Új hozzászólás Aktív témák
-
Malklar
tag
Sziasztok. Az lehetséges hogy a proci gyengül: Értem ezt úgy hogy egy Athlom 245-ös 3.7ghz-en ment +0.75V-al ezt minden 1.4-1.408V-nek jelezte. De a nyáron bekövetkeztével nemvolt stabil. Gondoltam a meleg ennyire betesz neki. Így hát jobb hűtő kevesebb hőfok és megint nem stabil. Kipróbáltam és ugyan ennyi fesszel 3.6-on sem stabil és ami azt illeti sehány V +-t nemtudok neki adni mert vagy elsem indul a gép, vagy nem stabil. Prime indítása után fél percel kifagy. Jelenleg alapon tud menni teljesen stabilan 3.48Ghz-n. Lehet az hogy elszállt valami ami nem befolyásolja a működést? Vagy mi a helyzet? Hűtésen kívül nemváltozott semmi. Minden beállítást ugyan ugy használtam mint eddig minden hardver ugyan az mint eddig. Egy VGA csere történt közben. Jah és a nyár bekövetkeztével lett nagyjából W7-em, XP alapp használtam 3.7-en. Ez számít? De nemhiszem hogy W7 ne bírna egy kis proci feszt. Vagy nemtudom. Mindenesetre segítséget előre is köszönöm.
-
Malklar
tag
Vmiért 2x ment...
-
Malklar
tag
Sziasztok. Tuningal kapcsolatban kérnék tőletek egy kis segítséget. Adott egy Ahtlon II 245-ös proci egy Gigabyte M720U-S3 alaplap, 2x1GB Kingmax 800Mhz-es memória és egy AC Freezer 64Pro hűtés. Alap fesz ugyebár 1.35V. Milyen beállításokat modosítsak még a proci Mhz-n kívül?
-
Malklar
tag
-
Malklar
tag
Sziasztok. 4200+-os procim néha amikor húzom a biosban majd kilépek mentéssel akkor megáll a gép és csak resetre reagál. De akkor kiírja hogy Overclock failed f1 vissza a biosba. Többnyire ha visszaállítom a kívánt (2.8ghz) órajelre akkor el indul de van amikor nem és játék közben vagy everest CPU teszben nincs baja. Nem is mondható melegnek 17-20 fok /mag körül van terhelve 100%-ra. A kérdésem az lenne hogy az baj ha néha nemkapcsol be a gép és ha újraindítom visszateszi magát defaultra? Lehet belőle valami gáz?
-
Malklar
tag
Sziasztok. Van egy AM2-es 4200+-om ami ugye alapból 2.2ghz-en megy. Régebben feltudtam húzni 3ghz-re igaz a ramokat csak 667-en járattam (amúgy 800-asok). Vettem közben egy új vinyót és a proci nem akart stabil maradni 3ghz-n így gondoltam a táp nem bírja már. Vettem tápot is újat de ha beállítom úgy ahogy régen ment akkor be bootol, az asztalt is látom de 2-3 sec után újra indul. Csak 2.8 ghz-en hajlandó stabil maradni. Kérdésem hogy miért lehet ez hogy már nem megy 3ghz-t? Szerény véleményem szerint a proci nem tud kopni vagy ilyesmi. A választ előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest