Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
Aktív témák
-
kadam4
tag
Sziasztok!
Van egy Windows 7 Ultimate 64 bites op.rendszerem. Eddig 2*1 Gb rammal használtam, de lett még 2*1 Gb. Így összesen 4 GB ram van a gépben és ebből csak 2,87 Gb használható.
Ez itt látható:
Valaki meg tudná mondani miért van ez? 64 bites rendszernél látnia kellene mind a 4 gigát, vagy én tudom rosszul?
-
vans?
őstag
üdv,
igen szánalmasnak érzem magam, de megint ugyanaz a probléma.. egyszerűen nem enged be a fiókomba a gép, csak huszadjára. (most mondjuk csak 3 volt) Visszadob ugyanoda. Csináltam új fiókot, oda beenged... Az eseménykezelőben nem ismerem ki magam, nem tudtam meg belőle érdemleges infót erről. A HD Sentinel nem jelez problémát.
Valami ötlet?
Köszi.
-
Morden24
nagyúr
-
apollo12
veterán
haló mitől van az hogy egyik pillanatról a másikra csak úgy újra indul a gép utána meg mindent le akar törölni a gépről meg ilyesmiket csinál
-
dbius
veterán
Windows 7 Prof. 64 bit kapcsán lenne egy kérdésem:
Egy Lenovo x200-as laptopon használom, 4 giga ram mellett. Kikapcsoltam a virtuális memóriát, gondolva, hogy elegendő lesz. Viszont valami megeszi a gében lévő ramot, pár óra használat után egyszerűen kapom a hibaüzeneteket, hogy elfogyott a ram, ez meg ez leáll...
Semmi erőforrásigényes cuccot nem használok, böngészés (firefox), letöltés megy, ill. menne.
Nincs kártevő a gépen, ezt már megnéztem (outpost firewall, avira, ill. mbam van fent, egyik sem talál semmit)
Viszont a memória használat folyamatosan csak nő, csupán pár órát tudom használni a gépet, mert utána fullon lesz a ram, újra kell indítanom.
Mi lehet a gond?
Most visszaraktam a virtuális memóriát, megy pár órája, de már megint 6 giga körül van a használat. (Ok, hogy a fizikai RAM-ból jelenleg még több, mint a fele szabad, de ez nem normális dolog...) [link]
(jelenleg a védelmi cuccokon kívül firefox, total commander, utorrent, miranda. ill. lenovo rezidens cuccai futnak)
-
bobsys
veterán
válasz
Morden24
üzenetére
Egyébként meg ja, áll a gép egy hetet, aztán összerakod és elindítod
vagy nem, statisztikai adatok alapjan 40%ban nem indulnak el azok a gepek amiket leallitottak
igaz ez a statisztika data centerekben keszult es server vasakrol van szo
helyesbitek: 40%al lesz valami problema (megha el is indul) -
-
deicide
veterán
Egy gyors kérdésem lenne, LGA775-ről LGA1156-ra váltást átvészel-e a win7 legalább olyan szinten, hogy csökkentett módban hozzáférek az adataimhoz, esetleg megoldja a rendszerösszetevők cseréjét (és mondjuk a drivereket kell csak újrarakni), vagy se kép/se hang?
-
goodboy007
senior tag
Olyan problémám van, hogy mivel több helyen is olvastam még régebben, hogy hasznos, gondoltam most kipróbálom, hogy milyen a lapozófájl nélküli élet, de sajnos a Win 7 nem így gondolta
. Elvégeztem a megfelelő beállítást, de ugyanúgy ott van a 4GB-os pagefile a C-n, noha a rendszer szerint nincs lapozófájl. Hogy tudnám ténylegesen kikapcsolni?Egyébiránt 64-bites Ultimate-ről van szó, bár gondolom ez mindegy.
-
Morden24
nagyúr
No, csak hogy néha én is nyomjak fikkantást a topikba.
Tegnap éjjel kijött WU-ra egy opcionális frissítés, nevezetesen ez: Broadcom - Bus Controllers and Ports - Dell Wireless 370 Bluetooth Mini-card. Én ezt lelkesen telepítettem is, amivel persze egy usb-meghajtó frissítés is érkezett (Broadcom - Bus Controllers and Ports - USB Human Interface Device).
A telepítés után a sleep-ből ébredő gép USB-i nem működtek egészen újraindításig. Nááájsz.Probléma természetesen megoldva, de azért ez kicsit gázos.
-
Hali!
A legtöbb hordozható gépnél az F1 vagy F2, ritkább esetben ESC-el lehet belépni a BIOS-ba. Acer Extensa esetén tipikusan F2.
Ezenkívül a BIOS-ba való belépés nélkül is elő lehet csalogatni a boot menüt, általában F11 vagy F12 segítségével, igaz vannak olyan kütyük ahol ezt a funkciót a BIOS-ban le is lehet tiltani...Fire.
-
lumpen_stex
aktív tag
nah végülis sikerűlt megoldai a boot-olhatóvá tételt, nem volt bootable flag azon a hdd-n.
-
bak74
csendes tag
Sziasztok ! Hogyan tudnám módosítani a BIOS-nál,hogy DVD-ről Boot-oljon, ha nem reagál az enter billentyűre? Előre is köszi! (acer extensa laptop)
-
pydy
csendes tag
Üdv megint

Most olyan módszert/programot keresnél amivel a .wim kiterjesztést megtudom nyitni illetve kimásolni a tartalmát
eddig 1 programot találtam a BitZippert de sajnos a free változata befagy ha megnyitom a wim fájlt 
ha valaki tud teljest vagy valami más megoldást mondani azt szívesen várom

Előre is köszönöm
-
Laslow
senior tag
Kikapcsoltan tartom a Win7 autoupdate-et, azonban időnként kézzel frissítem a rendszert, de csak a kívánt frissítésekkel, nem pedig az összes elérhetővel. Pár napja is ezt tettem. A meglepetés: valamelyik frissítés szó nélkül átállította a Windowst automatikus frissítésűre, így másnap szépen felrakta azokat a frissítéseket is, amiket én el akartam kerülni.
Tanulság: kézi update után ellenőrizni kell az autoupdate állapotát, amennyiben valaki kikapcsoltan szeretné tartani.
-
Morden24
nagyúr
Csodát ne várj a dologtól.
Ha a játék peccselése, illetve a kompatibilitási mód állítása nem segít, akkor el kell fogadnod, hogy a kedves játékfejlesztők nem az örökkévalóságnak készítették a terméküket.
Érdemes ilyenkor neten keresni konkrétan az adott játék + Win7 + hibajelenség kombókra, mert könnyen lehet, hogy némi hegesztéssel megoldódik a gond.Nekem mázlim van, szinte minden játékom megy Win7 alatt, és itt 10+ éves holmikat is kell érteni

Röhej, hogy pont az Aquanox az, ami nem indul, pedig abból még valami bencsmárk szemetet is csináltak. Tényleg, megragadom az alkalmat: ha valakinek kell egy Aquanox példány, megkapja egy sörért cserébe
Bocsánat, gondolom az már megvolt, hogy a directX-et pakold fel.
-
pydy
csendes tag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Ahhoz képest hogy nem játékra van tervezve a Rayman3,Raving Rabits 1/2, Halo,Cod1 is megy vele :d nem is a legújabb játékok futtatására akarom használni nem is azért vettem

de gondoltam nosztalgiázni jó less zerre kiderül h a nagy része el sem indul win7 alatt -.-''amúgy meg néztem ott már egy csomó drivert de mind1 iknél azt írja ki hogy nincs aláírva a fájl (ez miatt egyből ki is lép mielött bármit is csinálna :S)
-
Az xp-t gondolom azért nem engedi, mert sata-n csatlakozik, és az xp-ben még nincs AHCI driver.... (de ez csak találgatás)
Hát ez a laptop nem játékra van, főleg nem win7 társaságában, mert épp hogy megvan az alap követelménynek....Max mail, meg word, excel, és filmezés (nem HD, mert nem tudja a vga).
Ha ezt még nem nézted volna, igaz vistára van driver. -
pydy
csendes tag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
A netbookhoz alapból win7-et tettek sajnos XP-t föl sem engedi telepíteni

itt a videókártya és a proci adatai (gondolom ez a legfontosabb ez mellett 1 GB 800MHZ-s ram van benne)
Ja és HP 210 Mini-1000-ről van szó
Ja és sajnos ez a legfrissebb driver hozzá nincs is több :S
Azért próbálkozok a videó beállításokkal
-
Elsőnek mi lenne, ha az adatlapod kitöltenéd, és akkor tudnánk, hogy miből mennyi van neked, és könnyebben menne a segítség. Mint pl nekem is ki van írva, és könyebb segíteni, ha valami nem jó...
Ha a vga jó, akkor jó, de mivel ott is hibázik, akkor még sem, nem?
Amúgy meg lehet azért hal ott ki, mert vagy olyan effektet akar használni, amit nem tud a kártya, vagy a driver, hogy nem tökéletes win7 alá, azért lép ki. Ha pl xp alatt kipróbálod normális driverrel és ott nem lép ki, akkor driver, ha kilép, akkor vga a a bűnös...samgar:Hát passz, nálam nem eszi a ramot az aero...Az meg a vga ramját használja, szerintem, nem a fizikai ramot...
A win7 követelménynek megfelel a géped? -
samgar
őstag
Sziasztok!
Én konkrétan úgy vagyok a gépemmel, hogy szeretem az igényes megjelenést az asztalon de sajnos az aero felületnél mindig jelez a gép, kissé megeszi a memóriát. Ha viszont basic-re kapcsolok, az alap gyári megjelenés, pl. taskbar színe valami borzalom. Ismer valaki nagyon egyszerű segédprogramot, amivel tetszetősebbé varázsolható a felület, anélkül, hogy rengeteg memóriát zabálna meg? ( Nem, nem a windowsblindre és társaira gondolok, bár ismerem őket és nagyon jó programok, de szerintem a memóriafogyasztásuk dettó ua.)
-
pydy
csendes tag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
vga 100% hogy jó hiszen a minimum gépigény az 32MB-s
az meg hogy a típusát nem támogatja akkor meg a készítők be........ .....
És a Splinter Cell 2 -re valami ötlet ? az fut simán csakhát a hőszemüveg felvétele után behal :S nekem meg az kellene most a küldi folytatáshoz
-
pydy
csendes tag
PLS válaszoljatok ERRE IS !!!!
Üdv
Megint problémám adódott
Elsőnek a Splinter Cell 2 vel ami elindul meg megy is de amikor az éjjellátót akarom használni befagy és hibával kilép :S (ugyanez van az első résszel is ami viszont az idnításnál csinálja ezt néha :S )A másik pedig a Metal Gear Solid 2 ami indításnál fekete képpel megáll
Erre volt 1 leírás de azzal sem működött :S, ennek ellenére az első része gond nélkül megy kivéve mikor game overt kapok akkor beszokott fagyni :Skezd elegem lenni a win7 ből

előre is köszönöm a segítséget

-
Cholard
tag
Üdv mindenkinek!
Érdekes (?) problémám van, gondoltam hátha tud valaki a probléma mibenlétét. Adott 3 gép win7-te, mindannyian az otthoni csoport tagjai. Win7 otthoni csoport beállításai alapon, minden gép fix IP stb stb. A probléma az, hogy hol látom az egyik gépet a hálón, hol meg nem. Ami különbség közöttük, hogy az egyik gép (a problémás) wifin keresztül kapcsolódik a routerhez 32bites rendszerrel, a másik két gép kábelen, az egyik 32 a másik 64 bites HOME premium. A furcsaság pedig az, hogy van, hogy totalcommanderben nem látom az adott gépet, de ki tudom explorerrel tallózni, vagy úgy sem, de a megosztott média tartalmakat látja, de a gépet magát nem. Olyan is előfordul, hogy explorer látja, totcom nem, de csináltam az eszköztárra gombot, ami megnyitja a másik gép megosztott mappáját, és az működik, de beletallózni nem tudok (a gombnál is explorerben "előtallózva" másoltam be az elérési utat). Szóval hogy van ez? Totcomban persze minden fájl látható, rendszergazdai jogosultság... Remélem érthetően írtam le a csatlakozási gondomat, érdekel, tallálkozott e valaki hasonlóval, és, hogy van e ésszerű magyarazáta valamint megoldás. -
á
csendes tag
sziasztok! újraraktam a gépet, de a D meghajtót nem mutatja. teendő? w7.
-
pydy
csendes tag
Üdv
Megint problémám adódott
Elsőnek a Splinter Cell 2 vel ami elindul meg megy is de amikor az éjjellátót akarom használni befagy és hibával kilép :S (ugyanez van az első résszel is ami viszont az idnításnál csinálja ezt néha :S )A másik pedig a Metal Gear Solid 2 ami indításnál fekete képpel megáll
Erre volt 1 leírás de azzal sem működött :S, ennek ellenére az első része gond nélkül megy kivéve mikor game overt kapok akkor beszokott fagyni :Skezd elegem lenni a win7 ből

előre is köszönöm a segítséget

-
á
csendes tag
sziasztok!
ma vettem egy ASUS P5QPL-AM lapot, W7 megy fel, telepítés végén hogy nem tudta konfigurálni, talán ezt írja ki, telepítsem újra, jó lesz tőle? nem kompatibilitási gond van? -
Morden24
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Egyébként ezt az AutoCAD wikipédiás oldaláról szedtem:
AutoCAD 2010
18.0
2009, March 24DWG 2010 file format introduced.
Parametrics introduced.
Mesh 3D solid modeling introduced.
Both 32-bit and 64-bit versions of AutoCAD 2010 and AutoCAD LT 2010 are compatible with and supported under Microsoft Windows 7.Szóval azért csak felkészültek, pedig a kiadás után több, mint fél évvel kezdődött a Win7 forgalmazása retailként és előtelepített rendszerként.
-
chros
őstag
Sziasztok!
MSI GX620 (PM45 chipset, ICH9M southbride) laptop és egy Verbatim 500GB-os kulso 2,5"-os HDD E-satan keresztul Windows 7 x64 alatt:
nagy nehezen felismeri, masolas megindul es egyszer csak egy 1 GB-os fajl felenel megall, es nincs tovabb ...Ubuntu alatt kiprobalva, mukodik rendesen ...
Intel Matrix Storage Management software a legujabb (MSI oldalarol is es az Intel oldalarol is probalva a helyzet ugyanaz) ...
Van valakinek otlete?
Koszi
-
válasz
Morden24
üzenetére
Hali!
Azt nem mondtam, hogy nincs upgrade lehetőség, de itt 2007-ből nem lesz 2011, hanem egy verziót "ugrik"...
Vannak persze kedvezményes vásárlási lehetőségek, pl 2007-es felhasználó is olcsóbban juthat 2011-hez (épp pár napja nézegettem, van egyik forgalmazónál akció, az akció keretében netto 515k összegért vehetsz 2011-et)Az AutoCAD azért nem az a kategória, hogy csak úgy simán lehessen verziót upgradelni, nem is ez az elv, nem is volt soha. Az AutoDesk nem támogat olyan OS-t, ami az adott szoftvere megjelenéskor nem létezett, utólag meg nem "foltozgat", és személy szerint ezt roppant helyesnek tartom. Sokkal jobb, ha a támogatott OS-k alatt kifogástalanul működik, mint esetleg egy "OS-hez való igazítás" miatt/után már nem működne hibátlanul.
Akik használják, azok tisztában vannak ezzel és nyilván ha valaki ebből él(ahogy írtad is), annak anyagi szempontból nem tétel váltani új változatra/OS-re és vált is...
(Aki meg tudja, hogy az adott verzió nem támogatja pl a W7-et, az nem is tesz fel W7-et)
Fire.
-
Morden24
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ez meg részedről volt egy jó nagy butaság és akkor finoman fogalmaztam.
Az AutoCAD 2009 hivatalos megjelenésekor W7-nek még publikus bétája sem létezett, nem volt mit támogatnia.És utólagosan nem lehet supportot írni hozzá, gondolom...
Arról nem is beszélve, hogy ha a Vista támogatva volt, akkor erősen kétlem, hogy nagy feladat lett volna a Win7 támogatás. Na persze csak ha nem olyan komoly gond van, hogy az adott szoftver csak a winnt 6.0.xxx verziószámig bezárólag fut, 6.x.xxx-en már nem. -
horuszkutya
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Na, mégsem volt minden ok. Igaz hogy volt választási lehetőségem a boot sorrendben, de amikor az xp-t választottam akkor a eljutott a addig hogy rá kellett volna kattintanom a fiók névre, de nem ment az egér, így nem tudtam kijelölni
Most újra felraktam az xp-t és használtam ezt az easybcd-t, de csak xp-t akart indítani, vagy mindkét rendszert a c-re érzékelte. Most meg csak a win7 megy, és ismét nem jelenik meg a boot választás, pedig fent van az xp is 
-
Flashrider86
tag
Na akkor a fejlemények. Kiírtam a memtest+-t ezzel tökéletesen megy a teszt. Már kemény 7 órája,és még 1 hiba sincs. Akkor hova tovább? Bios beállítások? Vagy próbáljam frissíteni a drivereket. Vagy esetleg Hdd,Videokártya nem okozhatja? A videokártya tesztelésre mit ajánlotok? Nem is tudom itt írta valaki a Ph-n,hogy 1 napig ment a memtest hiba nélkül,és valamelyik 3dmark-al derült ki,hogy szar a memória.
Üdv
-
dni
őstag
-
csibor
addikt
Bootmgr is compressed felirat fogadott nokia ovi frissítés után,próbáltam a helyreállító lemezt,de nem jártam sikerrel.Van valami ötlet?
-
elithun
őstag
Üdv!
Volna egy kisebb problémám.
Volt nemrégiben egy Windows 7 Ultimate, amin volt néhány titkosított kép. Oké.
Nos a képeket átmentettük egy másik HDD-re, és a Windows 7 Ultimate-t újratelepítettük, formázással, új partícióval együtt.
Az átmentett képeket szeretnénk visszarakni az eredeti helyére, de mivel titkosított így nem engedi se megnyitni a képeket, se másolni.
Titkosításhoz használt kulcs nincs meg sajnos, az újratelepítés előtt még nem tudtam erről.
Szeretném valahogy feloldani a titkosítást.
Remélem tudtok segíteni, a válaszokat előre is köszönöm! -
válasz
Morden24
üzenetére
Hali!
Abban egyetértünk, hogy az MS-nek ahhoz semmi köze, hogy az AutoCAD 2007 nem támogatja a W7-et(mellesleg Vista-t sem hivatalosan) és ezért butaság ezért negatív jelzővel illetni az MS-t.
"Talán fosozd azt a céget, aki még a 2009-es szoftveréhez sem ad hivatalos supportot, nemhogy a 2007-eshez."
Ez meg részedről volt egy jó nagy butaság és akkor finoman fogalmaztam.
Az AutoCAD 2009 hivatalos megjelenésekor W7-nek még publikus bétája sem létezett, nem volt mit támogatnia. Ez érvényes a 2010-es AutoCAD-re is, mert a W7 hivatalos megjelenése előtt már megjelent.((Hivatalosan sem támogatja a W7-et)
Az AutoCAD 2011 már teljes mértékben támogatja a W7 x86/x64-et.Fire.
-
Morden24
nagyúr
válasz
BenJoe80
üzenetére
Igen is szrul esik, hogy veszek 30 ezerért egy OS-t és a szintén több mint százba került AutoCAD-em egyszerűen nem megy.
Ez teljesen érthető, de akkor irányítsd oda a szarulesésedet, ahol célba is talál. Azért mertelek tájékoztatni, hogy felesleges a mikrofosozás, mert max hülyének nézeted magad, hiszen egyszerűen rossz félt hibáztattál.
És tudom, hogy ez most szarul esik, de egy jótanács a jövőre nézve: ha ilyen fontos és drága programokkal dolgozol, akkor ezentúl tényleg tájékozódj előre, és ezzel elkerülhetsz egy önszopatást

