Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Androidos fejegységek
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bécy
tag
Segítene valaki?
Szóval az a problémám hogy 2700mhz és alap órajelen(2333mhz-n)
úgyanúgy teljesít a crysis benchmark sőt alapórajelen még egy kicsit több is.
A bios beállításokat nagyjából értem a memók vissza vannak osztva de szerintem nem futnak szinkronba.
Hogyan tudom beállítani úgy, hogy hozza a plussz teljesítményt? -
gerynewl
csendes tag
Üdv mindenkinek!!
Szeretném megkérdezni és segitségeteket kérni proci huzással kapcsolatban...vettem egy intel quad 9300 procit és mivel nem magas orajelen fut sztném feltornázni!Ha lehet vki tudna vmit infot irni, hogy mi a véleményetek és a revisionbol mire lehet következtetni pl ....
elöre is köszönöm Gery
Amugy proci info adatai:Intel Core 2 Quad Q9300
Yorkfield
Core voltage:1.192V
Family:6 MOdel:7 Stepping:7
Ext Family:6 Ext Model: 17 Revision M1Jelenleg csak 2333Mhzen ketyeg ha jol olvasom: Core speed:2333Mhz
Multiplier:x7 Bus Sped:333Mhz(Cpuz linkelve képen!)
Elöre is köszi!!
-
111111
tag
sikerült 2,53ighz ig felnyomni 11*230as szorzoval 1,4Von
-
111111
tag
üdv. valaki leírná hogy tom felhuzni a procit legálisan gyári hütővel 3.0 ghzig? biosban vagy valami progival kössz
-
GabN73
addikt
** dominator
későn vettem észre bocsánat -
GabN73
addikt
hali
egy kicsit szeretném cibálni az E8500-omat ami egy EP45-DS3-R lapban foglal helyet 2x2 gb dominator valamint egy CM v8 procchűtő társaságában.
Nos a ramokat hogy osszam?
Ram kérdésben nem vagyok jó,a procit tudom húzni de a ramokhoz nem értek
főleg ebben szeretném a segítségetek kérni -
Hát nekem a Q9400em 3.6on már nem akar stabil lenni .. ha van valakinek vmi 5lete azt szivessen fogadom X48T-DQ6 ban ketyeg a procc
-
h.adam.92
őstag
válasz
sellerbuyer #8964 üzenetére
üdv
havernak nem sikerült húznom az x2 3800+ os amd-jét. amikor beállítok egy tuningot resinél sípol a lap és csak az alap beállításoknál hajlandó ismét működni. az alaplap asus m2n-e. vmi segítség esetleg?
-
sellerbuyer
őstag
Prime95 a Blend teszt elindítása után ezt írja szinte azonnal:
[May 4 19:24] Worker starting
[May 4 19:24] Setting affinity to run worker on logical CPU #2
[May 4 19:24] Beginning a continuous self-test to check your computer.
[May 4 19:24] Please read stress.txt. Choose Test/Stop to end this test.
[May 4 19:24] Test 1, 4000 Lucas-Lehmer iterations of M19922945 using FFT length 1024K.
[May 4 19:24] FATAL ERROR: Rounding was 0.5, expected less than 0.4
[May 4 19:24] Hardware failure detected, consult stress.txt file.
[May 4 19:24] Torture Test completed 0 tests in 0 minutes - 1 errors, 0 warnings.
[May 4 19:24] Worker stopped.Mit jelent ez? Hogyan tudom orvosolni a hibát? Előre is köszi a helpet!
-
111111
tag
üdv. gyári X2 4200+ om van 2,2 GHz ezt kb meddig tudom huzni és miylen progikal most 2,37en megy biosban állítva... kösz!
-
Dani1987
csendes tag
de nekem a biosban nem lehet állitani a feszt.
Meg sajna nem értek hozzá nagyon.
én olyan segitőt keresnék aki pontról pontra letudná irni a menetet.
meg olyat is olvastam hogy nem lehet feszt adni ezen az alaplapon. meg a ramokatse tudom beállítani.
köszi előreis.
Üdv Dani -
Szaisztok. A q9400emet szeretném kicsit feljebb huzni GA X48T-DQ6 lapomba ... most 3.4en szalad alapfeszen és alapbeállitásokkal. Amikor megprobáltam a 3.6ot az már nem tetszettneki
Mivel nem vok egy nagy OCés ezért mondjátok meg lécci h MIK AZOK a beállitások biosban amiket megkell kicsit piszkálni h birja a proci a 3.6ot
.. Elöre is köszi
-
Dani1987
csendes tag
Üdv mindenki.
Nekem az lenne a kérdésem hogy Asrock 4coredual-Vsta alaplapom van és hogy hol találom azt a beállitást ahol a proci feszültségét lehet állitani?
Köszönöm előreis.
Üdv Dani -
olizsoli
tag
válasz
zsolt1129 #8946 üzenetére
Na ja csak a mostani MSI-K9AGM3 nem enged húzni rajta:/
Ezért kéne egy másik lap, csak nem tudom milyet vegyek 17k környékén, ha tudnátok dobni egy tippet egy jó kis tuning lapról ebben az árban azt megköszönném, mert nagyon kéne főleg hogy hétfőn fogom megvenni(iponban) -
Pero
senior tag
válasz
olizsoli #8943 üzenetére
én pont tegnap csináltam 4magosat a x3 720amból, csak még bios problémákkal küzdök.
letiltani nincs sok értelme szerintem, pláne AOD óta húzhatóak a magok külön külön is. meg azért a számítás igényes játékok kihasználják általában a 4.magot. ami meg a 4770et illeti ahhoz sztem elégnek kell legyen, én egy 4830at hajtok x3 720al 3,4GHz-n alap feszen 3 maggal, 1280*1024en használom csak és bőven elég.de még 2,8on is bőven az. -
olizsoli
tag
Hello
Éppen gépfrissítés előtt állok(vga,alaplap,táp) és egy olyan kérdésem lenne hogy milyen lapot vegyek(max ~17-19ezer körül) amivel tudnám tuningolni a 9500as phenomom, egy 4770-es VGA lesz mellé.A másik kérdésem pedig hogy láttam iponon hírek között hogy az X2-s X3-as karikban engedélyezni lehet a 3. 4. magokat(mivel eredetileg olyan 4magosok amikben gyári hibás 1-2 mag) és ez visszafele is működik azaz letiltani, és hogy ha letiltanám egyik magját a 4magosnak amit még nem igen használ ki játék az mennyi plussz tuningpotenciált jelentene? érdemes lenne inkább 3maggal tolni de magasabb órajelen? előre is köszi a választ
-
Pero
senior tag
válasz
szaszif #8941 üzenetére
a lapot ismerem, nekem ennek a nagytesója volt az ment kb 300as FSB-t a tiéd vmivel kevesebbet ment anno. gyári hűtéssel se adj neki nagyon 1,4V nél többet. nekem Brisbanem ment 3000GHz-t 1,45Von, de nem volt stabil,
szal lehet ez sem fogja elérni stabilan, pedig ezek ha tényleg F3as akkor olyan 3,2-t kéne mennie, de lehet h ez spec nem egy tuningosabb darab -
szaszif
csendes tag
A lapról itt mindent kideríthetsz.
Próbálkoztam kicsit, 3Ghz-n 1,4-1,4625feszekkel(mem.667),de egyik sem stabil.Feljebb nem mentem, mert még nincs hűtő.Az orthos használtam, amég futott a proci max 60fokig ment.A legjobb eredmény eddig: 2976MHz 1,45V-on(memória 800on és 1.9fesz) 12min22s.A többi 2perc alatti eredmény.
Az EZflash jó lenne ha lenne fat partícióm, egyébként biosból kell indítani.Win alatt az asus update(ezt használtam)van ami a rom ellenörzésekor hibát észlel, de frisíti a biost.
Azthiszem egyenlőre ennyi volt, ha meg lesz a hűtő folytatom.
A memoriánál milyen lehetőségeim vannak, van kismillió beállítás, de nem tudom mit lehet kihozni belőlük és hogy hogyan?
A vistám megsinylette a próbálkozásaim. -
whitewolfika
csendes tag
válasz
whitewolfika #8911 üzenetére
senki nem vágja?
-
Pero
senior tag
válasz
szaszif #8938 üzenetére
az a baj h amit CPU-z kiír az abszolút nem valós, nekem anno a brisbanem alig ment 1,3Von ami azért 65Wos volt, szal ennek 3Ghz-hez legalább kell 1,4V. ami a hypert TXet illeti az az egyik legjobb hűtő a kezdő tuningos kategóriában, sztem nagyságrendekkel jobb mint az a zalman. ami a lapot illeti nem a legtuningosabb de mennie kéne ennyit annak is.
próbáld meg h rendesen hűtve, 1,4V procinak 250es FSB 12es szorzó, HT-nek 4es szorzó, és memót vedd vissza 667re. de jó volna tudni mi a max fsb amit a lap bír. Ennél a lapnál nincs EZflash? azzal lehet Win alól biost frissíteni. -
szaszif
csendes tag
A hűtőt már eldöntöttem, nem hinném h a coolermaster sokkal hatékonyabb lenne és nem is tetszik.
Nos,sikerült elindítanom 1,3Von,de a vista a végtelenségig töltögette volna magát, ha hagyom.Vagy ez a helyzet vagy pedig el sem indul az alaplap.Kézzel próbálkoztam először,lehet a kis fesz miatt nem bírja a proci, viszont valami gond lehet ha 1.325ön a vista 5percig tölt azán csinál egy kékhalált mindezt alap órajelen.Sajna mindkét lehetőség bent maradt!
4976MHz-en terhelten a max 57fok,ez főlé nem ment,de nem stabil és nagyob fesszel a vista nem megy csak vánszorog.Biost még nem frissítettem, nincs flopi.A kari elég falánk kell neki a két csati és abbol egynek 8pinesnek kell lenie, ez már 300w,de nem vesz fel ennyit.Neten keresgélve láttam hogy egy teljes konfig 3870x2 vel kb330wot eszik,tehát maradt 120w.Elvileg elégnek kellene lenni,de nem biztos.
Így maradt az alaplap,de nem hinném hogy csak az enyé lenne bugos.A neten nem találkoztam hasonló problémával,ezzel a lappal és procival a töbség 1.45V feszt és 3GHz környéki órajelet ért el, -
Pero
senior tag
válasz
szaszif #8936 üzenetére
a táp, nemszól bele az állításoi lehetőségekbe. szal marad az alaplap, de nem AI-al tuningolj szerintem. már nekem annó M2N-SLI Deluxom volt ott lehetett mindent szépen állítani, ha jól emlékszem ha a tuingnál manuálra tettem BIOSban akkor tudtam állítgatni amit akartam.
Windsoroknál tuti 1,35V a gyári alapfesz, persze nem baj ha kevesebbel is megy többethűtőnek inkább ajánlanék egy Coolermaster Hyper TX-et, az talán még olcsóbb is, de kb 1árban kell lenniük.
57fok IDLE-ban vagy terhelés alatt? -
szaszif
csendes tag
Azt hiszem örülök hogy F3as!
Jelenleg ott tartok hogy 2860MHz(ai tuning) a proci így is csak 1,232V feszt kap,ha minden alap akkor 1,2V.Cpuz-ben néha vissza esik 1,2V illetve 1,164V.Ha manuálisan állítom a feszt, nem indul el az alaplap.A hűtő gyári, de így is max 57fok, amit kinéztem az egy Zalman CNPS 7500.
Ötlet, hogy miért ilyen kicsi a fesz és miért nem tudom állítani?
Táp vagy alaplap, szerintem. -
Pero
senior tag
válasz
szaszif #8934 üzenetére
akkor az egy F3as, mit meg nem adtam volna annó egy olyanért
ha gyári hűtés van rajta akkor semmiképp se adj neki plusz feszt. amúgy azoknak a gyári fesze 1,35V volt. futtass rajta orthost 9es prioron, ésakkor ha az megy egy fél órát órát akkor stabil a cucc. a táp nem lehet kevés ha jófajta, én annó egy 400Wos táppal hajtottam a 4000+ omat igaz nekem nem volt 3870x2-m de annak elégnek kell lennie. de ha tuningolni akarsz akkor első körben rakj rá vmi jóféle hűtést.
-
szaszif
csendes tag
1,28V ez is automatikus, nem akartam piszkálni amíg nincs hűtés.
Manuálisan beállítva(biosban) nem indul a lap, mind1 mit állítok.Gyanus a táp, csak 450W.
JH-F3 revision cpuz szerint, és a stepping értéke is 3?
Memoriát vissza vettem így most stabilnak tünik,a proci most 3024MHz és nincs kékhalál. -
Pero
senior tag
válasz
szaszif #8932 üzenetére
hát ha jól számolok akkor ugye 250es FSBvel lennél 3Ghz-n és akkor pont ezret mennének a memók, lehet ha adsz nekik pici +feszt akkor mennek ennyit, bár az a típus borda nélküli memória így nem biztos h jó 5let nekik feszt adni. ha meg visszaveszed a memkat 667es beállításra akkor olyan 750 körül fognak menni, amivel szerintem többet vesztesz mint amit nyersz a 3GHz cpu frekivel. amúgy azok a windsoros procik nem mennek sokkal többet 3GHznél, max 3,2 kivéve ha netán F3as stepping lenne azok mennek többet is.
mennyi fesszel megy 2976MHz-n?
-
szaszif
csendes tag
Üdv!
Van egy ilyen konfigom: Asus m2n-e; x2 5200+ 2x1Mb windsor@2976MHz; hd3870 x2 OC; 2x2Gb Geil BD. 800MHz CL5.
A mostani beállításokkal stabil és hűvös a rendszer, de 3000MHz felett valamiért kékhalál az eredmény.
Memoria biosban alapbeállítás azaz auto,viszont a proci viszi magával a memóriát és ez nem tetszik! A memoriákhoz nem értek
A kérdéseim a következők:
Meg lehet oldani hogy a memória ne lépje tül az 1000MHz-et miközben a proci 3k felett megy?
Meddig kell elmennem hogy ki tudjam hajtani a videokarit?
Az alaplappal van valakinek komolyabb ismeretsége?Konkrétan a memoria beállítások érdekelnének, sok a lehetőség és nincs kedvem ujjat venni! -
Casanova*
veterán
szasztok! milyen progival tudom megnézni a cpu hőfokát játék közben? vagy pár perce visszamenőleg megnézni,hogy milyen hőmérsékleteken ingadozott a cpu. rivatuner? rivába azt hogy tudom beállítnai? előre is köszi!
-
Pero
senior tag
válasz
Malklar #8927 üzenetére
a feszt azt inkább állítsd manuálisan, amit a CPU-z kiír az sajnos nem valós mert az az alapot írja ki. HT az hogy mondjam lényegileg a proc és a mem közti kapcsolatért felelős, annak a lényege h 1000 körül legyen bár 600 on sincs komolyabb lassulás, + feszt azért csak mértékkel adj neki sztem egyenlőre max 1,4Vot. Prime95-ot futtattál rajta tuningolva? az megmutatja h stabil vagy nem , de x2-nél jó Orthos is. ha minden igaz akkor 255 ös FSB vel hajtod így a HT szorzót 4re vedd vissza és akkor jónak kéne lennie.
-
v2izzy
tag
Üdv!
Most kezdem megtanulni a tuningolást és olyan kérdésim lennének, hogy mi az a vcore, és hol tudom állitani?és hogy hol tudom állitani azt hogy a memoriák ne 1066-on menjenek hanem 1333-on mivel annyival is tudnak csak valamiért a gép 1066ra tette alapbol. MSI X58 Pro alaplapom van. A segitséget elöre is köszönöm! -
stikyo
tag
Üdv!
Nem ismertek olyan progit, ami szoftveresen (windows környezetből) állítja a Vcore-t? P5PL-CM lap, D930 a proci. Sajna a 8radvcore nem ismeri ezt a lapot..
-
Malklar
tag
-
Pero
senior tag
válasz
Malklar #8913 üzenetére
nem tudom mivel hűtöd de ha nem vízzel (bár még azzal is hihetetlen) túl alacsony a fesz, első körben sztem a mérő ott nem jó. ami 2,8hoz kellhet, mennyi feszt adtál neki? memókat visszaveted, HT-t tartottad 1000 környékén? nekem anno amikor nem indult mármint nem túlhúzás okán ,akkor memómmal volt gond.
-
lipi67
nagyúr
válasz
TazLeacher #8922 üzenetére
Hát az valóban egy antituning lapocska, de jó, mert Abit!
(IB9-azért jobb volt,s alig-alig drágább
)
-
lipi67
nagyúr
válasz
sellerbuyer #8914 üzenetére
Ha be se bootol akkor nem fesz lesz az, inkább a performance level. Mindent állíts be ahogy eddig is tetted manuálisan, a pl.-t tedd 10-re, mennie kell! (Stati tRead Value -bios)
-
lancer77
tag
válasz
birozoli7800 #8916 üzenetére
Végülis nem egy melegedős fajta a 2200 szerintem érdemes volna hűtőt cserélni.
