akkor mi történik azt követően, "kiakad", vagy kezdi újra 1-től?...
)Ezen jelenségeken felül kifogástalanul működik...
Fire.
UI: Eddig XP alatt volt használva, ott is én telepítettem, kifogástalanul működött, nem volt ilyen jelenség...

Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Exkluzív órák
- iPhone topik
- Milyen monitort vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/512GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
)