Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
Aktív témák
-
dim dim
tag
Üdv Fórum!
Olyan file recovery pgorgram kellene, ami ISO-t tud helyreállítani.
Semmi extra: a törölt könyvtár tele volt avi-val, mp3-mal-ezek Recuva ingyenes programmal hibátlan vissza is lettek állítva-de a Recuva nem ismeri az ISO-t.
Ki tud ilyet?
Win7 + NTFS környezetbe.Köszönöm
-
AXisBOLD
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
köszi, megnézem őket.
most megint ráeresztettem és elment 31%-ig, de itt megállt egyelőre. kb 40 perce megy.
-
törölt tag
válasz
blaz33
üzenetére
Szia!
Ha még továbi 4 giga RAM-ot is tervezel, akkor mindenképp 64 bites Win-t tegyél föl. A 64 bites Win7 2 giga RAM-mal is teljesen jól megy. A 32 bites változat nem látja a teljes 4 giga RAM-ot, csak alig valamivel többet, mint 3. A programok futtatásával nem lesz gondod, esetleg csak néhány nagyon régi programnál lehet gond.
-
blaz33
csendes tag
sziasztok volna egy problémám anno letöltöttem a win 7 home premiumot de most cserélném le egy ultimate ra (hivatalos)
a kérdés az volna 32 bit vagy 64bit?
A közeljővőben várható a +4gb os ram bővítés!A konfigom jelenleg egy Asrock p45XE E4600 as dual core proci 2 giga ram nvidia geroce 7300gt!A 64 bit jobban tetszene és ezért kérdezem hogy érdemesebb lenne-e a 64bit es verzió(írták hogy jobb gyorsabb stb)de elég kiforrott e már a technologiája támagotja minden elérhető és mostanság egy átlag felhasználó számára használatos programok ill játékok!
Köszönöm a segítségetek! -
törölt tag
válasz
RootRulez
üzenetére
Ha eddig olyan játékok mentek a gépen, amik csak D3D-t használnak, nem is adhatott hibaüzenetet. Őszintén szólva nem is tudom, hogy az alap driver, amit a Win7 feltesz, az a gyártótól származó verzió, vagy a Microsoft általános célú drivere? Még sohasem néztem meg az alap driver verziószámát és készítőjét.
-
törölt tag
válasz
RootRulez
üzenetére
Az alap Win7 driver becsapós lehet, hiszen van Aero és 3D, meg minden, és sajnos sokan ebből azt szűrik le, hogy az jó mindenhez. De sajnos nem. Az alap driver nálam is sok ostobaságot csinált, pl. rosszul állította be a monitor felbontását, képarányát, stb. Lehet, hogy az alap driver nem tartalmazza az openGL összetevőt, csak a D3D-t, hogy az Aero menjen. Lehet, hogy az unokahúgodnál is fel kellene tenni a megfelelő drivert, és menni fog a progi.
-
törölt tag
-
aclandiae
senior tag
válasz
RootRulez
üzenetére
Nálam is ugyanez a gond.
Ez van a hibaüzenetben:
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: jasp.EXE
Alkalmazásverzió: 1.0.1.0
Alkalmazás időbélyegzője: 3f999a27
Hiba – modul neve: StackHash_9b02
Hiba – modul verziója: 0.0.0.0
Hiba – modul időbélyegzője: 00000000
Kivételkód: c0000005
Kivétel – eltolás: 72656e65
Operációs rendszer verziója: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 9b02
További információk 2: 9b022142d2d01e396e8e174ed72fc01b
További információk 3: bff4
További információk 4: bff4159960f924e8cc5481986c45f561Win7 Ultim. x64 a töltőképernyőig eljut, aztán kilép az asztalra. Kompatibilitási módokban futtatás nem segít. 32 bites W7-esen viszont simán fut.
-
AXisBOLD
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
pedrive-ról hogy kell?
jöhet priviben is ha nem fér el itt
.
-
sagvary
aktív tag
Tudnátok segíteni abban, hogy egy régi magyar játék most is menjen. Nem indul el a Win7-en se meg semmilyen más Windowsban se. Valamikor ugyanezzel a cd-vel Win 95-re fellehetett rakni, és ment. Most sehogyan se indul el. Imperium Gakatika I.
-
sagvary
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Eredeti javaslat! Meg fogom próbálni, így nagyobb részt okés lehet.
Még a fel gombot szeretném visszakapni az ablakokban, meg az intézőben. Ez is lehetséges? -
RootRulez
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Nem, sehogy se akarja... Hétvégén voltam lan party-n, havernak a friss rendszerére is feltettük a játékot, és nála is ugyanez a hiba volt.
Szóval valami tuti feltelepítette. Nálam talán a 3dmark06. Ami képet belinkeltem azzal egy olyan cucc telepszik fel. 
-
válasz
RootRulez
üzenetére
Hali!
1 .Lehet, hogy a VGA drivered felpakolta
2. Bedölésről: Ne hogy úgy járj, mint én még az előző évezredben, hogy akkor is játék miatt pakoltam fel opengl drivert, aztán onnantól a Win95 (vagy 98 nem emléxem) csak 640x480-ban ment 16 színnel és hiába távolítottam el a drivert, reinstall lett csak ez miatt...
3. Kompatibilitási módban indítva sincs változás?Fire.
-
RootRulez
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
De ez egy 115MB-os cucc, én nem tettem fel ilyet, mégis fut a játék.
Mi ne dőljön be? 
Most nézem, hogy ATI-hoz és nVidiához másféle van?
Nem tudom tényleg ezek kellenek-e.
Főleg, hogy egy közel 10 éves játékról van szó... -
RootRulez
félisten
Sziasztok! Unokahúgom feltette a Windows7-es gépére Star Wars Jedi Knight Jedi Academy játékot, de nem indul, valami opengl cuccost hiányol, amit az XP anno gondolom megtalálható lehetett vagy nem tudom. A lényeg, hogy mit kell feltelepíteni hozzá, hogy menjen, mert a CD-n semmi nincs... Nekem fut a gépemen a játék, de már November óta ez a Win7 rendszerem van, szóval nem tudom mivel/mikor telepítettem fel...
-
válasz
AXisBOLD
üzenetére
Hali!
Hát ha "örökre",
akkor ki kell próbálni a lemezt egy másik dvd olvasóban, ha az végig tudja olvasni, akkor nem a lemezzel van gond, hanem a noti meghajtójával vagy csak egyszerűen azt a típusú lemezt nem kedveli. Ilyenkor azt lehet tenni, hogy átírni egy másik típusú lemezre(más legyen a gyártó), vagy azt amit már javasoltak, hogy pendrive-ról próbálod meg telepíteni.Fire.
-
AXisBOLD
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
hát nem tudom, tegnap éjfél körül csináltam, de szerintem több volt mint 5 perc. ma neki esek még egyszer és figyelem az időt.
mi van ha hosszabb időre áll meg...mondjuk örökre?

pzstm: nem, miért?
-
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok.
notebookra akarok win 7 ultimate-t feltenni, de a "filek kibontása" résznél megáll. csak mennek a pöttyök a % után, de az 0-án áll és semmi se történik. AHCI-t bekapcsoltam. előtte XP SP3 volt fent.
mi lehet a gond?
-
válasz
bobalazs
üzenetére
Hali!
Azt kell tenni, amit Morden24 is javasolt, csak én ilyen feladatokhoz a Process Hacker (ingyenes) progit használom, lényegesen könnyebb vele megtalálni dolgokat illetve arról infót gyűjteni.
Amúgy az általad megadott IP az a leaseweb.com, ami a Norton Safe Web szerint biztonságos, ellenben a MyWot szerint bejelentések alapján, több gond is van vele (Adathalászat, veszélyes tartalmak)
Fire.
-
-
válasz
Morden24
üzenetére
PID 524, ezt hogy nyomozzam le?
process monitorral kibogaráztam egy tcpt 95.211.130.74:443 ---- hosted-by.leaseweb.com ez van a network fülben. Bogár lehet?nincs servicesnél 520as PID!
Resource monitorban meg services and controllers néven fut a folyamat, szolgáltatás ilyen PIDel nem fut.
Mit csináljak? -
Hogyan tudom kiszűrni hogy a services.exe melyik folyamattal (svchost) terheli a processzort?
A netem emiatt laggol. Ha kilövöm akkor van 1 percem ujrainditásig, és normálisan müködik a böngészőm. A process explorer is csak annyit mond hogy services.exe meg hogy 38%al terheli a procit. Fire te tudsz valamit? -
Morden24
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Hát onnan, hogy ez egy legitim Windows process, Management Instrumentation Provider Service néven fut, és ismert probléma, hogy driver vagy hardverhiba esetén (hálókártyára vonatkozólag) esetén produkálhat magas CPU-használatot.
Éppen lehetne virnyák is, de kétlem, hogy egy 6-7 éves cuccot nem ismerne fel a Nod32, vagy ha igen, az maxigáz.
Megjegyzem, persze lehet igazad, hiszen álcázhatja így magát egy kártevő. A kommentemet a tiéddel egyidőben írtam, szóval csak utólag láttam meg, nem arra reflektáltam azzal, hogy nem vírus

-
fatal`
titán
válasz
Ace Ventura
üzenetére
Én nem tenném, ha már mindenképp ilyesmi, akkor msdnaa kulcsot próbálj meg szerezni.
-
válasz
Morden24
üzenetére
Hali!
Na ezt ilyen biztosan honnan tudod, hogy nem kártevő?

1. Tudod, hogy hol fut? (system32\Wbem-ből kell hogy fusson, ha nem ez a helye, akkor kártevő)
2. Alapban nem is fut, pláne nem 2 vagy több példánybanPersze lehet, hogy "ráhibáztál" és az a megoldás, amit javasolsz, de azért kategorikusan nem kellene kijelenteni, hogy nem kártevő, amikor amit linkeltem, az a "szépség" pont ezt a jelenséget okozza...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Fire.
-
válasz
bocsika
üzenetére
Hali!
Ez is felelős lehet a dologért.
Az oldalról töltsd le és futtasd a Free Scannert, ha valóban ez a kártevő a ludas, akkor ez megtalálja.Fire.
-
vante
aktív tag
válasz
Ace Ventura
üzenetére
Ezt igazából te tudod megéri-e, ha blacklistes, adott esetben nem eredeti, csak átvág téged. Aztán ha hívod a supportot, majd érdekes lesz hogy hol is szerezted a kulcsot :_)
-
kraftxld
félisten
válasz
Ace Ventura
üzenetére
Jogilag amúgy semmivel se leszel előrébb mint mondjuk a BIE-s cuccal.... Tehát szerintem kb az ablakon kilapátolt lóvé.
-
Morden24
nagyúr
válasz
Ace Ventura
üzenetére
Mivel magánszemélyként nem juthatnál hozzá, céges jogosult alkalmazottként vagy előfizetőként pedig nem kéne "olcsón" hozzájutnod, ezért feltételezem, hogy valaki árul kulcsot, mivel jobb esetben ahol dolgozik, lehetősége van volume licenc használatra, rosszabb esetben simán csak netre kikerült kulcs. Utóbbi esetben bármikor blacklistelhetik, de az előbbi buli sem jó, főleg ha valaki üzérkedik vele, mert ha kiderül és bukik, akkor te is megszívod, a lóvét meg nem lesz kinél reklamálni.
Ha vagánynak érzed magad, menj bele, de tartsd szem előtt, hogy esetleg kidobott pénzzé válik a kis befektetésed

-
Ace Ventura
addikt
Sziasztok.
Lenne lehetőségem olcsón Win7 enterprise licenszhez jutni.Érdemes belefeccőlni pénzt?
Nem érdekel semmi, csak az érvényesítésen átmenjen. -
válasz
sagvary
üzenetére
Hali!
Hát vannak ilyen programok, de vigyázni velük...Ha fel is települnek simán és még működnek is látszólag kifogástalanul, sajnos többször előfordul, hogy megszabadulni tőlük már nem olyan könnyű, azaz simán uninstallálhatóak, de maguk után teljesen szétcseszett start menü marad...
Esetleg próbáld meg azt, hogy tálcán jobb egér/Eszköztárak/Új eszköztár és megadod a Számítógépet és Mappaválasztás gombon katt. Igaz nem fog a startmenü megváltozni, csak egy eszköztárként fog megjelenni a tálcán, de az legalább úgy működik, mint a "klasszikus XP menü" illetve ha nem tetszik, akkor egyszerűen eltávolítható.(jobb egér a tálcán/Eszköztárak/és kiveszed a pipát előle...
Fire.
-
sagvary
aktív tag
Win 2000 ill. vagy a Win 98 menüje, ami hasonló az XP klasszikus menüjéhez, valahogy elérhető-e a Win 7-ben? Munkához napi ismétlődő feladatokhoz, csak kevés szerviztevékenységhez rém egyszerű volt, semmi csicsa. Állítólag létezik megoldás, de seholse találom.
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
a probléam megoldódott, Microsoft Visual C++ 2005 SP1-et kellett (újra) raknom

Köszi azért a segítséget
-
huszar90
aktív tag
válasz
bobalazs
üzenetére
Addig eljuttotam hogy a driverket kezdené betölteni de mindegyiknél kiírja hogy loading failed majd meg kérdezi hogy telepítse e ha rámegyek hogy igen akkor meg azt írja hogy not found és ugrik a következőre. mire mindet átpörgetem a végén egy driver se töltődik be így magag a progi se

-
válasz
bacsis
üzenetére
Hali!
Először is innen töltsd le a OS-nek megfelelő drivert(Vista x86 vagy x64-es). Másodszor meg ne indítgass telepítőket adminként, ha szüksége van egy telepítőnek admin engedélyre, akkor majd úgyis kéri.
ATI Radeon HD4850 - Vista x64 Driver
ATI Radeon HD4850 - Vista x86 DriverFire.
-
bacsis
Közösségépítő
helló kollegák!
A kérdésemmel már jártam a VGA kártyám topicjába, de mivel szoftveres gondom van feltételezhetően ezért itt is érdeklődnék! szóval:Ha új VGA drivert szeretnék felrakni HD4850-es VGA kártyámhoz, akkor a telepítő ezt írja ki:
Persze rendszergazdaként indítom a telepítőt de ezt dobja rá...
Amúgy nem csak erre, hanem pl a 3Dmark03 is ezzel száll el.
Mondom eltávolítom a régi 9.12-es catalystot, igen ám, csak hogy sem a programok eltávolításánál nincs feltüntetve, azaz mintha fel sem lenne telepítve, se pedig a Ccleaner nem látja...
Hoppá ilyenkor mi van? Látott már valaki ilyent?
Köszönet előre is
Ez miatt nagyon nem szeretném újratelepíteni az oprendszeremet
Amúgy Windows Pista x64 SP2-t használok...tudom hogy Wz Win7-es topic, én meg Pistát használok, de mivel valószínűleg az egész prohardveren én vagyok az egyetlen aki kitart ennél az operációs rendszernél, ezért bátorkodtam ide jönni
-
Morden24
nagyúr
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
A Nod után csak jobb antivírus van, ha onnan közelítem meg a dolgot, hogy ingyenes alternatívaként megkapod minimum ugyanazt, ld. Avira, MSE.
A ramhasználat esetén meg szerintem teljesen mindegy, hogy valami 40Mb-t vagy 80Mb-t eszik. Sem nem kirívó, sem nem elfogadhatatlan, és még nem is sok. -
válasz
Gorneck
üzenetére
Kíváncsi vagyok rá. Mert a többi antivír, ami ingyenes jóval kevesebb rammal beéri. Nem értem miért nem lehet egy kicsit optimalizálni. Nem sok még a 60 sem, de lehetne kevesebb. Mondjuk az MS termékek ilyenek. Lásd XP alatt defender. Az is nem kevés ramot megevett. Próbálok NOD után jobb antiviírt feltenni, azért kérdezemtem csak.
-
-
huszar90
aktív tag
válasz
bobalazs
üzenetére
sikerült egy particiót csinálnom csak most azt nem tudom hogy megvan e rendesen formázva ntsf-re.
a hirens boot cd-t már rég bekészítettem (valamiért éreztem hogy nem fog minden simán menni) de lovésem sincs hogy azon belül mi kell
ahogy elnéztem ezer meg ezer dolog van benne összesűrítve. Ha esetleg leírnád hogy mire kell benne menni hogy szépen leformázza a vinyót megköszönném. Persze ha nem tellik sok idődbe.
Előre is köszönöm a segítséged!
-
válasz
huszar90
üzenetére
Mivel már amúgy is törölted a recovery particiót így semmi értelme megtartani.
Windows telepítésnél töröld a telepítőben a particiókat így egyet tudsz majd belőle csinálni.
A linuxnak mindenképpen kell majd külön partició, ntfsen nem fog müködni. Azért mondtam hogy célszerü csinálnod egy particiót és marad egy nem formázott rész majd amit linuxal, telepitőböl tudsz majd ext3 stb re formattálni.
Ha hackintosht is akarsz akkor hagyd szerintem a wint és linuxot egyenlőre és ess neki a formázásnak. sok mód közül legegyszerübben a hirens boot cd-t ajánlanám, mert már amúgy is sok hasznát vettem, régóta tudok vele beloggolni. Azon van pár partició manager.
De linuxoknak is izmos partició kezelőjük van, abból is tudsz ügyködni. -
válasz
Mancsy
üzenetére
Akkor elnézést.

