- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Socket AM4
- OLED TV topic
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
Hoppá: Felszámolják a Notebook.hu-t
-
Dr. Akula
félisten
Kérdés volt, mert én is csak hallottam. Van nagykeres haverom, aki mesélte hogy most a válság miatt csomó nagy és ismert cég nem kap hitelbiztosítást (pl. a 3 számjegyes konzolos cég). Az is tény hogy náluk még mindig a T61 a legújabb noti, miközben (ha nem is s/t-t, de) X200-at, X300-at, T400-at már sok helyen látni. Ennek fényében talán nem is olyan meglepő ha felvetődik a kérdés.
Nekem nincs érdekeltségem egy cégben se, nem érdekem hogy lehúzzak cégeket, de mint vásárló azért érdekel hogy ha egy olyan helyről ami szóba jöhet nálam mint ahol hajlandó lennék notit venni (gari miatt akárhol nem vennék) ilyen pletykák röppennének fel. Vettem már úgy vinyót hogy 1 héttel később becsődölt a cég, gari meg az ablakban. Most ugyanez egy 400k+ notinál azért nem mindegy. Ha nem csődölt be, annak csak örülök.
Otisz:
Amit linkeltél az csak sima X200, az s és t modellek LV procisak. -
alatar
csendes tag
Yello!
Nem tudjatok , hogy pontosan mi akarna ez lenni:
http://www.laptop.hu/kepek/UM07-03-0062.pdf
''Slots
1 Type I/II PC Card slot with 34mm ExpressCard via adapter''
Most akkor lehet az X60-shoz expresscard-ot csatlakoztatni?
Hallot mar valaki errol az adapterrol?
Egyeb velemenyek az X60s-rol?
Kosz szepen! -
Terminus_
aktív tag
Az frankó lenne, ha tényleg nem jelentene nagy különbséget, mert előfordul, hogy sokat kell használni a gépet 220 nélkül. Utángyártott akksiban viszont nem gondolkozok inkább adok 2x annyit érte, de akkor legyen minőségi, gyári. Bár gondolom nem is ezért mondtad, csak az árak összehasonlítása végett.
Vonz a tény, hogy új aksival akár 5-6 órán át lehet dolgozni áram nélkül (és ezt néha ki is használnám). De tartok tőle megvárom, hogy 2,5 óra alá essen a készenlét. Akkor már érdemesebb lesz cserélni. -
Shadowfax
addikt
Jó kérdés.
Ha nem nagyon használod aksiról, akkor végülis mindegy.
Ha viszont a későbbiekben el szeretnéd adni, akkor majd többet ér egy jól működő aksival, mint egy döglöttel.
Bár azt akkor is megveheted majd hozzá esetleg - bár a fene tudja, hogy megéri-e még 20 rúgót rákölteni, mert akkor jóval többért tudod eladni (mármint min. 20 ezerrel többért)? -
Shadowfax
addikt
''1 egész Watt...''
Tegnap azért írtam, hogy örülök, hogy ''csak'' az aksi rossz, mert olvasgattam a ThinkPad fórumon, mi okozhatja azt, ha nem megy a töltés, s hát vannak csúnya dolgok...S a gatyád is rámehetett volna a javítására... Nem mintha az új aksi olyan olcsó lenne.
-
Dr. Akula
félisten
Már csak 857 óra és fullon van!
Ha nagyon nem lesz szervíz (amit kétlek), van egy ismerős ismerőse aki asszem notiszervizes, de nem 5 perc mire legközelebb találkozok vele. Végszükség esetére ajánlom.
1 5let: az usanotinál kérdezz rá hajlandóak-e ilyesmivel foglalkozni, az eladott cuccokat is belerakják a gépbe, hátha szervizelnek is.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest