Aktív témák
-
Atlantis
veterán
válasz
danielh2
üzenetére
Idézet az Alapelvekből:
"...amit tiltunk: - egynél több regisztráció használata: ha észrevesszük, hogy több nicket regisztráltál, akkor mindegyik végleg kitiltásra kerül. Különösen igaz ez akkor, ha ideiglenes felfüggesztés (temp ban) alatt regisztrálsz újat magadnak, hiszen a felfüggesztés pont azt a célt szolgálja, hogy legyen időd elgondolkodni, hogy milyen alapelvekbe ütközőt tettél, de utána még visszajöhess. ..."
Ennek értelmében mindkét nicked töröltem a hirdetéseddel együtt.
-
Tim82
félisten
válasz
danielh2
üzenetére
Vaterán pont a fent említett okok miatt én nem árulnék.
Na jó, ahogy én csináltam anno, az se jó Neked - én jóval olcsóbban, 5k-ért hirdettem meg az én combómat itt a PH!-n. Igaz, azt a drive-ot 8-9k körüli áron meg lehetett kapni máshol, mindenképpen az alá kellett ígérnem jóval...
-
Tim82
félisten
válasz
danielh2
üzenetére
Ez a válasz sajnos annyira nem gyors, lévén három napja néztem a topikot utoljára.
Sorry, azért nézek viszonylag ritkán erre, mert semmi gond nincs a T40-esemmel - nem is tudok jobb reklámot mondani az IBM-nek... 
A Dohány utcai Aquában vettem én, külön megkértem az eladót, hogy rakja bele (akkor még nem tudtam, hogy kell, azóta én is láttam a videót
), amit meg is tett. 
-
Tim82
félisten
válasz
danielh2
üzenetére
Én csak abból indulok ki, hogy az Aqua Computernél ingyen és bérmentve raktak be nekem + 512 Mb Kingmax DDR RAM-ot a T40-embe, csak a RAM árát kellett kifizetnem. (Ez volt 6700 Ft körül, nyár végén. A noti DDR RAM-ok drágulnak, nem tudom, DDR2 fronton mi a helyzet...) Szóval, nekem ez "wholesale lehúzásnak" tűnik.

Másrészt a Thinkpad-ekbe igen könnyen lehet házilag is beilleszteni/cserélni a RAM-ot. A T sorozatban mindenképpen, de nem hinném, hogy a Z60t-dben annyival bonyolultabb lenne.
-
sssent
senior tag
válasz
danielh2
üzenetére
"Angolnyelvű fórumok szerint discontinued státuszú, az IBM nem árulja."
Nem szoktak így megszüntetni dolgokat, tavaly még a T4x szériához is kaptam. Emailben kérdezz rá az IBM szerviznél, lehet, hogy csak a FRU#-el variáltak valamit (változott a beszállító). Szoktak ilyet csinálni, pl. az X60-hoz sem lehet már akkut kapni a régi adatlapon szereplő FRU#-k alapján.Az IBM raktárat én mindig simán elértem (mondjuk utoljára hónapokkal ezelőtt). Szerintem peched volt.
-
Shadowfax
addikt
válasz
danielh2
üzenetére
Az itt többször említett IBM Spare Stock Request Handler foglalkozik akukkal? Amennyiben igen, hogy kell onnan vásárolni?
Felhívod azt a telefonszámot, bediktálod az akku FRU-ját, ők megnézik, van-e raktáron (ha nincs, megrendelhető, pár nap alatt ideér). Megmondják az árát, ha megfelel, akkor be kell menni érte.Másik kérdés: amikor lehajtom a gép fedelét egy bizonyos mértéken túl (tehát nem csukom még le) akkor elalszik a kijelző.
Ez teljesen normális. Egy bizonyos szögben a káván lévő pöcök hozzáér a gépen lévő érzékelőhöz, ami lekapcsolja a monitort. Ettől még nem kerül készenléti állapotba...
Vagy csak nem értem a kérdést?
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen széket vegyek?
- Balesetben elhunyt Vince Zampella
- További aktív témák...
- ASUS X571G (Core i5-9300H / Nvidia GTX1650 4GB / 16Gb / 256GB / 15,6" IPS / Win11) Garancia
- Lenovo L570 i7-7500u / 12gb ddr4/ 500gb Hdd / töltő
- HP Elitebook 840 G11 Ultra5 135U 16/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Asus ROG Strix Scar 16 / 16" MiniLED / i9-14900HX / RTX 4090 16GB 175W / 32GB / 2TB + ROG extrák
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 zsanér törött LAPTOP 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

), amit meg is tett.