Hirdetés
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Webes drivert fejleszt a Razer
Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz
szabonagyur
üzenetére
másik böngésző?

-
szabonagyur
félisten
Sziasztok!
Miért nem tudom leszedni a WLM bétát
kipróbálnám, de leszedem a telepítőt erre kiírja h nem win32 alkalmazás
És leszedem újra és újra és még mindig nem jó
Valami ötlet?? -
SLYM
veterán
hali. érdemes szerintetek explorer 9-et használni? [link]
-
Balageaxe
csendes tag
válasz
bobalazs
üzenetére
Aha, néztem a logot, ramokkal szerintem semmi baj. Szerintem valamelyik process nem indul el rendesen, de nem tudom kiszűrni melyik.
Kb 2 perc alatt bebootol a gép, azzal nincs is baj. Utána bármilyen netes alkalmazást indítok lassú, és msn be se lép cirka 10-15 percig. Utána megjavul minden, és hasít a cucc... -
Hali. Valaki meg tudná mondani, hogy hol találok adatot arról, hogy a Win7-em mikor lett telepítve? Köszi.
-
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Tényelg bugos egy kicsit. Vannak még funkciók, amik nem működnek, azok remélem javítva lesznek.
-
Szevasztok!
Volna egy problemam es kene ra megoldas
Van egy ceges notebookom es volt/van rajta Xp a kisebbik c particion.En a masikra felhuztam a win7-est hogy azert ki is tudjam hasznalni a gepem adottsagait.Viszont bootolaskor nem lehet valasztani hogy melyik rendszert akarom elinditani.Gondoltam vissza allitok mindent ugy ahogy van es win7 telepito cd-vel toroltem a masik particiorol a win7-est, de sajnos az Xp rendszer nem akar elindulni. Ilyenkor mit tudnek csinalni?
Nem szivesen fordulnek az IT-sokhoz mert nem lennek megdicserve
-
Proci64
tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
nem buherált módosítatlan az első gyárilag kiadott ultimate verzió van meg...és volt,hogy már végigment az élményindex tökéletesen ugyanezzel a verzióval...egy 8800gts el és máskor meg nem és ezt írta ki...most egy 7300GT vel is ugyanezt írja ki....ha pedig az alaplapira kötöm a monitort még eddig mindig megcsinálta végig a tesztet...csak arra kaptam egy pontot...
-
Ragga.Bob
tag
Meg tudná vki mondani, hogy egy legális win7-est hányszor lehet újratelepíteni és aktiválni, úgy hogy a gépben minden hardware változatlan
Ha jól emléxem, akkor korlátlanul, de jó lenne, ha meg tudnátok erősíteni ebben. -
WonderCSabo
félisten
Nekem nagyon bugos volt, csomó menüpontra nem reagált,a facebookra 3xi próbálkozás után se tudott felmenni, letöröltem.
-
Amúgy ha rejtve vagy, akkor megnyitod azt az ablakot akivel beszélni szeretnél, majd lent ahol lehet írni, ott engedélyezni kell, hogy ő lásson téged, és akkor csak neki vagy elérhető. Más ugyan úgy rejtve lát. Csak ez most akkor él, ha mindkét félnek új msn van, vagy mindegy neki.
Na ezt nem tudom. -
pzstm
titán
válasz
polonic
üzenetére
nekem hiányzik a block Contact menü is jobb klikknél

Nyilván a Preview esetén előtűnő 3gombocskára gondolsz, amivel az állapotodat tudod változtatni
Rejtve nem lehet üzenetet írni tényleg nagy hiányosság...most érdeklődöm utána hol lehet feedbackelni...van már vagy 10 dolog ami nem kicsit böki a csőrömet 
-
polonic
félisten
Akkor csak én vagyok vak?

Nem lehet rejtve küldeni üzenetet, ez baj. A kijelentkezett embernek sem enged, ha én be vagyok jelentkezve, pedig írja is, hogy megkapja akkor, ha bejelentkezik. De hiába, nem tudok írni.
Viszont ezek a gombok jók, amivel változtatni lehet az állapotot, amik akkor jönnek elő, ha rámutatok az ikonjára a superbaron. -
Felraktam az új msn-t és a mail-t. Nagyon tetszik mindkettő és gyors. A mailnek tetszik az új menü sora, olyan mint az office 2010-ben.
Bejövős. 
-
polonic
félisten
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Esetleg t-home neted van? Van vagy volt valami probléma külföldi oldalakkal meg nem tudom mivel.
Mondjuk nálam is az van, de optika, itt jó. -
szabonagyur
félisten
válasz
Proci64
üzenetére
Hűt az csak egy dolog, hogy az alaplapival végigfut tökéletesen

De ha visszaolvasol kicsit akkor látni fogod, hogy nem eredetivel nagyoin nehéz foglalkozni mivel túl sok mindent lehet benne módosítani és itt nincs kapacitás arra, hogy minden esettel külön foglalkozni
DE megkérdezhetem, hogy milyen féle fajta buherált windows7ed van?? Mert ismerek párat onnan is és kíváncsi vagyok rá, hogy melyiknél jön elő
-
pzstm
titán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Itt hibátlanul bejön mindkettő

-
pzstm
titán
ilyen nincs. LIVE DVD nem létezik belőle.
Windows 7 a böngésződbenIlyen van. Nyilván nem tud ugyanolyan "élményt" nyújtani, de próbálgatni tökéletes.

