Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz BoB #21167 üzenetére

    Ez egy cseles kérdés. A desktopomon, mikor teljesen áttértem winről ott is, 12.04 LTS volt, erről nem váltottam, időm se volt, a 11.10 után kicsit el is bizonytalanodtam, és sok fícsör sem volt. Így, itt LTS->LTS volt. Most már itt is megyek normál vonalon, pedig furcsa most is, hogy ha rámegyek a download honlapra az ubuntu.com-on az LTS ugrik fel nagyban (Recommended for most users.), alatta kisebb a normál. Régen nem így volt. Ez a főgépem, napi szinten használom, különösebb probléma nélkül. A napokban másoltam át SSD-re, tettem át UEFI-re. Minden megoldható volt, reinstall nélkül. :) Nekem az egy rémálom lenne, nem is értem, hogy ki az aki önként, akár wint, akár linuxot <12 hónaponként újrateszi cleaninstallal.

    Előtte a netbookomon volt napi szinten Desktopként Ubuntu, ott frissítettem minden normálra, sok gondom nem volt, csak a 11.10. Ott sem a Unity, hanem az, hogy a Gnome Classic sem volt használható rendesen helyette (főleg grafikai hibák miatt volt ocsmány...)

    Először benéztem ide, hátha valaki már felrakta, és van valami infója...aztán rájöttem, hogy teljesen mindegy, mert valószínűleg az itt megforduló aktívabb emberek közül nekem van a ~legtöbb Ubuntu tapasztalatom.

    Emellett viszont van pár home server, vagy általam felügyelt gép, amin mindig LTS van, ésszerű okokból.

    @t72killer: Az LTS következő köztes kiadásában benne lesz ez a kernel.

    [ Szerkesztve ]

    Tegnap még működött...

Új hozzászólás Aktív témák