-
BenJoe80
senior tag
válasz
Morden24
üzenetére
Wow... nyugi-nyugi... téged meg kibántott? Okay, elnézést, hogy szidtam a Microsoftot (érdekeltséged van vagy mi?). Nem állt szándékomba a lelkivilágodba taposni... akkor szidom most az AutoCAD-et - jobban érzed magad?
Igen is szrul esik, hogy veszek 30 ezerért egy OS-t és a szintén több mint százba került AutoCAD-em egyszerűen nem megy. Ha így vesszük még visszafogott is voltam...! Max. az róható fel a számlámra, hogy rossz helyre címeztem a "mocskoloódást" (ha ez egyáltalán az).
-
Morden24
nagyúr
válasz
BenJoe80
üzenetére
Nehéz megértened, hogy ennek semmi köze a Microsofthoz?
Ha az Autodesk akarná, kiadna egy patch-et, amivel a 2007 futtathatóvá válna. Ők ezt nem lépik meg, mert szerintük jobb, ha te szépen megveszed a 2010-et, vagy upgrade-elsz rá, ha van ilyen opció.Szóval kár mikrofosról picsognod, rossz cégre haragszol. Talán fosozd azt a céget, aki még a 2009-es szoftveréhez sem ad hivatalos supportot, nemhogy a 2007-eshez.
Amúgy meg ha neked munkára használt célszoftvereid vannak, amiken a megélhetésed vagy a tanulmányaid múlnak, akkor az a minimum, hogy utánaolvasol a supportnak, ha már új OS-re tervezel beruházni.
Ezt már csak azért is mondom, mert roppant jellemző az Adobe, Corel és egyéb "nagyobb" cégekre, hogy az új verziók vételének érdekében basznak támogatást biztosítani a régebbi szoftvereikhez. CAD-el konkrétan már merült is fel gond itt a topikban is.Valószínűleg a W7 Upgrade Advisor is kiadta volna, hogy problémás az AutoCAD 2007, de legrosszabb esetben egy Win7 90-day trial alatt is tuti kiderült volna.
Ha meg csak a netről loptad az OS-t, akkor még ráadásul egy szavad nem is lehet.
Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Okos Otthon / Smart Home
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Apple MacBook
- sh4d0w: Nyitlocker
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Robotporszívók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Napelem
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- SzoftverPremium.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 16RX9 Gamer notebook - i7 14650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Kolink VOID ADATA 600W
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

és nem az lesz minden oldalnak berakva

. Elvégeztem a megfelelő beállítást, de ugyanúgy ott van a 4GB-os pagefile a C-n, noha a rendszer szerint

A win7 követelménynek megfelel a géped?