- 420 mm-es AIO-val jön a DeepCool "lopakodó" alaplapokat is támogató nagytornya
- Primary RGB Tandem OLED panelt kap az LG 27 hüvelykes gaming monitora
- Megmenti a Sony 8K-s ígéretét a Pure Pool Pro
- Sallangoktól mentes ultraszéles monitorral jelentkezett az LG
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
speed3456 #8791 üzenetére
Kicsi lesz az a deszka Neked...Nem tudom, hogy milyen a ramod, de 2,2v -on 5-6-6- -on tudnia kellene, főleg ha eddig is tudta. 330-as FSB nem sok, nem kellene még ennek a lapnak itt elfogynia. Nagyon visszafogja a procidat..
Nézz már be a topikjába légyszi, hogy mi a tapasztalat, mennyit tudnak FSB-ben..
-
lipi67
nagyúr
válasz
sirdond #8789 üzenetére
bocsi- beteg a törpém, gyógyszereztem..
(G)MCH 200
SPD :2.00
Dram timinng select:manual
5
5
5
15
Advanced Timing Contr./Channel a és b/Static tRead Valule :9
Load line cal: disabled
cpu Vcore 1,45v
Cpu Termination: normal (1,2)
Cpu Pll: Normal (1,5)
Cpu ref: Normal
Mch core: 1,2
Utána minden Normal, kivéve a ram, annak adj 1,9 v-ot és boot
Ha nem megy..
1. vegyél le picit az FSB-ből (ami 350-en áll)
Ha elérted hogy stabil legyen, próbáld csökkenteni a Cpu feszt 1,45-ről.
Jó lenne 1,4v (bios) alá menni, ez a Vdroopal 1ütt 1,35 körül lenne ami több mint biztonságos 24/7-ben is. -
-
thunder1991
tag
Hali,íme nagyon jó lett a RAM-ok 800MHz-en mennek,és a CPU 3.80GHz-en jó tetcik.
Ja minden full-on van és (csak sajna) 1280x1024 mert 1600x1200-ben nem megy a moncsim.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -
sirdond
őstag
Sziasztok!
Van egy ilyen gépem:
giga ep35 ds3
e2160 @1.8 Ghz
2x1 Gb Kingston 667 Mhz
Szeretném feljebb húzni a procit,de teljesen amatőr vagyok (megye 3-as úgymond)
Tud valaki segíteni, hogy hol kellene elkezdenem? -
Gargantua
csendes tag
Hello!
Sos help!!!
Na sikeresen túlvagyok tuningon fel huztam a procim 3.2re 1,8ról ment is minden rendben egészen 2óra hosszáig(Gameltem ) és utána megáltt a rendszer és bios sip 1hosszú 3rövid ami ugye vgara utal na ezt feldolgozván vártam egy 10percet szétszedtem a gépet kitakarítottam és vissza raktam mindent eredetire! És tökéletesen ment semmi baja nem volt! Javaslatokat várok mit hova rakjak! Amióta vissza raktam mindent gyárira semmi baja tökéletesen működik minden Ja és VGAhoz nem nyúltam!!!!!Fsb 450re tettem 7szeres szorzó volt!
Memcsit úgy lőttembe 1066Mhzn ment 266Mhzn volt!
Feszkokat meg 1,375 tettem
memcsit meg 2,1 Vra.
Ha jól emlékszem így volt! javaslatokat várok! Ha nem jó amit írtam akkor majd fényképezek és rakom a képet!Választ idde vagy jöhet privátba is Köszönöm!
Ja még ezt is!
E6300+9700Nt Zalman , Asus p5k, CSX 2x1Gb 1066Mhz ddr2, Radeon Sapphire 512Mb toxic!!!! -
lipi67
nagyúr
-
lipi67
nagyúr
-
speed3456
aktív tag
Sziasztok !
Kellene egy kis segítség mert nem megy a tuning a deszkámban.
Van egy procim (c2d e7400) és fel szeretném húzni 3.5-3.6 ra hogy kihasználja a VGA-mat (4850). De a lapomban (MSI P31 Neo-F) nem nagyon megy a tuning. Nem értem ezt a BIOS-t. Itt nem külön kell megadni a ramoknak a szorzót hanem arány van. (1:1,5 , 1:1,25 ez a 2 beállítás van). valaki tudna nekem segíteni hogy többet kicsikarjak a procból 3.2Ghznél?
Mert 3.23 on már be sem kapcsol. De a ramokat az előző deszkámban 920Mhz en használtam (Kingmax). Most a szorzó 10x320 on van a ramnál pedig 1:1,25. De van még valami időzítés beállítás is amit nem nagyon értek. Kérlek titeket segítsetek rajtam! -
lipi67
nagyúr
válasz
thunder1991 #8781 üzenetére
Akkor szuper !
Azért majd írd meg, hogy s mint!!!! -
thunder1991
tag
Hali,hali
Nagyon jó lett a gép,az új CPU-val és az új deszkával sokkal jobb !!!
És nem is melegszik úgy !!!
A Gigabyte alaplapban megnéztem sz E6300-ast nem volt több 38foknál,az E7200-est meg meg akartam az ASUS P5LD2-SE-vel de az nem ismerte fel XD.
Biztos hogy az alaplap nem bírt vele mitkezdeni,(szerintem) -
lipi67
nagyúr
válasz
Sebaj Fóbiás #8778 üzenetére
Igen, sztem jól saccolsz.
Giga lap meg 5200..Jó választás! [egy példa Geritől..]
Itt ia a vid volt biosban belőve,s azért..ment ám rendesen! -
Sebaj Fóbiás
aktív tag
Sziasztok tunerek!
Kéne nekem némi okítás és infó. Első körben arra szeretnék választ, hogy jól tippelem-e, hogy a feszemelés dobja meg jelentősebben a fogyasztást és ha csak órajelet emelek az csak kisebb mértékben?
Boldog lennék ha némi számadatot is hozzám tudnátok vágni.
A másik az lenne, hogy az alábbi két kombóban feszemelés nélkül kb mennyi max sebességre számíthatok? Tudomtudom, ezer dologtól függ, nincs garancia semmire, de valami saccolt átlagra azért kíváncsi lennék.
Gigabyte GA-EP45-UD3R + E5200
vagy
Gigabyte GA-MA770-UD3 + AMD Phenom II 710 AM3Előre is köszi!
Üdv,
Fób -
lipi67
nagyúr
válasz
thunder1991 #8776 üzenetére
Addig már csak kibírjuk
Nekem 10° volt a kupak és a magok között alapon IB9-ben. IP 35-ben 2°..minden megeshet. -
thunder1991
tag
Persze normálisan ráfekszik,minden fűl a helyén van rendesen,és stabilan fogja.
Paszta is van közte persze.
De,másik gépben nem volt ilyen sok,egyáltalán.
CPU instabill volna?? (Mondjuk az rendesen megy sztem nincs vele baj)
Inkább az alaplap,holnap lesz új deszkám majd kíváncsi leszek rá hogy melegszik-e ennyire -
lipi67
nagyúr
válasz
thunder1991 #8774 üzenetére
Ott valami nem ok!Jól ráfekszik a hűtő? Pasztázás is ok?
-
lipi67
nagyúr
válasz
thunder1991 #8772 üzenetére
Ram: Hát az elég akkor 468-as FSB-re,tehát fölösleges a csere.(lap nem tudná)
-ez megközelítőleg ugye 3,3GHz lenne-.A proci menne annyit, nálam is ment a 6320-as is 3,6GHz-et.Viszont..Eleinte van különbség rendesen de..hogy 3,1 vagy 3,25GHz..Nem igazán.(s nálad az a vége kb)A hőmérsékletet írd már majd le még1x légyszi, nem nagyon értettem. Alapon (nem húzva),netezés közben mennyi?
-
thunder1991
tag
Jaja....legnagyobb amit a RAM-okból ki bírtam hozni az 937Mhz volt.
Egy CoolerMaster rézmagos hűtő+8cm-es venti van rajta ami 2250rpm-2450rpm között megy.
És így a CPU 70fok felé is megy GAME-ban pedig 73-76fokos picit melege van
Ha nem húzom akkor 45-50fok között mozog a hő,lehet hogy a deszka nem bírja úgymond "kihasználni" vagy nem tudom de,másik alaplapban csak 35-40fok között van GAME-ban pedig csak 45-50fok között van.Íme itt van egy kép alapon:
-
lipi67
nagyúr
válasz
thunder1991 #8762 üzenetére
Bocs, hogy belepofázok, de sztem tök felesleges a ramcsere. A 6300-as 7-es szorzója, s ez miatt a nagyobb FSB a gát..A kingmaxok is biztos mennek 860-900MHz körül ami 430-450-es FSB-t jelentene szinkronban. E fölött meg a lapod határt szabhat, s nem hiszem, hogy 533 feletti fsb-t tudna. (Procid se). Az meg, hogy 850 vagy 1066-on megy a ramod..
1:sose vennéd észre
2:szinkron 850 lehet jobb mint laza időzítések és visszaosztásból született 1066..Egy 430-as FSB-n elért 3GHz, 860-on pörgő ramokkal..még talán reális elvárás lehet.
(Úgy 510-525 amit tudhat a proci )-de hűteni..azt kell
-
mg105
senior tag
válasz
thunder1991 #8769 üzenetére
nagyon szívesen. hozzáteszem ne várj csodát az 1066-os ramoktól, nem lesz számottevően gyorsabb a játék, ha arra alapozol!
-
mg105
senior tag
válasz
thunder1991 #8766 üzenetére
Gondolom ezt arra értedted hogy csak 1.86Ghz-en megy a CPU,igaz?
Igen.Akkor a RAM is közre jáccik??
Az 1,86 GHz gyári érték. AZ FSB és a szorzó szorzata. A ramodnak is van egy FSB-je, a legtökéletesebb, ha a kettő egyezik. Ha az egyik kisebb, a másik nagyobb, a proci és ram szorzóját lehet/kell állítgatni, de így nem lesz olyan gyors, mint ha 1066-os ramokat használnál.A CPU nem baj annyira hogy csak 1.86Ghz-en megy?
Hát figy, attól függ. Ha játszani szeretnél, lehet hogy kevés lesz, de tudsz még rajta húzni. -
thunder1991
tag
Értem...akkor mostmár okés
Akkor 1066Mhz-es RAM kellene és,valahogy felhúzni a CPU-t,vagy nagyobbat szereznitovábbá az 5200-es 2,5GHz-en pötyög, az előbbi csak 1,86-on
Gondolom ezt arra értedted hogy csak 1.86Ghz-en megy a CPU,igaz?
Akkor a RAM is közre jáccik??
A CPU nem baj annyira hogy csak 1.86Ghz-en megy? -
mg105
senior tag
válasz
thunder1991 #8762 üzenetére
a ram a szűk keresztmetszet. az E5200-asnak 800 MHz az alap FSB-je, és neked 800-as ramjaid vannak, míg a másik procidnak már 1066 MHz, így a ram "visszafogja".
továbbá az 5200-es 2,5GHz-en pötyög, az előbbi csak 1,86-on -
thunder1991
tag
Hali,valaki nem tudna nekem segíteni??
Gyors leszek
Van nekem egy ASUS P5LD2-SE deszkám és egy E6300-as C2D CPU-m,egy E5200-assal
jobban ment mint az E6300-assal az alaplap lehet az oka vagy mi??
---------------------------------------------------------------------
ASUS P5LD2-SE
2x1GB.DDR2 800Mhz KINGMAX DaulChannel
Sapphire RADEON HD4830 512MB DDR3
Core2Duo E6300
-------------------------------------------------------------------
Köszönöm a választ előre is = Bandi
-
bkiky01
senior tag
-
pokol ura
senior tag
válasz
Jakab66[hun] #8728 üzenetére
az MSI Bios-ok sz..rok tuningra, akkor inkább csigabyte
-
csinyo
csendes tag
Sziasztok . Tud valaki segíteni ?? Nagyon el****tam valamit vettem egy AMD SEMPRON 3000+ os procit Barton maggal , 2 giga ram memóriával .
Húzni szerettem volna /nem max on hanem fokozatosan emelve / de 2 x szer kifagyott és kiírta hogy KERNEL 32 hiba a Windows nem tud indulni .
Ezután bármilyen játék progit , új vagy régit szertettem volna elindítani nem akar indulni vagy a direct X gondot ír ki vagy el sem indul elsötétedik a kép , ki adja a hiba hangot és vissza dob az asztalra valami hibával .
XP van fent eddig ment minden rendesen drivereket frissek vannak fent , azóta újra raktam már a rendszert de semmi ...Video kártya tönkrement ?,?
Tegyem vissza a régi procit ?? Amd 2500 + ??Nagyon szépen köszönöm azoknak akik segítenek ....
-
martin666
csendes tag
Üdv!
Tuningolni szeretném a gépemet (még szinte minden garos)
Adataim:
Alaplap: Asus M2N-SLI AM2
Videókártya: Nvidia Gigabyte Geforce NX96T1GHP
Processzor: AMD Athlon 64 X2 4200+ AM2 BOX
Tápom: ATX Táp 400W Deer 12cm
Ram: 4GB így 2x 2 GB DDR2 Ram 800 MHz KingmaxNa ezt a gépet szeretném feltuningolni.
-
Robi86
senior tag
Megoldottam, az első hszben megtaláltam a vészindítást, emlékeztem hogy valahol olvastam, csak idegességemben+lányos zavaromban hirtelen nemtudtam hol...bocs az offért
-
Robi86
senior tag
Sziasztok!
Valamit nagyon elállítottam a bios-ban, nem indul a gép, csak egy sípolás, még a bios sem tölt be, most a tartalék gépet voltam kénytelen beüzemelni, arról írok
Van-e valami mód arra hogy legalább a bios betöltsön, és alapara vissza tudjak állítani mindent? Valamiféle vészindításra gondolok ezalatt...
-
Malklar
tag
Sziasztok. Van egy AM2-es 4200+-om ami ugye alapból 2.2ghz-en megy. Régebben feltudtam húzni 3ghz-re igaz a ramokat csak 667-en járattam (amúgy 800-asok). Vettem közben egy új vinyót és a proci nem akart stabil maradni 3ghz-n így gondoltam a táp nem bírja már. Vettem tápot is újat de ha beállítom úgy ahogy régen ment akkor be bootol, az asztalt is látom de 2-3 sec után újra indul. Csak 2.8 ghz-en hajlandó stabil maradni. Kérdésem hogy miért lehet ez hogy már nem megy 3ghz-t? Szerény véleményem szerint a proci nem tud kopni vagy ilyesmi. A választ előre is köszönöm!
-
Gargantua
csendes tag
Hello all!!!
Sos help kellene szeretném tuningolni a E6300 csak sakál vagyok hozzá vagy is annyira nem csak nem tudom mit kell pontosan piszkálni.Alaplap: Asus p5k
proci:E6300+Zalman 9700Nt
memcsi: CSX 2x1Gb 1066Mhz kit
VGA: Hd4850 ToxicPrivátba is jöhet válasz!
-
riolobo
tag
Üdvözletem! Szerintetek az everest által közölt hőmérsékleti adatok mennyire hihetőek? Csak mivel nehezen tudom elképzelni ,hogy 3220 mhz-n járatott e6550esem(gyári 2,33 ghz) maghői 39 fokon lennének miközben occt-vel nyúzom szegényemet. Occt beépített monitoringja 49-50 fok körül mutatja.Gondolom inkább utóbbi a hihető,mit gondoltok? Egy CM hyper tx 2-vel hűtöm a procit,ilyenkor azér már eléggé pörög a drága((: Milyen jó monitorozó progit ismertek ami megbízható?
Ja egyébként az eddigi procihúzásom sikerét a ph segítőkész tagjainak köszönhetem,uyganis előtte tök analfabéta voltam hozzá(a tuning dolgokhoz legalábbis).Tehát ezúton is kösz mindenkinek a segítséget
-
bkiky01
senior tag
válasz
Jakab66[hun] #8726 üzenetére
Ugyanezt élem át MSI P45-tel és E8200-al..
-
Jakab66[hun]
senior tag
Sziasztok. Nem vagyok kezdö, és nem kell számba rágni, de ezt nem értem...
Van egy konfigom, ami ezekböl áll:
MSI K9N4 Ultra lapban egy AMD Athlon 64x2 3800+.Akármit csinálok vele, az istenért sem engedi a tuningot.
Mindent kipróbáltam, az ég egyadta világon, és a resi után akkor is ez fogad:
-A gép tuningolása sikertelen, ezért minden visszaáll gyárira, folytatáshoz (BIOS-ba lépéshez) nyomj entert.
(persze angolul)Gondoltam beírom, hátha van itt nálam tapasztaltabb ember, és tud segíteni, hogy a 2Ghz helyett, mondjuk 2,5Ghz-n menyjen a prockóm.
Segítségért előre is köszi.
-
Stirbi
addikt
válasz
birozoli7800 #8716 üzenetére
én segitettem
-
Jimy83
aktív tag
válasz
Lovasíjász #8722 üzenetére
http://gorneck23.extra.hu/webpic/guide.jpg Biosod alighanem ilyen na akkor a következőt kell :a host controlt : enable-ra
cpu clock ratio : 10 re állítod host freq: 300 system memori multipilernél figyeld a memoria órajelét Szorzókal tudod választani beállítod amenyire akarod. Feszültséget valszeg nem kell piszkálnod mert a 3 ghz t viszi alapfeszen. -
Lovasíjász
tag
Üdv emberek!!!
Mint minden kezdő én is csatlakoznék a segítségkérőkhöz, és megkérnék benneteket kedves profik és hozzáértők hogy segítsetek elindítani a tuning rejtelmes ösvényein!!!
Szóval 1 hónapja megvan az új konfig és rászántam magam, hogy kicsit emeljem az órajelet. Van egy E 5200-om (amiről azt hallottam hogy jól húzható), és egy Asrock p45 TurboTwins lapom. A kérdésem az lenne, ahhoz hogy a 3 Ghzet (a 2,5-ről) elérjem elég csak az fsb-t megpiszkálnom a BIOSban, vagy kell még valami mást is bolygatnom????Előre is köszi mindenkinek!!!
-
gregus021
tag
ja és aztán a bioszommal mit csináljak olyan mint biiky01-é? előre is thx
-
gregus021
tag
Na mondom: Ne nézzetek lámá nak de h kell az everestbe a túlhajtást nézni?Ez van ott:[I][I][I]Mező Érték
Érzékelő tulajdonságai
Érzékelő típusa Winbond W83627HF (ISA A20h)
Burkolatba behatolás történt NemHőmérsékletek
Alaplap 28 °C (82 °F)
CPU 18 °C (64 °F)
Aux 32 °C (90 °F)
Maxtor 6Y080L0 28 °C (82 °F)Hűtőventilátorok
CPU 2722 RPMFeszültség értékek
CPU mag 1.49 V
Aux 2.02 V
+3.3 V 3.31 V
+5 V 5.00 V
+12 V 12.10 V
+5 V készenléti 5.02 V[/I][/I][/I]Na ebből mit nézzek? előre is thx
-
bkiky01
senior tag
Halihó!
A következő problémával állok szemben: Az E8200-am ebben az említett MSI lapban egyszerűen nem tudom 2,66GHz-ről 3-3,1GHz-nél többre tuningolni, pedig láttam,h ez a proci simán megy akár 4GHz-en is..Eddig alapfeszen hajtottam a procit, nem nagyon mertem neki több feszt adni.Más dolgoknak is lehet még feszt adni, mint pl. MCH+ilyenek, de nem tudom melyiknek mennyit adjak.Szerintetek mit tegyek, h legalább egy 3,6GHz-et elérjek??Még annyi, h memória időzítéseket átállítottam:5-5-5-18-ra és 2V-ot adtam neki,MCH-nak pedig 1,2V-ot, mert ahol vettem azt mondták így lesz 1066-os. Nem is igazán a ram érdekel, hanem az,h a procit feljebb tudjam tornázni, szerintem tudja a lap is meg a proci is..Lécci segítsetek!! Előre is Köszi!!!!!
Konfigom:
lap: MSI P45 Neo3-FR (bios: v1.7)
proci: E8200(alapon 2,66GHz)
hűtő: Arctic Cooling Freezer 7 Pro
ram: 4x1GB 1066Mhz Kingmax Mars (KLED48F-A8KI5)
vidkar: Sapphire 4850 512MB (minden alapon)
wincsi: Samsung 750GB Sata2
táp: Chieftec 460W Szerver táp
képek a bios-ról:
tuning rész 1. fele -
attos71
tag
válasz
birozoli7800 #8714 üzenetére
Hali!
Nekem 1 asrock 4coredual-vsta lapban működött a dolog...CPU fsb-t emelhettem, és a ram-ok frekije nem változott. Auto-ban hagytam a ramokat, és így a drr2/800s ramokat 533n kezelte dualban...Azután lecseréltem a lapot 1 asrock P43twins1600-ra, és azóta ua. a helyzet, mint Nálad...
A bios az általad felrakott képek alapján eléggé hasonló.
-
johniee
senior tag
válasz
birozoli7800 #8712 üzenetére
Asrock lapok nem tuningbarátosak
-
birozoli7800
senior tag
Szevasztok!
Tuningban elég zöld fülü vagyok ezért nem ismerem a dolgokat. A problémám az, hogy van egy Asrock Conre 1333 d-667-es lapom. Már eléggé beletörődtem hogy ez nem tuningra termedt lap. 224 fsb-nél meg is adja magát. Az lenne a kérdésem, hogy hogy tudom belőni a ram beállításokat, hogy azok 667-en menjenek tuning alatt mert ez eddig nem sikerült.
Képek a biosomról:
[link]
[link] -
Jimy83
aktív tag
Sztem is ennyi lesz a padló bios 1.42 V valós 1.360 al nem birja a 11x333 at magasabb feszen pedig megugrana a hőmérséklet szer intem.
-
Jimy83
aktív tag
Ops 10x350 elírtam.
-
Jimy83
aktív tag
Hali a következő a konfigom:Gigabyte EP35-DS3 Intel Dual Core E5200@3500Mhz:1,340V(11x333)+Asus Arctic Square / Palit 4850 512MB /Geil Black Dragon 4GB CL5 800mhz@840mhz/WD320GB 16Mb /FSP BlueStorm II 400W/Raidmax Sagitta II
Jelenleg a proci biosba :1.39 V ra van állítva a valós :1.322 és 40 között váltakozik CPU-Z be , Orthost 12 órán át menetem gond nélkül . Viszont nem nagyon merem tovább húzni magasabb feszen mivel a magok hőmérséklete terhelés alatt 59-60 fok.Mennyi a még elfogadható hőmérséklet úgy tudom 60 fölé nem nagyon kéne menni .Ja és ezen a feszültségen ez az órajel a padló. -
csinyo
csendes tag
Sziasztok .
Van egy AMD Sempron 3000 + / Barton magos / procim , lecseréltem egy 2500 mhz Athlont "szintén Barton magos /
Az a gond hogy kicseréltem semmi gond egy az egybe csere , de nem tudom felhúzni az FSB jét 184 fölé így 2170 lesz Mhz . A régit 195 ig hergeltem és 2100 mhz lett semmi gonddal .
Ezzel mit kéne csinálni ??? Vagy mit rontok el ?? Berakás után nem indul el pár játék és progi ez lehet a procitol ???EP-8RDA3+ EPOX ez az alap lap típusa
Segitség pls pls
Gyuffa ha vagy akkor tőled is várnék segítséget
-
pasa21
csendes tag
Szia!Nem biztos,hogy segítek vele de nekem Giga P35-ds3 lapban van E6750 és 3.7ghz-en működik Fsb:463 a fesz 1.4v a memóriáknak adtam:+0.2v-ot memóriáim 963 mennek,és stabil eddig semmi bajom nem volt vele,és a játékok is simán futnak rajta gond nélkül(de már ment 3.8Ghz is).
-
lipi67
nagyúr
Memókat oszd vissza,mch-nak 0,2v,ICH-nak 0,1.
Procid VID-je ha 1,325-1,35v akkor adj neki bios 1,5-1,525v között.Amit ezen megy..annyin használd 24/ben.Nálam is 3,2volt(VID 1,35V)a 6750-es.s 1,5v-on 3,6.Utána meg a nagy semmi.1,7v-on is 3744..1,5v-on amit tud az ok,felette értelmetlen..(nem hal meg,nem melegedik,csak éppen semmit se kapsz cserébe)(#8697) echterion: Következtetni lehet a gyártási évre,hónapra stb..Azonos FPO-k közel azonos teljesítményre képesek(még ha eltérő is a VID-jük,ha az is azonos akkor nagyon hasonlóak)Ezért szokták a jó FPO-s procikat vadászni.
Dobozon rajta van.Ha nincs meg,akkor a procidról kell leolvasni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest