- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- iPad topik
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Milyen notebookot vegyek?
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robi86
senior tag
Megoldottam, az első hszben megtaláltam a vészindítást, emlékeztem hogy valahol olvastam, csak idegességemben+lányos zavaromban hirtelen nemtudtam hol...bocs az offért
-
Robi86
senior tag
Sziasztok!
Valamit nagyon elállítottam a bios-ban, nem indul a gép, csak egy sípolás, még a bios sem tölt be, most a tartalék gépet voltam kénytelen beüzemelni, arról írok
Van-e valami mód arra hogy legalább a bios betöltsön, és alapara vissza tudjak állítani mindent? Valamiféle vészindításra gondolok ezalatt...
-
Robi86
senior tag
Hali mindenkinek
Az lenne a kérdésem, hogy 30-40perc tesztelés elég-e ahhoz, hogy biztos legyek a rendszer stabilitásában?
-
Robi86
senior tag
Üdv!
Emeltem a procim órajelét 2.3-ról 2.65GHZ-re (gyári hűtő van), persze csak miután itt visszaolvastam, és ha jól jöttek le a dolgok, akkor ha emelem az órajelet a feszültség változtatása nélkül, és stabilan működik minden, akkor maradhat így. Vagy kell még valami másra is figyelnem?
-
Robi86
senior tag
Köszi mindkettőtöknek. Megnézem mire jutok
-
Robi86
senior tag
Sziasztok!
Van egy HIS X3850 512MB 256bit GDDR3 PCIE vid.kártyám, aminek az órajelei:
GPU: 668MHz
Mem.: 1656 MHzA kérdésem az lenne, hogy lehet-e rajta húzni egy kicsit, és ha igen akkor mennyit úgy, hogy a gyári hűtő marad? Előre is köszi a helpet
-
Robi86
senior tag
Hali mindenkinek.
2napon belül hozzák az új gépemet, addig poénból+egy kis gyakorlásként is húznék egy kicsit a mostanin , ami 2nap múlva már nem fog kelleni, ezt meg fogjátok érteni miután elolvastátok az adatait:
2,4-es celeron proci
512MB 400MHz Kingmax DDR RAM
Ati 9200 128MB VGASoha nem csináltam még ilyet, itt az ideje elkezdeni. Mindegy nekem az is, ha csak 50MHz a növekedés, a lényeg, hogy az alapvető dolgokat megtanuljam, mert kedvet kaptam a dologhoz
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- iGO Primo
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Jogász topic
- Adobe Lightroom topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Intel I5 13600 k (1 év Garanciával )
- Intel Core i9-12900K 16-Core 3.2GHz LGA1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) Processzor!
- Intel Core Ultra 9 285K 24-Core 3.7GHz LGA1851
- Intel Core I9 14900F - 24mag/32szál - Új, Gari 2030.08.27. -ig - Eladó!
- Intel Core i7-12700KF 12-Core 2.7GHz LGA1700 Box (25M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest