Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bemutatkoztak a be quiet! Pure Power 13 M szériás tápjai
- Fujifilm X
- Micro Four Thirds
- Mini PC
- Milyen egeret válasszak?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Aktív témák
-
artiny
őstag
Hogyan tudnam feltelepiteni [link] DreamScene programot??
AZt ijra miutan megnyomok egy gombot hogy a telepitest administrator kent kell feltelepiteni.Ha rakattintok a switch user -re csak az en felhasznalom van ott.
Ha rakattintok a dreamscene.exe jobb kilikk es Run As Administrator. -
Geller72
veterán
XP alól particionálva, formázva, aktívvá téve, seven telepítésekor másik hdd lehúzva..szal ezeken már túl vagyunk..
-
Geller72
veterán
Üdv. Vettem egy Samu F1 terrás hdd-t és szeretném lecserélni az öreg Xp-m. Adva van egy Windows 7 telepítő lemez. AHCI beállítva. x64 verzió. Sata driver USB-n. (X64-es). Particionálom a HDD-t, mennék tovább, de kiböki, hogy " A telepítő nem tudott új rendszerpartíciót létrehozni vagy meglévőt keresni. További inrmációt a telepítő naplófájljaiban talál." Az egy dolog, hogy MIUTÁN particionáltam, utána kezd el nekem köpködni, hogy nem talál rendszerpartíiciót - lérdem én, hogy akkor eddig mi alapján particionált - de ne akdjunk fenn ilyen kicsinységen. Adok neki tallózva drivert. GA-P35C-DS3R lap sata driver USB-n. X64 kiválaszt. Tovább. Hiba: "A telepítés folytatásához az Illesztőprogram betöltése lehetőség használatával telepítse a 32 bites (mi a nyavalyának is
) és az ALÁÍRT 64 bites illesztőprogramokat. Aláíratlan 64 bites illesztőprogramok telepítése nem ajánlott, ez működőképtelen...blablabla.."
A hdd-re debian telepítése gond nélkül lemegy.
Várom az ötleteket.
Köszönöm. -
Milka 78
nagyúr
válasz
Milka 78
üzenetére
Az nem lehet,hogy valamelyik verzió nem tetszett a oprendszernek?Amikor uninstalt(programok eltávolítása)csinálok és eltávolitom a Live-ot még is maradnak mappák amiket nem tudok törölni(Liv mail,Live Messenger,stb...)mert valami hozzáférési jogot vagy mit reklamál(pontosan nem emlékszem)
.Olyan mintha a beállítási mappákat nem törölné.Akár hányszor újra telepítem plo. a mailt nem kell konfigurálnom,hanem emlékszik a régi beálitásaimr.Értem ez alatt,hogy nem kell konfigurálnom a levelezésm és z összes imil fiókom ra emlékszik.Ez nem lehet baj? -
Milka 78
nagyúr
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Szeva!Kb. 4 fajtát próbáltam már.A Live Mail csak rendszergazdaként hajlandó futni.Az Msn meg még úgy sem.Feltelepítés után elsőre beindul.Majd kikapcsolom és újra megpróbálok belépni és még a bejelentkezésig sem jutok el.A kurzor(kék karika)kb.3-4 et fordul és nem történik semmi(nincs hibaüzenet).Nem segít sem a rendszer gazda sem a kompatibilis mód.
A röhej az,hogy most valamiért a Live Mailon keresztül be tudok lépni az MSN-be,de ez sem mindig sikerül.Be van jelölve az automatikus indulás is,de az sem...Maga a program nem akar indulni.Teljesen tanácstalan vagyok... -
válasz
Milka 78
üzenetére
De ugye nem a mostani béta verziót akarod feltelepíteni? Vagy igen? Ha igen akkor szedd le a 2009-es msn-t meg mailt. Amúgy meg nálad van a gebasz, mert nálam minden tökéletesen működik.
Még a bétával is.
Ja és nem az oprendszerrel van gigszer, mert ha azzal lenne, akkor mindenkinek rossz lenne...
Hogy értve kikapcsol? -
Morden24
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
hu_windows_7_professional_vl_build_x64_dvd_x15-71125.iso
Ebben benne van, hogy Volume Licences, a jó életbe:
-
BenJoe80
senior tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Azt hiszem megtaláltam... ez az. <Klikk> ide. Remélem tudtam valamit segíteni...
-
BenJoe80
senior tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Lehet, hogy hülyeséget mondok de nekem is volt ilyen a Xp-vel. Akkor az volt a baj, hogy hülyén voltak beállítva a dolgok és nem alvó módot csinált hanem hibernált az meg ilyen kattanásos-semmittevős dolgot produkált.
Na de a lényeg... akkoriban neki feküdtem a témának és valahol olyat olvastam, hogy régebbi BIOS-al nem mindig fér össze a Win 7 és akkor csinál ilyeneket. Ez nem állhat fenn nálad? Különben megpróbálok rákeresni a témára...
-
BenJoe80
senior tag
válasz
Morden24
üzenetére
Áááááá... meg van a rohadék!!! Képzeljétek, sikerült Avast! ellenére valami férget összeszedni ami átírta azt az elérési utat amit én írtam, hogy a Thunderbird másik partícióra mentse le leveleket, hogy telepítéskor ne kelljen mentegetni, importálni-exportálni, töltögetni.
Hát ezért nem ment. Végül ráakadtam a féregre Nod23-al és akkor vettem észre, hogy átírta az elérési utat a mocsok! Valószínűleg ezért érzékelte a Thunderbird úgy, hogy a háttérbe fut már egyszer.
Na de minden jó ha végre működik. Amúgy én nagyon meg vagyok elégedve a Thunderbird-el; szerintem remek kis program. Nekem tökéletesen megfelel és eltekintve ettől az incidenstől még soha nem volt problémám vele.
Morden24 nagyúr! Köszönök minden segítséget meg mindenkinek aki hozzászólt!
-
Laccoss
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ha megfelelőt szedsz le, tehát amit linkeltem, és megadod a vásárolt kulcsod, akkor el kell fogadnia (persze csak ha időközben nem lett blacklistes). Ha buheráltat szedsz, elvileg azzal is mennie kell, egyetlen kritérium hogy ne legyen aktivátoros.
-
Laccoss
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ilyet keress: Windows 7 Professional (x64) - DVD (magyar)
File Name: hu_windows_7_professional_x64_dvd_x15-65819.iso
SHA1: 2338477388665EDC6CC910C30AC8C0B3E93EB721
CRC: FE1B690AAzért szerepel más szám, és azért nem kér a végén kulcsot, mert ezt kms szerver aktivál. Tehát van egy központi szerver, az ossza a kulcsokat, és ezáltal működik a win, illetve kapcsolatban van az oprendszer a kms szerverrel. Ennél nem kell megadnod kulcsot, mert a kms szerver elintézi azt neked.
-
Lakers
tag
Sziasztok!
C:\Users\Felhasználónevem\AppData\Local\Microsoft útvonalon lévő Microsoft mappa tartalma törölhető-e? Ide elrejtette az XP mode vhd fájlját, azt meghagyom, de a többi kell? Egy picit sokalom ennek a mappának a hely igényét(4,4GB - igaz ebből a vhd 3,6)
Illetve: C:\Users\Lemezlovas\AppData\Roaming? (2Gb)Rengeteg helyet foglal a winyón

-
Laccoss
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Esetleg még ellenőrizheted az CRC és SHA1 számokat de eredetinek tűnik... Lehet hogy az a probléma hogy VL, és mint olyan mennyiségi licensz, ergó KMS szerveres. Ha egyedi kulcsod van akkor a nem vl-est keress.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Laccoss
üzenetére
Ilyen szép volt leszedve...
Konkrétan ez:
vagy ez buherált lenne?
Ezt írták róla ott konkrétan:
Date Posted (UTC): 11/12/2009 10:12:48 PM ISO/CRC: ADEEAEF3
SHA1: EFFAC08076B4D68F769BDB9A266D2F9F73DD6610
Available to Levels: MSDN OS (VL); VS Pro with MSDN Pro (VL); VS Pro with MSDN Premium (Empower); MSDN OS (Retail); Developer AA; Designer AA; VS Pro with MSDN Pro (Retail); VSTS Team Suite (VL); VSTS Architecture (VL); VSTS Development (VL); VSTS Test (VL); VS Pro with MSDN Premium (VL); MSDN Universal (VL); VSTS Database (VL); VS Pro with MSDN Premium (Retail); VSTS Test (Retail); VSTS Development (Retail); VSTS Architecture (Retail); VSTS Team Suite (Retail); VSTS Database (Retail); BizSpark Admin; BizSpark; Visual Studio Professional with MSDN Embedded; -
Laccoss
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ha buherálatlan akkor kell kérnie kódot. Ahhoz hogy buherálatlant szedj, biztos jele, ha msdn-t töltesz. Vagy ilyen szép fájlneve van mint pl:
hu_windows_7_home_premium_x86_dvd_x15-65746.iso
-
szabonagyur
félisten
válasz
bobsys
üzenetére
Nah igen de a konkrét bajom ha visszanézed az h a gyári amit küldtek azt nem tudom hol van de nagy szükségem lenne rá.
Ami küldtek az olyan volt, hogy egyből be kellett írni a kulcsot miután megadom telepítéskor a nevet. Nah de amit meg leszedtem torrentről az olyan h nem kellett semmit sem megadnom valamint nincs benne ez a windows anytime opció sem, ahogy linkeltem a képemen. És így nem értem, hogy ilyen mennyire létezik, mennyire buherált ez...
Jah a másik, hogy ennél a tisztaszoftvernél nincsen kms szerver mivel itt nem enterpriset küldenek hanem profot mindenkinek aki megrendeli és megveszi a lemezt. -
Milka 78
nagyúr
Sziasztok!Kéne egy kis segítség.A Win Live(14.0.8089.726) nem hajlandó működni.Amikor indítom megy kb.4 kört a kék kurzor és nem történik semmi,se hibaüzenet,semmi az ég világon(Vista Komp kipipálva).A Live mail sem hajlandó működni,de ott megkerültem az egészet és rendszergazdaként futtatom.Már többször újratelepítettem,de semmi.Egyszer beindul a messenger,kilépek belőle és többé nem tudok belépni.Valami defender is felkerült a gépre...Mi lehet a baj?
-
bobsys
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
hat elvileg vl licenses a tisztaszoftveres telepito is
a vl kulcsos os-ekhez kell egy kms server, ez tisztaszoftvernel a suliban van
(ha jol emlekszem a gep 7 naponta ellenorzi magat a kms serveren, es ha 180 napig nem tudja akkor feladja es megall)
raadasul a vl licenses teleiptoknel telepiteskor nem is kell kulcsot megadni, azt majd a kms server allokal neki -
szabonagyur
félisten
válasz
Morden24
üzenetére
Szia!
Én konkrétan erre gondoltam, hogy win 7 pro elvbe nem gányolt, és mégsincsen benne a windows 7 frissítési rész, lsd a képen

ÉS ha keresek egy másikat akkor honnan tudjam kitalálni, hogy benne van e esetleg ez a frissítéses szöveg.
Am meg ez amit képet linkeltem is ugyebár nem kér kulcsot, de amikor belépek kiírja, hogy érvénytelen mennyiségi licensz kulcs és 3 nap van hogy aktiváljam, nem értem

Valaki nem tudna küldeni nekem egy win7 x64 telepítőt tisztaszoftveres kulcshoz
-
Nos, a Ferrari hivatalos képernyőkímélőjéről van szó.
Mármint a Ferrari.com-ról lehet letölteni. (Linkeltem is.)
De lényegtelen, én is uninstallt javasoltam.. XDViszont megnéztem, 15%-ig ment, és mindkét magot használta.

Mentségére legyen mondva, h hálózatról használja nagyrészt asztali gépként.Köszi.

-
A másik bajom ugyanezen a laptopon (Toshiba A500) az, h alvó állapotba valamiért nem akar maradni.
Szépen lekapcsol, majd hallom, h újra felpörög a HDD, és a ledek is felgyulladnak, és megy tovább. Ha megmozdítom egeret, a kijelzőn feltűnik a felhasználó kiválasztása (bejelentkezési képernyő).Ez mi lehet?
Arra gondoltam frissít valamit, vagy ilyesmi, töredezettség mentesít, de ezeket lekapcsoltam, akkor is csinálta. Mi lehet az oka?Jó lenne, ha lehetne használni az alvó módot..

-
Milka 78
nagyúr
válasz
negyedes
üzenetére
Kipróbálta...Megy minden (kmp,vlc,mpc)és a lényege az áthúzás volt(pofon egyszerű megoldás,szégyellem is magam,hogy nem jutott eszembe
) és,hogy lerugdostam a Catalystot.Amúgy az xp automatikusan rakta ki a másik monitorra a filmet és ez zavart meg.Köszi a segítséget! 
-
G.F.
aktív tag
Az értesítési területen, ahol be lehet állítani, hogy melyik ikon jelenjen meg az óra mellett, bennmaradnak olyan progik, amik már nincsenek a gépen. Hogyan lehetne kipucolni? Igazából az a gondom, hogy eltünt a Skype ikonom. A progi ott van, de nincs ikonja, és hiányzik.
-
zka67
őstag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Remélem valami jó kis procizabáló 3D-s képernyőkímélőt raktál fel, hagy merüljön le az aksi gyorsan

Uninstall.
-
Halee!
Érdeklődnék.
Adott egy Win 7 Home Premium egy laptopon. (eredeti)
Felrakattak rá egy képernyőkímélőt velem.
Azóta amikor képernyőkímélés közben megmozdítom pl. az egeret, ugyebár visszatér az asztal. Nos, de a tálca az nem. Hová lesz?
Alt+Tab-al tudok váltani a futó programok közt, de a tálca teljesen eltűnik, és újraindításig (teljes reboot kell neki) vissza sem tér.Ez valami bug lehet, vagy feautre?

Mivel lehet a tálcát visszavarázsolni?
Mondtam az illetőnek, h én nem használok képernyőkímélőt, egyszerűen 10 perc után lekapcsol a monitorom, de sajnos egyeseknél a szgép egyik legfontosabb eleme a képernyőkímélő.

-
Morden24
nagyúr
válasz
BenJoe80
üzenetére
Megmondom őszintén, nem használok Thunderbird-öt, de itt a fórumon belül is jópáraknak megy remekül.
Ajánlom, hogy minden plug-int uninstallálj belőle, és próbáld meg úgy.Illetőleg nézd meg az msconfig-ban, hogy nincs-e valami automatikusan induló bigyó, ami kiszúr veled.
Egyébként valaha ment normálisan, vagy már alapból szar volt? Ha más nem segít, akkor egy teljes uninstallálás és az azt követő kézi registry-takarítás (Thunderbird [illetve kapcsolódó, pl. plug-in] bejegyzésekre keresve) talán megoldja a gondot.Ezen felül a Thunderbird topikot is ajánlom, hátha ott többet tudnak

-
BenJoe80
senior tag
válasz
Morden24
üzenetére
Semmi gond... én is meglepődtem, mi több egészen dühbe gurultam. Már éppen menni készültem, csak még meg akartam nézni a leveleimet amikor láttam, hogy nem láttam semmit...
Igen, csak a Mozilla Thunderbird-el... az nem lehet, hogy a Spamihilator kavart be neki?
Különben kész röhej... le installálom, újra indítok, újra feltelepítem és kezdődik az egész előröl...
-
Morden24
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
A standard kiadásoknál (HP és Prof) egészen biztosan van Anytime Upgrade, ami meg is jelenik a Computer/Properties ablakban.
Az Enterprise verziónál ilyen egészen biztosan nincsen.Egyébként lehetetlennek tartom, hogy nincsen fent "p2p"-n valami civilizált Windows verzió. Keress egy másikat, esetleg nézz szét másik honlapon.
-
BenJoe80
senior tag
válasz
Morden24
üzenetére
Pedig nem... eredeti a Windows 7... A nyíllal kapcsolatban meg semmi különös... Ctrl+Alt+Del megjelenik a Windows Feladatkezelő és ott ahol fülek vannak (Alkalmazások, Folyamatok... stb.) a fülek mögött ott van egy balra-jobbra nyíl amivel mozgatni lehet a füleket. Na és ha nem az első fül az aktivált akkor a következő megjelenítésnél az aktivált előttieket nem jeleníti meg csak ha a nyíllal megmozdítod.
-
Morden24
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
Abszolt nem értem, amit írsz.
Ha ugyanolyan verziót raktál volna fel, mint ami neked van, semmi gondod nem lenne, ez biztos.
Neked milyen kulcsod van? VL-es? Mert ha nem, akkor a VL-es verziót elfelejtheted.
Ha nem volt lehetőség kulcs beírására, az alapban gond.A más-ra: be kell állítani, hogy törölje-e letöltés után a leveleket a serverről, vagy ne.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Morden24
üzenetére
Hali
VL-t úgy értem hogy az van odaírva...
Meg azért kérdem, hogy legális e mivel nem pont olyan mint ami nekem volt win 7 pro-m
Nekem van benne olyan opció is, hogy windows anytime upgrade valamint telepítés közben belehet írni a sorozatszámot, de ami fentvan annál nem lehet csak miután megnyitom a gép tulajdonságait és ott kiírja, hogy 3 nap van hátra még, és ott hogy kulcs csere...
Vagy ez is olyan mint ami nekem van? Jah és utóbbiba nincs is anytime upgrade lehetőség
Más: Felraktam a windows live mailt...Miért van az, hogy letölti ugyan az emailem de ha más gépről is letöltetem mondjuk oulook-kal akkor amiket egyszer letöltött megint letölti outlookra... De ha outlook szedi le ott leszedi és nem jön be megint live mailbe
-
BenJoe80
senior tag
Okay... a "Windows Feladatkezelő" problémát sikerült megoldani... az én hibám. Még nem ismerem nagyon a Win7-et... a fülek mögött a kis nyílra kellet kattintani és megjelentek a hiányzó fülek.
De a Tunderbird továbbra sem működik...!
-
BenJoe80
senior tag
Sziasztok!
Könyörgöm segítsetek! Most telepítettem fel a Win7 a múlt hétvégén és erre olyat csinál, hogy amikor el akarom indítani a Mozilla Thunderbird-öt akkor azt írja ki:
"A Thunderbird már fut, de nem válaszol. Új ablak megnyitásához először be kell zárni a futó Thunderbird folyamatot, vagy újra kell indítani a rendszert."
Megpróbáltam a Windows Feladatkezelő-ben leállítani a Thunderbird-öt de ott ért még csak igazán meglepetés: nincsenek sem "Alkalmazások", sem "Folyamatok", sem pedig "Szolgáltatások" fülek. Ez meg mi?! Egyedül ami van az "Teljesítmény", "Hálózat" és "Felhasználók" fülek vannak...
Ha megpróbálom a gépet újra indítani akkor szépen újra indul de a Thunderbird továbbra sem megy, kezdődik a cirkusz előröl ráadásul ez a csonka Windows Feladatkezelő nagyon idegesít!
Ki mit gondol mi ez?
-
Morden24
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ha buherálatlan, akkor igen, legálsinak fog számítani.
A Volume Licence az Enterprise verzió, tehát egészen biztosan nem cserélheted ki a saját, nem VL-es kulcsodra.
-
szabonagyur
félisten
Hali
Sikerült eltüntetnem a win7 x64 telepítőlemezem...
A kérdés arról szólna, hogy mondjuk ha letöltök egy p2p oldalról egy lemezt ami elvbe buherálatlan x64 prof akkor arról felrakva a rendszert az eredeti kulccsal az legálisnak fog e számítani vagy sem?
Jah és mi van akkor ha ha ami fent van az egy VL-es telepítő tehát miután feltelepült utánna cserélem a kulcsom sajátra?
Valakinek ötlet erre?? -
kiskakas
senior tag
sziasztok,
Win7 64bit Ultimate hun verziom lenne, egy 80g rendszervinyoval es 2db 2t wd green (ears szeria) hdd-vel. ugyanez a konfig (zotac ionitx a-u alaplappal) nyugalomban, lekapcsolt vinyokkal 35-36 wattot eszik, win7 alatt barmit allitok be Energiagazdalkodasnal, 45-48w a fogyasztas stabilan, a 2db wd vinyot abszolut nem kapcsolja ki.
mindharom Energiagazdalkodasi modot kiprobaltam, azokat egyenileg hangolgattam,de semmi.. Indexeles nincs bekapcsolva a 2db wd-re. van vkinek tippje?
-
-
pr0bi
senior tag
válasz
Laccoss
üzenetére
HP Deskjet 5150. Drivert innen szedtem , külön ha ezen van nyomtató tökéletesen feltelepül de nekem a másik helyről kéne leosztva..
-
pr0bi
senior tag
válasz
Laccoss
üzenetére
Igen , a hivatalos HP supportrol letöltött nyomtató drivert 2k_xp alá. Gyönyörűen benne vannak a fileok többek közt a szükséges INF is. De nem veszi be , mondván más típus.
Amikor 7-n próbálom az illesztőprogramokat bővíteni ( mivel XP onnan akarja először telepíteni magának) oda sem sikerül még a 7-es X86 driver sem.
-
pr0bi
senior tag
Sziasztok , nyomtató megosztással kapcsolatos problémám lenne.
Adott két gép, az egyiken egy Win XP (32bit) fut míg a másikon egy Win 7 (64bit) Enterprise egy usb-s hp nyomtatóval. A file és nyomtatómegosztás elvileg tökéletesen működik, a két gép látja egymást stb...
Amikor az XP-s gépen próbálom beállítani a 7-es gépen megosztott nyomtatót valamiért nem tudja feltelepíteni , mivel nem találja a kiszolgálón a megfelelő illesztőprogramot. Ezt onnan se tudom feltelepíteni neki , hibaüzenettel visszadobja a kérést ( nem megfelelő oprendszer ). Külön amikor a munkacsoportfából kitallózom a nyomtatót ott se veszi be a vezérlő INF file-t mondván más típus , pedig minden egyezik.
Mi lehet a gond? Egyszerűen nem értem, eddig a rendszer újratelepítéséig minden működött hibátlanul.
-
Maksifül
senior tag
Mitől lehet az, hogy nem tűnik el az egérmutató mellől a "dolgozom" jelecske? Folyamatosan ott van, akármit is csinálok. Kikapcsolás, restart sem segít, de még ha az egérmutató beállításait meg is változtatom, akkor is megmarad ez a hülyeség csak más ikonnal.
Valami javaslat?
Köszönöm! -
19870820
senior tag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Melegedésnek nyoma sincs,4 ventilátor hűti a gépem+ugye ami a videókártyán meg a processzoron van.Havonta ellenőrizem hogy minden össze van-e dugva,ilyenkor meg természetesen mindig ki is takarítom. Egyébként ezt egy normál leállításként csinálta,semmi kékhalál vagy valami.
-
19870820
senior tag
válasz
pukkancska
üzenetére
Itt nálam is soha van beállítva. Ezt néztem meg először amúgy,de azért köszi a segítséget.

-
akom
őstag
Sziasztok!
Keresnék olyan gadget et ami kiírja nekem a TV műsorokat.
Legyetek szívesek ajánlani nekem párat.
Köszönöm.

-
-
Morden24
nagyúr
válasz
flash-
üzenetére
Roppant egyszerű: ha a gépben található memória összege eléri vagy meghaladja a 4Gb-ot, akkor 64 bites W7-et rakj fel (ez kezeli a 4+ Gb memóriát). Ugyanez érvényes rá, ha esetleg tervezel memóriát bővíteni benne.
Ha a jelenlegi állapotban kívánod használni a gépet (3Gb), akkor elég lehet egy 32bites OS is.
szerk.: Ha a kiadásra is vonatkozik a kérdésed, akkor csak te tudod eldönteni, hogy milyen funkciók kellenek neked (tehát, hogy Home Premiumot, Professionalt vagy Ultimate-et választasz-e).
Általában home usereknek bőven elegendő a Home Premium, ami ráadásul nem is drága (OS nem jár a géphez? úgy tuti olcsóbban úsznád meg, mint ha külön vacakolsz). -
flash-
veterán
sziasztok
vennék egy laptopot:
Processzor* típus : Intel® Core™ i3-330M processzor
* órajel : 2.13 GHz
* Elülső busz : 1,066 MHz
* Másodszintű gyorsítótár : 3 MBRendszermemória
* normál : 3,072 (2,048 + 1,024) MB
* bővíthetőség felső határa : 8,192 MB
* technológia : DDR3 RAM (1066 MHz)az lenne a kérdés hogy erre melyik windows 7 ajánlott?a 32 bites vagy a 64 bites?
kérlek segitsetek,nem nagyon értek hozzá
köszi előre is -
-
BenJoe80
senior tag
Szia zka76!
Nagyon-nagyon szépen köszönöm a segítségedet... beállítottam amit mondtál és megy minden szépen. Azért csak normálisabb így... olyan volt VMR-el mintha kisebb felbontásban futott volna a film. Viszont amióta beállítottam az EVR-t megint tökéletes minden.
Viszont szerintem akkor ez nem is inkább annyira szoftver függő mint inkább hardver függő. Nekem most két gépem van otthon, mindkettőn Win7 és u.a. a KMPlayer. Az első egy régebbi gép (ASUS P5GD1 Pro, Intel Pentium 4 3.2GHz Socket 775, nVidia EN 8600GT 256MB DDR3) és minden külön beállítás nélkül működött, míg a másik egy újabb (Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 955 3.2GHz Black Edition AM3, ATI Radeon Sapphire HD5770 1GB DDR5) ott meg nyűgösködött. Szóval szerintem az újabb videó-kártyák (vagy alaplap és/vagy proci vagy mit'tom én) kavar inkább be és nem a Win7.
A Zoom Player amt írtál - most megfogott... meg nézem közelebbről...
Még egyszer nagyon szépen köszönöm a segítségedet!

-
negyedes
addikt
válasz
Milka 78
üzenetére
Az az eredetisegvizsgalo update......szoval akkor nem eredeti a wined........innen nem segithetunk ebben a temaban.
KMplayer esetleg. de Te mit akarsz kiterjesztett monitorral? WMP-ben elinditod a filmet es kihuzod a masik monitorra ugy, hogy maradjaon egy kis resze az nem kiterjesztett reszen majd ALT+Enter es fulscreenen megy.
-
Milka 78
nagyúr
26086Erre valaki?
Vagy esetleg egy másik média lejátszó ami Win7 alatt képes duál monitorra kiterjesztett monitorként(MPC,VLC)?De ezekhez kéne egy részletes beállítás is,pl.rendelés,stb,mert mind az oprendszer,mind a két fent említett lejátszó teljesen ismeretlen számomra.
Másik.Olvastam,hogy van egy frissítés ami gondot jelenthet.KB971033.Akkor nem gáz ha ezt nem is telepítem.Azt olvastam,hogy beindítja a visszaszámlálást.
Előre is köszi az válaszokat(most rohanok gályázni
) -
19870820
senior tag
válasz
fatal`
üzenetére
Hát már legalább fél órája ezt nézegetem a windowsba de nem jutok semmire.
Olvastam hogy billentyű kombinációval is le lehet állítani,de én ilyet nem csináltam.
Egyedüli megegyezés az utóbbi leállással az volt hogy akkor is és most is ment a youtube,szerintem ennem a leállásnak nem sok köze lehet ehhez. -
19870820
senior tag
Nálam ez most feladta a leckét,pedig nem most használok elöször win7et.

Fogalmam sincs mitől lehet ez,de komolyan. Energiagazdálkodásnál minden alapon van,szóval nem értem. -
19870820
senior tag
válasz
fatal`
üzenetére
Hát ahogy néztem nem alvóba megy,mert egér vagy billentyűre nem reagál,igazából ez teljesen olyan mint amikor a leállításra megyek,csak ugye ezt nem csináltam.Ahogy írtam ez kb 1 hete is megtörtént már.Hibernálás "Soha"ként van beállítva.Egyébként itt semmihez nem nyúltam mióta felraktam win7et. Szóval nagyon nem értem ezt.
-
cigam
titán
válasz
19870820
üzenetére
Az nem lehet, hogy vmi (időzített) progi lefut, aminek az van beállítva, hogy mikor végzett kapcsolja ki a gépet?
Nekem is lenne 1 kérdésem.
Hol tudom beállítani, hogy a numblokban a . gomb ne , írjon, hanem .-ot? Számolgatás közben közben elég lehangoló hogy 2,5*19 =syntax error
-
19870820
senior tag
Üdv. Olyan kérdésem lenne hogy másnál előfordult-e már hogy a win7 fogja magát és lekapcsolja a gépet? Ez a dolog teljesen úgy működik mintha én magam a leállítás gombra mennék. Ezt teljesen váratlanul tette az ímént,ezt már kb 1 hete is megtette. Fogalmam sincs miért.Először géphibára gyanakodtam,de ha az lenne akkor nem hinném hogy szépen leállításként lekapcsolja a gépet a win7.
Szóval lehet hogy ez nem is hiba,hanem valami win7 beállítás,csak én nem tudom mi az.
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hobby rádiós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Szólánc.
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Energiaital topic
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) és az ALÁÍRT 64 bites illesztőprogramokat. Aláíratlan 64 bites illesztőprogramok telepítése nem ajánlott, ez működőképtelen...blablabla.."

A röhej az,hogy most valamiért a Live Mailon keresztül be tudok lépni az MSN-be,de ez sem mindig sikerül.Be van jelölve az automatikus indulás is,de az sem...Maga a program nem akar indulni.Teljesen tanácstalan vagyok...
Még a bétával is.