Hát ja, valamit csinál. Amúgy nem tudom, azon is gondolkoztam, de megvárom akkor az MSE2-őt. Hátha az jobb lesz mint az 1.Na akkor azt mondjátok meg, hogy mennyi ramot eszik ez az új ms termék? Mert az MSE majd 70 mega... A nod 30-at... Jó, nem tudtam menteni a képek mappába.

De azon felül kíváncsi lennék a memória használatra.
-
válasz
Morden24
üzenetére
Hali!
Igen, forefront motor van az MSE-ben is, valóban nagyon közeli a rokonság.

Épp most néztem a RAP tesztet, teljesen egymás mellett vannak.Fire.
-
Morden24
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
A GUI egyébként 100%-osan megegyezik az új beta MSE-vel. Mellesleg a Forefront nem ingyenes, az ő kistestvére az MSE. Feature-lista is van, ha érdekel

-
huszar90
aktív tag
válasz
bobalazs
üzenetére
Mindenképp egy particiot szeretnék mert kiszeretném próbálni a hackintosh-t is előtte annál meg nem lehet több partició egyszerre. Win felépítő lemezzel nem megy egyszerűen nem képes kezelni a hp recovery particiót csak a másik nagyobbikat. Ugyan látja mindkettőt de ha erre a kissebikre kattintok akkor inaktiválódnak menük az "új" kivételével.
(bocsi a hibákért de iphoneról írok)
-
-
-
Morden24
nagyúr
Az érintettek már valószínűleg tudják, de azért beírom: a Microsoft Security Essentials 2-es verziójának betája letölthető a Connect honlapról.
-
Hali!
A hibádra nem tudok mit mondani, csak javasolni tudom a WMware Player használatát (Ingyenes).
Nem erre tervezték, de erre is jó.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Fire.
-
FNZ
őstag
hali!
van egy GA-MA790XT-UD4P lapom amd phenom II x2@x4 550-es procim 4gb rammal.
telepítettem egy 64 bites win7 ultimate-t.problémám, hogy a wirtualbox alatt bármilyen 64 bites rendszert akarok futtatni, hibát ír ki: nem tudja engedélyezni az amd-v -t, pedig a biosban engedélyezve van a hardveres virtualizáció.
ez mitől lehet? esetleg frissíteni kellene a biost, mert f4-es verzió van rajta?
vagy ki lehet e kapcsolni a win7 az xp módját, mert azt írja, hogy valami virtualizációs dolgot már használ? -
huszar90
aktív tag
Bár kicsit off de beírom mert úgy látom ez a topik kicsit jobban prörög mint a többi.
Van egy hp notim. Alapból 2 particióval, az egyik a user számára a másik egy úgynevezett hp recovery amin a vista telepítő lemeze volt. Na mármost felakartem tenni az ubuntut és azt akartam hogy ne legyen partició hanem egybe legyen az egész és hogy ntfs-es legyen ezért beraktam egy win telepítőt is formáztam mindkét particiót majd a hp recovery-st töröltem. Azóta a windows telepítő azt írja ki hogy unallocated. ja és inditáskor azt írja ki hogy: hiányzó bootmgr (gondolom ez is a hp recovery-n volt.
Mit tegyek hogy ne legyen particióm hanem egyben legyen az egész ntfs es legyen az egész.
Magyarán egy sima formázott merevlemezem legyen?
Ja és a boot menedzser is legyen. Vagy egyáltalán az kell?
Előre is köszönöm a segítséget. -
Laccoss
addikt
válasz
Ace Ventura
üzenetére
Kis összehasonlítás[link]
-
válasz
Ace Ventura
üzenetére
Hali!
Az Enterprise, az egy mennyiségi liszenszes (Volume License) Ultimate.
Itt meg megnézheted, hogy miben tér el a Pro az Ultimate-től(többek közt)Fire.
-
Mancsy
tag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Én meg válaszoltam, hogy igen, de aztán nem tudtam hová tenni a dolgot: azt sejtettem, hogy arra gondolsz, hogy bezavar, vagy valami beállítása, de azt nem gondoltam, hogy konkrétan a mentési jogokat korlátozza extra feature-ként
Akkor gondolom a VIPRE az alternatíva!? -
Laccoss
addikt
válasz
Ace Ventura
üzenetére
De aktivál, csak azonos verziónak kell lennie. Értsd home premium kulcs aktivál home premium win7et.
-
Ace Ventura
addikt
Sziasztok!
32 bites kód 64 bites win7-et nem aktivál?
És 64-es 32 bitest?Köszi
-
-
-
-
BullZeye
veterán
Az esély reális, nem tudom ismered e a Windows Live Messenger nevezetű programot, melynek egyik nagy előnye, hogy ENTER lenyomásánál elküldi az üzenetet, így nem kell a KÜLDÉS / SEND / OK gombokra kattintani egérrel, ezzel meggyorsítva a kommunikációt, az erre képes, és alkalmas emberek között (ez rád nem vonatkozik).
Volt, hogy napi rendszerességgel jött ki az ablak nálam speciel, mert annyi fontos frissítést eszközölt a Microsoft pár elég durva hiba miatt, sőt volt, hogy napi 2-3x, és ha akkor épp ismerősökkel beszéltem, és pont enter-t nyomtam, akkor bizony újraindult a gép szó nélkül. Ez így önmagában nem vészes, hisz ártani sosem árt egy restart a Microsoft termékeknek. Viszont előfordult igaz csak 1x, hogy routerben állítottam fontos dolgokat, és nem kérdezte, hogy akarom e menteni, én pedig stabil gép tulajdonosa lévén, nem gondoltam arra, hogy újra fog indulni.Feltehetően nem a levegőbe beszélt, mikor megkérdezte Hestiana, hogy hogy lehet ezt orvosolni, mert ŐT ez zavarja. Nem azt kérdezte, hogy Dave, téged ez zavar? Nem mellesleg ha épp AFK az ember akkor is 10-15 perc után szó nélkül újraindít, és mi van ha én ezt nem szeretném? Mi van akkor, ha fontos dolog fut a háttérben, pl render, vagy encodeolás?
Menj inkább az óvodába okoskodni, ahol van reális esélye annak, hogy érdekel mást, hogy mi a véleményed a dologról. Ha nem értesz hozzá, vagy simán buta vagy, akkor lehet ignorálni más kérdését. Tudtommal ez egy fórum, ahol az ember segítséget kér, jó esetben kap, és nem az ilyen IQ fighter humanoidnak becézett egyedek játszótere, ahol beszólhat másnak!
Nem mellesleg teljesen logikátlan, hogy a rendszer ennyire agresszív módon kötelezi a használóját, hogy indítsa újra a gépet, mikor minden nap legalább 1x a legtöbb embernél újra van indítva! Nem érne pár órát rá neki, mikor amúgy is restartolja az ember a rendszert? Ha már van 4 órás várakozási idő, akkor feltehetően annyira nem sürgős!
Na ennyire komoly ez a probléma!
-
Mancsy
tag
válasz
harry3
üzenetére
Nekem segített ilyenkor, hogy visszatettem, beállítottam defaultra az ikonokat, és utána uninstall.
Erre valaki, ötlet?
-
ToBeY
nagyúr
válasz
csabyka666
üzenetére
A szolgáltatómra digi.
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Mindegy is, nem tudtam, hogy nincs fent driver, akkor az lett volna az első ötletem...

Szóval valami tuti feltelepítette. Nálam talán a 3dmark06. Ami képet belinkeltem azzal egy olyan cucc telepszik fel. 

Nem tudom tényleg ezek kellenek-e. 

Tegnap irat Morden24.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Akkor gondolom a VIPRE az alternatíva!?