-
ivana
addikt
Azt már hallottam néhányszor, hogy a win7-nek van próbaverziója, ezt úgy is kilehet próbálni, hogy nem telepítem hanem példáúl egy DVD-ről boottolom ?
-
Ombi5
őstag
válasz
bobsys
üzenetére
Kekhalal kereteben irja ki. Utanajartam es memoria hibara utalna, de ez kizarva mar, tulmelegedes kizarva, tuning kizarva ,tehat passzolom ezt a retek win7-et is, 2 hetes, kb 5 oart ment 2 het alatt. VICC
Behoztam melohelyre, hogy lementsem dokumentumokat stb, de ugye levan tiltva igy nem enged be, hogyan tudok belehatolni a konyvtarba masik gepen es kimasolni ami kell, mert ugye valszeg ujra kell telepiteni ...??

-
Proci64
tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Mindent felismer...nem eredeti de pl ha az alaplapon lévő videócsatlakozóra kötöm a monitort azon végigfut gond nélkül...
-
Morden24
nagyúr
válasz
polonic
üzenetére
A Photo Gallery szerintem remek (a share menüért külön puszi), a Mail-re még nem vettem rá magam.
Ellenben a Messengertől én is szívbajt kaptam először. Kicsit fésületlenül ömlik be minden szar a Social képernyőre, pedig egyébként remek ötletnek tartom ezt az Arckönyves meg egyéb integrációt.Na, majd máskor, most már késő van

-
polonic
félisten
Én updateltem a meglévő live programokat. Amik nálam a következők: photo gallery, messenger, mail. Ja és magyar nyelvűek. Más programot nem telepítettem. Minden gond nélkül felmentek. A mail az nagyon bejövős, tetszik ahogy animáltam listázza ki a leveleket. A photo gallery is jónak tűnik. Ezekben megjelent a ribbon menü, vagy minek hívják. A messenger az egyáltalán nem bejövős. Hiba eddig semmi, leszámítva egy appcrash-t photo gallerynél első indításnál, azóta ott sem.
-
Tosee
őstag
válasz
hibavissza
üzenetére
Hali!
Nézd meg a gyártó weboldalát, hátha van frissebb driver!
-
hibavissza
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Sajnos nem vágom mi az. Amit letölt frissítést azt telepítem. Az alaplapi hangkártyát használom, telepítéskor felismerte.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
band1103
üzenetére
Adatok ereditéségez használatos összegző kód.
-
band1103
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Hogy mije? Bocs de ehhez már lúzer user vagyok. De ha elmagyarázzák megértem én
Tehát kicsit bővebben? 
-
hibavissza
veterán
Sziasztok!
Problémám van a Media Player-el. Mp3 zene lejátszásánál néha megakad, bekésik a hang. Winamp-al minden Ok.
Tudnátok valami tippet adni, hogy legalább milyen irányba induljak? Nem tetszik a Winamp hangja, ezért nem használnám. A Media Player hangja lágyabb.
Köszi
-
band1103
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Rosszul írtad. Nem virágbolt hanem wirágbolt

Na de az nem lesz jó mert számomra kétes a forrás és az anyag. Én egy eredetit akarok kipróbálni. Az öcsém kipróbálásra egy ilyen wirágboltból szerzet egy példányt egy x64 Enterprise-t de már kipróbált előtte egy x86-os Ultit is. Egy 2GB-os x2 2100Mhz-es AMD gépen azt vette észre hogy az x64 alatt a programok hasonló sebességgel mennek mint x86 alatt de a rendszer maga 100x lassabban kezeli a megnyitásukat és bezárásukat illetve egyes munkaigényesebb műveleteknél jobban belassul mint az x86-os. Több másodpercben mérhető a lassulás.
Ezért én viszont inkább eredeti helyről származó eredeti példányt szeretnék kipróbálni x64-ből hátha rosszindulatúan buherált az amit az öcsém próbált. -
-
Sz@bolcs
csendes tag
Nekem is átírt rengeteget de ez általában új installnál így van amíg fel nem lépnek
Úgy tűnik a krikszkraksz csilivili pompás 453 színű nickneveknek alapból lőttek. Nem enged mást csak kitöltött nevet megjeleníteni magában.
Emiatt fogják sokan húzni a szájukat. Kiírásnál sem lehet törölni a meglévőt hanem vagy fotó, vagy új kiírás.
-
Sz@bolcs
csendes tag
Ízlelgetve ezt az új Live terméket. Hát
A Microsoft miért gondolja, hogy a Messenger lévő névváltáshoz be kell jelentkezni a fiókba és ott megadni Vezeték illetve keresztnevet, kötelezően mindkettőt kitöltve ...
Ez tuti ki fog kerülni belőle
-
band1103
őstag
Hi!
Nincs valakinek eredeti telepítőlemezes W7 x64 Home premium? Mert megvétel előtt ki szeretném próbálni így ha lemásolhatnám és a 30 nap alatt ki tudnám próbálni akkor lehet hogy megvenném.
Vagy nem tud valaki olyan megbízható forrást ahol megbízhatóan eredeti w7x64HP-t tudnék szerezni ingyen 30 napos kipróbálásra? Esküszöm megvenném ha bejön. Ha meg nem jön be akkor visszaállok XP-re. -
Sz@bolcs
csendes tag
-
Sz@bolcs
csendes tag
Persze amíg eljutottam sikeresen a Bing Bar felkerült

Más nem de az igen. A legfontosabb

58%

Úgy tűnik a Bing Bar uninstall segített a problémán. Felkúszik
Aktív témák
- Ford topik
- GL.iNet OFF topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 256GB (Csak Esim), Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 32GB 1TB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, használt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

kipróbálnám, de leszedem a telepítőt erre kiírja h nem win32 alkalmazás
És leszedem újra és újra és még mindig nem jó

Tehát kicsit bővebben?