Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
molnarpeter
üzenetére
Miért akarod ennyire kikapcsolni? Ha kikapcsolod is talán, akkor meg fekete képernyő lesz max.... Nem fog gyorsulni a rendszer, mert ott még elkezdi betölteni a drivereket, gyors indításban szereplő programokat... Az a 2 mp nem oszt, nem szoroz...
-
Morden24
nagyúr
válasz
Ace Ventura
üzenetére
A.) Kérsz egy ismerőstől, akinek van
B.) Rendelsz egyet a Microsofttól
C.) Keresel neten egy módosítatlan, krekkeletlen stb. ISO-t (MD5 hash-t összeveted)Más lehetőséged nem nagyon van.
-
Morden24
nagyúr
válasz
Ace Ventura
üzenetére
Nem.
-
Ace Ventura
addikt
Sziasztok!
Van egy win7 ultimate serialom, viszont nincsen telepítő dvd-m.Letölthető valahonnan egy végleges verzió ingyenesen? -
McKane
senior tag
ujabb kérdésem lenne..
ismerősöm vett egy ilyen kis okos gépet.. konkrétan ilyet:
[link]windows 7 et dobtunk rá, de a netet a LAN kártyán sehogysem akarja felismerni/csatlakozni. nincs router, közvetlenül a modembe megy a kábel, miután bedugom a kábelt, szórakozik hogy, "hálózat azonosítása" majd átvált a szöveg erre " nincs bedugva egy hálózati kábel" . majd kezdődik ujra a hálózati azonosítás,stb,stb.
de net sehogysem akar menni.
ha routert kötök a modemre,egyből van net.
a LAN drivere fennt van.
valaki találkozott már ilyennel? -
HunTurul
csendes tag
válasz
pete_21
üzenetére
Nem, a kiemelt felhasználónak már több joga van, mint a sima felhasználónak, de elég messze van a rendszergazdától. Már megpróbáltam a legújabb verziót is és az ESS fájljainak biztonsági beállításánál hozzáadtam a kiemelt felhasználó kategóriát teljes hozzáféréssel (programdata/eset). Sajnos a probléma megoldásához (kiemelt felhasználó + szabály létrehozás) a fejlesztők sem fűztek sok reményt. Konkrétan azt mondták, hogy "NEM LEHET".

-
-
-
Bazsó
tag
sziasztok
beaktiváltam a windows-t....használtam majd most kidobta ,hogy szoftverhamisítás... mit tegyek?
köszi
-
pzstm
titán
-
pzstm
titán
válasz
molnarpeter
üzenetére
mármint? arra gondolsz, hogy nincs jelszó a gépeden de rá kell kattintani nevedre? vagy a hátterét akarod megváltoztatni, mert nem tetszik a kép?

-
>Dragon>
tag
válasz
molnarpeter
üzenetére
De már mindent próbáltam ami eszembe jutott
-
molnarpeter
nagyúr
HALO stock!

W7 alatt az üdvözölölő képernyőttet el-é lehet tüntetnyi?
-
>Dragon>
tag
válasz
fatal`
üzenetére
Heló.
Kis segítségre lenne szükségem.Feltettem a Windows 7-et és amikor befejeződött a telepítés újra indult a gép és azt írja hogy Hiányzó Bootmgr a jó istené se sikerül elindítani próbáltam már betenni a cd-t amiről telepítettem de ugyen ezt írja és nem megy tovább már bios-ban is próbáltam hogy miről
bootoljon de semmi.:SValaki esetleg valami megoldás?
-
Morden24
nagyúr
-
-
petrusz82
aktív tag
Megosztanék veletek egy érdekes jelenséget a boot idővel kapcsolatban. Amióta új gépem van észrevettem, hogy a rendszerindulás jóval hosszabb ideig tart, mint az előző konfig esetében. (Előző gépem p5n-e sli alaplap és 8800 gts videókártya volt). Az üdvözlőképernyő legalább 30másodpercig körözött, mire bejött az asztal. Borzasztóan zavart a dolog, nem értettem mi lehet a gond. Millió helyen próbáltam választ kapni, de sehol nem tudtak segíteni, ezért beletörődtem a dologba. Mígnem pár nappal ezelőtt betettem egy dvd-t a gépbe, mert játékot telepítettem. Egyébként nem nagyon szoktam dvd-t, cd-t használni, mert a merevlemezen tárolom a dolgokat. Az üdvözlőképernyő pedig a bennmaradt dvd hatásásra 5 másodpercre rövidült. Vagy százszor kipróbáltam, hogy milyen dvd-vel illetve anélkül, és mindig így történt ahogy írtam.
-
mokus1
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Elronthattam valamit?

Inditanám a gépet és kiirja hogy a kulcs betöltve vegyem ki a drive-ot de 10 perce csak áll és vár.
-
Az élményindex mit néz HDD teszt alatt? Azaz a C-t ellenőrzi le?
-
Newyorker
addikt
Sziasztok!
Hol tudom megnézni, hogy a win 7-em aktiválva van?
-
khron
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Szia!
Köszönöm a segítségedet.Mindkét probléma megoldva.A másodikat nem is a total commander okozta, hanem a panda global protection nevü .......
ahogyan a lassulást is. -
lazlo8
tag
találkozott már valaki hasonló problémával? adva van a win7 és egy asztali pc (2mag, 2 giga ram ,hd 4670, 500gb)semmi baj kíválóan fut rajta minden progam! A probléma az hogyha cd,dvd-t helyezek a dvd olvasó iróba szó szerint lefagy a rendszer próbáltam már eredeti-nem eredeti audio video játék cd,dvd-vel az eredmény mindig a fagyás, xp-n semmi probléma nem volt lg a dvd iróm.
mi lehet a baj? -
csokad
senior tag
válasz
Psychonaut
üzenetére
ez pl jó lenne. [link] de valamiért nem mutatja hány fok csak a %-ot.
-
szepsy
senior tag
Hali.
Megint mert nagyon kéne a segítség, nem tudok semmit csinálni.
Újra tettem a win 7-et és már elfelejtettem hogy kell megszüntetni ezt a védelmet, hogy például nem tudok törölni, felülírni fájlokat stb. ,szüntessem meg az írás védelmet, pedig megvan
-
válasz
mokus1
üzenetére
Hali!
Lehet csak USB-n tárolni a kulcsot, nem kötelező a TPM, igaz ez utóbbi biztosítja a legnagyobb biztonságot. Ha pl megsérül/elhagyod stb a pendrive-ot, akkor minden ugrott a titkosított meghajtón.
1. Start->gpedit.msc
2. Számítógép konfigurációja/felügyeleti sablonok/Windows összetevők/A bitlocker meghajtótitkosítás/Operációsrendszer-meghajtók
3. Jobb oldalt További hitelesítés megkövetelése indításkor-on duplakatt és beállítani a képen látható dolgokat. [link]DE mielőtt ezt eljátszanád, rakj be egy képet a partíciószerkezetről, a lemezkezelőből...
Fire.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Psychonaut
üzenetére
Tök jó oldal
Ha itthon lesz a gépem szedem is majd őket ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
GuB3Ra
aktív tag
Hi
Lehet, hogy 1 kicsit off...
Szerintetek miért kapok bsod-t ha youtube-ot nézek??
Random nyomatja van hogy 10perc után de van hogy több óra után...
Win7 64bit+ firefox.
A memória biztosan jó mert memtestet futtattam 8-9órán át.
Kössz

-
válasz
molnarpeter
üzenetére
Bioson belül, ahol megtalálod.
Nem ismerem a biosod, de biztos ott van valahol. Megnézed egyszerű. Vagy megfogod a bios könyvét és átnézed. Az még egyszerűbb, majd utána állítgatod be. -
csokad
senior tag
sziasztok. tegnap raktam fel a win 7est
honnan tudok olyan minialkalmazást leszedni ami mutatja ilyen kicsiben (mint a processzor figyelő)a hőmérsékelteket és az rpm-eket? előre is köszi üdv. -
válasz
moonman
üzenetére
Neked is igazad van! A képen nem látni de ilyen meghajtók voltak h filmek... Na azt pl töröltem. Kisebb a kupi! Az egyik meghajtót elkezdtem másolni, fél percig csak felmérte. 44 ezer fájlt talált.
Köszi mindenkinek! Ez az állapot marad a következő HDD vásárlásig!

molnarpeter! Én az összessel tisztában vagyok giga márka minden!

-
moonman
titán
válasz
Kolondrum
üzenetére
jajó, én nem szoktam reinstallni.
(van havi image backupom, több, mint elég, bár még sose kellett.)de akkor is elég kettő, nem? egy a rendszernek, egy az adatoknak.
"olyan mennyiségű szemét alakul ki rajta idővel h nem tudok rajta rendet tartani. Ha sok a meghajtóm akkor valamennyire figyelek arra mi hova kerül."
nem látom a különbséget több meghajtó és több mappa között, szerintem a rendrakás nem ettől függ. -
válasz
moonman
üzenetére
Hát jó de mi van win7 resinstallkor? Fel kell darabolni. Én soha nem visszaállítok hanem legyalulok mindent azon a meghajtón amin a rendszer van. Azért kell osztani.
Nincs időm rá haladom kell vele.
Marad 100mega 100 giga 415giga 415 giga és később a 320-as seagate egy darabban. Így is lesz 4 meghajtóm a 2 HDD-ből.bobsys! Nem jó mert olyan mennyiségű szemét alakul ki rajta idővel h nem tudok rajta rendet tartani. Ha sok a meghajtóm akkor valamennyire figyelek arra mi hova kerül. Van olyan mappám amibe százezer fájl van. Én MINDEN adatot viszek tovább. Az első gépemből is van rajta ami 3.2gigás HDD-val dolgozott. Vannak adatok 1998-ból is hahó!

-
bobsys
veterán
válasz
Kolondrum
üzenetére
tok mindegy hogy elsodleges vagy logikai meghajto az amit letrehozol, mukodesben semmi, de semmi kulonbseg nincsen a szamodra
egyebkent en sem ertem miert kell darabolgatni?
szerk: latom, akkor miert kell sok fele darabolni, nem eleg a rendszer meg a mindenmasnak egy-egy resz? -
moonman
titán
válasz
Kolondrum
üzenetére
nézd, tőlem hiába kérdezed, én a 320-ast is egyben használom, nagy a valószínűsége, hogy az 1 terásat sem darabolnám fel, szóval...
nincs semmi baj a dinamikus kötettel, akár használhatod úgy is, nem fogsz észrevenni semmi különbséget, max fogod tudni csíkozni, tükrözni meg raid-elni.
-
moonman
titán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
"Az a 100 megás partíciónak ezidáig semmilyen jótékony hatását nem tapasztaltam, épp ellenkezőleg, oda kell rá figyelni."
nem kell, rendszer image-mentés azt is elteszti. a jótékony hatása pedig az, hogy telepítő DVD nélkül el tudod indítani a recovery eszközöket és mivel nincs betűjele, teljesen védett helyen van, vírusoktól és emberi beavatkozásoktól is.
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ha telepítéskor nem engedem meg a 100 megát akkor létre tudok hozni: 100-277-277-277 gigás meghajtókat telepítő alol? Ha igen akkor resinstall lesz még lehet.

A 320-ast vegyük úgy h nincs a képben.moonman! Én beta 7000-től már engedtem a jelenlétét. Csak akkor még nem volt ennyi lemezterületem és ekkora igényeim. Hagyjam és elégedjek meg 100-415-415 gigával? Mert a 100-277-277-277-es felállást nem engedi dinamikus nélkül. Az utolsó 277-essel van bajban.
Rühellem a HDD vételt mert az adatokkal való játék nem játék. Sírba kerülnék ha elvesznének.
Aktív témák
Hirdetés
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
... De arra gondoltam h bekapcsolásnál kiírja h várjon meg utána h üdvözöljük. Azt egyáltanán el lehet tüntetni? 
tudom, külsö meghajtó,stb,stb, de az nem volt a dobozban.. 

Ha itthon lesz a gépem szedem is majd őket
Kivéve hha 30 naponként újrarakod
Marad 100mega 100 giga 415giga 415 giga és később a 320-as seagate egy darabban. Így is lesz 4 meghajtóm a 2 HDD-ből.