-
olizsoli
tag
Sziasztok!
Van egy amd 9500asom és a biosban (AMI v16.0B3) nem találom azt az opciót ahol oc-zni lehet ismerősöm gépén(egy sima 2,6os amd-je van) és ugyan úgy AMI biosza régebbi típusú is mint az enyém megtaláltam az overdrive-ot és tudtam is húzni prociját 1,8ghz-ról 2,5-re tudom em sok de más gépén nem kísérletezek... szóval nem tudjátok hogy mi lehet a próbléma, hogy mért nem találom azt a funkciót ameikkel procit tudok tuningolni.Az alaplapom: MSIK9AGM3
előre is köszi a helpet -
birozoli7800
senior tag
Hi mindenkinek!
Most próbálom belőni e2200-as procim legstabilabb beállítását. (Ami a mai game-kre elég.)
280 X 10-re lőttem be 1,26V-on (cpu-Z által valós fesz). CSak az vele a problémám hogy fél óra orthos után 70 fokra felmegy a magok hőfoka. Ez még elfogadható? Max 70 fok fölé nem megy. -
sellerbuyer
őstag
Sehogy sem bírom rávenni a RAM-okat az 1066-on való működésre.
Már beállítottam kézzel az időzítéseket (auto-n is jók voltak egyébként).
A System memory multiplayert ugye 3.2-re állítottam, így jött ki az 1066, de a voltage-t akárhogy állítgatom, valahol a boot folyamán megáll a gép. Ahogy visszaállítom a multiplayert Auto-ra, és a feszültséget is Auto-ra, máris szépen megy, stabilan 800MHz-en.
A legkülönbözőbb feszültségekkel próbálkoztam annak eredményeképp, hogy utánaolvastam a dolgoknak, mindenhol mást írtak, ez is röhej. Nincs egy egzakt beállítás? Ezt nem hiszem el, hogy nem lehet azt leírni, hogy ennyit és ennyit állíts fesznek ahhoz, hogy 1066-on menjen a RAM. A legtöbbször 2.4V-ot írtak, sőt ezt írták működési fesznek, beállítottam ezt is, ugyanúgy fagyás/leállás, beállítottam a 2.2V-ot is, megint semmi....
Van valami ötletetek/tapasztalat, hogy mennyit kellene fesznek állítanom, illetve mit kellene még beállítanom, ami miatt most nem műxik?
A RAM-ok:
2x2GB DC KIT GEIL GB24GB8500C5DC PC2 8500 1066MHz CL 5-5-5-15
A lap az EP45 DS3, BIOS: f9.Előre is köszönöm a helpet!
-
Malklar
tag
Sziasztok. 4200+-os procim néha amikor húzom a biosban majd kilépek mentéssel akkor megáll a gép és csak resetre reagál. De akkor kiírja hogy Overclock failed f1 vissza a biosba. Többnyire ha visszaállítom a kívánt (2.8ghz) órajelre akkor el indul de van amikor nem és játék közben vagy everest CPU teszben nincs baja. Nem is mondható melegnek 17-20 fok /mag körül van terhelve 100%-ra. A kérdésem az lenne hogy az baj ha néha nemkapcsol be a gép és ha újraindítom visszateszi magát defaultra? Lehet belőle valami gáz?
-
whitewolfika
csendes tag
jah és maximum meddig szerencsés húzni?
-
whitewolfika
csendes tag
hali!
intel core2duo e7300 2,66 ghzes procim van, abit ix38 qcad gt alaplapom, szeretném a procit 3ghzre felhúzni, de nem tudom, h pontosan miket kell beállítanom, hogy jó legyen, bemásolom a biosban megtalálható beállításokat:
Intel ® Core ™ 2 cpu 6300 @ 1,86ghz
Frequency: 1904Mhz
CPU Operating Speed 1866 (266)
-External Clock 272 Mhz
- Multiplier Factor x 7
- Estimated New CPU Clock 1904 Mhz
- DDR2 Speed (CPU: DDR2) Default (ddr2-1088)
- PCI Express Clock 100 MhzVoltages Control press enter
power Cycle statistics press enterÁllítgattam a szorzót, meg a Mhzkat, de nem vágtam, hogy most mennyire kell beállitani, h 3 ghz legyen…
Köszi a segítséget.
-
sellerbuyer
őstag
Kapcsolódva a RAM MHz témához és válaszolva az érdeklődőknek:
Végülis beruháztam egy Q8200-ra (videó editálás és enkódolás a cél legfőképp) az EP45 DSR3 lapomhoz, nem vacakoltam régebbi procikkal (szedtem még össze egy kis cash-t).
Érdekes jelenség, hogy a lap vadiúj beszerzés, mégis csak f7 BIOS van rajta. Namost én tartottam attól, hogy ha a lapon (akkor még nem tudtam, hiszen nem tudtam használni proci nélkül) véletlenül nem f10 BIOS van (ami az egyik stepping-es Q8200-hoz kell, az f5 csak a régebbitől műxik), akkor nem fogom tudni használni a procit. A boltban megesküdtek, hogy tutira vinni fogja a Q8200-as procit, megvehetem nyugodtan... Hát a helyzet az, hogy viszi a procit, amiért az egyik szemem sír, a másik nevet. Mert ugye így kiderült, hogy nem kell BIOS-t frissítenem (amivel bajban lettem volna, tekintve, hogy nem vitte volna a procit és más gépem meg nincs, amivel megoldhattam volna) ahhoz, hogy vigye a procit, viszont így, hogy viszi a procit, kiderült, hogy ez a régebbi fajta (stepping...fejből nem tudom, hogy melyik melyik, de nyílván a régebbi megy f5 BIOS-al, az újabbakhoz kell az f10). Szóval van egy régebbi verziójú procim egy régebbi BIOS-al, mindkettő pár napos, bolti, vadiúj beszerzés....és rohadtul sokba került.....de legalább műxik....ez van.
Alapból az 1066-os RAM párt (GEIL BLACK DRAGON) az alaplap valamiért 800-on futtatja alapból, automatán (húzni még nem próbáltam, ill. kézi beállítást).
Sajnos még kínlódok az Nvidia driverrel, így érdemben nem tudtam a gépet használni, tehát még a húzásig sem jutottam el (sőt a teljes telepítésig sem ugye), de kicsit furának tartom a jelenséget... Elképzelhető, hogy BIOS frissítéssel 1066-on fogja pörgetni a RAM-okat?
Melyik BIOS-t érdemes feltenni? Az f9-ről itt a PH-n rosszakat olvastam, f10 esetleg?
Vagy húzni kell vmit ahhoz, hogy 1066-on menjenek a RAM-ok (2x2GB)? -
thunder1991
tag
zoo8800
StirbiKöszike mindkettőtöknek !!!!
Lenne még valami ugye nem ismerne fell 1db.2GB DDR2 800MHz-es vagy 1066MHz-es RAM-ot az F9-es BIOS-sal,mert MAX:4GB lehet bővíteni és ezen 4db.DDR2-es foglalat van és így 4X1GB,az új BIOS-sal nem menne bele 1db.2GB DDR2-es RAM??
-
zoo8800
veterán
válasz
thunder1991 #8906 üzenetére
Megy az neki
Vehetsz bele 1066-ost. -
Stirbi
addikt
válasz
thunder1991 #8906 üzenetére
szia itt azt irják.h kezeli az 1066os ramokat [link], nézd meg a gigabyte oldalán ott a legpontosabb
-
thunder1991
tag
Valaki segítene ??
--------------------------
Van nekem egy Gigabyte GA-P31-DS3L típusú alaplapom,és azt szeretném megtudni hogy az 1066MHz-es RAM-okat megeszi-e vagyis kezelei-e normálisan??
Mert a leírásban azt találtam hogy 1066MHz OC az OC = húzott órajel nem???
Ez azt jelenti hogy pl:van nekem 1GB DDR2 KINGSTON 800MHz-es RAM-om,és megfelelő hűtéssel viszi az 1066MHz-es beállítást.
Vagy úgyan úgy ha veszek egy 1066MHz-es RAM-ot akkor kezeli normálisan mintahogy egy 1066MHz-es RAM-ot kezelne egy jobb alaplap??
Valaki adjon választ lécci -
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Dell G15 5520 Gamer FHD IPS 120Hz i7-12700H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3060 6GB 140W Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 1000GB 1 év garancia (akksi hibás)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest