Hirdetés
Aktív témák
-
bobsys
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
es ha vartok 5-10 percet akkor sem lep tovabb?
-
Psychonaut
veterán
válasz
Hurkafej
üzenetére
1, hát szerintem annyi, hogy mivel több RAM-ot tud kezelni, a játékok is többet kaphatnak (ha esetleg eddig 4GB RAM mellett használtál 32bites XP-t). Ja, meg van 1-2 játék ami már csak Vistán és 7-en hajlandó elfutni. Meg ugye van DX11. Ezen kívül kb. semmi.
2, 40GB bőven elég neki, én 20GB-ot adtam neki, és még van 2 szabadon. De ha sok programod van, adj neki 40-et, abból gond nem lehet.SZERK: #27194-re valaki?
-
Hurkafej
aktív tag
Hello!
nemrég rendeltem dvd-t, szóval kiirok jópár giga cuccot és felrakom a win7-et
Lenne néhány sablon kérdésem: Mennyi igaza bóbl, hogy a 64 bites win7-en jobban fognak futni a játékok mint 32-es XP-n?
Az utlimate mennyi helyet foglal? 40 gb-s partició elég lesz a rendszernek? -
válasz
total90
üzenetére
Hali!
Kiveszed a pipát a képen látható opció elől, kijelölöd azt a partíciót, amelyiken nem akarod hogy legyen és a Ne legyen lapozófájl lehetőséget választod, majd beállítás gombon katt (ez fontos).
Majd kijelölöd azt a partíciót, amelyikre ki szeretnéd helyezni és az Automatikusan beállított méret lehetőséget választod és ismét katt a Beállítás gombon, OK.Fire.
-
cigam
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Egy live rendszerrel (pl. UBCD, UBCD4WIN) kukkantsd meg hogy mivan a winyóval (SMART!, chkdsk), esetleg egy read only teszt lefuttatása is kiderítheti mi a gond.
-
Psychonaut
veterán
Valahogy ki lehet cserélni egyes fájlok ikonját egyénire? Tehát nem azt akarom, hogy az összes .xyz kiterjesztésű fájlnak egyéni ikonja legyen, csak 1-2-nek.
Vagy ezt csak shortcuttal lehet megoldani (annak ugye bármilyen ikont be lehet állítani): -
@matthew@
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszi mindenkinek a segítséget!
Psychonaut: A linuxot nem ismerem és nincs is kéznél, letőlteni a jelenlegi régi gépemmel lehetetlen
Lehet h inkább megvárom a dolgokat mert még torrentről is mire llejönne nekem a cucc meg a vinyóm is only 80GB és már szinte televagyok
Ezután az 1 tera szerintem nagy fejlődés lesz.
Úgyhogy sztem várok
-
Motion_Blur
félisten
Üdv!
Tesóm notiján úgy néz ki, hogy meghalt az oprendszer. Indítás, boot, kis MS logo animálódik és itt vége, nem csinál semmit (az animáció marad). Javításra fekete ablak, semmit nem csinál. Csökkentett módnál megáll az egyik sys-nél, legutolsó helyes konfig betöltésénél se történik semmi. BIOS-ban minden ok. Mi a francot lehet most tenni?
Windows 7 x64, legális..
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Sajnos ne jó, mert a gép újraindulása után ismét ezeket a hibaüzeneteket kapom

-
virkir
veterán
válasz
@matthew@
üzenetére
Felkeresel néhány torrent oldalt és keresel eredeti nem buherált Win7-et olyant mint ami a tisztaszoftverben fog jönni.
Felrakod, belakod és használod addig amíg megjön a kódod majd azzal aktiválod.
Öröm bódottág.
Ha nem kapnád meg a kódot 30 napon belül akkor van lehetőség kitolni a próbaidőszakot akár 90 napig is. -
válasz
@matthew@
üzenetére
Hali!
1. Mivel az AVG 9.0 hivatalosan támogatja a W7 x64-et is, ezért menni fog.
2. Ha nem akarod, hogy addig a sarokban porosodjon, akkor nyilván kell valami OS-t telepíteni...
Fire.
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Én AVG 9.0-át használok mostani gépemen, ezt az új gépemre, egy Win7-es 64bit-es op rendszerre ha fölteszem akkor futni fog rajta?
Amúgy aki a tisztaszoftver.hu keresztül rendel, vesz Windows-t az készüljön egy kb. 3-4 hetes cumira mert annyi az átfutási idő mire kiküldik, mikor meghalottam azthittem HARAKIRI lesz belőle! Most van 1 hete h megrendeltem a Win7-et tőlük és eközben az új configom pedig ál a sarokban, szerintetek érdemes addig föltenni egy XP-t rá és 2-3 hét után áthúzni az egészet egy Win7-re?A segítséget előre is köszi!
-
Pheadar
tag
Hali
Akadt egy kis problémám a frissítésekkel, korábban csak egy frissítéssel csinálta, mostmár az összessel, írtam is korábban, de sajnos nem tudtuk megoldani. Bármely frissítést elkezdeném telepíteni, 11% letöltése után közli hogy hiba van a rendszerben, napszaktól, frissítéstől függetlenül.
előzmények eleje: [link]ha valaki találkozott már ezzel, de legfőképp ha tud rá megoldást, akkor légyszi írjátok meg
köszi
ui: abszolút jogtiszta, ezzel ne is gyanúsítsatok
amúgy van ez a helyreállító eszköz, amit írtam is korábban, továbbra sem segít, pedig az újraindítást rendületlenül kéri miután lefutott... -
Psychonaut
veterán
A Media Playerből eltűntek a zenéim, ez mitől lehet?
A könyvtár természetesen ott van ahol eddig volt, fájlok benne, Media Playerben is megadva a mappa mint alapértelmezett zenekönyvtár.W7 Home Premium SP1, eredeti, x86.
SZERK: minden könyvtár törlése a WMP-ből, majd újra berakás megoldotta...de ettől még érdekes.
-
-
dunc
nagyúr
Sziasztok van fent egy linux ubuntu 10.4 egy winyon,el szeretném távolitani az ubuntut ami jelen esetbe a bootért felelős,hogy tudom visszaállitani az eredeti win7 boot-ot ? (dvd beboot,inditási helyreállitás nem nyert)
-
Gorneck
legenda
válasz
grabber
üzenetére
A "Mindenki"-t is hozzáadtad a mappához? Én azzal operáltam és simán müxik...
Vhogy így...csak én a jelszavas dolgot kikapcsoltam...
-
Sziasztok!
Olyan problémám lenne,hogy két win 7 windows hálózatba van kötve routerrel.Otthoni csoportot létrehoztam és működött is,de csak az egyik gép látta a másikat,fordítva nem.
Mára már az sem működik,mert nem tudja megnyitni a mappákat.Valami ötlet,hogy lehetne megoldani?Régen még a távoli asztal is működödött,de az egyik napról a másikra már az is elromlott és csak frissítés telepítettem,semmi más nem változott.
-
Hali!
Ott is titkosítani kell, a legtöbb szolgáltató nem nézi jó szemmel a torrentezést. Az hogy titkosítod, az csak egy dolog, max tudsz letölteni, de ha szolgáltatód felszólít, akkor célszerű megfogadni a tanácsot, mert azt, hogy hány szálon töltesz le, azt látja a szolgáltató is...

Fire.
UI: Jó pár torrentes versenyzőt ismerek (igaz mobilnet szolgáltatóknál), akit egyszer felszólítottak, utána meg végleg törölték a netjét, mert nem hagyta abba...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
[E]Storm
üzenetére
Hali!
Nem. Bővebben
Minden gépre külön meg kell venni egy példányt. Vannak un. Mennyiségi liszenszes(Volume License) változatok is (W7 Enterprise), amit több gépre lehet telepíteni, de itt nyilván nem 2 gépről van szó, hanem többről.Fire.
UI: A mennyiségi liszensz a business kategóriában is létezik(Szerver változatok), ott még CPU darabszámhoz is lehet kötni(és kötik is), de ez csak érdekesség, az otthoni felhasználókat ez nem érinti...
-
[E]Storm
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy adott két gép, egyiknek van folyamatos net elérése másiknak nincs, erre a két gépre egyszerre lehetséges e feltenni eredeti win7 (oem 1 gépes licensz) verziót?
Köszönöm.
-
gfefe
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ok. Köszönöm a segítséget neked és muveszurnak

-
válasz
Nekem-8
üzenetére
Hali!
Nem a chipset-ről van szó.
Külön VGA driver van az NVidia és a Intel VGa kártyához.
Ha felpakoltad a chipset-et, attól még nem ment fel at Intel VGA driver...
[link]ASUS esetén van valamilyen utility ehhez, ha minden igaz AI Recovery vagy hasonló néven, ami kiír egy DVD-t (Nem biztos, teljesen jól rémlik)
Arra viszont ügyelj, hogy ezzel el lehet tüntetni az adatokat figyelmetlenségből adódóan, ezért előtte figyelmesen olvasd el a használati útmutatót, vagy a neten keress ebben a témakörben infót!Fire.
-
Nekem-8
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Pedig DE , felraktam az Intel Chipset és a hozzá tartozó mindent...az összeset ami a weboldalon fenn volt. Mindegy, lényeg megy. Már csak az érdekel, hogy hogy lehet ilyen telepítő DVD-t csinálni,mert ha idővel kiadnak újabb drivert, akkor azt jó lenne beleintegrálni és egy friss Pack-ot készíteni...
Kössz a Helpet...
8
-
Hali!
Közben muveszur ajánlott egy progit WSUS Offline Update. Bár emlékeim szerint ez is 1x letölti az Update-eket, de lehet, hogy a már letöltött frisítési könyvtárból is tud dolgozni...Ezt sajnos nem tudom, majd valaki megerősít vagy megcáfol...
Fire.
-
gfefe
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Hát igen megesik, hogy a kutya elesik

Azonban az fura, hogy az eredeti win 7 alatt ez előjött a csencseltnél (ami elvileg ugyan ez sőt még rosszabb) viszont zökkenés mentesen megy mind a két meghajtón...
az Update mentéseket azért akartam elmenteni mert lassú a netem ithol.... sajna a vodafone net a határ szélen nincs hsdpa ra kiépitve, de még 3G re se... így marad a MAX 6KB os gprs.... ami förtelmes....

XP ből annó csak úgy kimásoltam a letöltött frissítéseket... itt ez nem lehetséges?
-
Hali!
Hát én még DOS-on "nevelkedtem", aztán az idők folyamán párszor belefutottam ebbe a jelenségbe, ezért emlékeztem rá...

Én azt a módszert nem javaslom, hogy a letöltött frissítéseket elmentsd, aztán egy esetleges újratelepítéskor felhasználd. A Windows Update-en is folyamatosan változnak a frissítések, és azon kívül, hogy esetleg javítottak valamit benne, sokszor előfordul, hogy egy idő elteltével 4-5 frissítést is "egybevonnak" és un. összesített biztonsági frissítésként jön le legközelebb...(Bár van rá valami offline progi, ami ilyesmit csinál)
Én azt javasolnám, hogy készíts backup-ot a rendszerről, azt mentsd el egy másik partícióra/külsö vagy belső HDD-re, esetleg ha mérete engedi, akkor duplarétegű DVD-re vagy Blue Ray-re. Ennek meg van az az előnye is, hogy ha valamiért beborul a rendszer, akkor nem kell mindent újratelepíteni, simán visszaállíthatod a korábbi működő rendszered, minden telepített fájlal/frissítéssel stb együtt.A W7-ben is van ilyen szolgáltatás, én magam "külső" alkalmazást használok(fizetős), de van ingyenes alternatíva is erre a célra, a 2 utolsó linket nézd meg: [link]
need #27158
Az nem a W7 hibája lesz valóban...
muveszur #27148
Az AHCI a jó beállítás, ezek szerint nem ez a gond...
Próbáld meg letiltani a hibernálást és csak az alvás maradjon. Igaz, hogy ez utóbbi nem annyira mély alvás, mint a hibernálás, de ha eltűnik a hiba, akkor legalább megvan mi okozzaFire.
-
muveszur
addikt
Ha a UPC szolgáltatja neked az internetet, akkor titkosítani kell a torrentes adatfolyamatokat.
A kliens beállításaiban keresd...S-Attila:
A 32 GB valószínűleg elegendő lesz, bár ez függhet attól is, hogy mekkora helyigényű programokat telepítesz a rendszer mellé... Ha játékokat is telepítesz, illetve Photoshop, vagy ehhez hasonló nagy helyigényű grafikai alkalmazásokat, akkor érdemes lenne többet adni a rendszernek. Az én rendszerpartícióm 50 GB-os, tökéletes elférek rajta.Az általad említett programok tökéletes futnak 64 biten is.... Sőt, évek óta nem volt olyan gondom, hogy egy alkalmazást nem tudtam használni a 64 bit miatt.
-
gfefe
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszönöm a segítséget.
Ebbe piszkosúl bele trafáltál
Én bele sem gondoltam, hogy a 2db dvd író lehet a ludas... átraktam a másikba és hoppá... ment is az auto runk.... bár ami igaz a game így sem megy... aerot leveszi elindúl és se hibaüzenet se semmi kilép azonnal... na de ezt már a fallout 3 topikban megoldjuk remélem.
' kérdésem lenne még. Tegnap lekaptam a netről a win 7 frissítéseket.
Nem szeretném mindíg letölteni mert lassú a netem... hova is menti a gépem, hogy onnan kimásolhassam és eltárolhassam?
Köszi az előzőt és ezt is

gfefe
S-Attila: Tökéletesen elég annyi ram ha nem akarsz a c meghajtóra sok programot pakolni... De ha teheted szerintem nagyobb particiót készíts.
A felsorolt programok mennek win7 alatt... legalább is nodból van 64 bites változat. firefox meg skype meg sima ügy...
-
need
addikt
Üdv..
Sajnálatos módon újra kellett telepíteni a win 7 de különös oknál fogva nem engedi hogy torrent oldalról töltsek le eddig 3 klienst próbáltam!
mi nem jól van beállítva?
-
S-Attila
senior tag
Helló! Lenne néhány kérdésem:
Windows 7 Professional 64-bites változatának elegendő 32 GB-nyi partíció, vagy méretezzem nagyobbra?
NOD32, Skype, Firefox mennyire működőképes a 64-bit alatt?
Köszi! -
válasz
Nekem-8
üzenetére
Hali!
Na pont ezért kell leírni(meg ezért kérdeztem) a kütyü pontos típusát. Ebben a kategóriában teljesen megszokott, hogy 2 vga kártya teljesít szolgálatot, és az a jelenség amit írtál, az egyszerűen annak volt köszönhető, hogy nem telepítetted fel az Intel drivert.
Gyári oldalról a specifikáció
"NVIDIA® GeForce® GT335M, with 1GB VRAM & Intel GMA HD (Support NVIDIA Optimus technology )"Fire.
-
Nekem-8
tag
válasz
Nekem-8
üzenetére
Na beraktam a gyári Driver DVD-t és ott van egy automata install, ami felteszi végig ami ki van pipálva...
Most annyi változás van, hogy a VGA résznél:
- Intel HD Graphics
- Nvidia GT335Ma felbontás jó, szép...majd kiderül hogy menet közben átkapcsol-e a gyors VGA-ra...
(erre van valami tesztprogi?)
8
-
_ak_
addikt
Sziasztok!
Az aláíratlan driverre van már vmi egyszerű megoldás? Van vmi PS3 joy emulátor amit csak úgy elehet használni, ha restart után F8, ami hosszútávon azért elég körülményes.
-
Nekem-8
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
A gép egy ASUS N82JV . A kari amint a képen látszik egy Nvidia GT335M -es. A Drivert az ASUS oldaláról szedtem le, kizippeltem és indítottam "setup.exe"-t. Szépen felrakta, majd volt restart...
A gép külföldi, mert itthon nem kapni. "Frissítettem" a német Win7-et. Most legyalulom egészet és felrakom újra, hátha összekuszálódott....
Kérdés: a géphez nem kaptam a gyári telepítőt. Hogy tudom visszaállítani a gyári állapotot, eredeti Win7-el ami rajta volt? Lehet kérni lemezt Asus-éktól?
8
-
Prof01
veterán
-
-
Prof01
veterán
Sziasztok!
Pár napja vettem egy notit, win7-tel és a tálcán az akksi ikonjára húzva az egeret csak százalékosan írja ki a töltöttséget, de percben nem. Ez miért van? Be lehet vhol állítani?
Köszönöm előre is a választ! -
muveszur
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Szia!
Két lehetőség van, az AHCI és az IDE, és az előbbire van beállítva.
-
válasz
muveszur
üzenetére
Hali!
Az a SATA Mode Selection, mire van állítva és milyen lehetőségek vannak ott?
gfefe
Ez a "hiba" amit kiír, az egyértelműen arra utal, mintha több lemezes lenne a játék(nem ismerem amúgy) és nem jó lemez lenne berakva. Mivel írtad, hogy ez nem új játék, rémlik nekem is ilyen eset, ami akkor fordult elő, amikor több CD/DVD meghajtó volt a gépben, de csak a legelső betűjelű meghajtóról lehetett telepíteni...Esetleg ezzel még megpróbálkozhatsz, ha eddig nem tetted és tényleg több meghajtód van....
(eg még a kompatibilis módokban történő indítással is)Fire.
-
gfefe
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszönöm a válaszod azonban sajna sokat nem értem vele

Alap, hogy megnézem mivel indul és feltelepítem a játékot, de továbbra is megkapom ezt, hogy nem megy.... és a játék sem látja a cd-t ....
Fallout topik windows hibát gyanít azért jöttem ide...
Mi okozhatja hát, hogy nem megy így egy eredeti windowson egy eredeti game... csencselt windowson meg igen... vicc....
-
€uro
őstag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Köszi a reagálást!
A kompatibilitási mód nem segít.
Ellenben rájöttem arra, hogy a háttérben tovább futnak a programok. Konkrétan a Power Mixer-re gondolok. Szóval a billentyűparancsokkal továbbra is tudom vezérelni a programot. Szóval csak a Desktop-ról tűnik el a program, illetve a Taskbar-ról.
-
-
Nekem-8
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
De visszarakja a tetves, és csak azzal akar menni..nem értem, már 2 órája nyomkodom és nem...
8
-
-
muveszur
addikt
válasz
Fecogame
üzenetére
Nézegettem már a BIOS-t, de semmiféle beállítást nem találtam az energiagazdálkodásra vonatkozóan...
A következőképpen néz ki a komplett BIOS-om, hátha ti okosabbak vagytok belőle
Advance: Quiet Boot, Power on Display, Legacy USB Support, Sata Mode Selection, Internal modem.
Security: Supervisor Password, User Password, Built-in HDD Status.
Boot: Értelemszerűen a bootsorrend, de nincs semmi extra.Szóval nem látok semmi használható dolgot... Mi lehet a megoldás?
-
Nekem-8
tag
Emberek Help kéne. Van egy laptop, rajta Win7 és már befonom a szemöldököm, de hogy lehet használni a belső VGA karit? Az eszközkezelőben ott van, de ha már felbontást akarok változtatni nem látom..

Bónusz kérdés, hogy a boot-kor 2 oprendszer van, ilyenkor visszafelé számlál, hol találom ezt a fájlt ahol lehet módosítani időt és sorrendet?
8
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
köszi a segítséget a SATA AHCI volt a probléma kulcsa

-
RootRulez
félisten
Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy a Warcraft III néha nem akar elindulni. Illetve elindul, de azon nyomban lemegy a tálcára és onnan fel se tudom hozni, van hogy egy egész LAN parti ideje alatt nincs vele gond (pl ma meg tegnap). De most itthon egyszerűen nem tudom elindítani. Elindul, kezdőképernyő, és mikor a játék jönne lejön a tálcára...
Ha rákattintok a tálcán, akkor "felugrik" egy pár pillanatig (képernyő fekete lesz) hang is van, de abban a pillanatban vissza a tálcára és helyzet változatlan. Mi miatt lehet ez? Mindenféle kompatibilis módban próbáltam már.

-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszi, mindjárt rálesek

-
mpierre
veterán
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Most indítottam az asszony gépét, erre boot közben, de már win 7 környezetben, dobott egy hibaüzit, hogy az olvasási művelet a ram megadott részén nem hajtható végre ezért leáll. Nem írta, hogy mi, de a comodo internet security eltűnt. A programok közül, ellenben kézzel elindítva simán betöltött.

-
muveszur
addikt
Sziasztok!
Volna egy kis problémám a laptoppal:
Windows 7 Ultimate fut rajta, és az istenért se megy normálisan a készenléti állapot....
Ha készenléti állapotba teszem, és kb 4-5 perc múlva ébresztem fel, minden tökéletes. Ha viszont kb. 30 perc után ébresztem fel, sikertelen, és újraindítással kezd a gép...
Mitől lehet ez?
Lenovo N500-as laptopom van.Válaszotokat előre is köszönöm!
-
-
Hello!
Fater gépe az utóbbi néhány napban a következő hibaüzenettel indul:
Majd, ha nyomok neki egy OK-ot, akkor ez ugrik elő:
Valaki tudja a megoldást?
A gépen mellesleg Win7 Ultimate HU 32-bit fut, E5200-as proci, ATI 5550-es graf. kártya és a 3GB DDR2 RAM.
-
cvn69
tag
Felgyúlt az isteni szikra és újra megnéztem a betűtipusokat. Az Arial bold hiányzott, de volt helyette Arial black, ezért nem tűnt fel, hogy nincs meg a 4 tipus. Telepítettem és most jó.
Mindenesetre köszönöm a segítő szándékot!
Esetleg abban tudsz-e mondani valami okosat, hogy miért nem jelezte a hiányt, illetve, mitől tűnhettek el a betűtipusok? Van esetleg olyan vírus, ami ilyet csinál, és az avast! nem kapja el? Lehet, hogy több is hiányzik.
-
cvn69
tag
A gondom az, hogy amikor "félkövér"-ré teszek egy szövegrészt, az egyben dőlt is lesz, ezért gondoltam, hogy esetleg a sima félkövér betűtipus hiányzik. Vagy csak eddig nem tűnt fel, hogy így működik?

Nemrég valóban pótolnom kellett az Arial és a Verdana tipusok normál alakját, mert azok ténylegesen hiányoztak, ezért gondoltam, hogy most is ez a gond, csak nem tudom, melyik tipus, melyik.
-
tetris
tag
Windows 7-ben dxdiag szerint a DirecDraw nem elérhető, az normális?
-
Dani82
senior tag
sziasztok
Azt szeretnem megkerdezni, hogy a Windows 7 a telepites legelso reszeben, rogton a bootolas utan mikor betolti a telepito a file-okat, masnal is 5-8 percig mozdulatlanul áll a kék win7 háttérnél, nem olvasva a dvdt meg semmi nem tortenik?
Csak mert 3/4 eve kuzkodok vele, hogy telepithessem, de a 2x2gb ramommal nem indul el a win a telepites utan, hanem megall a loading screen es a 3 labdacsnál. csak ugy indul el ha kiveszem az egyik modult
Ezert mivel most xp van fent azt szeretnem megtudni, hogy masnal is ilyen volt e a telepito eleje, hogy 5-8 percig all a kek hatteren, utana indul be a telepites, hogy leszurhessem, hogy ez a szunet mar amiatt van mert 4gb bent van a gepben vagy ez termeszetes, mert addig nem formatalom le az egeszet, hogy megint ott alljak hogy nem indul el a friss win7 a 4g rammal.
Remelem nagyjabol ertheto
Elore is koszi!! -
tetris
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
1-2 video konvertáló fel lett rakva pár napja... uninstallálok mindent, felrakok egy új dx-et és megnézem mit szól hozzá...
Aero directx-et használ? -
válasz
tetris
üzenetére
Hali!
Oksa, akkor nem frissült a videokari driver? Esetleg egy játék lett telepítve, ami letöltött magának DX9-et? Vagy bármi olyan alkalmazás nem lett telepítve, aminek a videóhoz köze van, pl videokonvertálók, kodek pakkok stb...
Azt kellene belőni, hogy milyen változás történhetett(ha történt), mióta a jelenség fellépett.Fire.
-
tetris
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Aero téma van megadva neki csak a háttérképet módosítottam, hiába állítom vissza alapra, ugyanez van...
Most vettem észre azt is, hogy egy ablak mozgatása közben a cpu load felmegy ilyen 20-25%-ra, az sem lehet normális szerintem... -
válasz
tetris
üzenetére
Hali!
Nem hinném, hogy magától zakkant meg, sőt még azt sem, hogy megzakkant. A képeden jól látszik, hogy át lett állítva a képernyőséma Windows 7 egyszerűre...
Állítsd vissza Windows 7-re és meg kell hogy javuljon...
(Aero témák közül az első, pont alatta van, mint a mostani téma amit használsz)Fire.
-
tetris
tag
Üdv,
Tudna valaki tanácsot adni?
A minap megzakkant a windowsom picit minden különösebb előzmény nélkül, laggol vagy mi...Mellékelek egy screenshotot problémáról:
Windows LAG?Ezt akkor csinálja, mikor más ablak fölött húzok végig egyet.
Ha elengedem az ablakot, akkor eltűnik ez az árnyék amit maga után húz...
Ha simán üres desktopon húzom, akkor az alatta lévő ikonok tűnnek el 1-2 secre.Úgy tűnik, maguk az ablakok is picit lassabban jönnek fel, ha a taskbaron rájuk nyomok...
XFX Radeon 5970-em van és 10.7-es catalystot használok, de tegnapig nem volt ilyen baja...
Előre is köszi.
-
Hali!
Nézd meg mi van az Autorun fájlban, és azt a fájlt indítsd (pl setup.exe vagy insatll.exe)
Az, hogy az autorun nem indul automatikusan, azt nem a W7 szabályozza általában, hanem egyes víruskergető progik kapcsolják ki automatikusan.
(Kézzel is ki lehet, de nyilván ezt nem tetted meg, hisz akkor nem kérdeznéd
)Akos2110
A W7 elég jól bírja a költöztetést. 2 csoportra oszlunk, van aki azt mondja, hogy nem kell újrahúzni az OS-t, van aki meg azt hogy igen. Én az utóbbiba tartozom...GeneraL_XTX
Azt írtad, hogy új lapot vettetek. A dobozán ott virít 3-4 helyen a típusa, a hozzáadott lemezek meg a user manul-ról nem is beszélve...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Fire.
-
Dani82
senior tag
sziasztok
Azt szeretnem megkerdezni, hogy a Windows 7 a telepites legelso reszeben, rogton a bootolas utan mikor betolti a telepito a file-okat, masnal is 5-8 percig mozdulatlanul áll a kék win7 háttérnél, nem olvasva a dvdt meg semmi nem tortenik?
Csak mert 3/4 eve kuzkodok vele, hogy telepithessem, de a 2x2gb ramommal nem indul el a win a telepites utan, hanem megall a loading screen es a 3 labdacsnál. csak ugy indul el ha kiveszem az egyik modult
Ezert mivel most xp van fent azt szeretnem megtudni, hogy masnal is ilyen volt e a telepito eleje, hogy 5-8 percig all a kek hatteren, utana indul be a telepites, hogy leszurhessem, hogy ez a szunet mar amiatt van mert 4gb bent van a gepben vagy ez termeszetes, mert addig nem formatalom le az egeszet, hogy megint ott alljak hogy nem indul el a friss win7 a 4g rammal.Remelem nagyjabol ertheto

Elore is koszi!!
-
Akos2110
tag
Sziasztok!
Windowst mikor kell újratelepíteni úgy értem ha alaplapt, procit, memóriát cserélek akkor újra kell vagy nem? -
gfefe
őstag
Üdv mindenkinek.
Kellene egy kis segítség.... Régótta használok win 7 et a kezdetektől még RC és RTM korából azonban végre sikerült szert tennem egy eredeti 64 bites wi7 re...
A problémám csak az lenne, hogy van egy kedvenc gamem... (fallout 3 magyar kiadás)
Na ez tökéletesen megy XP-n valamint az aktivált (de nem jogtiszta) win 7 en.. ezen viszont sehogy se akar menni... valahogy nem ismeri a lemezt pontosabban az autorun funkciója nem jó....Végre váltanék jogtisztára és szívok vele....
sos plees.
"Please insert the correct CD-ROM, select OK and restart application"
ezt kapom amikor az autorunt elindítom a dvd-n....
ha belépek feltelepíthetem a gemet, de úgy kezeli mint ha crack-elni kellene...
NA de kérem ez eredeti.... -
Packersbay
tag
27078-ra valaki?? vagy rakjam újra a win-t?
-
Le(s)lie
csendes tag
Sziasztok!
Win7 alatt van-e arra lehetőség, hogy rendszergazdaként letiltom a hangerő állításának lehetőségét és egy korlátozott felhasználó nem tudja a hangerőt megváltoztatni. A hangerő az általam legutóbb beállított értéken marad.
Az nem elég, h az értesítési területről eltüntetem az ikont.Köszi előre is.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
alaplap típusát pontosan nem tudom H55 chipsetes Gigabyte...de ha jól emléxem faterom ugyancsak gigabyte lapjánál is ugyanez volt, csak ott utána nem foglalkoztam a dologgal mert nem volt létszükség az új oprendszer, ez viszont új gép.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
thx kipróbáljuk

-
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Hali!
Nem kell a jumperekkel játszadozni, mert nem sok köze van a hibához. Keresd meg a BIOS-ban a SATA üzemmód beállítását és rakd át AHCI-re.
(Nálam a Hitachi HDD-imnél ugyanez a hiba fordult elő, már Vista óta, nem állítottam át a SATA módot IDE-ről AHCI-re, és pont ugyanígy leakadt a telepítő, csak a szép színes teleptő hátterét nézhettem percekig. A területi beállításig eljutott, aztán tovább se...)Fire.
UI: Ilyen kérdés esetén ne felejtsd el legközelebb leírni, az alaplap/RAM pontos típusát sem, sokat segíthet adott esetben a segítségnyújtásban...pl ha nem találod az AHCI beállítást, vagy olyan ramokat vettek, amit az alaplap nem is kezel rendesen, stb stb
-
Flashrider86
tag
Hello Srácok!
Szerintetek vinyó okozhat kék halált? Vagy inkább videokártya? Egyszerűen nem jövők rá... A régebbi gépem egy 2 magos gép volt,annál 1-2* volt kék halál. Utána építettem egy új gépet,csak a vínyót,és a videokártyát nem cseréltem,és a hiba még néha ,mindig előjön... Azóta tudom,hogy meglehet nézni a kék halálos jelentést ezzel a bluescreen progival. Sajnos az előzőnél nem tudom mi volt
Ha hazaérek belinkelem a képet is,csak kezdésnek kérdezem,ezt ,hogy honnan induljak? Vagy csináljak stabilitás tesztet? A Prime meddig futtassam? -
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Van egy új konfigom és a win7-et szeretném rárakni, 64 bit-ben és az lene a kérdésem h a régebbi játékok melyek hátuljára csak XP, esetled Vista van oprendszerrként feltüntetve azok fognak menni rajt? pl: Rainbow six vegas 1 és 2, BF2.
A válaszokat előre is ksözi! -
dane
senior tag
Sziasztok!
Tegnap megpróbáltam feltelepíteni a Windows 7-et egy Toshiba A110-293-as laptopra. A telepítő szépen el is indult. Egészen odáig ment amíg ki lehet választani a régiót.
Utána kiírta, hogy nem talál drivert a CD/DVD meghajtóhoz (Matshita UJ-841S azt hiszem) és adjam meg manuálisan a helyét a file-nak.
Valaki találkozott már hasonlóval?
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Milyen széket vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Path of Exile (ARPG)
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- Csere-Beszámítás! WD Black SN850X 4TB Nvme SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Ezután az 1 tera szerintem nagy fejlődés lesz.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Külön VGA driver van az NVidia és a Intel VGa kártyához.